کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-03-10 ساعت 06:34)payamkj نوشته:  سيمي جون تسليت ميكم، خدا بهتون صبر بده ، ما رو تو عم خودت شريك بدون ،عزيزم
نوشی عزیزم فرشته پاک و مهربونم غم بزرگی رو تو ذهنم گذاشت مرسی از همدردیت . حتما عزیزمSadSadSad

مرسی از دوستای مهاجرسراییم از همدردیتون همیشه تو شرایط سخت همراهم بودین
دوستتون دارم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
simi چی شده عزیزم؟؟؟
Sad
عزیزم مادر بزرگت فوت شده؟ الهی بمیرم
خدا بهتون صبر بده، ان شاءاله شما و خانواده سالم و سلامت باشید.
:**
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، girl ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، simi
مرسي دوستاي عزيزم إز تبريك، ببخشيد صفحات تند تند ميره جلو نمي تونم الان درست ببينم، بأزم مرسي إز همه Smile 

سيمي عزيزم تسليت مي كم، متاسفم اميدوارم قوي باشي و خيلي زود اروم شي عزيزم :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، girl ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، الهه سابق
سیمی جونم تسلیت میگم دوست خوبم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، tondar ، girl ، سانازی ، kamela ، Tomas ، الهه سابق
(2013-03-10 ساعت 12:14)shinna نوشته:  simi چی شده عزیزم؟؟؟
Sad
عزیزم مادر بزرگت فوت شده؟ الهی بمیرم
خدا بهتون صبر بده، ان شاءاله شما و خانواده سالم و سلامت باشید.
:**
من یه مادربزرگ خیلیییییییییی خوب داشتم یکی از بهترین مادربزرگای دنیا بود اما از دست دادمش خدا نکنه شینا جونم. مرسی عزیزم

(2013-03-10 ساعت 13:07)shadzad نوشته:  سيمي عزيزم تسليت مي كم، متاسفم اميدوارم قوي باشي و خيلي زود اروم شي عزيزم :-*
مرسی عزیزم shadzad عزیز اصلا نمیدونین من اینجا که میام چقدر اروم میشم یاد دعای مادربزرگ میوفتم که میگفت ایشالا همه شماها که از همسراتون دورین زود برین پیششونSad

(2013-03-10 ساعت 13:14)ارکیده نوشته:  سیمی جونم تسلیت میگم دوست خوبم....
ارکیده جونم مرسی فدات بشم شما غم نبینی
از اینکه کارات داره خیلی خوب پیش میره خوشحالم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، tondar ، girl ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، الهه سابق
من یه مادربزرگ داشتم که فکر کنم مهربونترین مادربزرگ دنیا بود....
خیلی وقته که از دستش دادیم ولی همیشه یادش هستیم... همیشه ...
خیلی دلم براش تنگ میشه ، یه وقتایی از دلتنگی احساس خفگی میکنم، دلم میخواست بود که باهاش حرف میزدیم....
ولی به خاطر مامانم هیچی نمیگمSad
پس قدر عزیزامون رو که هستن بدونیم...Smile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، battosai ، payamkj ، girl ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، الهه سابق
سلام
سیمی جون فدات شم از وقتی می دونستم مامان بزرگت رو همش به فکرشون بودم خدا رحمتشون کنه.عزیزم فکر کن که از درد راحت شدن واسش قران بخون اروم شی البته این مامان بزرگای ما جاشون بهشته.
فدات شم مواظب خودت باش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، simi
simi جان تسلیت منم پذیرا باش امیدوارم روزهای خوش و خوبی در انتظارت باشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، simi
simi تسلیت میگم عزیزم.
shahzad مبارکت باشه.کاش یه روزی واسه گرفتن ویزا انقدر دردسر نباشه.
shahzad کدوم سفارت بوده؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، الهه سابق ، simi
ای ارین بیا زکات علم ات را بده پسر جان بگو ببینم google talk چرا voice chat اش کار نمیکند؟همش silent هست فقط! چرا زمین گرده؟ :دی

یعنی انقدری که من با اسکایپ و اوو و مسنجر و ایکس چت و ... کلنجار رفتم اگه درس خونده بودم الان دکترا قبول میشدم Big Grin
فکر کنین من با کلی شوق و ذوق رفتم ارایشگاه موهام رو از بلوند کردم مشکی،180 درجه تغییر کردم،بعد تا اومدم خونه دیدم اینترنت اینطوری شده.یعنی سورپرایزم در نطفه خفه شد Smile)))
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، dinadino228 ، kamela ، girl ، Tomas ، الهه سابق
آرین داره گرد گیری می کنه این روزا کم پیدا شده....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، kamela ، girl ، Tomas ، الهه سابق
نه بابا گردگیری چیه... وقتی بعد از 30 روز ریشام و زدم به خودم قول دادم سری بعد که میخوام گردگیری کنم 60 روز دیگه باشه.. الان همه ی خونه مثل هر سال بوی مواد شوینده میده و کارش تموم شده به جز اتاق من... ضمن این که امروز بعد از 40 روز که دستبندم رو گم کرده بودم بابام تو صندوق عقب ماشینم پیدا کردتش.. واقعا نمیدونم چه جوری رفته اونجا..
-----------------------
ندا جان ببین دخترم صدا از اون ور نمیاد یا صدای تو نمیره؟ این کاری که میگن رو طرفی که صداش رو نداره باید امتحان کنه که ببینه اصلا میکروفونش ( به قول این یارو تو عکدمی ! مایکروفونش ) کار میکنه یا نه
تو استارتت بنویس sound و روش کلیک کن بورو تو قسمت recording ... اونجا یه خورده بشکن بزن ببین این میشولکش بالا پایین میپره یا نه.. تا مطمئن شیم اصلا میکرفون کار میکنه یا نه تا بعد

[عکس: k7w2bznhk3dlznutvdnf.png]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، girl ، Tomas ، tondar ، الهه سابق ، ارکیده
صدای هیچ کدوم نمیاد. ولی ارین رو موبایل نه کامپیوتر. ولی آخه مثلا تا دیروز صبح با اسکایپ رو موبایل صحبت میکردیم مشکل صدا نداشتیم.ولی با google talk اینجوریه. چه وقتی که من call کنم چه وقتی طرف مقابل. رو کامپیتر که هیچی کلا باز نمیشه گوگل تاک واسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، girl ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده
ا رو موبایل؟ آخه دیروز پریروز تو مسیج گفتی با اسکایپ کامپیوتر مشکل داری.... ببین نمیدونم گوشیت چیه اما از اونجایی که اسکایپ روش داشتی احتمالا باید ایفون یا یه گوشی اندرویدی با ویندوز فون و یا بلک بری باشه... هر کدوم از اینا که هست میتونی روشون وایبر نصب کنی و خیلی بی دردسر صحبت کنی... اسکایپ واسه ویدئو عالیه اما تو صدا نه..وایبر رو امتحان کن.. عالیه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، girl ، Tomas ، tondar ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84
اره با اون روش که گفتی اسکایپ باز شد در حد یکم پت ولی دیگه اونم کار نمیکنه سرعت رو خیلی میاره پایین... حالا این وایبر رو امتحان میکنم امیدوااااارم کار کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، girl ، payamkj ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان