کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
واااااای،،، من خوشحالم الان......Smile
چون، نامزدم بلیط گرفت، تا ۱ ماه دیگه میاد ایران،،،،SmileTongue Big Grin
یعنی دیگه به نظر شما تا فروردین یه خبری بما میدن که کی میتونیم وقت مصاحبه بگیریم؟؟
بچه ها ، تورو خدا واسهء منم دعا کنید که تا ۲ ماه دیگه یه چیزی بشه....
امیدوارم که بشه با هم ترکیه رو بریم، بعدش بمن بگن : بفرمایید اینم از ویزای شما.Tongue ببخشید که دیر شد و اذیت شدین، واسه گرین کارت جبران میکنیمCool
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، payamkj ، الهه سابق ، سانازی ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، kamela ، negi
سایت آپدیت شد ولی نبود ،شماره ممن نبود ، یه شماره اضافه شده بود که تاریخش 10 جون بود ، این یعنی تا 10 جون وقت داره بره یا 10 جون باید بره ، من قلبم داره وای میسته ، تو رو خدا اگه میدونید بگید ، کاش مرسده بیدار بود من خیلی حالم خراب شده
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، kamela
مرسی آرین جان بابات این توضیح کاملت Smile
ببین من خودم از لپتاپ وصل میشمو خواهرم از کارت شبکه، یعنی دوتا کامپیوتر داره از این مودم استفاده میکنه. اون موقع که بهت گفتم فقط خودمم که استفاده میکنم، منظورم بصورت وایرلس بود.
حالا با این اوصاف بازم کارهای بالا رو انجام بدم یا الان که میبینی 2 تا کامپیوتر داره از مودم استفاده میکنه این پیغام طبیعیه؟
مرسی آرین جان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، kamela
(2013-02-20 ساعت 20:20)payamkj نوشته:  سایت آپدیت شد ولی نبود ،شماره ممن نبود ، یه شماره اضافه شده بود که تاریخش 10 جون بود ، این یعنی تا 10 جون وقت داره بره یا 10 جون باید بره ، من قلبم داره وای میسته ، تو رو خدا اگه میدونید بگید ، کاش مرسده بیدار بود من خیلی حالم خراب شده

اومدم بگم که آپدیت شده دیدم خودت چک کردی.... لعنتی ها فقط لاتاری ها رو اعلام میکنن.... من نمیدونم این چه وضعشه... طرف همینجوری نشسته پای کامپیوتر ثبت نام کرده نه کسی منتظرشه نه برنامه ریزی داره یهو برنده شده .. ما هم اینجا نشستیم دوستان یکی یکی کلیر شن !!!

(2013-02-20 ساعت 20:22)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین جان بابات این توضیح کاملت Smile
ببین من خودم از لپتاپ وصل میشمو خواهرم از کارت شبکه، یعنی دوتا کامپیوتر داره از این مودم استفاده میکنه. اون موقع که بهت گفتم فقط خودمم که استفاده میکنم، منظورم بصورت وایرلس بود.
حالا با این اوصاف بازم کارهای بالا رو انجام بدم یا الان که میبینی 2 تا کامپیوتر داره از مودم استفاده میکنه این پیغام طبیعیه؟
مرسی آرین جان

آره الاهه جون... کاری که گفتم رو بکن تا باقیش رو بگم ردیف شه ( مرحله ی 2 رو )... واسه خواهرت هم ip conflict میده یا نه؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Saeedv13
(2013-02-20 ساعت 20:28)arian307 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 20:20)payamkj نوشته:  سایت آپدیت شد ولی نبود ،شماره ممن نبود ، یه شماره اضافه شده بود که تاریخش 10 جون بود ، این یعنی تا 10 جون وقت داره بره یا 10 جون باید بره ، من قلبم داره وای میسته ، تو رو خدا اگه میدونید بگید ، کاش مرسده بیدار بود من خیلی حالم خراب شده

اومدم بگم که آپدیت شده دیدم خودت چک کردی.... لعنتی ها فقط لاتاری ها رو اعلام میکنن.... من نمیدونم این چه وضعشه... طرف همینجوری نشسته پای کامپیوتر ثبت نام کرده نه کسی منتظرشه نه برنامه ریزی داره یهو برنده شده .. ما هم اینجا نشستیم دوستان یکی یکی کلیر شن !!!

(2013-02-20 ساعت 20:22)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین جان بابات این توضیح کاملت Smile
مرسی آرین جان

آره الاهه جون... کاری که گفتم رو بکن تا باقیش رو بگم ردیف شه ( مرحله ی 2 رو )... واسه خواهرت هم ip conflict میده یا نه؟
آرین ، نمیدونی ماجرای این تاریخه چه جوریه ؟
تو رو خدا اگه میدونی بگو ، یعنی اگه اسمم هم در بیاد تا ماه جون باید صبر کنم یا اینکه تا اون تاریخ وقت داریم بریم اونجا ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، kamela
(2013-02-20 ساعت 20:37)payamkj نوشته:  

مرسی آرین جان

تو رو خدا اگه میدونی بگو ، یعنی اگه اسمم هم در بیاد تا ماه جون باید صبر کنم یا اینکه تا اون تاریخ وقت داریم بریم اونجا ؟

بابا اروم.. چه خبرته.... نبود که نبود... انکارا که هفته ای 50 نفر داره اعلام میکنه.. این هفته نه هفته ی بعد... ضمن این که تو هنوز 2 ماهت رو هم پر نکردی...
ارمنستان 11 روز اپدیت نشد بعد 11 روز هم 11 نفر رو اعلام کرد... زحمت کشیدن روزی 1 نفر رو کلیر کردن!!!... همشونم لاتاری...
اون تاریخ هم که اون بالا نوشته Admin Process Expires On
تو زمانی که اعلام شد همون روز هم میتونی بری ویزات رو بگیری.... اما فکر کنم از اون تاریخی که گفته بگذره و نری دوباره باید کلیر شی
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، kamela
خواهرم 14 سالشه و اصلا به این چیزا دقت نمیکنه، هرچی پیغام بیاد رو سیستمش اوکی میکنه میره. واسه همین نمیدونم. الان اون کاری که گفتی انجام میدم و بهت خبر میدم.

IPv4 Address: 192.168.1.3
Subnet mask: 255.255.255.0
Defult gate way: 192.168.1.1
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228
(2013-02-20 ساعت 20:43)arian307 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 20:37)payamkj نوشته:  

مرسی آرین جان

بابا اروم.. چه خبرته.... نبود که نبود... انکارا که هفته ای 50 نفر داره اعلام میکنه.. این هفته نه هفته ی بعد... ضمن این که تو هنوز 2 ماهت رو هم پر نکردی...
ارمنستان 11 روز اپدیت نشد بعد 11 روز هم 11 نفر رو اعلام کرد... زحمت کشیدن روزی 1 نفر رو کلیر کردن!!!... همشونم لاتاری...
اون تاریخ هم که اون بالا نوشته Admin Process Expires On
تو زمانی که اعلام شد همون روز هم میتونی بری ویزات رو بگیری.... اما فکر کنم از اون تاریخی که گفته بگذره و نری دوباره باید کلیر شی

مرسی ،آروم شدم ولی نه بابا این تور نیست که میگی بعد 9 روز آپدیت شد فقط 1 شماره رو اعلام کردن ، 50 نفر کجا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، girl ، dinadino228
(2013-02-20 ساعت 21:00)الهه سابق نوشته:  خواهرم 14 سالشه و اصلا به این چیزا دقت نمیکنه، هرچی پیغام بیاد رو سیستمش اوکی میکنه میره. واسه همین نمیدونم. الان اون کاری که گفتی انجام میدم و بهت خبر میدم.

IPv4 Address: 192.168.1.3
Subnet mask: 255.255.255.0
Defult gate way: 192.168.1.1

خوب
حالا استارتت رو باز کن و توش بنویس network توی لیستی که میاد روی\Network and Sharing Center کلیک کن
این صفحه باز میشه ( به ترتیب عکس هایی که واست درست کردم پیش برو و در آخر حتما ok رو بزن
[عکس: kfuhsaaufv4fy50oeg.jpg]

[عکس: c326fcz09ga829xs7zt.jpg]

[عکس: 6818uj5374k2vlyodjmo.jpg]

حالا ای پی کامپیوترت رو میزاریم 100 که هیچ وقت dhcp نخواد به کسی بدتش..

[عکس: picris3ryvqh0unzycw4.jpg]

راه های دیگه ای هم داشت که دردسرت زیاد میشد این راحت ترین کار بود Wink
نتیجه رو به من بگو

(2013-02-20 ساعت 21:13)payamkj نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 20:43)arian307 نوشته:  [quote='payamkj' pid='280624' dateline='1361376452']
[quote='arian307' pid='280615' dateline='1361375923']
[quote='payamkj' pid='280604' dateline='1361375426']
سایت آپدیت شد ولی نبود ،شماره ممن نبود ، یه شماره اضافه شده بود که تاریخش 10 جون بود ، این یعنی تا 10 جون وقت داره بره یا 10 جون باید بره ، من قلبم داره وای میسته ، تو رو خدا اگه میدونید بگید ، کاش مرسده بیدار بود من خیلی حالم خراب شده

مرسی ،آروم شدم ولی نه بابا این تور نیست که میگی بعد 9 روز آپدیت شد فقط 1 شماره رو اعلام کردن ، 50 نفر کجا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا این دفعه 17 نفر رو اعلام کردن دیگه
اینم لینک

سری پسش هم تو 4 شنبه و 5 شنبه و جمعه 3 بار آپدیت کردن که 50 نفر رو اعلام کردن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، payamkj ، girl ، shabnam.84
مرسی آرین جان، مثل همیشه کامل Smile
انجام دادم، حالا واسه کامپیوتر خواهرمم باید این کارو بکنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84
(2013-02-20 ساعت 21:34)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین جان، مثل همیشه کامل Smile
انجام دادم، حالا واسه کامپیوتر خواهرمم باید این کارو بکنم؟

نه الان اون فقط از dhcp داره استفاده میکنه و احتیاجی نیست... اما اگر ایراد از سرویس dhcp مودمت باشه ممکنه به اون هم ip conflict بده ( احتمالش 1% هم نیست ) اما اگر به هر دلیلی داد میتونی همین روند رو در مورد اون هم انجام بدی منتها حتما حتما ختما ای پی شما 2 نفر نباید شبیه هم باشه یعنی 192.168.1.100 نباید برای هر دوی شما باشه که خوب باز هم ای پی کانفلیکت خواهی داشت... برای اون رو مثلا بزار 192.168.1.110
WinkWink
مشکلی هم بود من اینجام

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، girl
آرین منظورت از لباسشویی همون سوتی برنامه کودک بود؟
مرسی کاملا جون..بوس
shadzad جون مرسی واسه رتبه.
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، dinadino228 ، girl ، shadzad ، kamela
مرسی آرین گل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، arian307 ، dinadino228 ، payamkj ، girl ، ارکیده
جدی؟! خوب الان درامد همسرم خیلی خوب شده شاید تشخیصشون این بوده که ایرادی نداره و یه معنی دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینکه همه این فرما الکین و فقط سنگن جلو پامون!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، kamela
اره ارکیده همون و میگم Big Grin
الاهه لینکشو دادم دیدی؟ فهمیدی لباس شویی چیه ماجراش؟ Big GrinBig Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228 ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان