کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-04-01 ساعت 19:30)arian307 نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا امشب بعد از نیمه شببببببببببب فیسبوکککککککککک از ف ی ل ت ررررررررررررررررررررررر در میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

آرین این خبر موثق ِ ؟ از کجا اعلام شده . به کل فیلترش برداشته میشه؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، arian307 ، girl ، dinadino228
(2013-04-01 ساعت 19:30)arian307 نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا امشب بعد از نیمه شببببببببببب فیسبوکککککککککک از ف ی ل ت ررررررررررررررررررررررر در میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

مگه پروکسی نداشتید تو این مدت ؟
CR1

پاسخ
دروغ 13.....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، girl ، Tomas ، dinadino228
بابا پروسه نامزدی و ازدواج فرق داره. من که چندبار گفتم از شما مدارکی نمیخوان الان دینا جون. شما اول آنلاین پولو پرداخت میکنید و بعد وقت میگیرید و 2 هفته قبل از مصاحبه مدارکو واسشون پست میکنید. تازه اگه ارمنستان یا ابوظبی بودی که هیچ مدرکی هم نباید واسشون پست میکردی و باید روز مصاحبه با خودت میبردی
ارکیده جان پولی که می میدیم با نامزدیا فرق داره. اونا 88 دلار و 230 دلار ندارن. یه رقم دیگه است و اصلا کلا سیستمشون با ما فرق داره. مثلا ما خودمون وقت نمیگیریم ولی نامزدیا خودشون وقت میگیرن
کی گفته فیضبوق از ف ی ل ت ر درمیاد؟ از کجا شنیدی؟

آهاااااااااان دروغ 13!!!! خیلی خیلی عالی بود. بهترین دروغ سیزده ای بود که توی عمرم شنیده بودم. خیلی عالی بود Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، MONA FB
(2013-03-31 ساعت 12:53)سانازی نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 00:59)simi نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 00:34)MONA FB نوشته:  با اینکه به احتمال زیاد سال بعد اینجا نیستم اما اصلا حوصله مهمونی و عید دیدنی و فامیل بازی نداشتم . همش تو خونه ام خوبه این سایت و پیدا کردم وگرنه ...
اخه بعضی از دوستاو فامیلا انقدر ادم و سوال پیچ میکنن واسه رفتن که ادم حرصش میگیره . انگار خودشون کارو زندگی ندارند.
بیشتر از همه هم این ادم و اذیت میکنه که شوهرت اونجا چیکار میکنه و زنگ میزنه یا نه و عیدی چی واست فرستاد و از این حرفای مسخره . نمیدونم شما ها چطوری هستید اما من ... دیگه حوصله حتی دوستامم ندارم . اخه اونا دست کمی از فامیلا ندارن.
البته تو خونه زبان هم میخونم . گاهی

مونا جون حرص نخور تقريبا همه با اين حرفا و سوالا درگيرن اطرايان ١٠٠٠تا فكر درمورده ماها و همسرامون ميكنن وقتي از پيششون بري ياد سوالاشون ميوفتي و خنده ات ميگيره، مهموني رو برو و از سوالاشون لذت ببر Big GrinBig Grin

ای گفتی مونا جون ادمو میکشن با سوالها.اره مخصوصا فکر میکنن طرف اونجا نشسته دلار چاپ میکنه واسه ما میفرسته!!هان دلارارو خرج میکنی دیگه..!
سیمی جونم درسته منم سعی میکنم بی خیالی طی کنم ولی واقعا روی ادم تاثیر میذاره و بعدا ناراحت میشه.اره یه اونروزو ببینیم که رفتیم خیالشون راحت میشه!
مونا جون من هیچ حوصله زبانم ندارم بخونمSad بچه ها از صبح تا شب چیکار میکنین شما؟ من که همش بخور بخواب بیا نت بعد tv منو دعوا کنین بگو درس بخون فیلم ببین اخه ندارم برسونین دیگه اقای ارین خاااان!Big Grin
ا راستی همینو میخواستم بپرسم تولدتون کیه.پس ویزا میخوریم!!انشالله

مرسی ساناز . البته من هم یکسره انلاینم و فیلم دانلود میکنم و میبینم . تمام سایتهای مجازی هم 24 ساعته توشم و خلاصه فقط این وقت گرانبهاست که پای این لپ تاپ و تی وی داره حروم میشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، girl
آره علی اصلا یادم نبود فردا چندمه. از بس همه ی روزها مثل همه. این دروغ سیزده هستش

میکشمت آرین Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، girl
Big Grin جنبه ی دروغ 13 نداریناااا Smile)) تو فیسبوکم همین و نوشتم 2 تا خنگشون شیر هم کردنBig GrinBig Grin
اصلا ناراحت نباشین عوضش فارس نیوز بازه بازه اندازه دروازه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، poram ، girl ، battosai
بچه ها سیزده بدرتون.مبارککککک
راستی عسل بدیعی مرد
امیدوارم.سیزده بدر سال دیگه هر کسی پیش عشقش باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، shadzad ، Tomas ، الهه سابق ، poram ، girl ، MONA FB
زنگ زدم سوپر مارکت شیر بیاره تاریخش تا 15 فروردین بود بازش کردم با کلی خوشحالی و گشنگی کرن فلکس ریختم تو ظرف شیر ریختم روش قاشق اول و که خوردم برق از سرم پرید انقدر شیرش ترش بود که فکر کردم اشتباه دوغ سفارش دادم مثل خنگا رفتم روی ظرف رو خوندم دیدم روش نوشته شیر تاززززززززززه زنگ زدم گفتم تو خجالت نمی کشی این شیر بود یا دوغ؟ یه کم من و من کرده می گه دروغ 13 بود.....Tongueحرصم دراومده بود....دیگه نمی دونست چی بگه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، poram ، simi ، shabnam.84 ، battosai ، girl ، MONA FB ، shadzad
بچه ها جدیدا زمان اپروو نامزدیا و K3 خیلی طولانی تر از ازدواجیا شده. ولی با اینکه اپروو k3 طولانی تر از ازدواجی معمولی هستش ولی به نظرم چون NVC نداره، هنوزم صرف با k3 هستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، Tomas ، shadzad
(2013-04-02 ساعت 20:06)الهه سابق نوشته:  بچه ها جدیدا زمان اپروو نامزدیا و K3 خیلی طولانی تر از ازدواجیا شده. ولی با اینکه اپروو k3 طولانی تر از ازدواجی معمولی هستش ولی به نظرم چون NVC نداره، هنوزم صرف با k3 هستش

الهه جان از کجا میدونی که زمان اپروو طولانی تر شده؟؟ سایتشون که نشون میده الان نامزدی رو 5 ماهه اپروو میکنن!! مطمعنیییییی شما؟؟ اصلا k3 کدوم نوع ویزاست؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، battosai ، girl ، Tomas ، shadzad
بله دوستان زمان اپروو طولانی تر شده

تو سایت 10 ماه زده یا .....................
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، battosai ، girl ، Tomas ، shadzad
ویزای k3 ویزای ازدواجیه ولی مراحلش و زمانش دقیقا مثل نامزدیه و مثل نامزدی گرین کارتو چندماه بعد از ورود دریافت میکنن.
الان برای ویزای نامزدی و k3: سرویس کالیفرنیا رو زده 6.5 ماه، نشنال بنفیت سنتر، 1 سال و 1 ماه، تگزاس 1 سال و 4 ماه و ورمونت 6.5 ماه زده
برای ویزای ازدواجی: سرویس کالیفرنیا و ورمونت: 7 ماه و سرویس تگزاس 5 ماهه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، girl ، ارکیده ، Tomas ، shadzad ، poram ، سانازی
عجب دروغ سیزده ای !!!
بچه ها اخرین سیزده رو هم به در کردیم . ایشااله سال دیگه خونه ء عشق هامون باشیم صلوات .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، shadzad ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، poram ، girl ، soruosh
كسي نميدونه بعد اينكه اصل شناسنامه و عقدنامه رو فرستاديم nvc و رسيد عقدنامه و شناسنامه هم اومد ديگه چيا ميخوان؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، tondar ، poram ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان