کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اینجا مثل یه بلاگ فکاهی شده، نوشته هارو می خونم و روح و جسمم شاد می شه! همیشه شاد و موفق باشید خانمها و آقایون گل!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، kamela ، girl ، mercedeh2011 ، payamkj ، shadzad ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
آها! نکنه سانازی به آرین میگه آقا آرین، آرینم حرف زدنش اینجوری شبیه ربات شده؟!
وای بخدا یاد ربات کارتون چاق و لاغر افتادم Big Grin (ما پیرزن پیرمردا این کارتونو یادمونه، شما تین ایجرا این چیزارو ندیدین مادر Big Grin)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، shadzad ، Tomas ، سانازی ، Saeedv13 ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
اره ارین..بداخلاق شدی..منم فهمیدم..اینجا دیگه هیچکس اعصاب نداره..خودمم خطرناک شدم..
الاهه جون منو تو و جودی بدشانسای این سایت بودیم...انشاالاه اقلا من و توهم مثل جودی چک نخوریم تا تلافی بشه.هرسه تامون خیلی سر پروندمون حرس خوردیم..مرسی عزیزم بابت راهنماییت.راستی جودی هم به نظرم خیلی زود وقت مصاحبه گرفت ولی چک نخورد
شادزاد جان ازت خیلی ممنونم عزیزم که راهنمایی کردی..خدا خیرتون بده.
من همچنان منتظر ایمیل ان وی سی هستم..اگر مثل دفعه پیش بخان 2 هفته ای جواب بدن یعنی 4 شنبه باید جواب ایمیل بیاد...ولی خیلی استرس دارم...بچه ها اولین باره که اینهمه نگرانم که نکنه باز تکمیل مدارک بخان....یعنی اگه تکمیل مدارک بخان حاضرم همچنان ماه ها منتظر جواب ایمیل باشم ولی اون چک لیست لعنتی که 3 ساله داره برام میاد رو نبینم.

الاهه جون..فکر میکنم همسن باشیم.چون من هم اون کارتون رو میدیدم و خیلی هم عاشقش بودم
پاسخ
عزیزم جودی توی NVC اف بی آی بهش گیر داد و واسه همین دیگه چک نخورد.
آره عزیزم فکر کنم همسن باشیم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
کاملیا جون شک نکنید چک نمیخورید.. ماها که پروندمون میره nvc احتمال چک خوردنمون خیلی کم میشه چون اونجا تقریبا همه چک میشن حالا اونی که بد جواب بده یا مشکوک باشه روز مصاحبه حسابش جداست.. ولی اون چند روزی که انکارا بودم با هر کسی که ازدواجی اقدام کرده بود صحبت میکردم همه یکضرب گرفته بودن ولی یه فرم کم داشتن یا مدارک مالیاتی 2012 رو کم داشتن پس اصلا نگران نباشید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
عروس خوشکله کارهای عروسی روبراهه؟
اینجا جات خیلی خالیهSad
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shadzad ، Tomas ، girl ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
بچه ها فكر نميكنيد زنگ خوابتون خورده؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، Tomas ، girl ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
مرسده جون آدم منتظر خواب به چشماش نمیاد عزیزدلم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، negi ، shadzad ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، ارکیده
راست ميگي الهه جون، دركتون ميكنم ...
همين الانشم وقتي دلهره و دلشوره دارم شبها بيخوابم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، negi ، payamkj ، shadzad ، girl ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
دلهره داشتن، اونم توی بدو ورود به یه کشور غریب و شروع پروسه ناشناخته ازدواج کم چیزی نیست عزیزم. بایدم دلهره داشته باشی.
حالا خوبیش اینه که روزهای اول میری یکم گردشو این ور اونور، زمان واست زودتر میگذره.
من که شوهرم اواسط جون امتحان جامع دکتری داره و هر روز داره بهم میگه حواست باشه وقتی اومدی تا وقتی من امتحانمو ندادم کاری به کار من نداشته باشی و از حالا بگم هیچ جا نمیریم و حتی خرید آذوقه هم من وقت نمیکنم بیام، باید تا اون روز غذای دانشگاهو بخوریم. خوب ما هم که ماشین نداریم و اونجا هم که تاکسی نداره و اتوبوس هم که شوهرم اجازه نمیده سوار شم (میگه اتوبوسای اون شهر خیلی نا امنن و پر از معتاد و خلافکارن). خلاصه تا آقا امتحانشو نده دربست توی خونه حبسم. تنها هم که قطعا نمیذاره برم بیرون (بخاطر ناامنی). امشب داشتم بهش میگفتم من از ایران نمیشه لیموعمانی بیارم، وقتی اومدم باهم بریم مغازه عربها من یکم لیموعمانی لپه و زردچوبه بخرم تا بتونم غذا بپزم. از کوره در رفت و گفت من که بهت گفتم تا وقتی امتحان جامعمو ندادم از خونه بیرون نمیریم. من وقت نمیکنم، من استرس دارم، من هیچ جا نمیرم، تو هم باید بشینی تو خونه تا امتحانم تموم بشه. بهش میگم خوب لااقل میتونم دوروبر خونه قدم بزنم، میگه نه، اینجا خیلی ناامنه.
من همینطوریش از آمریکا بیزار هستم، اینارو هم که میگه و میبینم بعد از اینهمه انتظار باید برم گوشه خونه بتمرگم و درس خوندن آقا رو تماشا کنم روانی میشم.
خیلی اعصابم خورده
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، payamkj ، shadzad ، girl ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
خوب من قبلا هم گفتم که اصلا اهل بیرون رفتم نیستم و عاشق خونه نشینیم. ولی اینجا فرق میکنه، همراه خانوادم دور هم میشینیم، ما هم که خوره تلوزیونیم. عاشق مستندهای نشنال ژئوگرافیک و بی بی سی و من و تو هستم. تازه سریالهای قدیمی و خاطره انگیز ایرانی که از آی فیلم پخش میشه رو هم از دست نمیدیم.
قسمت مسخره ماجرا اینه که این مجتمعی که شوهرم توش آپارتمان گرفته، نصب ماهواره ممنوعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی شاخ درآوردم در حد گوزن!!!
خوب برم بتمرگم تو خونه چکار کنم؟ نه ماهواره هست، نه کسی که باهاش حرف بزنم نه بیرون میشه برم. تازه بیرون رفتنشم چیزی نداره. اون دهات فقط چندتا بار و کلاب داره که ما اصلا اهلش نیستیم اصولا شوهرم از اینجور جاها میترسه، میگه مست و پاتیل میریزن تو خیابون و اسلحه هم که دارن یهو دیدی کشتنمون! آخه یک ماه پیش یه سرقت مسلحانه از یه هتل شده بود و 2 هفته پیش هم یکی توی تیراندازی وسط روز وسط شهر کشته شد.
میگم که شبا از خونه پاشو نمیذاره بیرون و اگرررررررم به اجبار بره بیرون، حلقه ازدواجشو درمیاره، میگه یهو دیدی بخاطر یه حلقه طلا خفتم کردنو بهم چاقویی، تیری، چیزی زدن.
متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم از آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
همینکه به هم برسید و از نزدیک کنار هم باشید خدا رو شکر ... این دورانم میگذره
خب اینترنت که هست یعنی همه چیز
اینجا شبکه من و تو نداره که
من از تو اینترنت می بینم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، NedaE ، payamkj ، girl ، الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84
الهه جون آمریکا رو وقتی به چشم توریست نگاه کنی و بدونی که اومدی سفر و خوش گذرونی خیلی باهاله! همه چی به چشمت خیلی خوب و قشنگ و راحت می یاد. ولی وقتی که مجبوری توش زندگی نرمالت رو شروع کنی، می بینی که چندان هم زیبایی هاش راحت به دست نمی یاد. چرا، اگه نگم که چه امکانات و آسایشی برای مردمش فراهم کرده و می کنه خیلی بی انصافم. اینجا حتی توی همون دهاتی که می گی همه چی روی اصول و حساب کتاب پیش می ره. کسی حق کسی رو نمی خوره، برای پایین ترین قشر جامعه هم امکان خرید خوراک و پوشاک هست.

ولی وقتی که وارد ماجرای زندگی می شی و می بینی همسرت مثل خیلی های دیگه بیشتر ساعات روزش رو درگیر بیزنس هست حس می کنی که خوب اینجا هم یه جایی مثل خونمون تو تهرانه!
فکر کنم توی ۸۰ درصد از پستهایی که اینجا می زارم در مورد انرژی و فکر مثبت حرف زدم. تو رو خدا اینقدر نگو از امریکا متنفری، شاید به این اعتقاد نداشته باشی ولی من خیلی به انرژی آدمها باور دارم. سعی کن یه کمی زندگی رو راحت تر بگیری سعی کن کمتر این حس تنفر رو بهش اجازه بدی که بهت غلبه کنه . من فکر می کنم و باور دارم اگه یه کمی مثبت تر و با انگیزه تر به ماجرای مهاجرتت نگاه کنی حتما حتما کارات زودتر پیش می ره.
من نه اهل یوگا هستم نه مدیتیشن و این حرفها ولی خیلی مقاله می خونم که حس تنفر از کسی یا چیزی اول خود آدم رو اذیت می کنه و چاکراه هایی که به اون موضوع مربوط هستند رو می بنده.
خدارو شکر که با ویزای ازدواج سریعا گرین کارتت رو می گیری و اگه واقعا از آمریکا خوشت نیومد مجبور نیستی اونجا بمونی. امیدوارم که با نوشته هام منظورم رو رسونده باشم و سوء تفاهمی پیش نیاد و امیدوارم که امروزت رو با دید بهتر و مثبت تری به زندگی و این آمریکای طفلکی شروع کنی.

دوستدارت- نگی
پاسخ
سلام صبح همه به خير من امروز سرحال ترم مرسي از دوستاي خوب مهاجرسرا وجودتون هميشه برام مفيد بوده
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
سلام وقت شما به خیر ... ساعت 8 و 40 دقیقه شب ... داریم توپراک و شمیم عشق و حریم سلطان و عمر گل لاله رو به برک خانواده همسر می بینیم Smile
فکرشو بکن من اینا رو عمرا تو تهران می دیدم
حالا اینجا 48 ساعته این کاناله Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، shadzad ، girl ، الهه سابق ، negi ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان