کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه هاااااااااااااااااا نامه تکمیل مدارکم از ان وی سی اومد.......هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خوشحالممممممممممممم عاشققققققققق همتووووووننننننممممممم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، tondar ، poram ، battosai ، kamela ، saba.m ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، arian307 ، yalda91 ، آناهيتا ، shabnam.84 ، girl ، Saeedv13
(2013-05-08 ساعت 14:56)ارکیده نوشته:  بچه هاااااااااااااااااا نامه تکمیل مدارکم از ان وی سی اومد.......هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی خوشحالممممممممممممم عاشققققققققق همتووووووننننننممممممم....

وااااای فدات بشم.مبارککککککککککککککه
خدارو شکر خدایا بعد این خبر خبر زود گرفتن وقت مصاحبه هم بیاد امیییییییییییییییین
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، ارکیده ، poram ، kamela ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
اركيده جوووونم مباركت باشه وقتي فهميدم از تهههه قلبم خوشحال شددددددم هوراااااااا

دينااااا عيب نداره گلم ، ايشالا ميبري زود براشونو ويزاتو ميگيري قربونت برم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، poram ، kamela ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، girl
ساناز خانم من بيچاره يكمي سرم شلوغ شده اين چند وقته نتونستم حالي ازت بپرسم ببخشيد خوبي قيزيم؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، poram ، yalda91 ، girl
مرسی سانازی جون امیدوارم کارای شما زود زود انجام بشه....عزیزم سختش همون اپروو شدنه نگران نباش...
سیمی جونم مرسی عزیزم دوست عزیز خوش قلبم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
(2013-05-08 ساعت 15:12)simi نوشته:  ساناز خانم من بيچاره يكمي سرم شلوغ شده اين چند وقته نتونستم حالي ازت بپرسم ببخشيد خوبي قيزيم؟

فدات شم گلم میدونم منم شرمندم از شما و ارکیده جونن هیچ حالی نمی پرسم والا اگه صفحه قبل رو میخوندین نوشته بودم چرا نبودم یکم هم حوصله نداشتم ببخشید
خوش به حالتون خدایا به منم خبر خوب بده این ماه همش قبل نوشتن میرم سایت ببینم اپروو شدم بیام بگم خوشحال بشین اونم که نشدم!Sad
فدات شم داری اماده میشی؟
شبنم جان خواهش میکنم کاری نکردم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
(2013-05-08 ساعت 15:22)سانازی نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 15:12)simi نوشته:  ساناز خانم من بيچاره يكمي سرم شلوغ شده اين چند وقته نتونستم حالي ازت بپرسم ببخشيد خوبي قيزيم؟

فدات شم گلم میدونم منم شرمندم از شما و ارکیده جونن هیچ حالی نمی پرسم والا اگه صفحه قبل رو میخوندین نوشته بودم چرا نبودم یکم هم حوصله نداشتم ببخشید
خوش به حالتون خدایا به منم خبر خوب بده این ماه همش قبل نوشتن میرم سایت ببینم اپروو شدم بیام بگم خوشحال بشین اونم که نشدم!Sad
فدات شم داری اماده میشی؟
شبنم جان خواهش میکنم کاری نکردم
سانازی جون امیدوارم همین روزا یه خبر خیلی خیلی خوب بگیری عزییزممممممم....

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، girl
سانازی جون عباس شرکت نداره..به ایرانی های انکارا کمک میکنه و انصافا خیلی خوبه...توی فیسبوکش شماره تلفنش هست
ارررکیده جونم مباررررررک باشه خانومی....به سلامتی انشاالاه زود زور وقت مصاحبه میگیری...خیلی مبارررررررک باشه.هوووووورا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
مرسی کاملیا جونم امیدوارم کار شما هم به آسونی درست بشه و همه چیز خوب پیش بره براتون...چون کار شما دیگه تموم شده است...

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، girl
بچه ها!! پس چرا برا من هیچ خبری نمی شه Sad
خسته شدم به خدا
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، poram ، yalda91 ، girl
ارکیده جون تبریک میگم عزیزم .
من که وقتی نامه تکمیل مدارکم اومد انگار یه بار سنگین از دوشم برداشتن .
ایشالا به زودی وقت مصاحبه ات هم میاد .

دینا جان از کدوم آژانس تور گرفتی ؟
ازشون بپرس کسی رو ندارن که بیاد انکارا ؟
شماره عباس و الان برات پیدا میکنم . اگه این پروکسی اجازه بده

کاملا جان 2000 تا خوبه واسه اسپانسر. سریع پیگیر کارا باش و برو .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz
ممنونم مونا جونم...والا من از خدامه..حالا قراره خبرش رو بدن بهمون...وقتی چاره دیگه ای نداریم از خدامونه با 2000تا حل بشه....امیدوارم منم بیام خبرای خوب بدم..هرچند تا چند وقت دیگه باید تنهایی برم امریکا و اصلا از این موضوع خوشحال نیستم و غم بزرگی توی دلمه..بابا یکیتووون بیایم کارتون درست شد باهم بریم اقلا..هیچکس نیست با منه بیچاره تنهای غمگیییین همسفر بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz
مرسی مونا جونم امیدوارم...آره به خدا امروز خیلییییییییییی خوشحالم...
کاملیا جون خدا رو چه دیدی مطمئن باش تنها نمیری با یکی از ماها همسفر میشی عزیزم....

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، kamela ، girl
(2013-05-08 ساعت 17:26)rrrraaaazzzz نوشته:  بچه ها!! پس چرا برا من هیچ خبری نمی شه Sad
خسته شدم به خدا

وای عین من Sad دیگه مردم بخدا
چند روزه تب و لرز کردم از شدت ناراحتی و استرس
خدایا کمکمون کن

بچه ها تو لحظه شادیتون برای ما هم دعا کنین Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz
دینا به عباس سیویل مسیج دادم شمارشو بده . هر وقت جواب داد بهت میگم .
چرا شمارشو در معرض دید همگان نزاشته ؟ واسم سواله .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، kamela ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان