کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اما من ماریچی و خوآن میگل رو خیلی دوست داشتم ... Sad آقا من میخوام فخر بفروشم ... عیدیام به مرز 1 میلیون رسید Smile))
پاسخ
خانم ها آقایون همه خوبن؟ خبر خوش جدید نبود؟ Tongue
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، سانازی ، ارکیده
(2013-03-31 ساعت 21:42)alisarvareharchiabi نوشته:  اما من ماریچی و خوآن میگل رو خیلی دوست داشتم ... Sad آقا من میخوام فخر بفروشم ... عیدیام به مرز 1 میلیون رسید Smile))
ای پولدار مرفه بی درد Tongue
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، الهه سابق ، wait for visa ، girl ، arian307 ، سانازی ، MONA FB ، ارکیده
خبری نیست ندا جان
توماس عزیز شما عضو افتخاری این تاپیک هستی
به قول جودی من موندم رابین این حرفا رو از کجا میاره؟!!!! پارچ آب هویج خداااااااا بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، girl ، arian307 ، Tomas ، سانازی ، Asal707 ، ارکیده
1 میلیون؟ پول بیلیطت و عروسیت در اومد دیگه.. اینجا چی کار میکنی دیگه؟ من اگر بابا و مامان هم نبودن عیدی های امسالم منفی میشد.. ینی یه چیزی هم بدهکار میشدم... یه عمو دارم که 16 ساله ندیدمش ... یه عمه هم دارم که 10 ساله ندیدمش.. 3 تا دایی دارم که یکیشون سخاوت مندانه یکی 10 تومن داد بمون... 2 تاشون هم مسافرتن.... مامان بزرگمم که دیگه امسال کلا همون 100 تومنیه نویی هم که میداد نداد.. باقی کسایی هم که شما بشون میگین فامیل رو من اصلا ندیدم تا حالا... مثلا جاری خارشوهر زن عباس عمو... به زور بتونم حدس بزنم که عموم میشه برادر بابام... در کل از این نسبت های فامیلی ضمبه ( تو میتیکومان ) بیشتر سر در میاره تا من.....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، سانازی ، battosai ، Asal707 ، الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، Saeedv13
ساناز سلام جواب سوالاتو پرسیدم گذاشتم تو پیام خصوصیت. امیدوارم ببینی چون دفعه پیش که جواب داروهای ندا رو دادم (چندبار) بهش نرسید. چک کن اگه ندیدی اس ام اس میکنم.

موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، ارکیده ، girl
سلام به همه شما بچه های گل مهاجرسرا..چه خبرا؟کسی ویزاش نیومده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، girl
نه عسل جان هنوز خبری نیست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl
سلام دوستای عزیزم . سال نو همگی مبارک باشه . یکم با تاخیر گفتم چون خونه نبودم و تازه برگشتم . اینشالا که سال خوبی برای تک تک بچه ها باشه ، سال وصال! عروس شدن باشه داماد شدن باشه.. ما که عیدی آنچنانی امسال نگرفتیم خدا کنه uscis بهمون عیدی بده! خبر خوبمم برای بچه های نامزدی اینه که سرویس سنتر ورمونت الان روی 5 ماه اومده و کیس ها سر 5 ماه اپروو میشن. قبلا رو 7 ماه بود! ShyShyShyTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، shabnam.84 ، MONA FB ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، girl
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا امشب بعد از نیمه شببببببببببب فیسبوکککککککککک از ف ی ل ت ررررررررررررررررررررررر در میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، shabnam.84 ، MONA FB ، battosai ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، girl ، poram
سلام العلیکم
اقاای ارین Big Grin ما این سریال های مسخره ترکی رو چند سال قبل در شبکه های ترکی دیدیم متاسفانهBig Grin اخه چیکار کنیم شبا ادم حوصله اش سر میره چیرو نگا کنه البته مجبوری.ادم دیگه حالش بهم میخوره فقط بعضیاشون که کلاس بالا هستن به درد مد برداشتن خانوما میخورنWink تهران بودم یه مموری میدادم خدمتتون که واسم فیلم بدینTongue البته بگم دارما چند تا کارتن گرفتم که هیچ نمیدونم کجا گذاشتم میدونی الان شدم مثل اون زمونی که شکلات خور شده بودی ولی باز یه کار مفید میکردی شما من که هیچیSad
واای بچه پولدار علی اقا خوش به حالتون .منم مثل اقاای ارینWink کاسیبلامیشام(بی پول شدم) امسال.فقط مامان بزرگم 5t داد که اونم خرج نمیکنم. مامان بابا فعلا قرض دارن سال پیش طلا امسال.... خدا بگم چیکار کنه این تورم روCool
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، MONA FB ، battosai ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، girl
ایوللل آریننن راس می گی؟ چه طور ممکنه؟ منبع می دی؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، girl
بچه ها، سلام میشه لطفا به من یه جواب بدین... دو روز پیش نامه ای از NVC اومد و به ما کیس نامبر دادن، و همین الان نامه ای از سفارت ترکیه گرفتیم (برای نامزدم اومد.)
که توش نوشته شده :

Your fiancee’s documents were received at our office today.

According to our new regulations, K1/K2 visa applicants need to schedule an appointment and pay the visa fee through http://usvisa-info.com. Fiance(e) visa applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States. You may go ahead and make your appointment through the http://usvisa-info.com web site.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
سؤال من اینه که ، ما هنوز مدارک و فرمهامون رو نفرستادیم (هنوز نامهء درخواست مدارک رو نخواستن)،
پس چطور ممکنه که ما اول پول بدیم و وقت بگیریم؟ (البته بازم بگم که ۲ روز پیش کیس نامبرمون اومد.)
و سؤال بعد اینکه چه لینکی باید پول رو پرداخت کنیم؟؟
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، girl
دینا جون برای منم اول کیس نامبر دادن بعد 88 دلار رو با یه فرم که یه نفر رو به عنوان نماینده خودم انتخاب کنم خواستن 2 هفته بعدش 230 دلار رو خواستن هیچ چیز دیگه ای هم دیگه ازمون نخواستن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، الهه سابق ، shadzad ، Tomas ، سانازی ، arian307 ، girl ، dinadino228
(2013-04-01 ساعت 21:32)dinadino228 نوشته:  بچه ها، سلام میشه لطفا به من یه جواب بدین... دو روز پیش نامه ای از NVC اومد و به ما کیس نامبر دادن، و همین الان نامه ای از سفارت ترکیه گرفتیم (برای نامزدم اومد.)
که توش نوشته شده :

Your fiancee’s documents were received at our office today.

According to our new regulations, K1/K2 visa applicants need to schedule an appointment and pay the visa fee through http://usvisa-info.com. Fiance(e) visa applicants/petitioners can also call the Visa Information Service at 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States. You may go ahead and make your appointment through the http://usvisa-info.com web site.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
سؤال من اینه که ، ما هنوز مدارک و فرمهامون رو نفرستادیم (هنوز نامهء درخواست مدارک رو نخواستن)،
پس چطور ممکنه که ما اول پول بدیم و وقت بگیریم؟ (البته بازم بگم که ۲ روز پیش کیس نامبرمون اومد.)
و سؤال بعد اینکه چه لینکی باید پول رو پرداخت کنیم؟؟
دينا جون از نامزديها مداركي كه از ما ازدواجيا ميخوانو ديگه نميخوان فكر ميكنم ديگه وقت سفارت بهت ميدن اينروزا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان