موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
نظرتون چيه در مورد اينكه من يه ايميل يه كم rude به سفارت بدم ؟؟؟؟
زبون آدميزاد كه حاليشون نميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 15:52 توسط kamela.)
انا جون اتفاقا من هم تا اومدم به این پیج 333 خورد به چشمم و ی جوری شدم..ولی با اینکه از این عدد بدم میاد بعضی وقتا خلافش بهم ثابت شده...انا جون من به ارین جان هم گفتم..حتمااااا میشه راهی پیدا کنید که بتونین بپرسین چی شده!!!!شماره ای چیزی نیست زنگ بزنید قشنگ جوابتون رو بدن؟اخه اینجوری که نمیشه...
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها انا یه ایمیلی نوشته که من خوندم عوض یارو ترسیدم.... فقط اناث فامیل رو مورد مهرورزی قرار نداده.... بفرستیم واسشون ؟؟؟ ببینین داریم خودمون و قربانی میکنیم واسه ایندگان !!! .. عجب روز های مرخرفی شده....
منم دلم واسه نگی و نوشی تنگ شده.... هرجا هستن خوش باشن.... نگی و الاهه به من خیلی کمک کردن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
پنجره اتاقم رو باز کردم بارون زیبا خورده به درخت ها نمیدونی چه هوایی مه جلو رو گرفته پرنده ها دارن شلوغ میکنن منم پشت لب تاپ تو مهاجر سرا یه سار بیاد بشینه پشت پنجره بگه قیییییییژژژژ بعدش یه قمری بیاد بگه دو دو دو .... وای چهقدر زیبا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سیمسی جون تبریکککککککککککککککککککککککککککک
محمد جان موفققققققققققققققققققققققققققق باشی همیشه
عصر بهاری 13 اپریل همتون خوششششششششششششششششششش
CR1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ولی من می گم حتما نامه اعتراضی بنویسید، لزومی نداره توهین آمیز باشه یعنی حاوی کلمات rude نباشه، ولی عصبانی بودن و معترض بودن رو باید نشون بده هیچ ایرادی هم نداره، یلدا جون نمی دونم وکیلت ایرانیه یا نه ولی آخه این چیزی که گفته تو سازمانای دولتی ایرانی ممکنه اتفاق بیفته، لج کردن تو فرهنگ اونا اصلن معنی نداره تو این کارا، اون چیزایی که از پیش رفتن کارا تو ایران تو ذهنتونه بریزید دور، آمریکایی هیچ پدر کشتگی ای با شما نداره (به قول یه خانم دکتری تو هتلمون قصد اذیت کردن و دووندن کسیو نداره)، فقط می خواد از یه سری چیزا تو پرونده مطمئن شه، قبول دارم ممکنه کارو بعضن طول بدن که اون با نامه نوشتن می تونه حل شه، باعث می شه به کیستون توجه بیشتری بشه، ما هم نامه عصبانی نوشتیم و اون نامه ها باعث شد اشتباه سفارت معلوم شه(اشتباهشون اینکه به ایمیل اشتباه نامه درخواست مدارک داده بودن و ما ۲ ماه معطل اون بودیم)، و کارم هم از اون به بعد سریع هم پیش رفت، نامزدم خیلی از این تجربه ها تو کارای دیگشم داشته و منم مثل شما اولا می ترسیدم ولی واقعیت اینه که این نامه ها باعث می شه توجه کنن و شرایطتتون رو متوجه شن.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 22:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 22:13 توسط آناهيتا.)
درود بر دوستان گلم ....
دوستان فحش نميدم كه بهشون .... فقط دارم اعتراض ميكنم كه چرا سر حرفشون نيستن و چرا يه ماه شده دو ماه و نيم .... و اينكه خيلي حس بديه كه اصلا معلوم نيست چقدر ديگه طول ميكشه ....
آخه ايروان اصلا هيچ وبسايتي هم نداره كه ما بدونيم اصلا كاري رو پرونده ما انجام ميدن يا نه .... تو تاريكي مطلق نشستيم منتظر روشنايي .... خيلي بده
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مشکل اینه که کارمندای ان وی سی هیچ کدومشون آمریکایی نیستن یا فیلیپینی هستن یا پاکستانی یا هندی ....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 22:11)آناهيتا نوشته: درود بر دوستان گلم ....
دوستان حرف زشت نميدم كه بهشون .... فقط دارم اعتراض ميكنم كه چرا سر حرفشون نيستن و چرا يه ماه شده دو ماه و نيم .... و اينكه خيلي حس بديه كه اصلا معلوم نيست چقدر ديگه طول ميكشه ....
آخه ايروان اصلا هيچ وبسايتي هم نداره كه ما بدونيم اصلا كاري رو پرونده ما انجام ميدن يا نه .... تو تاريكي مطلق نشستيم منتظر روشنايي .... خيلي بده
پس آنا جون اصلن چرا شک داری؟ من جات بودم تا حالا چندین نامه اینطوری داده بودم، وقتی می دونی حرفت درسته و حق داری شک نداره، هیچ ضرری هم نداره، از هیچی نترس چون کارتون وافعا طول کشیده و حق رو بهتون می دن حتی اگه نتونن تسریعش کنن.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 18:52)alisarvareharchiabi نوشته: پنجره اتاقم رو باز کردم بارون زیبا خورده به درخت ها نمیدونی چه هوایی مه جلو رو گرفته پرنده ها دارن شلوغ میکنن منم پشت لب تاپ تو مهاجر سرا یه سار بیاد بشینه پشت پنجره بگه قیییییییژژژژ بعدش یه قمری بیاد بگه دو دو دو .... وای چهقدر زیبا
به به
جودی جون منم خوبم عزیزم. تو خوبی؟ چه خبرا؟ مصاحبه نزدیک است
کاملا جان اون برگه واکسنو روز مصاحبه نباید بده به آفیسر. باید بده به اونگان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
پس الاهه جون چرا توی مدارک مربوط به مصاحبه ازمون خواستن؟اونگان برگه جدا میده برای سفارت؟