موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-09 ساعت 21:18 توسط girl.)
علی جان ویزای نامزدی مثل ویزای ازدوجی با این تفاوت که اسمی تو شناسنامهها وارد نشده و ازدواج ثبتی صورت نگرفته.. مراحلش تقریبا از ازدواجی راحت تره ولی من بیشتر دیدم نمزدیا چک خوردن تا ازدوجیا.. ولی مرحله nvc ندران که این کلی کارو جلو میندازه. در نهیات بهشون ویزای ۳ ماه میدان که تو این ۳ ماه وقت دارن وارد آمریکا بشن و ازدواج کنن. اگه ازدواج نکنان باید ۳ ماه بعد نامزد ایرانی برگرده
نگاه توروخدا!!! همین الان جواب سوالتو نوشتم :p
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
درود به شما جودی مهربون ...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
شما تو دوران انتظار من به این تاپیک سر نمیزدی.. اون موقعها فقط مینالیدم از دست زندگی دیگه مدیرا میخواستن منو محروم کنن بس که آیه یأس شده بودم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال داشتم ،مدارکی رو که ترجمه کردم و به سفارت دادم بهم برنمیگردونن؟ یا همراه پاسپورتم بهم برمیگردونن؟
یه سوال دیگه هم داشتم ، من میتونم قبل از اومدن گرین کارتم ، با همین ویزا برم کانادا ؟آخه سپتامبر عروسی خواهر شوهرمه تو کانادا، میخوام ببینم میتونم برم یا نه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هیچ فرمی رو نمیشه به NVC ایمیل کرد و تمام مدارک باید حتما حتما به NVC پست بشن.
علی پست اول تاپیک زیرو بخون کاملا متوجه میشی نامزدی و ازدواجی چه مراحلی دارن و چجوریه.
http://mohajersara.com/thread-5622.html
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 22:33)arian307 نوشته: (2013-03-09 ساعت 22:26)payamkj نوشته: بچه ها یه سوال داشتم ،مدارکی رو که ترجمه کردم و به سفارت دادم بهم برنمیگردونن؟ یا همراه پاسپورتم بهم برمیگردونن؟
یه سوال دیگه هم داشتم ، من میتونم قبل از اومدن گرین کارتم ، با همین ویزا برم کانادا ؟آخه سپتامبر عروسی خواهر شوهرمه تو کانادا، میخوام ببینم میتونم برم یا نه
من و شوفاژ و سریال هنوز با همیم خانم کانادا هم میخوان برن.... نه با ویزایی که داری فقط تو مرز های آمریکا میتونی باشی... برای این که ویزای کانادا رو بگیری باید بری سفارت کانادا تو آمریکا و دوباره مصاحبه شی... البته فکر کنم راحت بت بدن چون ویزای آمریکا رو داری
بگم خدا چی کارت کنه آرین ،تو اشک و ناله و داد و فریاد ، این جوابتو خوندم مردم از خنده ، مامانم میگه آهان غرغرو اشک و نالت واسه ماست ، نه به خدا فکر نکن دلم خوشه ، قربون خدا برم یه کارتو حل میکنه بلافاصله ،فکر نکنی وقفه میفته توش ها ااااااااااااا نه عزیز جان بلافاصله درد بعدی رو میده بهت ، گرچه میگن خدا هرکی رو که دوست داره هی اینجوری امتحانش میکنه ، منم از وقتی یادمه داشتم با این امتحانا دست و پنجه نرم میکردم .
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با تمام وجودم امشب از زندگی کردن تو این مملکت متنفرم
به خاطر همه چیز،به خاطر همههه چیز،همه چیز... همه دوستانِ در بند،همه ظ ل م ها، همه ... (((((
متاسفم که حس وطن پرستی من هر روز بیشتر از دیروز داره کُشته میشه.احساس یه آدم تو خالی بهم دست میده که داره ملیت خودشو تغییر میده تا . . .
اگه اینارو نباید اینجا مینوشتم مدیران خودشون زحمتشو بکشن ولی حالم خیلی بده امشب :'(
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 22:44)NedaE نوشته: با تمام وجودم امشب از زندگی کردن تو این مملکت متنفرم
به خاطر همه چیز،به خاطر همههه چیز،همه چیز... همه دوستانِ در بند،همه ظ ل م ها، همه ... (((((
متاسفم که حس وطن پرستی من هر روز بیشتر از دیروز داره کُشته میشه.احساس یه آدم تو خالی بهم دست میده که داره ملیت خودشو تغییر میده تا . . .
اگه اینارو نباید اینجا مینوشتم مدیران خودشون زحمتشو بکشن ولی حالم خیلی بده امشب :'(
نمیدونم برات چی پیش اومده ندا جون ، ولی هر چی باشه حق میدم خسته شده باشی و این احساس رو داشته باشی ، متاسفانه مسایلی هست که باعث میشه یه همچین حسی نسبت به مملکت و خاکمون پیدا کنیم ، متاسفانه ، متاسفانه ، روز به روز واسه رفتن و ترک وطن مسر تر میشیم ، چقدر بد و چقدر حیف
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 23:19)arian307 نوشته: ندا اینا رو ولش کن بورو مسیجت رو چک کن ... بچه ها کسی اینجا اهل فیلم و سریال هست؟
الحق که واویلا لیلی شد ولی دستتتتتتت درد نکنه. من کارتون های باحال سریالی بیشتر از فیلم دوست دارم.اگه داری بده :دی
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آرین کسایی که گرین کارت آمریکا دارن بدون ویزا میتونن برن کانادا. ولی خوب نوشی که هنوز گرین کارتش نیومده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی