موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا خانوووووووممممم چی شد پس قرار بود جشن بگیری و به همه رتبه بدی... پیچوندی؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 14:31)arian307 نوشته: کاملا خانوووووووممممم چی شد پس قرار بود جشن بگیری و به همه رتبه بدی... پیچوندی؟
ببین رتبه 20 فقط مال استاده ، 17 بستته ، حالا اگه یه تحقیقی ، ترجمه ای ، کنفرانسی چیزی بیاری ، 1 نمره هم واسه اون میگری ، دیگه چونه نزنی هااااا
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-20 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-20 ساعت 15:17 توسط الهه سابق.)
آرین این قضیه لباسشویی چیه؟
راستی آرین دوباره اون پیغامه اومد رو سیستمم. پیغام از طرف ویندوزه و میگه:
Windows has detected an IP address conflict
Another computer on this network has the same IP address as this computer.
Contact your network administrator for help resolving this issue. More details are available in the Windows event log
خیر ببینی مادر، میشه بگی این چی میگه؟
آرین اون مامور خدوم رو خیییلیییی باحال گفتی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من بدهکارم از رتبه به همتون
ممنونم از رتبه هاتون از اون روز که من بی خبر با ارکیده بحث را انداختیم طب رتبه رفته بالا
ببخشید سر فرصت جبران میکنم ها الان مهمون داریم .راستی مبارکه کاملا جان.ایشالله همه این روزای نزدیک عید خبرای خوب بشنون و شاد بشن بگین امییییین
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 14:42)arian307 نوشته: (2013-02-20 ساعت 14:37)payamkj نوشته: (2013-02-20 ساعت 14:31)arian307 نوشته: کاملا خانوووووووممممم چی شد پس قرار بود جشن بگیری و به همه رتبه بدی... پیچوندی؟
ببین رتبه 20 فقط مال استاده ، 17 بستته ، حالا اگه یه تحقیقی ، ترجمه ای ، کنفرانسی چیزی بیاری ، 1 نمره هم واسه اون میگری ، دیگه چونه نزنی هااااا
من تا رتبم 20 نشه از اینجا تکون نمیخورم... تو هم تا 10 نشی کلیر نمیشی...
بچه ها بیاین فیفتی فیفتی به من و نوشی رتبه بدین.. 90 من 10 نوشی.. کاملا هم عادلانست.. البته اگر باعث رنجش خاطر ایجنت توماس نمیشیم...
(2013-02-20 ساعت 14:30)ارکیده نوشته: توماس یه چیزایی شنیدم راسته؟ منم که اصلا نه مخمل می شناسم نه خاله شادونه نه اصلا میدونم سدا و ثیما رو چجوری مینویسن ببین توماس بذار همین الان تکلیفمو باهات روشن کنم وای به حالت اگه پلیس اف بی آی باشی میام اونجا حرصتو در میارم....
نه خیر... ما همه تورو تو تلوزیون دیدم... واقعا چرا تو او موقعیت حساس گقتی : ( چی؟ لباس شویی رو خودمون روشن کنیم؟ )
واقعا چه فکری کردی؟ مگه میشه ما اینا رو یادمون بره؟
من تو كف عدالتتم ولي من به ١٠ هم راضيم ، كلير بشم حالا با ١٠ هم خوبه ، نديدي خيلي ها با ١٠ به دكترا هم ميرسن .......
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-20 ساعت 16:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-20 ساعت 17:02 توسط kamela.)
ارین جان من مخلص تک تکتونم هستم...دعا میکنم خدا به همتون یک فروند کودک هدیه بده تا ببینید با چه خیال اسودهای میام تا یک چیزی بنویسم...به همتون رتبه میدم تا کیف کنید...بشینید دعا کنید این کودک شیطون لالا بفرمایند تا من رتبه دهی رو اغاز کنم
ساناری جون ممنونم از تبریکت ....فدااااااااااااااات بشم
بچه ها یک چیز عجیب...1 ساعت پیش باز یک ایمیل برام از ان وی سی اومده و متنش دقیقا اونی هست که جودی گفت....مگه میشه 2تا بیاد؟
Dear Sir or Madam:
The National Visa Center has received all documentation necessary to complete pre-processing
of your case. As soon as an interview date has been scheduled, the applicant, petitioner
and attorney (if applicable) will be notified.
این بود متنش
یعنی الاهه جون من و تو امکانش هست مصاحبمون با هم باشه؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به خدااااااا باورتون میشه الان رتبه هارو دیدم؟؟؟من ممنونم از همه شماااااااا به خاطر اینهمه محبت...از تک تکتون ممنونم که اینقدر شادم کردین با رتبه های زیباتون..شرمنده که دیر تشکر کردم..به خدا الان دیدم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 14:27)arian307 نوشته: آقا چه ماتمکده ای شده اینجا... چرا همه داریم مینالیم؟ نازک نارنجی نباشین بابا.. میدن دیگه... من و نوشی هم منتظر میمونیم.. چی کار کنیم بکشیم خودمون رو؟ما ها که قدیمی تریم اینجوری شلنگ تخته میندازیم و بی تابی میکنیم یه تازه وارد بخواد بیاد تو این تاپیک ها فکر میکنه سفره ابولفضل پهنه ... اما خداییش هیچ کدومتون جای من نیستین... چند روزه مواد هم بم نمیرسه..
ضمن عرض ارادت 2 چندان خدمت مامور خدوم اف بی ای جناب آقای توماس (ع) آمادگی خودم رو برای تقدیم این جون ناقابل و جسم ناقص اعلام میکنم
با آرین موافقم، بابا یکم قوی باشین، اگه فقط کارتون لحظه شماری واسه این ویزاست و برنامه زندگی تونو کلا منوط به این کردین و همه زندگی ایرانتونو تعطیل تعطیل کردین خیلی اشتباه بزرگیه، نه تنها سخت تر می گذره وقتی هم تموم شه اونقدری که انتظار دارین شاد نخواهید بود، می خوام بگم اگه در زمان حال شاد نباشید هیچ زمانی در آینده هم شاد نیستید، این جمله شاید به ظاهر براتون مسخرس ولی عمیق بهش فک کنید، به یاد بیارید اگه یه دوره ای از زندگی تون به علتی غرغرو و همیشه ناراضی بودید الان که اون موضوع حل شده، مثلا چیزی بوده که می خواستید داشته باشید و الان دارید، در موردش الان چه حسی دارید؟ اگر باز هم الان دارید برای یه چیز دیگه ناله می کنید آینده شما باز همین خواهد بود. شادی یه دیدگاهه به اتیتوده، باورش که کنی همیشه یه راهی برای شاد بودن پیدا می کنی. تو هر شرایطی. منم برام خیلی سخت بود وقتی کارم طول کشید ولی ۲ روزم طول نکشید گریه هام بعد نشستم به راه حل فک کردم، ته تهشو در نظر گرفتم و بر اساس اون برنامه ریختم، بدتریییین حالتو! و الان اگه اتفاق دیگه ای بیفته هر چی که باشه چون از ته تهش بهتره خوشحالم خواهد کرد، اگرم نکرد که من تو ذوقم نمی خوره.
یه نکته مهم دیگه بهتون بگم راجع به فرهنگ آمریکا، چون به شکل عمیقی از سه سال پیش که با نامزدم آشنا شدم فرهنگ آمریکایی ها هم شناختم، ما تو فرهنگمون غم یه ارزشه، نالیدن و گریه و زاری اصلا چیز بدی نیست، یه نگاه به استتوس های دوستای ایرانی فیس بوکتون بندازین، چند درصد شعر غم و ناله از بدبختی و تنهایی و شکسته؟ ما ها خوشمونم میاد از این شعرها. ولی بهتون بگم آدمای غمگین و ناراضی بسیار تو فرهنگ آمریکا غیر جذابن و آدما اصلا سمتشون نمی رن. به قول خودشون می گن: If you can't be happy yourself, I can't do anything for you, I can't cheer you up all the time
زیاد حرف زدم فقط یه چیز دیگه، یه جا خوندم یکی از علتای این که این ویزاهای نامزدی و ازدواج یکم طولانیه اینه که می خوان ببینن رابطه ها چقدر قویه، شاید هر رابطه ای نتونه از پس این مدت دوری و انتظار بر بیاد، خیلی ها رابطشون اینقدر عمیق نیست و قیدشو می زنن. پس این انتظار شاید یه نوع تست رابطتونه. من نمی دونم چقدر این گفته درسته ولی در مورد من و نامزدم حس می کنم که باعث شد واقعا به علاقمون ایمان بیاریم و خیلی قدر همو بدونیم، به قول نامزدم یادمون نمی ره که راحت به دستش نیاوردیم و این خیلی باارزشه به نظر من.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مامان کاملا جون ممنون از رتبه ، 10 شدم آخ جون ننننننننننننن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-20 ساعت 18:30)arian307 نوشته: (2013-02-20 ساعت 18:22)payamkj نوشته: مامان کاملا جون ممنون از رتبه ، 10 شدم آخ جون ننننننننننننن
کلیر شدی رفت... خوش به حالت... امروز و فردا و پس فردا منتظر هورا کشیدنتیممممم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امروز که گذشت حتی سایتشون آپدیت نشد بعد 9 روز ،فردا و پس فردا مونده
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...