کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کجا استعداد نداری الهه جون؟ من که از ایده هات راجع به توماس می ترکم Big Grin Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، arian307 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده
(2013-03-31 ساعت 00:34)MONA FB نوشته:  با اینکه به احتمال زیاد سال بعد اینجا نیستم اما اصلا حوصله مهمونی و عید دیدنی و فامیل بازی نداشتم . همش تو خونه ام خوبه این سایت و پیدا کردم وگرنه ...
اخه بعضی از دوستاو فامیلا انقدر ادم و سوال پیچ میکنن واسه رفتن که ادم حرصش میگیره . انگار خودشون کارو زندگی ندارند.
بیشتر از همه هم این ادم و اذیت میکنه که شوهرت اونجا چیکار میکنه و زنگ میزنه یا نه و عیدی چی واست فرستاد و از این حرفای مسخره . نمیدونم شما ها چطوری هستید اما من ... دیگه حوصله حتی دوستامم ندارم . اخه اونا دست کمی از فامیلا ندارن.
البته تو خونه زبان هم میخونم . گاهی

مونا جون حرص نخور تقريبا همه با اين حرفا و سوالا درگيرن اطرايان ١٠٠٠تا فكر درمورده ماها و همسرامون ميكنن وقتي از پيششون بري ياد سوالاشون ميوفتي و خنده ات ميگيره، مهموني رو برو و از سوالاشون لذت ببر Big GrinBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، arian307 ، الهه سابق ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده
لطف داری شادزاد جان. چه عجب نمردیمو یکی از دست ما خندید Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده
سیمی جونم عزیزم منم دوست دارم Smile

آره واقعا استعداد می‌خواد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده
بچه ها واقعا تصمیم گرفتم اگر این هفته کلیر نشدم هر روز بشون یه ایمیل کپی پیست شده بفرستم .. ببینم کی کم میاره... اصلا یه میل سرور دارم کاری میکنم هر 2 دقیقه 1 ایمیل تکراری بره واسشون منتها با سابجکت های مختلف که نفهمن منم.... بابا 70 روز شد لعنتیا... تو تاپیک کلیرینس با چنتا از بچه ها صحبت کردم که اونا هم ژانویه مصاحبه شده بودن و اصلا از اون روز به بعد آپدیت هم نشدن...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، wait for visa ، Tomas ، ارکیده ، payamkj
(2013-03-31 ساعت 01:36)arian307 نوشته:  بچه ها واقعا تصمیم گرفتم اگر این هفته کلیر نشدم هر روز بشون یه ایمیل کپی پیست شده بفرستم .. ببینم کی کم میاره... اصلا یه میل سرور دارم کاری میکنم هر 2 دقیقه 1 ایمیل تکراری بره واسشون منتها با سابجکت های مختلف که نفهمن منم.... بابا 70 روز شد لعنتیا... تو تاپیک کلیرینس با چنتا از بچه ها صحبت کردم که اونا هم ژانویه مصاحبه شده بودن و اصلا از اون روز به بعد آپدیت هم نشدن...
نميشه به سفارت زنگ زد؟؟؟ منم ديگه از كلير نشدنت خسته شدمSad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده
نه... جواب نیمدن... 2 ساعت میزارنت رو Hold بعد هم قطع میکنن
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده
(2013-03-31 ساعت 01:52)arian307 نوشته:  نه... جواب نیمدن... 2 ساعت میزارنت رو Hold بعد هم قطع میکنن
اهههه ،،، لعنتيا .كاش يكي مثل عباس سويل آنكارا تو ارمنستان بود برات از ارمنستان پيگيري ميكرد Sad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، payamkj
یکی هست تو ارمنستان ... اما چی کار میخواد بکنه مثلا؟ این عباس سیبیل چی کار میکنه؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، payamkj
(2013-03-31 ساعت 02:08)arian307 نوشته:  یکی هست تو ارمنستان ... اما چی کار میخواد بکنه مثلا؟ این عباس سیبیل چی کار میکنه؟
حالا چرا ميزني؟؟؟ همون سوالي كه با تلفن ازشون ميخواي بپرسي شايد بتوونه برات پيگيري كنه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، payamkj
(2013-03-31 ساعت 02:23)simi نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 02:08)arian307 نوشته:  یکی هست تو ارمنستان ... اما چی کار میخواد بکنه مثلا؟ این عباس سیبیل چی کار میکنه؟
حالا چرا ميزني؟؟؟ همون سوالي كه با تلفن ازشون ميخواي بپرسي شايد بتوونه برات پيگيري كنه
من و زدن/؟؟؟WinkCool
بخدا قاطی کردم دیگه... بدبختی اینه که کسی رو راه نمیدن تو سفارت تا وقت نداشته باشه....باور کن اگر مثلا میگفتن بورو 8 ماه دیگه بیا خیلی بهتر بود.. اقلا بعد از 8 ماه میرفتی و کارات ردیف میشد....تو اون 8 ماه هم به همه ی کارات میرسیدی... من تولدم 19 فروردینه... عیدی سال نو که ندادن امیدوارم واسه تولدم کلیر شم اقلا

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، wait for visa ، Tomas ، shadzad ، ارکیده
(2013-03-31 ساعت 00:59)simi نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 00:34)MONA FB نوشته:  با اینکه به احتمال زیاد سال بعد اینجا نیستم اما اصلا حوصله مهمونی و عید دیدنی و فامیل بازی نداشتم . همش تو خونه ام خوبه این سایت و پیدا کردم وگرنه ...
اخه بعضی از دوستاو فامیلا انقدر ادم و سوال پیچ میکنن واسه رفتن که ادم حرصش میگیره . انگار خودشون کارو زندگی ندارند.
بیشتر از همه هم این ادم و اذیت میکنه که شوهرت اونجا چیکار میکنه و زنگ میزنه یا نه و عیدی چی واست فرستاد و از این حرفای مسخره . نمیدونم شما ها چطوری هستید اما من ... دیگه حوصله حتی دوستامم ندارم . اخه اونا دست کمی از فامیلا ندارن.
البته تو خونه زبان هم میخونم . گاهی

مونا جون حرص نخور تقريبا همه با اين حرفا و سوالا درگيرن اطرايان ١٠٠٠تا فكر درمورده ماها و همسرامون ميكنن وقتي از پيششون بري ياد سوالاشون ميوفتي و خنده ات ميگيره، مهموني رو برو و از سوالاشون لذت ببر Big GrinBig Grin

ای گفتی مونا جون ادمو میکشن با سوالها.اره مخصوصا فکر میکنن طرف اونجا نشسته دلار چاپ میکنه واسه ما میفرسته!!هان دلارارو خرج میکنی دیگه..!
سیمی جونم درسته منم سعی میکنم بی خیالی طی کنم ولی واقعا روی ادم تاثیر میذاره و بعدا ناراحت میشه.اره یه اونروزو ببینیم که رفتیم خیالشون راحت میشه!
مونا جون من هیچ حوصله زبانم ندارم بخونمSad بچه ها از صبح تا شب چیکار میکنین شما؟ من که همش بخور بخواب بیا نت بعد tv منو دعوا کنین بگو درس بخون فیلم ببین اخه ندارم برسونین دیگه اقای ارین خاااان!Big Grin
ا راستی همینو میخواستم بپرسم تولدتون کیه.پس ویزا میخوریم!!انشالله
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: wait for visa ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، MONA FB ، ارکیده
جودی عزیز من کجا هستم؟من که همیشه در کنارتون هستم:تقریبا هر روز شما را ملاقات می کنم .همیشه هستم و خواهم بود.نگران نباشید
الهه جان ما که مجرد هستیم و مجردی را دوست داریم تو این تاپیک اجازه ورود نداریمBig Grin
آرین جان به امید خدا کار شما هم تمام خواهد شد و انتظار به پایان خواهد رسید.
دوستان بهارتان مبارک باشد.
نمی دونید چقدر همتونو دوست دارم؟آیا می دانید؟Tongue ...عجب سوالی پرسیدم.Big Grin
پاسخ
توماس چرا اجازه ورود نداری... مگه ما زامبی شدیم حالا از مجردی در اومدیم؟ بچه ها توماس یه چیزایی رو داره لو میده.... این که مجرده... و به نظر من برنامه نویسه...
--------
ساناز جان بفرمایید چه جور فیلم یا سریالی میبینی تا بگم... البته از پیشنهاد دادن هرگونه سریال ترکی مثل عمر گل لاله .. کلمبیایی.. آسیایی شرقی.. اوشین و برادر کوچیک...عربی .. تاجیکی و بافی کشور های درپیت.. سلطان سلیمانی و ضد ایرانی .... .. فارسی وانی.... جم و پی ام سی و باقی دکون بازارای 2 زاری که خانوم های 50 به بالای بیکار بعد از 1 ربع قدم زدن رو تردمیل و میل کردن یه پارچ آب هویج و گرفتن توهم سلامتی میشینن پاش معزورم...Big Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، wait for visa ، سانازی ، ارکیده
آی گفتی آرین. حال آدم و بهم میزنن با این سریال های مزخرفشون. متاسفانه تا دلت بخواد آدم بیکار هم زیاده که پای این اراجیف بشینه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان