کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام صبح همگی بخیر
یعنی ظهر شد دیگه!صبح من الان!!
الهه جون منم یادمه چاق و لاغر. همه دهه 60 ها یادشونه فکر کنم من 60 نیستما کوچیکترمShy
وای چقدر باحال بودن.کی اینجا عروسک گردان بود؟ وای خونه مادر بزرگه.میگم زمونه ما خیلی قشنگ بود کارتن ها.یادش بخیر من هنوزم فکر می کنم ساناز کوچولو امShy اخه من 2سال گذشته بود که دانشجو بودم همه میگفتن چندمو میخونی!!Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84
(2013-02-19 ساعت 06:33)الهه سابق نوشته:  دلهره داشتن، اونم توی بدو ورود به یه کشور غریب و شروع پروسه ناشناخته ازدواج کم چیزی نیست عزیزم. بایدم دلهره داشته باشی.
حالا خوبیش اینه که روزهای اول میری یکم گردشو این ور اونور، زمان واست زودتر میگذره.
من که شوهرم اواسط جون امتحان جامع دکتری داره و هر روز داره بهم میگه حواست باشه وقتی اومدی تا وقتی من امتحانمو ندادم کاری به کار من نداشته باشی و از حالا بگم هیچ جا نمیریم و حتی خرید آذوقه هم من وقت نمیکنم بیام، باید تا اون روز غذای دانشگاهو بخوریم. خوب ما هم که ماشین نداریم و اونجا هم که تاکسی نداره و اتوبوس هم که شوهرم اجازه نمیده سوار شم (میگه اتوبوسای اون شهر خیلی نا امنن و پر از معتاد و خلافکارن). خلاصه تا آقا امتحانشو نده دربست توی خونه حبسم. تنها هم که قطعا نمیذاره برم بیرون (بخاطر ناامنی). امشب داشتم بهش میگفتم من از ایران نمیشه لیموعمانی بیارم، وقتی اومدم باهم بریم مغازه عربها من یکم لیموعمانی لپه و زردچوبه بخرم تا بتونم غذا بپزم. از کوره در رفت و گفت من که بهت گفتم تا وقتی امتحان جامعمو ندادم از خونه بیرون نمیریم. من وقت نمیکنم، من استرس دارم، من هیچ جا نمیرم، تو هم باید بشینی تو خونه تا امتحانم تموم بشه. بهش میگم خوب لااقل میتونم دوروبر خونه قدم بزنم، میگه نه، اینجا خیلی ناامنه.
من همینطوریش از آمریکا بیزار هستم، اینارو هم که میگه و میبینم بعد از اینهمه انتظار باید برم گوشه خونه بتمرگم و درس خوندن آقا رو تماشا کنم روانی میشم.
خیلی اعصابم خورده
ببخشیدا همین حرفهاست که شما رو از آمریکا متنفر کرده بقول امریکاییه take it easy buddy
Smile
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84
سایت آپدیت نشد ، آرین راست میگفت ، چقدر بد این بلاتکلیفی ها ، هر چی هم به عید نزدیک تر میشیم بدتر میشه ، نمیدونم هستم ، نیستم ، هنوز سر کار هم هیچی نگفتم ، این بدترش میکنه ، وقتی منتظر تاریخ مصاحبه بودم ، انقدر زود بهمون ایمیل دادن و غیره منتظره بود که باورمون نمیشد ، گفتم حتما عید تو خونه خودمم ، فکر اینجاشو نکرده بودم Sad
شکلات میخوام مممممممممم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84
مرسی الهه جونم همه کارا فعلا خوب پیش رفته عزیزم. منم دلم تنگ شده واستون باورتون میشه دلم تنگ شده واسه اون روزایی که با افسردگی تمام دراز میکشیدم روتخت لپ تاپ رو شکمم مهاجرسرارو بالا پایین میکردم Tongue
دیروز نزدیک 5 ساعت پیاده روی داشتم اومدم اینجا دیدم هیچکس لباس نخریده همه منتظر بودن من بیام میگن نمیتونیم تنها خرید کنیم!!!! هیچی تو بازار نیست!! دیشب برای 4 نفر لباس اتنخاب کردم 2 تا خواهرام عروسمون و دختر خالم! از همون جاهایی که 2 هفته داشتن میگشتن و هیچ لباسی نبود!!! نمیدونم من برم خواهرام چجوری میخوان به زندگی ادامه بدن.. الان از بدن درد و خستگی نمیتونم تکون بخورم امشبم همه میخوان جمع بشن خونه ما.. واسه عروسی فکر کنم هیچی ازم نمونه دیگه.. کی من برسم امریکا که باز بیام تو جمع شماااا Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، payamkj ، dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، negi
(2013-02-19 ساعت 15:27)girl نوشته:  مرسی الهه جونم همه کارا فعلا خوب پیش رفته عزیزم. منم دلم تنگ شده واستون باورتون میشه دلم تنگ شده واسه اون روزایی که با افسردگی تمام دراز میکشیدم روتخت لپ تاپ رو شکمم مهاجرسرارو بالا پایین میکردم Tongue
دیروز نزدیک 5 ساعت پیاده روی داشتم اومدم اینجا دیدم هیچکس لباس نخریده همه منتظر بودن من بیام میگن نمیتونیم تنها خرید کنیم!!!! هیچی تو بازار نیست!! دیشب برای 4 نفر لباس اتنخاب کردم 2 تا خواهرام عروسمون و دختر خالم! از همون جاهایی که 2 هفته داشتن میگشتن و هیچ لباسی نبود!!! نمیدونم من برم خواهرام چجوری میخوان به زندگی ادامه بدن.. الان از بدن درد و خستگی نمیتونم تکون بخورم امشبم همه میخوان جمع بشن خونه ما.. واسه عروسی فکر کنم هیچی ازم نمونه دیگه.. کی من برسم آمریکا که باز بیام تو جمع شماااا Sad
جودی جووووووووووووووووووووووووووووونمممممم خیلییییییییییییییییییییییی خوشحالم ویزاتو گرفتی پستاتو تو مهاجرسرا نمیدیدم دلم میگرفت عروسیت هم پیشاپیش مبارک Big GrinBig GrinBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، payamkj ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، girl
ای بابا اینا هم با این نوناشون.... آپدیت کنید دیگه بی صاحاب رو !
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، payamkj ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84
نگی عزیزم کاملا حق با توئه و از صحبتهای قشنگت ممنون
جودی عزیزم، تا باشه از این خستگیا Smile خوشبخت و کامروا باشی گلم Smile
آره سانازی، منم خونه مادربزرگه و چاق و لاغرو خیلی دوست داشتم. ارکیده عروسک گردان بود Smile

بچه ها آواتار جدید جودیو دیدین؟ سرشار از انرژی و شادکامی Smile
همیشه شادکام باشی گل من Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، payamkj ، dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، negi ، girl
جودی جونم خداااا از دهنت بشنوه...انشاالاه اقلا شوهرم یک ضرب ویزا بگیره..عروس خانم خوشگل هروقت وقت کردی میتونی لطف کنی تمام مدارکی که بردی و اونا بهش توجه کردن که احساس میکنی اگه نمیبردی ویزا نمیدادن رو بهم بگی؟بعدشم اینکه عزیزم میدونی که یکی از اقوام ما در امریکا اسپانسر ما هست....من ازش چی باید بخام که ببرم به ترکیه؟؟بدبختی از امریکا هم که نمیتونه برامون پست کنه...فدات بشم جودی جون..شرمندتم اینقدر سوال میپرسم

الاهه جون من به والمارت که میرفتم گاهی لپه میاورد... HEB هم که همیشششه لپه داشت.خیلی هم زودپز و هوشرنگ بود...گرد لیمو هم همه سوپرها دارن. زردچوبه هم اینقدر همه جا فراوونه که نگو.ولی عزیزم من برای یکی از فامیلهامون هم زعفران خیلی زیاد بردم هم کلی اجیل هم کلی کلی سبزی خشک قرمه و.....اصلا به یکیش هم گیر ندادن..به خدا همش رو سالم از فرودگاه اوردم بیرون..

الاهه جونم مرسده درست میگه..منم ماهواره نداشتم و تمام کانال هارو از اینترنت عین تلوزیون میدیدم..دایم یا وی او ای میدیدم یا بی بی سی...خیلی هم راحت بود..اگه اون نبود دق میکردم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-19 ساعت 16:39)arian307 نوشته:  ای بابا اینا هم با این نوناشون.... آپدیت کنید دیگه بی صاحاب رو !

نمیفهمن حالمونو که ،
از این ور هم دارن واسه عید من برنامه میریزن ، هر چی میگم بابا تا اون موقع میرم ، ولی میبینم نمیشه مامانم میخواد قبل از رفتن من عمل کنه و کلی برنامه دیگه همه قبل از رفتن من یعنی سر انگشتی حساب کنیم تا پایان فروردین باید ایران باشم ، حرف هم میزنم میگن ویزات نیومده که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
امروز خبری نمیشه نوشی .. البته احتمالش هم هست.... فردا و پس فردا که آپدیت شه تو رفتی و من هنوز موندم
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، payamkj ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، mercedeh2011 ، girl
شبی خانوم، محمد جان ، و شادزاد جون، مرسی بابت رتبه Wink
بچه ها ؟ دیشب کلا خواب نداشتین ، نه؟!! TongueBig Grin
منتظران؟ درکتون میکنم....
نامزدم میخواد بیاد ایران توی فروردین ماه، نمیدونیم کی به من وقت مصاحبه میدن که واسهء برگشت با هم بلیط بگیریمSad هر روزم که قیمت بلیط بیشتر میشه!!
کنسلی هم که ماشالله..... چرا همه چی گرونه اینهمه آخه؟!؟!؟!؟!Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-19 ساعت 18:14)arian307 نوشته:  امروز خبری نمیشه نوشی .. البته احتمالش هم هست.... فردا و پس فردا که آپدیت شه تو رفتی و من هنوز موندم
آخه گل پسر به من که گفت 2 ماه چرا الکی گولم میزنی من تا 17 اسفند هم منتظرم ، همش میگم مال مرسده سر 2 ماه شد مال من زودتر نمیشه ،ولی به تو گفتن 3یا 4 هفته . ضمنا ایروان خلوت تره من تو سایت شما هم میرم نگاه میکنم ،تو هم یه سر برو سایت ما رو چک کن مخت سوت میکشه انقدر شلوغه ، بعدشم نگرانی من که فقط خودم نیست ، تو هم باید بفرستیم تا شکلاتا تموم نشدن
دیگه نمیدونم چی بگم انقد اعصابم بهم ریختست فکر میکنم دارم چرت و پرت میگم ،َ ولی تو غصه نخور امیدوارم زودتر شمارت بیاد و به سلامت بری
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
بچه ها چرا دیگه نمی ذاره رتبه بدم؟ می گه حداکثر رتبه امروزتو دادی، دیشبم همینو گفت بیخیال شدم، ولی امروز که رتبه ندادم Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011
Big GrinBig Grin منم همین جوری شدم ، و از آقا معلم پرسیدمCool

arian307
آرین با اراده
**** :

ساعتی که وب سایت باش محاسبه میکنه مثل ساعت خودمون نیست... میشینه 24 ساعت از آخرین باری که رتبه دادی رو حساب میکنه نه 24 ساعت شبانه روزی رو...!!!Cool
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-19 ساعت 18:56)payamkj نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 18:14)arian307 نوشته:  امروز خبری نمیشه نوشی .. البته احتمالش هم هست.... فردا و پس فردا که آپدیت شه تو رفتی و من هنوز موندم
آخه گل پسر به من که گفت 2 ماه چرا الکی گولم میزنی من تا 17 اسفند هم منتظرم ، همش میگم مال مرسده سر 2 ماه شد مال من زودتر نمیشه ،ولی به تو گفتن 3یا 4 هفته . ضمنا ایروان خلوت تره من تو سایت شما هم میرم نگاه میکنم ،تو هم یه سر برو سایت ما رو چک کن مخت سوت میکشه انقدر شلوغه ، بعدشم نگرانی من که فقط خودم نیست ، تو هم باید بفرستیم تا شکلاتا تموم نشدن
دیگه نمیدونم چی بگم انقد اعصابم بهم ریختست فکر میکنم دارم چرت و پرت میگم ،َ ولی تو غصه نخور امیدوارم زودتر شمارت بیاد و به سلامت بری

منم دلم به همین خوشه... به قول آنا که به من میگه : ( خوب میتونست مثل خیلی های دیگه بگه 2 ماه دیگه چک کن ، مرض نداشته که بگه 3 تا 4 هفته ی دیگه)
ضمن این که بازم تو دلت میتونه اروم تر باشه که.. چون دد لاینی که افیسر بت گفته مونده هنوز... واسه من اگر این هفته نیاد ینی حالا حالا ها ول معطلم...
ضمنا شکلات ها هم آلردی تموم شده و چیزی ازشون نمونده... فکر میکنی واسه چه بداخلاق شدم؟ مواد بم نمیرسه دیگهSad

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، payamkj ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، negi ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان