کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سیمی جون مبارکت باشه....بدترین مرحله رو رد کردی...از این به بعد خیالت راحت تر باشه.

راستی سیمی جون خدااااااااا رو شکر چه زود بهت خبر تکمیل پرونده رو دادن..یادته چند روز پیش چقدر نگران مدارکت که به همسرت نرسیده بود بودی....خدارو شکر......به نظرم تازگی ها دارن کار پرونده هارو خیلی سریع انجام میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84 ، سانازی
خب بچه های عزیز کم کم وقتشه که ما هم دیگه از جمعتون خداحافظی کنیم.

مصاحبه ام هنوز معلوم نیست اما بدلایل شخصی باید اکانت ام رو پاک کنم.

بعد از مصاحبه شاید با یه اکانت جدید اومدم سفرنامه بنویسم که البته سفرنامه من بدرد کسی نمیخوره ماشالا همه استادین خودتون. شاید اومدم شایدم نه.
بهرحال امیدوارم هرچه زودتر مصاحبه هاتون برسه و کسایی هم که منتظر اند کلیر بشند. زودتر بشند.

آقا سعید مدیر محترم سایت اگه لطف کنید اکانت منو پاک کنید ممنون میشم فقط اینکارو فردا انجام بدین که همه خداحافظی مو ببینن.

خوشحال شدم تو این مدت کنارتون بودم. موفق باشین همگی بچه های عزیز.

خدانگهدار.
مملی.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Saeedv13 ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shinna ، shabnam.84 ، سانازی ، ASALI
محمد جان ما که نفهمیدیم چرا داری میری....به زور هم نمیشه کسی رو نگه داشت..من هم از اشناییت خیلی خوشحال شدم دکتر مهربان...هرجا که هستی همیشه شاد باشی و سلامت و امیدوارم به زودی وقت مصاحبه بگیری.دختر خوشگلت رو ببوس..انشاالاه دختر عزیزت همیشه سلامت باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-12 ساعت 23:06)shadzad نوشته:  سیمی جونم تبریکککککککک عزیز دلم! خیلییی خوشحال شدم، امیدوارم زود زود وقت مصاحبه بگیری Smile
مرسي شيماي دوست داشتني، مرسي قربونت برم خودم هم خيلي خوشحال شدم دعا كنيد زود وقت مصاحبه بگيرم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، shadzad ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-12 ساعت 23:06)الهه سابق نوشته:  به به مبارک باشه سیمی جون. اصل پروسه رو پشت سر گذاشتی
مرسي عزيزم، آره خدارو شكر nvc تموم شد

(2013-04-12 ساعت 23:20)girl نوشته:  مبارکه سیمی جونم.. عزیزم واقعا مرحله سختش دیگه گذشت ایشالا خبر ویزای یکضرب رو بیای بنویسی‌ Smile
مرسي قربونت برم ، ايشالاااااا، دعا كن جودي جونم يه ضرب بگيرم

(2013-04-12 ساعت 23:25)ارکیده نوشته:  تبریک میگم سیمی جون امیدوارم به همین زودی خبر وقت مصاحبت و ویزای یک ضربت رو بشنوییییم...بووووس
اركيده جونم بعدي تويي كه نامه تكميل مداركت رو ميگيري قربونت برم بووووووووووس فدات بشم مررررسي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-12 ساعت 23:39)arian307 نوشته:  سیمی جون مبارکه بابا....ویزا داره چشمک میزنه بت Wink
مرسي آرين جون ، آره ديگه كم كم بوش مياد Wink

(2013-04-12 ساعت 23:57)yalda91 نوشته:  مبارک باشه سیمی جون.ایشالا ویزای یه ضرب بگیری
مرسي يلدا جونم ايشالا زووووود كلير بشي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، arian307 ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 00:34)shabnam.84 نوشته:  سیمی جون تبریک فراوان. ایشالا به زودی ویزای یکضرب رو بگیری Smile
مرسي شبنم جوووونم، ايشالا خبراي خوب از تو بشنويم فدات بشم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 01:26)kamela نوشته:  سیمی جون مبارکت باشه....بدترین مرحله رو رد کردی...از این به بعد خیالت راحت تر باشه.

راستی سیمی جون خدااااااااا رو شکر چه زود بهت خبر تکمیل پرونده رو دادن..یادته چند روز پیش چقدر نگران مدارکت که به همسرت نرسیده بود بودی....خدارو شکر......به نظرم تازگی ها دارن کار پرونده هارو خیلی سریع انجام میدن
مرسي كاملا جووونم ، خدارو شكر تموم شد كاغذ بازيا، ديگه منتظره وقت سفارت بايد بشينم، آره انگاري گير دادناشون كم شده ، اون روزا واقعا روزاي بدي بود، دعا كنيد ويزام يه ضرب بگيرم و همسرت ايشالا يه ضرب بگيره
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، arian307 ، shabnam.84 ، سانازی
محمد جان هرجا هستی‌ شاد و خوشبخت باشی‌ Smile

آرین یکی‌ از دوستای من که تقریبا همزمان با تو مصاحبه شد ولی‌ آنکارا اونم هنوز کلیر نشده..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
الهه جونم خوبی‌؟ دیگه کم کم داری آماده میشی‌ برای مصاحبه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، kamela ، shadzad ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، سانازی
بچه‌ها یه دوست خوبو دوست داشتنیمون یه مدته نیستش.. نگی‌ جونم خوبی‌؟ چرا نیستی‌ چند وقته؟ حالت خوبه؟ امیدوارم خوب باشی‌ و همه چیز بر وفق مرادت باشه عزیزم Smile

پاسخ
سيمي جون مبارك باشه ...اميدوارم زودي ويزاتو بگيري عزيزم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، girl ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، سانازی
سیمی خوشگلممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
تبریک میگم بهت، دست راستت رو سر من.
به امید خدا ویزاتو یک ضرب میگیری عزیز دلم.
:***********
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، Tomas ، girl ، simi ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، سانازی
بچه ها ..چیزایی که همسرم میخواهد بده سفارت.....اصل سند ازدواج و شناسنامه اش و کارت ملی و معاف از خدمت و اصل تمام انها....کپی رنگی پاس امریکایی من و دخترم و ترجمه شناسنامه ایرانی من..فرم i864 سال 2012 و همچنین 1040(اسپانسر زحمت کشید امروز به دست ما رسوند)ولی هیچ کدام مال این سال جدید نیست....کپی پاسپورت اسپانسرمون..کارت زرد واکسن هایی که زده(چند تاش رو مثل ام ام ار و انفولانزا نزده و احتمالا اصلا انفولانزا نباید بزنه در این فصل ابله رو هم انتی بادی گرفته که شاید در ترکیه نزنن بهش و بقیه رو در ترکیه میزنه )امیدوارم همینا باشه....اگر چیز دیگه ای لازمه بگین لطفا ...از همه ممنونم.....راستی در پاستور تجریش با اینکه شوهرم گفته مصاحبش ترکیه هست ازش خودشون انتی بادی گرفتن و گفتن نشون بده و به احتمال زیاد قبول میکنن ازت ..شوهرم میگه چند نفری هم که اونجا بودن گفتن از فامیلاشون در ترکیه تست انتی بادی رو قبول کردن و نزدن براشون...حالا به امید خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، saba.m ، girl ، battosai ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، الهه سابق ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 07:04)آناهيتا نوشته:  سيمي جون مبارك باشه ...اميدوارم زودي ويزاتو بگيري عزيزم
مرسي آنا جونم ايشالا آرين زووود كلير بشه بياد پيشت
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، girl ، battosai ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان