کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-19 ساعت 23:20)dinadino228 نوشته:  مرسده جون؟ سلام ، خوبی؟ میخواستم بپرسم ، بلیط تو چی بود؟ آیا از ایران هم تاریخش قابل جابجایی بود؟
نوشی ؟ آرین؟ از کجا بلیط میگیرید؟ و

عزیزم به خدا نمیدونم ولی ترکیش ارزون تره ، احتمالا میگم نامزدم از اونجا بگیره

(2013-02-20 ساعت 00:37)kamela نوشته:  هوراااااااااااااااا...بچه ها الان ایمیلم رو چک کردم گفته پروندمون تکمیل شد..بعد از 3 سال و نیم بالاخره این ایمیل برام اومد.خیلیییییییی خوشحالم..از همه شماها به خاطر تمام کمک ها ممنونم..همین الان به خواهرم میگفتم کمکی که بچه های مهاجرسرا به من کردن وکیلم نکرد

The NVC completed its processing of xxxxxxxxxxx's visa petition.

The petition is waiting for an appointment to be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in ANKARA, TURKEY. When an interview appointment is scheduled, the petitioner, principal applicant, designated agent, and attorney of record (if applicable) will be notified.
الاهه جون برای شما ها هم همین ایمیل اومد؟؟ممنون ازت اگه جواب بدی

تبریک میگم کاملا جان ، من تازه دیدم ، امیدوارم بقیه مراحل سریع پیش بره و موفق باشی

(2013-02-20 ساعت 01:00)arian307 نوشته:  نوشی تو CEAC یه چک بکن کیس نامبرت رو.... مثل این که خبرهایی شده.. واسه ارمنستان رو هم میگن اپدیت شده اما من که اپدیتی نمیبینیم !!! اگرم شده من توش نبودم!!!!

آپدیت نشده آرین جان ، الان یعنی چهارشنبه صبح ساعت 8:45 چک کردم ، از 11 فوریه تا حالا آپدیت نشده ه ه ه ه هه ههه هه هههه هههه
گیر آوردن ما رو به خدا تمام اعصاب و روانم ریخته به هم ، کاش منتظر وقت مصاحبه بودم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
کاملا جون، خیلی خیلی بهت تبریک میگم ..... موفق باشی......

نوشی جون؟ نگو کاشکی منتظر مصاحبه بودی که خیلی مزخرفه..... وقتی الان آنکارا رو چک میکنن و میگه واسه ۵ ماه دیگه جا داره...؟؟؟!!!!
خیلی حالم بددددددددددددد........... کم آوردم ... خسته شدم، از غصه خوردن و گریه کردن هم خسته شدم.
همه واسهء نامزدی ۷-۸ ماه کاراشون درست میشه، من الان ۹ ماه هم گذشته که هنوز اینجام ، آخه یعنی چی که ۴-۵ ماه دیگه وقت بدن؟!؟؟!؟!؟!؟!
دلم خوش بود تا ۲-۳ ماه دیگه همه چیز تمومه و میرم. آخه این چه زندگیه؟؟؟‌ رو هوا ست!!! هر کی هم اون بیرون نشسته میگه : به،به و چه، چه ......!!!
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، mercedeh2011 ، payamkj ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84 ، girl
کاملا جون خییییییییییییلیییییییییییی تبریک ....خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم جواب کار هممون به زودی بیاد....توماس و دینا جون خیلی مرسی بابت رتبه هاتون..بوسس ...
بچه ها م شدیدا هم استرس گرفتم هم حرصم در اومده من پروندم تازه رسیده ان وی سی نکنه کار منم 3 سال طول بکشه....وای انقدر داغونم که نمی تونم برم سر کار.......همسرمم اونجا داره افسردگی می گیره....چیکار کنم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
کاربری که اسمشون اندرانک بود ، قبل از من مصاحبه داشت و اون هم چک خورد /، خبری ازشون نیست ، کسی ازشون خبر داره ، یا اگه خودشون هستن میشه بپرسم بهش زمان گفته بودن ؟ آخه تو سفرنامش ننوشته که زمان گفتن یا نه ؟ اگه اون هم کلیر نشده باشه چی !!!!!!!!!!!!!!
من دق میکنم

(2013-02-20 ساعت 10:30)dinadino228 نوشته:  کاملا جون، خیلی خیلی بهت تبریک میگم ..... موفق باشی......

نوشی جون؟ نگو کاشکی منتظر مصاحبه بودی که خیلی مزخرفه..... وقتی الان آنکارا رو چک میکنن و میگه واسه ۵ ماه دیگه جا داره...؟؟؟!!!!
خیلی حالم بددددددددددددد........... کم آوردم ... خسته شدم، از غصه خوردن و گریه کردن هم خسته شدم.
همه واسهء نامزدی ۷-۸ ماه کاراشون درست میشه، من الان ۹ ماه هم گذشته که هنوز اینجام ، آخه یعنی چی که ۴-۵ ماه دیگه وقت بدن؟!؟؟!؟!؟!؟!
دلم خوش بود تا ۲-۳ ماه دیگه همه چیز تمومه و میرم. آخه این چه زندگیه؟؟؟‌ رو هوا ست!!! هر کی هم اون بیرون نشسته میگه : به،به و چه، چه ......!!!
عزیزم انتظار بعد از مصاحبه خیلی سخت تره ، چون عین الافی و بلاتکلیفیه ، سفارتت رو عوض کن عزیزم ، نگران نباش ، امیدوارم زود کارات انجام شه از الان اینجوری غصه میخوری جای من و آرین باشی احتمالا ................
تازه اندرانک هم قبل ماها مصاحبه داشته که نمیدونم کلیر شد یا نه
پس خونسردیت رو حفظ کن در عوض یه ضرب میگری و میری
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-20 ساعت 09:26)الهه سابق نوشته:  مرسی جودی گلم Smile Smile
جودی جونم شما اشتباهای فرم I134 پر کردینا، شانس آوردین ازتون فرم جدید اسپانسرو نخواستن. وگرنه اسپانسرتون هم باید I864 پر میکرد. I134 واسه نامزدیا و لاتاریاست

بله دقیقا. فرم i864 رو باید پر میکردین نه i134 رو ولی خب ختم به خیر شد

(2013-02-20 ساعت 12:41)payamkj نوشته:  کاربری که اسمشون اندرانک بود ، قبل از من مصاحبه داشت و اون هم چک خورد /، خبری ازشون نیست ، کسی ازشون خبر داره ، یا اگه خودشون هستن میشه بپرسم بهش زمان گفته بودن ؟ آخه تو سفرنامش ننوشته که زمان گفتن یا نه ؟ اگه اون هم کلیر نشده باشه چی !!!!!!!!!!!!!!
من دق میکنم

(2013-02-20 ساعت 10:30)dinadino228 نوشته:  کاملا جون، خیلی خیلی بهت تبریک میگم ..... موفق باشی......

عزیزم انتظار بعد از مصاحبه خیلی سخت تره ، چون عین الافی و بلاتکلیفیه ، سفارتت رو عوض کن عزیزم ، نگران نباش ، امیدوارم زود کارات انجام شه از الان اینجوری غصه میخوری جای من و آرین باشی احتمالا ................
تازه اندرانک هم قبل ماها مصاحبه داشته که نمیدونم کلیر شد یا نه
پس خونسردیت رو حفظ کن در عوض یه ضرب میگری و میری

آندرانک هنوز کلیر نشده اما میشه شما هم انقدر بیتابی نکن.
همه چی درست میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
کاملا تبریک موفق باشی
پاسخ
ارکیده جان بیخودی به خودت استرس نده عزیزم، کار کاملا 3.5 سال طول کشید، جوی هم 2 سال منم که تا الان 1 سال و 2 ماه، درعوض کسانی هم بودن که یکساله کارشون درست شده، اصلا و ابدا نمیشه پیش بینی کرد. انقدر فکر نکن که نکنه تو هم مثل ما بشی.
وقتی کاملا به من گفت عکساشونو قبول نکردن و دوباره و سه باره ازشون عکس خواستن، منم استرس گرفتم که نکنه به عکس منم ایراد بگیرن، دقیقا همینطور شد و گفتن عکساتو گم کردیم!!!! دوباره بفرست که همین یک ماهو یک هفته کارمو عقب انداخت. میخوام بگم انقدر این قضیه عکس کاملا توی مخم رفته بود که آخرشم واسه خودم پیش اومد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
جودی جووونم ممنونم ازت به خاطر وقتی که برام میگذاری

بچه ها از تک تکتون به خاطر تبریک و محبت زیاد ممنونم..خیلی خوشحالم کردین..انشاالاه کار همه به زودی ختم به خیر بشه...بچه ها من خیلی نگران شدم...شاید دیوونم نخندین....چرا متنی که به جودی دادن گفتن مدارکت تکمیل هست با مال من اینقدر فرق داره؟؟؟نکنه ایرادی داره کارمون؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، سانازی ، mercedeh2011 ، girl
کاملا جان واسه من اینطوری بود:
The NVC completed its processing of xxxxxxxxxxxx's visa petition.

The petition is waiting for an appointment to be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in Ankara, Turkey. When an interview appointment is scheduled, the petitioner, principal applicant, designated agent, and attorney of record (if applicable) will be notified.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، girl
بمیرم برات الاههه..به خدا اگه میدونستم عکس هارو بگم اذیت میشی نمیگفتم....ولی ارکیده جان الاهه راست میگه..اصلاااا خودت رو با بقیه مقایسه نکن..در ضمن کار من هم که 3سال و نیم طول کشید بهت بگم که دقیقا 2 سال شایدم بیشترش تقصیر خودمون بود...ما 1سال و نیم وکیلی داشتیم که عین 1 سال و نیم رو بهمون خبر نداد ان وی سی ازمون چی خاسته و عوضش کردیم.بعدش هم که وکیل جدید گرفتیم نزدیک 1 سال دنبال اسپانسر بودیم...و بعدش سر هر مدرکی مثل تکس های من و......خودمون برای تکمیلش حداقل 3 ماه طول میدادیم.کلا بهت بگم روی من فکر نکن...کل داستان تقصیر خودمون بود...وگرنه امکان نداره ازدواجی 3سال و نیم طول بکشه..مدارکت رو کامل کن و بفرست و زیر یک سال بهت وقت مصاحبه میدن... ماهم به محض اینکه مدارکمون کامل شد دیروز گفتن تکمیل.

الاهه جوووونم مال منم عینا مثل مال تو بود...پس خداروشکر مشکلی نیست.ممنونم ازت

بچه ها راستی کسی یادش که جودی چند وقت بعد از تکمیل مدارکش وقت مصاحبه گرفت؟من همیشه فکر میکنم 25-6 روز بعدش بود درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
بچه ها من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که توماس مامور اف بی آی هستش Big Grin
به جان خودم داره ماهارو چک میکنه ببینه موردی نداشته باشیم یه وقت، خوب دوستان عزیز به همین مناسبت من از همین تریبون اعلام میکنم که عاشق آمریکا هستم و آمریکا خیلی هم خوبه و درد و بلاش بخوره تو سر من Big Grin
(توماس برو به اف بی آی بگو من چقدر وطنتونو دوست دارم تا بهم اف بی آی چک نزنن، بخدا حوصله این یکی رو دیگه ندارم) Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
شوخی کردما ملت Big Grin

کاملا جونم این چه حرفیه، دور از جونت عزیزم
کاملا جونم جودی دقیقا 2 ماه و 10 روز بعد از تکمیل مدارک، نامه مصاحبه گرفت. نرمالش 2 ماهه.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، payamkj ، ارکیده ، dinadino228 ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، Saeedv13
پس الاهه جون تا جند روز دیگه بپر بیا خبرای خوب بهمون بده..باید تا جند وقت دیگه انشاالاه بهت وقت مصاحبه بدن...یکهو میبینی گفتن 20 روز دیگه بیا هااااااا....پس خوشحال باش که اقلا عید رو پیش خانوادت هستی وکلی حاااااال کن..
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
آره عزیزم عید رو که صددرصد پیش خانوادمم.
الان 2 هفتس که کیس نامبر من عوض شده، یعنی قائدتا زمان انتظار 2 ماه واسه دریافت نامه مصاحبه، واسه من، از 2 هفته پیش شروع میشه، نه از 1.5 ماه پیش که مدارکم تکمیل شد. باید دیگه تا 1.5 ماه الی 2 ماه دیگه، یعنی بعد از عید بهم نامه مصاحبه رو بدن و مصاحبه میفته آخرای اردی بهشت یا اوایل خرداد. تغییر سفارت معمولا 1 ماه کارو عقب میندازه دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، payamkj ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl
آقا چه ماتمکده ای شده اینجا... چرا همه داریم مینالیم؟ نازک نارنجی نباشین بابا.. میدن دیگه... من و نوشی هم منتظر میمونیم.. چی کار کنیم بکشیم خودمون رو؟ما ها که قدیمی تریم اینجوری شلنگ تخته میندازیم و بی تابی میکنیم یه تازه وارد بخواد بیاد تو این تاپیک ها فکر میکنه سفره ابولفضل پهنه ... اما خداییش هیچ کدومتون جای من نیستین... چند روزه مواد هم بم نمیرسه..Big Grin
ضمن عرض ارادت 2 چندان خدمت مامور خدوم اف بی ای جناب آقای توماس (ع) آمادگی خودم رو برای تقدیم این جون ناقابل و جسم ناقص اعلام میکنم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
توماس یه چیزایی شنیدم راسته؟ منم که اصلا نه مخمل می شناسم نه خاله شادونه نه اصلا میدونم سدا و ثیما رو چجوری مینویسن ببین توماس بذار همین الان تکلیفمو باهات روشن کنم وای به حالت اگه پلیس اف بی آی باشی میام اونجا حرصتو در میارم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، mohajer13 ، الهه سابق ، سانازی ، kamela ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، girl ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان