موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ارکید جان ، تازه اومدم خونه . اتفاقا من فرحزاد رفته بودم. اما وقتی دلم خوش نیست هرجا هم که برم غمگینم . با 6 ماه پیش از زمین تا آسمون فرق کردم . انقدر انتظار کشیدم دیگه طاقت ندارم . الان 4.5 ماهه ما مدارک دادیم اصلا هیچ خبری نیست. تازه ما اول کاری عکسا و مدارک اثبات رابطه رو هم ندادیم . الانم که خوندم یکی از بچه ها یدور رد شده دیگه دل تو دلم نیست . از طرفی هم نامزدم داره محل کار و زندگیشو عوض میکنه اصلا اعصاب و روانش بهم ریختست . دلم از همه دنیا گرفته . از شما چه پنهون که این اواخر بخاطر مشکلات کار و شلوغی شهر نیویورک که کلافش کرده اصلا رابطه ما خوب پیش نمیره . من احساس می کنم یه آدم دیگه شده . آخه مگه مشکلات زندگی چقدر آدمو تحت تاثیر میگذاره . تازه 12 ساله که تو اون شهره حالا به من که رسیده یاد مشکلات و سختی ها افتاده. یه ماه پیشم که استانبول رفته بودیم اصلا خوشحال نبودو تمام روز می خوابید . نمیدونم بچه ها ، از آیندم می ترسم . حداقل یه خبر خوبم نمیگیریم که یکم امیدوار شیم . دلم گرفته...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 23:24 توسط tondar.)
پوران جان بشین زبان بخون بالاخره کارت درست میشه میری دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
آرین کجایی داداش خوابی یا بیدار؟ آرین به جان خودم هر روز میام اینجا کلیر شدنت و ببینم داداش ایشااله همین روزا میدی خبر خوبووووووو
k1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي إز تبريكاتون دوستاي عزيزم، واقعا منتظرم كه به تك تكتون زودتر تبريك بكم. ببخشيد دسترسيم به اينترنت خوب نيست تك تك جواب بدم :-**
الهه و كاملياي عزيزم خيليييي خوشحال شدم مصاحبه كرفتيد تبريكككك مطمعنم شماها كه يه ضربيد :-*
بجه هابي كه كرفتن ويزارو يا ميدونن راجع بهش يه سؤال در مورد PTTدارم يه جا خونده بودم ميشه إز مركزيش زودتر كرفت، درسته؟ كجا هست؟ ببخشيد اكه سؤال تكراريه خيلي سعي كردم فرم رو جستجو كنم نشد، اكه موضوعش هم هست ممنون ميسم لينك بدين.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
صبر داشته باش پوران جان. همه چیز درست میشه فقط زمان میبره. سعی کن حرفی نزنی که عصبانیش کنی. بهش وقت بده تاخودش و پیدا کنه.
جا به جا بشه اون موقع حتما آروم میشه.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم چه خوب راهنمایی و دل داری میدی فکر کنم خیلی اروم باشی.
پوران جان منم اصلا حالم خوب نیست دیگه عید ها واسم معنایی نداره.نمی خوام کسی رو ببینم که بپرسن چه خبر از کارت حتی نامزدم میگه میام به اونم زیاد خوشحال نمیشم .میشما ولی خوب باز میره و من میمونم اینجا اه ه ه ه
ارزو میکنم از ته دل به بچه هایی که انتظار دارن میکشن مثل ارین خان و ارکیده و سیمی جان الان یادم نمیاد بقیه رو زود خبرشون بیاد و عیدو شاد باشن
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی بچه ها از همدلی و همدردیتون . میدونم هرشب میام اینجا پستای غمگین میذارم .شدم عینهو اون دوست گالیور !
میدونم که باید از این زمان با خانواده بودنم لذت ببرم ، اما چیکار کنم دست خودم نیست . زبان رو هم که اصلا نگو ! بچه ها بیاین هر شب یه اصطلاح یا حداقل یه گرامری جیزی اینجا تمرین کنیم و به هم یاد بدیم . موافقین؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-09 ساعت 02:12 توسط الهه سابق.)
کاملا جان صفحه 4 نامه مصاحبه دقیقا نوشته چیا باید ببرید. اونجا که نوشته: Notice to visa applicants مثلا برای من نوشته پاسپورت و اصل مدارک (که منظورش اصل و ترجمه شناسنامه و عقدنامه و اصل کارت ملیه) و عکس و برگه مدیکال. اونجا هیچ چیزی راجع به فرم اسپانسر یا تکس 2012 ننوشته. بعد پایینش یه لیست میبینی به اسم document name که جلوش وضعیت اون مدرکو با یکسری حروف نشون داده. و هر حرفی نشون دهنده چیز خاصیه که توی صفحه قبلش توضیح داده. صد در صد جلوی سوپیشینه ایران حرف X رو نوشته که به معنی اینه که نیازی نیست و جلوی سوپیشینه ترکیه حرف F رو نوشته که بازم یعنی نیازی نیست. حرف O یعنی مدرک تایید شده (مثلا جلوی شناسنامه و عقدنامه من نوشته O) و حرف Y هم یعنی این مدرک توسط NVC دریافت شده.
در هر جال اولین چیزی که دم در از شوهرت میخوان یکی نامه مصاحبست و یکی ترجمه و اصل شناسنامه و عقدنامش و تا نده راهش نمیدن. کارت ملی و عکس رو فکر کنم آفیسر ازش میگیره. در مورد شناسنامه تو و ترجمش، ارمنستان میخواست از بعضی بچه ها ولی تا حالا ندیدم آنکارا بخواد. در هر حال من که میبرم.
راستی کجای فرمتون نوشته فرم I864 رو بیارید؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بدجوری حاجت میده لامصب
تازه یه بنده خدایی گفته ایشون یه ب س ی ج ی حقیقی بودن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 03:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-09 ساعت 03:59 توسط kamela.)
الاهه جون..واقعا ازت ممنونم..خیلی خیلی خوب توضیح دادی..حسابی گیج شده بودم...مررررسی عزیز مهربونم...ببین کارت ملی هم ترجمه میخاد و باید ترجمش کرد؟بعد هم اینکه جلوی عقد نامه ما و پاسپورت و شناسناممون زده Y ...نکنه مشکلی باشه؟؟؟؟اخه مال تورو زده O....مال ما رو اصلا هیچ جا O نزده یعنی تایید نششده؟
ارین رفیقت رو چالش نمیکنن که...دارن مومیاییش میکنن که تا ابد بشه نگاش کرد صورت زیباش رو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم از همتون ممنونم به خاطر رتبه های زیبایی که بهم دادین و خوشحالم کردین...نمیدونم کی رتبه دادین ولی من الان دیدم و ذوووووق کردم..ندا جون شادزاد جون..ساناز جون..نوشی جون و صبای عزیزم....خیلی محبت دارین...امیدوارم همتون به زودی کیلی خبرای شاد بشنوین و ذوووووق کنین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 05:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-09 ساعت 05:06 توسط الهه سابق.)
نه عزیزم مشکلی نیست فقط شاید ترجمه هاتون قدیمی بوده و حالا توی سفارت ترجمه جدیدو که ببینن اوکی هستش. راستی کاملا جان کجای فرمت نوشته I864 ببری؟
کارت ملی فکر نکنم ترجمه بخواد
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون توی صفحه دوم اونجا که نوشته Reminders ستاره زده جلوی هرکدوم و این ستاره ششم هست...اینو نوشته IF a sponsor filed an I-864 (Affidavit of Support) AND provided the NVC with proof of
an IRS Federal Income Tax Extension in lieu of a Federal Income Tax Return, the
applicant must bring the sponsor's most recent Federal Income Tax Return to the visa
interview.
توهم داری اینو عزیزم؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 05:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-09 ساعت 05:41 توسط الهه سابق.)
آهان اینو میگی؟ نه منظورش اینه که اسپانسری که i864 پر کرده ولی بجای اینکه تکس ریترن بفرسته، تکس اکستنشن فرستاده، حالا اپلیکنت باید تکس ریترن جدید اسپانسرو ببره. از وکیلمم پرسیدم حرفمو تایید کرد
حالا تکس اکستنشن چه صیغه ایه من نمیدونم. در هر حال طبق جملشون نیازی به فرم جدید نیست. ولی نمیدونم چرا از بعضیا روز مصاحبه خواستن