اما من ماریچی و خوآن میگل رو خیلی دوست داشتم ... آقا من میخوام فخر بفروشم ... عیدیام به مرز 1 میلیون رسید ))
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
تشکر کنندگان: shadzad ، wait for visa ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، سانازی ، Asal707 ، ارکیده
خانم ها آقایون همه خوبن؟ خبر خوش جدید نبود؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013
2013-03-31 ساعت 22:23
(2013-03-31 ساعت 21:42)alisarvareharchiabi نوشته: اما من ماریچی و خوآن میگل رو خیلی دوست داشتم ... آقا من میخوام فخر بفروشم ... عیدیام به مرز 1 میلیون رسید ))ای پولدار مرفه بی درد
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
2013-04-01 ساعت 00:00
خبری نیست ندا جان
توماس عزیز شما عضو افتخاری این تاپیک هستی به قول جودی من موندم رابین این حرفا رو از کجا میاره؟!!!! پارچ آب هویج خداااااااا بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2013-04-01 ساعت 05:57
1 میلیون؟ پول بیلیطت و عروسیت در اومد دیگه.. اینجا چی کار میکنی دیگه؟ من اگر بابا و مامان هم نبودن عیدی های امسالم منفی میشد.. ینی یه چیزی هم بدهکار میشدم... یه عمو دارم که 16 ساله ندیدمش ... یه عمه هم دارم که 10 ساله ندیدمش.. 3 تا دایی دارم که یکیشون سخاوت مندانه یکی 10 تومن داد بمون... 2 تاشون هم مسافرتن.... مامان بزرگمم که دیگه امسال کلا همون 100 تومنیه نویی هم که میداد نداد.. باقی کسایی هم که شما بشون میگین فامیل رو من اصلا ندیدم تا حالا... مثلا جاری خارشوهر زن عباس عمو... به زور بتونم حدس بزنم که عموم میشه برادر بابام... در کل از این نسبت های فامیلی ضمبه ( تو میتیکومان ) بیشتر سر در میاره تا من.....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-04-01 ساعت 09:06
ساناز سلام جواب سوالاتو پرسیدم گذاشتم تو پیام خصوصیت. امیدوارم ببینی چون دفعه پیش که جواب داروهای ندا رو دادم (چندبار) بهش نرسید. چک کن اگه ندیدی اس ام اس میکنم.
موفق باشی.
2013-04-01 ساعت 13:29
سلام به همه شما بچه های گل مهاجرسرا..چه خبرا؟کسی ویزاش نیومده؟
2013-04-01 ساعت 14:20
نه عسل جان هنوز خبری نیست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2013-04-01 ساعت 17:58
سلام دوستای عزیزم . سال نو همگی مبارک باشه . یکم با تاخیر گفتم چون خونه نبودم و تازه برگشتم . اینشالا که سال خوبی برای تک تک بچه ها باشه ، سال وصال! عروس شدن باشه داماد شدن باشه.. ما که عیدی آنچنانی امسال نگرفتیم خدا کنه uscis بهمون عیدی بده! خبر خوبمم برای بچه های نامزدی اینه که سرویس سنتر ورمونت الان روی 5 ماه اومده و کیس ها سر 5 ماه اپروو میشن. قبلا رو 7 ماه بود!
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا امشب بعد از نیمه شببببببببببب فیسبوکککککککککک از ف ی ل ت ررررررررررررررررررررررر در میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-04-01 ساعت 20:02
سلام العلیکم
اقاای ارین ما این سریال های مسخره ترکی رو چند سال قبل در شبکه های ترکی دیدیم متاسفانه اخه چیکار کنیم شبا ادم حوصله اش سر میره چیرو نگا کنه البته مجبوری.ادم دیگه حالش بهم میخوره فقط بعضیاشون که کلاس بالا هستن به درد مد برداشتن خانوما میخورن تهران بودم یه مموری میدادم خدمتتون که واسم فیلم بدین البته بگم دارما چند تا کارتن گرفتم که هیچ نمیدونم کجا گذاشتم میدونی الان شدم مثل اون زمونی که شکلات خور شده بودی ولی باز یه کار مفید میکردی شما من که هیچی واای بچه پولدار علی اقا خوش به حالتون .منم مثل اقاای ارین کاسیبلامیشام(بی پول شدم) امسال.فقط مامان بزرگم 5t داد که اونم خرج نمیکنم. مامان بابا فعلا قرض دارن سال پیش طلا امسال.... خدا بگم چیکار کنه این تورم رو
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec
2013-04-01 ساعت 20:24
ایوللل آریننن راس می گی؟ چه طور ممکنه؟ منبع می دی؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
2013-04-01 ساعت 21:32
بچه ها، سلام میشه لطفا به من یه جواب بدین... دو روز پیش نامه ای از NVC اومد و به ما کیس نامبر دادن، و همین الان نامه ای از سفارت ترکیه گرفتیم (برای نامزدم اومد.)
که توش نوشته شده : Your fiancee’s documents were received at our office today. According to our new regulations, K1/K2 visa applicants need to schedule an appointment and pay the visa fee through http://usvisa-info.com. Fiance(e) visa applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States. You may go ahead and make your appointment through the http://usvisa-info.com web site. Sincerely, Immigrant Visa Unit سؤال من اینه که ، ما هنوز مدارک و فرمهامون رو نفرستادیم (هنوز نامهء درخواست مدارک رو نخواستن)، پس چطور ممکنه که ما اول پول بدیم و وقت بگیریم؟ (البته بازم بگم که ۲ روز پیش کیس نامبرمون اومد.) و سؤال بعد اینکه چه لینکی باید پول رو پرداخت کنیم؟؟
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont رسید مدارک(سری اول) : (22may2012) رسید مدارک بیشتر 7january2013) تاریخ اپروو: (february\2013) زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
2013-04-01 ساعت 22:12
دینا جون برای منم اول کیس نامبر دادن بعد 88 دلار رو با یه فرم که یه نفر رو به عنوان نماینده خودم انتخاب کنم خواستن 2 هفته بعدش 230 دلار رو خواستن هیچ چیز دیگه ای هم دیگه ازمون نخواستن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، الهه سابق ، shadzad ، Tomas ، سانازی ، arian307 ، girl ، dinadino228
2013-04-01 ساعت 22:57
(2013-04-01 ساعت 21:32)dinadino228 نوشته: بچه ها، سلام میشه لطفا به من یه جواب بدین... دو روز پیش نامه ای از NVC اومد و به ما کیس نامبر دادن، و همین الان نامه ای از سفارت ترکیه گرفتیم (برای نامزدم اومد.)دينا جون از نامزديها مداركي كه از ما ازدواجيا ميخوانو ديگه نميخوان فكر ميكنم ديگه وقت سفارت بهت ميدن اينروزا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، arian307 ، girl ، dinadino228
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان