کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نظرتون چيه در مورد اينكه من يه ايميل يه كم rude به سفارت بدم ؟؟؟؟
زبون آدميزاد كه حاليشون نميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، kamela ، shadzad ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، سانازی
درضمن توجه كردين تو پيج ٣٣٣ هستيم Smile
امسال اين عدد سه بدجور به ما گير داده
امروز ١٣ آپريل ٢٠١٣ در صفحه ي ٣٣٣ هستيم ..... آ لاو ي مهاجرسرا lol
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، kamela ، shadzad ، simi ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، سانازی
انا جون اتفاقا من هم تا اومدم به این پیج 333 خورد به چشمم و ی جوری شدم..ولی با اینکه از این عدد بدم میاد بعضی وقتا خلافش بهم ثابت شده...انا جون من به ارین جان هم گفتم..حتمااااا میشه راهی پیدا کنید که بتونین بپرسین چی شده!!!!شماره ای چیزی نیست زنگ بزنید قشنگ جوابتون رو بدن؟اخه اینجوری که نمیشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، آناهيتا ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 09:35)shinna نوشته:  سیمی خوشگلممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
تبریک میگم بهت، دست راستت رو سر من.
به امید خدا ویزاتو یک ضرب میگیری عزیز دلم.
:***********
عزيزززززززززززززززمي شما خانم زيبا رووووو، مرسي فدات بشم، مطمئنم واسه توام طول نميكشه ، دعا كن يه ضرب بگيرمش عزيزززززم :-************
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، shinna ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
بچه ها انا یه ایمیلی نوشته که من خوندم عوض یارو ترسیدم.... فقط اناث فامیل رو مورد مهرورزی قرار نداده.... بفرستیم واسشون ؟؟؟ ببینین داریم خودمون و قربانی میکنیم واسه ایندگان !!! .. عجب روز های مرخرفی شده....
منم دلم واسه نگی و نوشی تنگ شده.... هرجا هستن خوش باشن.... نگی و الاهه به من خیلی کمک کردن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
پنجره اتاقم رو باز کردم بارون زیبا خورده به درخت ها نمیدونی چه هوایی مه جلو رو گرفته پرنده ها دارن شلوغ میکنن منم پشت لب تاپ تو مهاجر سرا یه سار بیاد بشینه پشت پنجره بگه قیییییییژژژژ بعدش یه قمری بیاد بگه دو دو دو .... وای چهقدر زیبا
پاسخ
سیمسی جون تبریکککککککککککککککککککککککککککک
محمد جان موفققققققققققققققققققققققققققق باشی همیشه

عصر بهاری 13 اپریل همتون خوششششششششششششششششششش
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، yalda91 ، shabnam.84 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، Tomas ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 17:16)arian307 نوشته:  بچه ها انا یه ایمیلی نوشته که من خوندم عوض یارو ترسیدم.... فقط اناث فامیل رو مورد مهرورزی قرار نداده.... بفرستیم واسشون ؟؟؟ ببینین داریم خودمون و قربانی میکنیم واسه ایندگان !!! .. عجب روز های مرخرفی شده....
منم دلم واسه نگی و نوشی تنگ شده.... هرجا هستن خوش باشن.... نگی و الاهه به من خیلی کمک کردن

سلام به دوستان.آرین جان، آنا جان .لطفا این کارو نکنید.منم می خواستم همچین کاری انجام بدم وقتی پروندم تو nvc مونده بود و امروز و فردا می کردن.اما همسرم با وکیلی مشورت کرده بود تو امریکا وگفته بود به هیچ وجه .چون تنها کاری که می کنن لج می شن.وبدون اینکه بدونید کارتونو عقب می اندازن.واقعا حالتونو می دونم.چون خودم دارم دیوانه می شم.SadSadSadSadSad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، آناهيتا ، الهه سابق ، girl ، kamela ، arian307 ، سانازی
بچه ها ولی من می گم حتما نامه اعتراضی بنویسید، لزومی نداره توهین آمیز باشه یعنی حاوی کلمات rude نباشه، ولی عصبانی بودن و معترض بودن رو باید نشون بده هیچ ایرادی هم نداره، یلدا جون نمی دونم وکیلت ایرانیه یا نه ولی آخه این چیزی که گفته تو سازمانای دولتی ایرانی ممکنه اتفاق بیفته، لج کردن تو فرهنگ اونا اصلن معنی نداره تو این کارا، اون چیزایی که از پیش رفتن کارا تو ایران تو ذهنتونه بریزید دور، آمریکایی هیچ پدر کشتگی ای با شما نداره (به قول یه خانم دکتری تو هتلمون قصد اذیت کردن و دووندن کسیو نداره)، فقط می خواد از یه سری چیزا تو پرونده مطمئن شه، قبول دارم ممکنه کارو بعضن طول بدن که اون با نامه نوشتن می تونه حل شه، باعث می شه به کیستون توجه بیشتری بشه، ما هم نامه عصبانی نوشتیم و اون نامه ها باعث شد اشتباه سفارت معلوم شه(اشتباهشون اینکه به ایمیل اشتباه نامه درخواست مدارک داده بودن و ما ۲ ماه معطل اون بودیم)، و کارم هم از اون به بعد سریع هم پیش رفت، نامزدم خیلی از این تجربه ها تو کارای دیگشم داشته و منم مثل شما اولا می ترسیدم ولی واقعیت اینه که این نامه ها باعث می شه توجه کنن و شرایطتتون رو متوجه شن.  
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، آناهيتا ، MONA FB ، yalda91 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، arian307 ، Tomas ، سانازی
درود بر دوستان گلم ....
دوستان فحش نميدم كه بهشون .... فقط دارم اعتراض ميكنم كه چرا سر حرفشون نيستن و چرا يه ماه شده دو ماه و نيم .... و اينكه خيلي حس بديه كه اصلا معلوم نيست چقدر ديگه طول ميكشه ....
آخه ايروان اصلا هيچ وبسايتي هم نداره كه ما بدونيم اصلا كاري رو پرونده ما انجام ميدن يا نه .... تو تاريكي مطلق نشستيم منتظر روشنايي .... خيلي بده
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، battosai ، girl ، kamela ، arian307 ، Tomas ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 20:26)shadzad نوشته:  بچه ها ولی من می گم حتما نامه اعتراضی بنویسید، لزومی نداره توهین آمیز باشه یعنی حاوی کلمات rude نباشه، ولی عصبانی بودن و معترض بودن رو باید نشون بده هیچ ایرادی هم نداره، یلدا جون نمی دونم وکیلت ایرانیه یا نه ولی آخه این چیزی که گفته تو سازمانای دولتی ایرانی ممکنه اتفاق بیفته، لج کردن تو فرهنگ اونا اصلن معنی نداره تو این کارا، اون چیزایی که از پیش رفتن کارا تو ایران تو ذهنتونه بریزید دور، آمریکایی هیچ پدر کشتگی ای با شما نداره (به قول یه خانم دکتری تو هتلمون قصد اذیت کردن و دووندن کسیو نداره)، فقط می خواد از یه سری چیزا تو پرونده مطمئن شه، قبول دارم ممکنه کارو بعضن طول بدن که اون با نامه نوشتن می تونه حل شه، باعث می شه به کیستون توجه بیشتری بشه، ما هم نامه عصبانی نوشتیم و اون نامه ها باعث شد اشتباه سفارت معلوم شه(اشتباهشون اینکه به ایمیل اشتباه نامه درخواست مدارک داده بودن و ما ۲ ماه معطل اون بودیم)، و کارم هم از اون به بعد سریع هم پیش رفت، نامزدم خیلی از این تجربه ها تو کارای دیگشم داشته و منم مثل شما اولا می ترسیدم ولی واقعیت اینه که این نامه ها باعث می شه توجه کنن و شرایطتتون رو متوجه شن.  

عزیزم من وکیل ندارم.نامه اعتراض بله ولی من درباره توهین آمیز نوشتم.منم موافق پیگیری هستم ،خودم هم همین کارو می کنم ولی با زبان خودشان چون توهین همه جا نتیجه عکس می ده .اونا هیچ وقت شزایط مارو نمی فهمن.امیدوارم که هر چه زودتر هممون کلیر بشویم.به امید خدا
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
آخه مشکل اینه که کارمندای ان وی سی هیچ کدومشون آمریکایی نیستن یا فیلیپینی هستن یا پاکستانی یا هندی ....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، yalda91 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 22:11)آناهيتا نوشته:  درود بر دوستان گلم ....
دوستان حرف زشت نميدم كه بهشون .... فقط دارم اعتراض ميكنم كه چرا سر حرفشون نيستن و چرا يه ماه شده دو ماه و نيم .... و اينكه خيلي حس بديه كه اصلا معلوم نيست چقدر ديگه طول ميكشه ....
آخه ايروان اصلا هيچ وبسايتي هم نداره كه ما بدونيم اصلا كاري رو پرونده ما انجام ميدن يا نه .... تو تاريكي مطلق نشستيم منتظر روشنايي .... خيلي بده
پس آنا جون اصلن چرا شک داری؟ من جات بودم تا حالا چندین نامه اینطوری داده بودم، وقتی می دونی حرفت درسته و حق داری شک نداره، هیچ ضرری هم نداره، از هیچی نترس چون کارتون وافعا طول کشیده و حق رو بهتون می دن حتی اگه نتونن تسریعش کنن.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، yalda91 ، arian307 ، Tomas ، سانازی
(2013-04-13 ساعت 18:52)alisarvareharchiabi نوشته:  پنجره اتاقم رو باز کردم بارون زیبا خورده به درخت ها نمیدونی چه هوایی مه جلو رو گرفته پرنده ها دارن شلوغ میکنن منم پشت لب تاپ تو مهاجر سرا یه سار بیاد بشینه پشت پنجره بگه قیییییییژژژژ بعدش یه قمری بیاد بگه دو دو دو .... وای چهقدر زیبا
به به
جودی جون منم خوبم عزیزم. تو خوبی؟ چه خبرا؟ مصاحبه نزدیک است Big Grin
کاملا جان اون برگه واکسنو روز مصاحبه نباید بده به آفیسر. باید بده به اونگان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shadzad ، girl ، yalda91 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
پس الاهه جون چرا توی مدارک مربوط به مصاحبه ازمون خواستن؟اونگان برگه جدا میده برای سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، girl ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان