کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-19 ساعت 19:29)arian307 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 18:56)payamkj نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 18:14)arian307 نوشته:  امروز خبری نمیشه نوشی .. البته احتمالش هم هست.... فردا و پس فردا که آپدیت شه تو رفتی و من هنوز موندم
آخه گل پسر به من که گفت 2 ماه چرا الکی گولم میزنی من تا 17 اسفند هم منتظرم ، همش میگم مال مرسده سر 2 ماه شد مال من زودتر نمیشه ،ولی به تو گفتن 3یا 4 هفته . ضمنا ایروان خلوت تره من تو سایت شما هم میرم نگاه میکنم ،تو هم یه سر برو سایت ما رو چک کن مخت سوت میکشه انقدر شلوغه ، بعدشم نگرانی من که فقط خودم نیست ، تو هم باید بفرستیم تا شکلاتا تموم نشدن
دیگه نمیدونم چی بگم انقد اعصابم بهم ریختست فکر میکنم دارم چرت و پرت میگم ،َ ولی تو غصه نخور امیدوارم زودتر شمارت بیاد و به سلامت بری

منم دلم به همین خوشه... به قول آنا که به من میگه : ( خوب میتونست مثل خیلی های دیگه بگه 2 ماه دیگه چک کن ، مرض نداشته که بگه 3 تا 4 هفته ی دیگه)
ضمن این که بازم تو دلت میتونه اروم تر باشه که.. چون دد لاینی که افیسر بت گفته مونده هنوز... واسه من اگر این هفته نیاد ینی حالا حالا ها ول معطلم...
ضمنا شکلات ها هم آلردی تموم شده و چیزی ازشون نمونده... فکر میکنی واسه چه بداخلاق شدم؟ مواد بم نمیرسه دیگهSad
آدرس بده مواد برسونیم بهت ، ما نمیزاریم تو از دست بری نگران نباش Wink
میدونیم یکی هست اون ور دنیا که از تو بی تاب تره و مثل خودت داره لحظه شماری میکنه کارت درست شه
تو هم مجبوری به خاطر اون این دوران رو تحمل کنی
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
(2013-02-19 ساعت 06:52)الهه سابق نوشته:  خوب من قبلا هم گفتم که اصلا اهل بیرون رفتم نیستم و عاشق خونه نشینیم. ولی اینجا فرق میکنه، همراه خانوادم دور هم میشینیم، ما هم که خوره تلوزیونیم. عاشق مستندهای نشنال ژئوگرافیک و بی بی سی و من و تو هستم. تازه سریالهای قدیمی و خاطره انگیز ایرانی که از آی فیلم پخش میشه رو هم از دست نمیدیم.
قسمت مسخره ماجرا اینه که این مجتمعی که شوهرم توش آپارتمان گرفته، نصب ماهواره ممنوعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی شاخ درآوردم در حد گوزن!!!
خوب برم بتمرگم تو خونه چکار کنم؟ نه ماهواره هست، نه کسی که باهاش حرف بزنم نه بیرون میشه برم. تازه بیرون رفتنشم چیزی نداره. اون دهات فقط چندتا بار و کلاب داره که ما اصلا اهلش نیستیم اصولا شوهرم از اینجور جاها میترسه، میگه مست و پاتیل میریزن تو خیابون و اسلحه هم که دارن یهو دیدی کشتنمون! آخه یک ماه پیش یه سرقت مسلحانه از یه هتل شده بود و 2 هفته پیش هم یکی توی تیراندازی وسط روز وسط شهر کشته شد.
میگم که شبا از خونه پاشو نمیذاره بیرون و اگرررررررم به اجبار بره بیرون، حلقه ازدواجشو درمیاره، میگه یهو دیدی بخاطر یه حلقه طلا خفتم کردنو بهم چاقویی، تیری، چیزی زدن.
متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم از آمریکا
[/quoteh
الهه جون نگران نباش من هرروز میام پیشت.....آذوقه ام براتون می خرم میارمBig Grin
من 8 سال با شوهرم دوست بودم 1 سال نامزد 1سالم عقد ولی تا حالا حتی 1 بارم نشنیدم که اینجور اتفاقایی افتاده باشه...

[quote='سانازی' pid='279712' dateline='1361262994']
سلام صبح همگی بخیر
یعنی ظهر شد دیگه!صبح من الان!!
الهه جون منم یادمه چاق و لاغر. همه دهه 60 ها یادشونه فکر کنم من 60 نیستما کوچیکترمShy
وای چقدر باحال بودن.کی اینجا عروسک گردان بود؟ وای خونه مادر بزرگه.میگم زمونه ما خیلی قشنگ بود کارتن ها.یادش بخیر من هنوزم فکر می کنم ساناز کوچولو امShy اخه من 2سال گذشته بود که دانشجو بودم همه میگفتن چندمو میخونی!!Tongue

عزیزم من بودم ولی عروسک گردون نبودم صدا سیما کار می کردم آرین بهم گفت خاله شادونه منم گفتم خاله شادونه نبودم مخمل و می چرخوندم...من تو بخش خبر کار می کردم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، payamkj ، dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، mercedeh2011 ، girl
نوشی جونم مرسی واسه رتبه بووس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-19 ساعت 22:34)ارکیده نوشته:  نوشی جونم مرسی واسه رتبه بووس

خواهش ميكنم ، ناقابل
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، ارکیده
مرسده جون؟ سلام ، خوبی؟ میخواستم بپرسم ، بلیط تو چی بود؟ آیا از ایران هم تاریخش قابل جابجایی بود؟
نوشی ؟ آرین؟ از کجا بلیط میگیرید؟ و
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده
یه سوال خواهش میکنم جواب بدید ، ما امروز خواستیم وقت برا مصاحبه تو آنکارا بگیریم ولی متاسفانه آنکارا آخرین تاریخ برا مصاحبه رو اواخر جولای زده!!! تازه الانم اصلا وقت نمیدنننن!!! اون موقع خییییلیم دیره!! تازه پول مصاحبه رو هم نامزدم داده! حالا اون به کنار!! الان ما میخواییم درخواست بدیم که جای پروندمونو عوض کنن ،
به نظر شما قبول میکنن؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، ارکیده
هوراااااااااااااااا...بچه ها الان ایمیلم رو چک کردم گفته پروندمون تکمیل شد..بعد از 3 سال و نیم بالاخره این ایمیل برام اومد.خیلیییییییی خوشحالم..از همه شماها به خاطر تمام کمک ها ممنونم..همین الان به خواهرم میگفتم کمکی که بچه های مهاجرسرا به من کردن وکیلم نکرد

The NVC completed its processing of xxxxxxxxxxx's visa petition.

The petition is waiting for an appointment to be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in ANKARA, TURKEY. When an interview appointment is scheduled, the petitioner, principal applicant, designated agent, and attorney of record (if applicable) will be notified.
الاهه جون برای شما ها هم همین ایمیل اومد؟؟ممنون ازت اگه جواب بدی
پاسخ
(2013-02-20 ساعت 00:37)kamela نوشته:  هوراااااااااااااااا...بچه ها الان ایمیلم رو چک کردم گفته پروندمون تکمیل شد..بعد از 3 سال و نیم بالاخره این ایمیل برام اومد.خیلیییییییی خوشحالم..از همه شماها به خاطر تمام کمک ها ممنونم..همین الان به خواهرم میگفتم کمکی که بچه های مهاجرسرا به من کردن وکیلم نکرد

The NVC completed its processing of xxxxxxxxxxx's visa petition.

The petition is waiting for an appointment to be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in ANKARA, TURKEY. When an interview appointment is scheduled, the petitioner, principal applicant, designated agent, and attorney of record (if applicable) will be notified.
الاهه جون برای شما ها هم همین ایمیل اومد؟؟ممنون ازت اگه جواب بدی
مباررررکههههههههههههههههههههه مامان جانننننننن.... خیلی خوشحالللل شدممممممم...... پیرررر ازدواجی ها بالاخره از شر ان وی سی خلاص شدددد.... الاهه هم که منتظر وفتشه.. خدا رو شکرررر

(2013-02-19 ساعت 23:30)houmanmir نوشته:  یه سوال خواهش میکنم جواب بدید ، ما امروز خواستیم وقت برا مصاحبه تو آنکارا بگیریم ولی متاسفانه آنکارا آخرین تاریخ برا مصاحبه رو اواخر جولای زده!!! تازه الانم اصلا وقت نمیدنننن!!! اون موقع خییییلیم دیره!! تازه پول مصاحبه رو هم نامزدم داده! حالا اون به کنار!! الان ما میخواییم درخواست بدیم که جای پروندمونو عوض کنن ،
به نظر شما قبول میکنن؟؟

این که بخواین سفارت ر عوض کنین باید دوباره 240 دلار رو پرداخت کنین... برای تغییر سفارت هم باید به اون سفارتی که میخوای انتقال داده بشی ایمیل بزنی به همراه همه ی مشخصاتت و صد در صد کیس نامبرت... اونا خودشون با ترکیه مکاتبه میکنن و پروندت انتقال پیدا میکنه... برای من هم 12 روز بیشتر طول نکشید Wink

(2013-02-19 ساعت 23:20)dinadino228 نوشته:  مرسده جون؟ سلام ، خوبی؟ میخواستم بپرسم ، بلیط تو چی بود؟ آیا از ایران هم تاریخش قابل جابجایی بود؟
نوشی ؟ آرین؟ از کجا بلیط میگیرید؟ و

اگر برای امریکا منظورته.. ایشالا وقتی کلیر شدم RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes از ترکیش میگیرم Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، Saeedv13
بچه ها یک روز(امروز فردا)میام حسابی به همتون از دم رتبه میدم..به خدا من بچه دارم و حتی میام یک چک بکنم سایت رو کچلم میکنه..مادر نشدین ببینین چه دردسری پای کامپیوتر نشستن....یک روز فقط میام برای رتبه وقت میزارم..یک وقت نگین دست این کاملا نمک نداره هااااااااااا..به جون خودم با بدبختی میام سر میزنم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، simi ، سانازی
(2013-02-20 ساعت 00:37)kamela نوشته:  هوراااااااااااااااا...بچه ها الان ایمیلم رو چک کردم گفته پروندمون تکمیل شد..بعد از 3 سال و نیم بالاخره این ایمیل برام اومد.خیلیییییییی خوشحالم..از همه شماها به خاطر تمام کمک ها ممنونم..همین الان به خواهرم میگفتم کمکی که بچه های مهاجرسرا به من کردن وکیلم نکرد

مبارکهههه عزیزمSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
ارین جان ممنونم ازت..خودم هم خیلی خوشحالم.اصلا باورم نمیشد..روی ایمیل ان وی سی که کلیک کردم گفتم الان میخاد بگه نامتون هنوز به ما نرسیده..صد بار خوندمش و زدم به مترجم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
هوراااااااااااااااااااااااا کاملا هم از شر NVC لعنت الله علیه خلاص شد.
دست و کف و هورااااااااااااااااااااااااااا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، dinadino228 ، ارکیده
شادزاد جون ممنونم ازت.مرررسی

الاهه جون ممنونم ازت.واقعااااااا خوشحالم...خیالم راحت شد..گند ترین بخشش ان وی سی هست..به نظرم ادم از ان وی سی بیاد بیرون یعنی کار تموووووومه و ویزا رو شاخشه..الاهه جون برای توهم همون متن اومد؟؟اونقدر خوشحال بودم که وقتی دیدم این ایمیل اومده بی اختیار داشتم بهشون ایمیل میزدم که تشکر کنم..بعد به خودم گفتم خیلی جوادی بابا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، سانازی
نوشی تو CEAC یه چک بکن کیس نامبرت رو.... مثل این که خبرهایی شده.. واسه ارمنستان رو هم میگن اپدیت شده اما من که اپدیتی نمیبینیم !!! اگرم شده من توش نبودم!!!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده
وای کاملا خیلی خلاص شدن از شر NVC حس خوبیه. نامزدیا نمیدونن چه حس خوبیه و همینطور نمیدونن NVC چه چیز کوفتیه.
ولی انتظار برای مصاحبه هم چیز خیلی بدیه
کاملا جان بگو شوهرت واکسناشو کامل کنه و بگو اسپانسرت تکس 2012 و فرم جدید I864 رو با گلوبکس واست بفرسته. کاش یه کپی از اون اجاره نامه هم داشتی که با خودت میبردی.

راستی کاملا جان واسه منم دقیقا همین ایمیل اومد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان