موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی شبنم جونم. از نگرانی در اومدم.
کاملا جان چرا ناراحت باشم. هر چی بگی حق داری. من این وسط هم زیادی صبورم و هم زیادی خل! کاریشم نمیشه کرد! درست نمیشم! ولی دیگه بالای 50% نا امیدم از دست این آدم و این دنیا.
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 03:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 03:43 توسط battosai.)
خیلی هم عالی برید نارنجستان میگو بزنید حالشو ببرید ... لوشاتو هم خوبه ...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دينا جونم ايشالا يكضرب ميگيري ...، ريلكس و راحت برو هرچي هم پرسي راحت و با آرامش جوابشو بده .... موفق باشي عزيزممم....
كاملا جون به نظرم ٢٠٠٠ تا عالي گفته .... خوشحالم كه اسپانسر پيدا كردي گلم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم اناهیتا جون...والا هنوز معلوم نیست...باید ببینیم چی میشه..خدا کنه که بشه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جون بفرستی بهتره چون شاید بخوان یه بررسی هایی هم واسه اسپانسرت داشته باشن، اینجوری باعث می شه کلیر نشی به زودی، ولی شما هر چی نقص مدرک خوردی کپیشو زود بفرست که خیالت راحت شه فقط داری چک می شی و درسته منم فک می کنم وقتی کلیر شدی برو معلوم نیس چقد طول بکشه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
کاملیا جان برات پیام فرستادم و تبریک میگم
امیدوارم همه چیز خوب و خوش پیش بره ؛ بوس
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 16:16 توسط Saeedv13.)
بچه ها حالم بده ه ه ه ه ه... تورو خدا بگردین ببینید کسیو پیدا نمیکنید امشب بیاد آنکارا که خانوادم شناسناممو بدن بیاره اصلو میخوان من نخوندم جأیی... من تکو تنها بلا تکلیف تا ۱ هفتهٔ دیگه چه غلطی بکنممممم
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 13:03)dinadino228 نوشته: Bachehaaa halam badeeeeeee... toro khoda begardin bebinid kasio peyda nemikonid emshab biad ankara ke khunevadam shenasnamamo bedan biare aslo mikhan man nakhundam jaeiiii... man tako tanha belataklifff ta 1 hafteye dige che ghalati bokonammmmm
دینا جون چی شده؟الان می خواستم ازت خبر بگیرم.رفتی مصاحبه؟باشه بزار بپرسم از اشنا ها ببینم.
میگم بهت.بگو اخه چی کار کردی
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 13:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 16:21 توسط Saeedv13.)
هیچی ، چه میدونم نقص مدارک خوردم
خسته شدم تنهأییی اینجا خدا میدونه تا کی باید بمونمم
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 13:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 14:03 توسط kamela.)
خوب یک سوال شیما جون...ببین نهایتش 3 ماهه دیگه که بخان کلیر شدن رو طول بدن درسته؟اخه من که زیاد عجله ندارم که مثلا حتما همین ماه کلیر بشیم..ولی میخام بپرسم ممکنه مثلا یکهو 6 ماه کلیر شدن طول بکشه؟راستی به ما تمام مدارک اسپانسر قبلی رو هم پس دادن..پس میگی ممکنه بخان اسپانسر رو چک کنن و کلیر شدن طول میکشه ما که اسپانسری رو رو نکردیم که بخان چکش کنن....ببخشید عزیزم گیجت کردم.خودم الان هنگم
ممنونم ازت مرسده عزیزم..مرسده جونم پیامت نیومده ها برای من.....چرا؟؟؟؟
دینااااااااااا جون اخه اینهمه همه جا گفتن اصل تمام مدارک..چرا نبردی اخه؟؟؟ببین مگه الان به دستت برسه سفارت ازت قبول میکنه؟؟چک نخوردی؟یعنی بخای 2روز دیگه بدی قبول میکنن؟بچه ها اون تاپیک کجاس که بچه های دیگه توش مینویسن مثلا 2روز دیگه باید برن انکارا؟؟اونو من نمیدونم کجاس.از اونجا میشه کسی رو پیدا کرد که شناسنامه دینا رو ببره
دینا برو از سفارت بپرس ببین ببری قبول میکنن؟شاید اصلا بگن برو فلان تاریخ بیا .اونجوری اقلا یک هفته اونجا نمیمونی.....درست بگو ببینیم چی شده
راستی دینا کدوم هتلی؟؟؟؟ببین حتمااااااا یک زنگ به عباس سیویل بزن...اون میدونه چه کسی فردا میاد انکارا...شوهر من هم که داشت میرفت انکارا عباس بهش زنگ زد و گفت یک نفر شناسنامش رو میده بهت بیار برای من..شوهر من هم شناسنامه طرف رو برد انکارا....حتمااااااا از عباس بپرس مطمین باش الان بهت میگه خانوادت به کی بدن
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 16:41 توسط Saeedv13.)
بهم گفت اصل شناسنامتو بیار هر موقع رسید بیا تو. این البته ساعت داره من هتل اتپ بلوار هستم شمارشو ندارم میدی بهم لطفا؟
خواهرم با آژانسی که اومدم تماس گرفته که بپرسه چی میشه ،
بابا آخه من ترجمه یه رسمی بردم اصلا جایی نخوندم که اینو میخوان
تازه کپی از گذرنامه یا گرین کارته اسپانسر هم گفت در صورتیکه ما همه چیزو گذشته بودیموا حتا ۲تا اسپانسر داشتیم. چمیدونم با این گرونی تا کی باید اینجا باشم خیلی داغونم تازه نمیدونم اینا برسه چی میشه ، باید تا امشب یا نهایتا فردا برسه که من ۱۰:۳۰ تا ۱۲ فقط وقت دارم ببرم اون تو، وگرنه میره تا ۲شنبه.
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کاش عباس با اون هتل هم کار کنه و اونجا باشه که بتونی ببینیش...اه نیم ساعته با این سرعت افتضاح اینترنت دارم سعی میکنم برم شماره عباس رو از ف ی س ب و ک در بیارم لعنتی باز نمیشه...ببین برو توی فیسبوک بزن abbas civil شمارش توی سایتش هیت...حتما تماس بگیر..خدا کنه کمکت کنه..راستش نمیدونم به کسایی که لیدرشون نیست کمک میکنه یا نه.ولی خیلی ادم خیر و خوبی.زنگ بزن ببین چی میگه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 14:55 توسط سانازی.)
(2013-05-08 ساعت 14:32)kamela نوشته: کاش عباس با اون هتل هم کار کنه و اونجا باشه که بتونی ببینیش...اه نیم ساعته با این سرعت افتضاح اینترنت دارم سعی میکنم برم شماره عباس رو از ف ی س ب و ک در بیارم لعنتی باز نمیشه...ببین برو توی فیسبوک بزن abbas civil شمارش توی سایتش هیت...حتما تماس بگیر..خدا کنه کمکت کنه..راستش نمیدونم به کسایی که لیدرشون نیست کمک میکنه یا نه.ولی خیلی ادم خیر و خوبی.زنگ بزن ببین چی میگه
عباس سیویل اسم شرکتش چیه؟اونجا اقای راهواری هم بود که اون با هتل همکاری داشت و دفترش از هتل بالاتر روبروی هتل ددمان بود شاید بتونه کمکت کنه ولی اونا هم نمیدونم واسه همه چی پول میگیرن یا نه؟!یه زنگ اگه شمارشو پیدا کردی دینا بزن به این عباس اقا که کامیلا جان میگه.یوای دینا استرسای خودم یادم اومد اه عیب نداره میاد دستت دیگه فقط نقص مدارکه اونم ببری حله.در مورده خودتون و رابطتون مشکلی نداشتن که همه چی و قبول کردن؟خوب پس حلله فقط برسونی دستشون بهت ویزا رو میدن.ان شالله.
راستی شینا جون تولدت امروز بود؟تولدت مبارک گلم ایشالا سال بعد این موقع کنار همسرت باشی
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec