کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
باور میکنی اولین بار اسم این فرم رو میشنوم؟!!!
اینا چقدر دنگ و فنگ دارن!! حالا به خانمه ویزا ندادن؟ گفتن برو فرم رو بیار بیا ویزاتو بگیر یا گفتن هر موقع گفتیم با فرم بیا؟

ببخشید که سؤال بارونت میکنم ولی خیلی نگرانم که بهم بگن مدارکت ناقصن!
شما قبلا هم I134 فرستاده بودید؟ یه سؤال دیگه تو این فرم ازت خواسته بودن بگی چقدر تو حساب بانکیت پول داری؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas
ببین فکر کنم ا134 برای نامزدی ها باشه.. اما این خانمی که من میگم ازدواجی بود اما این فرم رو میخواستن...
اره توش میپرسن چقدر تو حسابته اما تمرکزشون بیشتر روی تکس ریترنه و این حساب یه حالت اپشنال داره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
خوب منظورشون حساب ایرانه دیگه؟ بعد شما فقط عدد رو نوشتید یا باید بریم از بانک رسید بگیریم؟! من اینو نمیدونستم و همه حسابامو خالی کردم Sad
حالا ریختن پول به حساب کاری نداره نمیدونم باید اینو اثبات کنیم یا فقط موجودی رو بنویسیم؟! ببخشیدااااااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228
ارین جان فعلا دخترم نمیزاره سفر نامت رو بخونم...تا 1 ساعت دیگه میخونم...انشاالاه که زوووود میگیری ویزات رو....ارین جان این فرم i134 در رابطه با چی هست؟اصلا چرا باید با خودمون ببریم؟یعنی اگه نبریم رد میشیم؟؟؟وکیل ما که میگه اصلا لازم نیست چیزی با خودتون ببرین...تورو خدااا به این سوالام زحمت بکش جواب بده...خیلی این سوال ها برام مهمه...داره مخمو میخوووره

جودی جونم منم مثل تو پررر از سوالم...اصلا روم نمیشه بپرسم....چقققققدر دنگو فنگ دارن اینا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
اره کاملا جونم احساس میکنم همرو اذیت کردم با سؤالام و جالبه که من تو این هفته اسم 2 تا فرم جدید شنیدم!! تا 1 ماه پیش همه میدونستیم که فقط I864 و ترجمه سند و اصل مدارک رو باید ببریم ولی الان خیلی گیج کننده شد همه چیز!! ارین و مرسده هم که ویزاشون نامزدیه و نمیشه خیلی مقایسه کرد! ایکاش بچه های قدیمیتر ازدواجی بعد از رفتن یکم بیشتر هوای مارو داشتن و ارتباطشونو قطع نمیکردن.. البته میدونم درگیر زندگی خودشونن ولی ما واقعا به تجربه هاشون نیاز داریم Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
کاملا و جودی عزیز..
ببیینین ii134 یه فرم مربوط به مسائل مالی... جودی جون اصلا نیازی نیست تو توش چیزی بنویسی و نامزدت باید بنویسه... این که مثلا تو حسابش چقدر پول هست و ماشینش چقدر میارزه یا خونه داره و چقدر میارزه.. اما بیشتر به سطح درامد نگاه میکنن که باید w2 و 1040 رو ضمیمش کنین.... نمیدونم فقط واسه نامزدیه یا نه اما این خانم که ازدواجی بود بش گفته بودن باید بیاری یت ویزات رو میدیم... یه فرم 1 صفحه ایه زیاد سخت نیست.. اینم پرش کنین ببرین که گیر بیخودی ندن
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، kamela ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
درسته تا جایی که منم میدونم این فرم مال نامزدی هستش. اما حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
جودی پرکن و ببر. کاملا هم همینطور که اگه خواستن همونجا بکوبی رو میز :d

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، kamela ، Tomas ، dinadino228
ارین جان این مراحل کلا همه اش فاز منفیه
یادته که من چه کشیدم
ثانیه به ثانیه سایت رو چک می کردم
خل شده بودم دیگه
ولی تموم شد
حالت هم حالا چه از این موضوع چه از مسائل دیگه امیدوارم به زودی زود خوب بشه .....
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، arian307
همرو میبرم Smile
منم به همسرم گفتم اونا نباید کاری به حساب من داشته باشن چه فرقی میکنه من چقدر تو ایران پول داشته باشم!! گفت اینجا اینو نوشتن و باید جواب بدیم!! منم که حسابامو کامل خالی کردم به امید ویزای یضرب نمیدونم باید باز بریزم به حساب یا میشه فقط بنویسم چقدر پول دارم!

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228
اخه ارین جان من که اونجا کار نکردم که پول یا حسابس داشته باشم..خونه یا ماشینم ندارم که...برای همینم برای تکس ریترنم حسابدار گرفتم..و چون خونه نداشتم یک جارو اجاره کردم و دمیسایل رو درست کردم...پس چطوری میتونم اینو پر کنم؟؟؟راستی خودت از کجا میدونستی این فرم رو باید پر کنی؟من خیلی گیج شدم..از یک طرف وکیل میگه اصلااا هیچی جز اصل مدارکت و ترجمه سند نبرین..از طرفی به قول جودی هر روز مدارک تازه تر میشنویم که میگن باید ببریم...اومدیم و توی سفارت یک فرم دیگه هم خاستن که ما نشنیده بودیم..تکلیف چی!!!!

جودی جون من اونجا خونه ماشین ندارم و درامد ندارم چه جوابی به سوالای این برگه که ارین میگه بدم به نظرت؟خیلییی ترسیدم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
هیچی دیگه کافیه نقص مدرک بخوریم باید برگردیم باز مدارکو جور کنیم ببریم! زورشون زیاده دیگه!

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
نه کاملا جون وقتی داری تکس ریترنت رو ریدف میکنی دیگه احتیاجی به خونه و ماشین و اینا نداری....خوب همون تکس ریترنت معلومه دیگه.. رو همونم حساب میکننوو نگران نبا بابا... اما جفتش رو پر کن و ببر که یه وقت گیر الکی ندن... مدارک و فرم هایی هم که از من خواسته بودن تو ایمل دعوت به مصاحبم بود

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
ممنونم بچه ها....اهان پس هرچی که لازم باشه توی ایمیل مربوط به مصاحبه میگن....من نمیدونستم..خدا کنه فقط همون چیزایی که میخان راضیشون کنه و گیر ندن فلان چیزم میخایم و شما ندارین...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84
اره عزیزم. تو نامه ما فقط نوشتن اصل سندایی که ترجمه کردیم, ترجمه رسمی و فرم i864 و 2 تا عکس 5*5
ایکاش واقعا فقط همینارو میخواستن Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela
منم وکیلم گفت فقط اصل مدارک؛ عکس و پول و پرینت ایمیل و ... هیچ فرمی نداشتم و اونا هم ازم نخواستم روز مصاحبه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان