کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کاملیا جان از من نه کارت ملی‌ خواستن نه ترجمه.. به پاسپورت همسرمم اصلا کاری نداشتن و حتا شناسنامش.. فقط شنسسنم خودم و سند ازدواج و ترجمه هر دوشون با مهر وزارت امور خارجه و مهر دادگستری.. عجیب که میگین این مهرا لازم نیستن هر درترجمی که برید میگن برای آمریکا این مهرا لازمن!! البته این مهرا برای روز مصاحبه لازمن فکر کنم منم مدارکی که فرستاده بودم فقط مهر ددگشتری داشتن ولی‌ روز مصاحبه هرچی‌ مهر لازمه بزنید که بخاطر یه مهر کارتون عقب نیفته
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، MONA FB ، shadzad ، shabnam.84 ، arian307 ، tondar ، poram ، الهه سابق ، yalda91 ، kamela ، سانازی
من هم واسه اطمینان با مهر دادگتری و امور خارجه فرستادم ولی همونطور که اقا محمد گفت اونا لازم نیست چون اصلا ق ب و ل ندارند م ه ر اینجا رو که
یه چیز جالب اینکه شناسنامه برادر همسرم رو که کواسپانسر بود رو میخواستن چون از بچگی رفته بود و دیگه نیومده بود اصلا عکسدار نشده بود و دارلترجمه حتی ترجمه اش نمیکرد . اونو فقط برابر اصل فرستادیم . قبول کردند .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، mhy_1985 ، tondar ، poram ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، سانازی
من اینجا بس دلم تنگ است ! و هر سازی که می بینم بد آهنگ است
بیا ره توشه برداریم ، قدم در راه بی‌برگشت بگذاریم
ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، poram ، NedaE ، tondar ، girl ، الهه سابق ، yalda91 ، dinadino228 ، سانازی
(2013-04-12 ساعت 04:59)girl نوشته:  کاملیا جان از من نه کارت ملی‌ خواستن نه ترجمه.. به پاسپورت همسرمم اصلا کاری نداشتن و حتا شناسنامش.. فقط شنسسنم خودم و سند ازدواج و ترجمه هر دوشون با مهر وزارت امور خارجه و مهر دادگستری.. عجیب که میگین این مهرا لازم نیستن هر درترجمی که برید میگن برای آمریکا این مهرا لازمن!! البته این مهرا برای روز مصاحبه لازمن فکر کنم منم مدارکی که فرستاده بودم فقط مهر ددگشتری داشتن ولی‌ روز مصاحبه هرچی‌ مهر لازمه بزنید که بخاطر یه مهر کارتون عقب نیفته

دارالترجمه اینجوری میگه که بره 1000 تومن پول تمبر دادگستری بده با شما 10000 تومان حساب کنه. و 1000 تومن پول تمبر وزارت امور خارجه بده 20000 تومن حساب کنه.

شما شرایط ترجمه رو تو سایت uscis و nvc مطالعه کنید فقط کافیه مترجم ترجمه رو تایید کنه یعنی بنویسه this translation is certified همین.

من بدون مهر دادگستری و وزارت امورخارجه فرستادم آمریکا . روز مصاحبه هم بدون این مهرها میبرم. پول بیخود نمیدم مترجم. کارمم قانونیه. ولی خب بقول جودی اگه میترسین برین مهرها رو بدین مترجم ها براتون بزنن یا خودتون اینکارو بکنین.

موفق باشین

(2013-04-12 ساعت 10:53)MONA FB نوشته:  من هم واسه اطمینان با مهر دادگتری و امور خارجه فرستادم ولی همونطور که اقا محمد گفت اونا لازم نیست چون اصلا ق ب و ل ندارند م ه ر اینجا رو که
یه چیز جالب اینکه شناسنامه برادر همسرم رو که کواسپانسر بود رو میخواستن چون از بچگی رفته بود و دیگه نیومده بود اصلا عکسدار نشده بود و دارلترجمه حتی ترجمه اش نمیکرد . اونو فقط برابر اصل فرستادیم . قبول کردند .

دقیقا درست گفتی، قبول ندارن و اصلا براشون مهم نیست ایران چیو مهر میکنه چیو نمیکنه. پس پول اضافی ندین. ولی حب اگه میترسین اینکارو بکنین
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، Saeedv13 ، tondar ، poram ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی
سلام بچه ها. فقط خواستم بگم منم اینجا هستما ، میام پستاتون رو هم می خونم. اما خوب هیچ خبر جدیدی ندارم و همچنان منتظرم، اینه که چیزی نمی نویسم! خواستم به بعضی از بچه هام رتبه بدم اما خوب من رتبه خودم پایینه امکان رتبه دادن رو نداشتم. موفق و شاد باشین Smile اینشالا هممون خبرای جدید تری بگیریم ازین وضعیت دربیایم...Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، girl ، الهه سابق ، yalda91 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، سانازی
دينا جونم چشمت روشن و خوش بگذره بهتون باهمBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، girl ، yalda91 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، سانازی
Toungue 
Big Grinسلام سیمی اومدی؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-12 ساعت 22:13)ارکیده نوشته:  Big Grinسلام سیمی اومدی؟
سلام اركيده جونم ،هنوز شهر خوشگل همدونم ، و من در nvc اپرووووو شدددددددممممممBig Grin

نامه تكميل مداركم از nvc اومددددددد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
سیمی جونم تبریکککککککک عزیز دلم! خیلییی خوشحال شدم، امیدوارم زود زود وقت مصاحبه بگیری Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، ارکیده ، arian307 ، yalda91 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، simi ، Tomas
به به مبارک باشه سیمی جون. اصل پروسه رو پشت سر گذاشتی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، simi ، Tomas
مبارکه سیمی جونم.. عزیزم واقعا مرحله سختش دیگه گذشت ایشالا خبر ویزای یکضرب رو بیای بنویسی‌ Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، simi ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
تبریک میگم سیمی جون امیدوارم به همین زودی خبر وقت مصاحبت و ویزای یک ضربت رو بشنوییییم...بووووس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، simi ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
سیمی جون مبارکه بابا....ویزا داره چشمک میزنه بت Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، simi ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
مبارک باشه سیمی جون.ایشالا ویزای یه ضرب بگیری
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، simi ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
سیمی جون تبریک فراوان. ایشالا به زودی ویزای یکضرب رو بگیری Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، simi ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان