کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-03-09 ساعت 21:08)girl نوشته:  ممنونم دوستی‌ خوبم.. سارا جان من هیچ کاری نکردم خودشون فرستادن من درباره نمزدیا اطلاعی ندارم البته خیلی‌ هم فرقی‌ نمی‌کنه. ۱۰-۱۱ روز بعد از ورودم به آمریکا اومد اگه هم نشه قبلش ازدواج رو ثبت کرد ۱۰ روز زمان زیادی نیست. البته تاریخی‌ که روش زده درست ۹ روز پیش یعنی‌ ۲ روز بعد از ورودم کارت صادر شده.

این جودی همش از خودش تعریف میکنه hahahahahaha
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
علی‌ جان ویزای نامزدی مثل ویزای ازدوجی با این تفاوت که اسمی تو شناسنامه‌ها وارد نشده و ازدواج ثبتی صورت نگرفته.. مراحلش تقریبا از ازدواجی راحت تره ولی‌ من بیشتر دیدم نمزدیا چک خوردن تا ازدوجیا.. ولی‌ مرحله nvc ندران که این کلی‌ کارو جلو میندازه. در نهیات بهشون ویزای ۳ ماه میدان که تو این ۳ ماه وقت دارن وارد آمریکا بشن و ازدواج کنن. اگه ازدواج نکنان باید ۳ ماه بعد نامزد ایرانی‌ برگرده

نگاه توروخدا!!! همین الان جواب سوالتو نوشتم :p
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
درود به شما جودی مهربون ...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، سانازی
درود بر شما Smile

شما تو دوران انتظار من به این تاپیک سر نمی‌زدی.. اون موقعها فقط مینالیدم از دست زندگی‌ دیگه مدیرا میخواستن منو محروم کنن بس که آیه یأس شده بودم Big Grin
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
دوستانی که از پروکسی استفاده میکنن و براشون کار نمیکنه و از کار افتاده یه میسج به من بدن کارشون رو ردیف کنم.... هر چی رو ببندن یه چیز دیگه رو باز میکنیم.. Big Grin ..
علی جان من نامزدی اقدام کردم .. شبیه همون ازدواجه با این تفاوت که یه چنتا فرمش فرق میکنه و وقتی ویزا گرفتی 3 ماه وقت داری که تو خاک امریکا ازدواج کنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، battosai ، NedaE ، ارکیده ، dinadino228 ، girl ، kamela ، Tomas
بچه ها یه سوال داشتم ،مدارکی رو که ترجمه کردم و به سفارت دادم بهم برنمیگردونن؟ یا همراه پاسپورتم بهم برمیگردونن؟
یه سوال دیگه هم داشتم ، من میتونم قبل از اومدن گرین کارتم ، با همین ویزا برم کانادا ؟آخه سپتامبر عروسی خواهر شوهرمه تو کانادا، میخوام ببینم میتونم برم یا نه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-03-09 ساعت 22:26)payamkj نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم ،مدارکی رو که ترجمه کردم و به سفارت دادم بهم برنمیگردونن؟ یا همراه پاسپورتم بهم برمیگردونن؟
یه سوال دیگه هم داشتم ، من میتونم قبل از اومدن گرین کارتم ، با همین ویزا برم کانادا ؟آخه سپتامبر عروسی خواهر شوهرمه تو کانادا، میخوام ببینم میتونم برم یا نه

من و شوفاژ و سریال هنوز با همیم خانم کانادا هم میخوان برن.... نه با ویزایی که داری فقط تو مرز های امریکا میتونی باشی... برای این که ویزای کانادا رو بگیری باید بری سفارت کانادا تو امریکا و دوباره مصاحبه شی... البته فکر کنم راحت بت بدن چون ویزای امریکا رو داری
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، NedaE ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، Tomas ، سانازی
بچه ها هیچ فرمی رو نمیشه به NVC ایمیل کرد و تمام مدارک باید حتما حتما به NVC پست بشن.
علی پست اول تاپیک زیرو بخون کاملا متوجه میشی نامزدی و ازدواجی چه مراحلی دارن و چجوریه.
http://mohajersara.com/thread-5622.html
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، NedaE ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 22:33)arian307 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 22:26)payamkj نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم ،مدارکی رو که ترجمه کردم و به سفارت دادم بهم برنمیگردونن؟ یا همراه پاسپورتم بهم برمیگردونن؟

من و شوفاژ و سریال هنوز با همیم خانم کانادا هم میخوان برن.... نه با ویزایی که داری فقط تو مرز های آمریکا میتونی باشی... برای این که ویزای کانادا رو بگیری باید بری سفارت کانادا تو آمریکا و دوباره مصاحبه شی... البته فکر کنم راحت بت بدن چون ویزای آمریکا رو داری
بگم خدا چی کارت کنه آرین ،تو اشک و ناله و داد و فریاد ، این جوابتو خوندم مردم از خنده ، مامانم میگه آهان غرغرو اشک و نالت واسه ماست ، نه به خدا فکر نکن دلم خوشه ، قربون خدا برم یه کارتو حل میکنه بلافاصله ،فکر نکنی وقفه میفته توش ها ااااااااااااا نه عزیز جان بلافاصله درد بعدی رو میده بهت ، گرچه میگن خدا هرکی رو که دوست داره هی اینجوری امتحانش میکنه ، منم از وقتی یادمه داشتم با این امتحانا دست و پنجه نرم میکردم .
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، NedaE ، ارکیده ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی
با تمام وجودم امشب از زندگی کردن تو این مملکت متنفرم Sad
به خاطر همه چیز،به خاطر همههه چیز،همه چیز... همه دوستانِ در بند،همه ظ ل م ها، همه ... Sad(((((
متاسفم که حس وطن پرستی من هر روز بیشتر از دیروز داره کُشته میشه.احساس یه آدم تو خالی بهم دست میده که داره ملیت خودشو تغییر میده تا . . .
اگه اینارو نباید اینجا مینوشتم مدیران خودشون زحمتشو بکشن ولی حالم خیلی بده امشب :'(
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، payamkj ، ارکیده ، tondar ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-03-09 ساعت 22:44)NedaE نوشته:  با تمام وجودم امشب از زندگی کردن تو این مملکت متنفرم Sad
به خاطر همه چیز،به خاطر همههه چیز،همه چیز... همه دوستانِ در بند،همه ظ ل م ها، همه ... Sad(((((
متاسفم که حس وطن پرستی من هر روز بیشتر از دیروز داره کُشته میشه.احساس یه آدم تو خالی بهم دست میده که داره ملیت خودشو تغییر میده تا . . .
اگه اینارو نباید اینجا مینوشتم مدیران خودشون زحمتشو بکشن ولی حالم خیلی بده امشب :'(

نمیدونم برات چی پیش اومده ندا جون ، ولی هر چی باشه حق میدم خسته شده باشی و این احساس رو داشته باشی ، متاسفانه مسایلی هست که باعث میشه یه همچین حسی نسبت به مملکت و خاکمون پیدا کنیم ، متاسفانه ، متاسفانه ، روز به روز واسه رفتن و ترک وطن مسر تر میشیم ، چقدر بد و چقدر حیف Sad
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، NedaE ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی ، battosai
ندا اینا رو ولش کن بورو مسیجت رو چک کن Wink ... بچه ها کسی اینجا اهل فیلم و سریال هست؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، NedaE ، الهه سابق ، tondar ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی ، battosai
(2013-03-09 ساعت 23:19)arian307 نوشته:  ندا اینا رو ولش کن بورو مسیجت رو چک کن Wink ... بچه ها کسی اینجا اهل فیلم و سریال هست؟

الحق که واویلا لیلی شد ولی دستتتتتتت درد نکنه. من کارتون های باحال سریالی بیشتر از فیلم دوست دارم.اگه داری بده :دی
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، tondar ، dinadino228 ، girl ، ارکیده ، Tomas ، battosai
بچه ها جدی جدی میخوام به وب سایت راه بندازم برای حل مشکلات کامپیوتری به صورت رایگان.... از باقی دوستانی که مهندس کامپیوترن و یا تخصصی در این زمینه دارن درخواست میشه رزومه بفرستن به اینجانب Big Grin
ندا من اصلا اهل کارتون نیستم ... میدونم کارتون دیگه برای بچه ها نیست نمونه اش هم marry and max اما بیشتر فیلم و بعد اون سریال رو ترجیح میدم... الان دارم لینکلن رو دانلود میکنم.. سریال breaking bad هم عالی بود که متاسفانه تموم شد الان هم دارم dexter رو میبنم که واسه خودش اعجوبه ایه...از اونجایی که الان وقتم آزاده میتونم ببشتر فیلم ببینم که از این بابت خوشحالمممم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، poram ، Tomas ، سانازی
آرین کسایی که گرین کارت آمریکا دارن بدون ویزا میتونن برن کانادا. ولی خوب نوشی که هنوز گرین کارتش نیومده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، payamkj ، Tomas ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان