موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سيسيلي جان نوشته
از دستور العملي كه از طرف ان وي سي واستون اومده پيروي كنين براي مراحل بعدي پروسه ويزا... اگر هم دستور العمل رو گم كردين يا نگرفتين بو اون سايت سر بزن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
فكر كنم دينا فردا وقت مصاحبه داشت ، همه دعا كنيم براش يه ضرب بگيره ه ه ه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 23:31 توسط girl.)
کاملیا جونم خیلی خوشحال شدم عزیزم.. امیدوارم اینو قبول کنن ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
جای منم خالی کنیدااااا
دینا ۲ شنبه فک کنم وقت داشت.. تا الان دیگه نتیجه معلوم شده امیدوارم یکضرب گرفته باشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
نه جودی جون هنوز مصاحبش نشده ولی ترکیس
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 01:46 توسط Saeedv13.)
بچه ها سلام ، من فردا صبح میرم به سوی سفارت. دیروز مدیکال رفتم و جوابمو امروز گرفتم تا فردا ببینم چی میشه ،،،،
مرسی که به یادم بودین و مرسی برای انرژی ++++++
امیدوارم فردا با خبر خوب برگردم.
شیما جونم هر کاری میکنم اسکایپ و مسنجر نمیشه. فردا بهت ایمیل میدم همینکه برگشتم. عزیزم ممنون از همکاریت بوس..
ببخشید فارسی مینویسم. دعا کنید واسم که اوکی شه .
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جووونم فدات بشم عزیزم...ممنونم از مهربونی هات که خیلی ماهی.یلدا جوونم عزیزمی توووو..یلدا جوت ببین من به خدااا فقط نظرم رو گفتم..من هم عین بقیه هرجا بگین میام...چرا اخه من انتخاب کنم؟؟؟؟نه توروخدا.هرجا که همه با هم خودتون تصمیم گرفتین والااا منم عین بچه ادم میام عزیزم.
سیمی جون عزیز دلم وااااای مرسی از اینهمه مهربونیت..ادم رو خجالت میدی و مثل یک خواهر دل میسوزونی..ممنونم از اینهمه محبتت عزیزم..ممنونم از همتون و برای همتون بهترین ارزوهارو دارم...والا سیمی جون وقتا ادم فکر میکنه اگه همون اسپانسر اولی رو قبول میکردن این 2000 تا رو هم نمیدادی خوب به ادم زور میاد..بعدش من الان نمیدونم دلار چنده ولی شوهرم میگه 7 ملیونی میشه انگار..به هر حال مجبوریم این کار رو بکنیم و هیچ چاره دیگه ای نیست...بالاخره درست میشه..انشاالاه همه سالم باشن که بزرگترین نعمته و فقط دووور از جون همه مرگه که چاره ای نداره...همه کاراشون درست میشه بالاخره
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 03:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 03:16 توسط kamela.)
شیما جونم ممنونم ازت عزیززززم..ببین عزیزم لطفا من رو یک راهنمایی بکن...چرا بعضی ها و خودت میگین که پست کنم؟خوب وقتی کلیر شدیم شوهرم نمیشه با خودش مدارک اسپانسر رو ببره؟
ارین جان شوهرم من 17 اپریل مصاحبش بود و چک خورد به اضافه نقض مدارک...ما اگه به امید خدا اسپانسر حل بشه مورد بعدی که باید درست بشه اینه که من باید برم امریکا و بلیط یا مهر پاسم رو شوهرم ببره سفارت..فقط اینا بود نقض مدارک و چک رو هم که خورده بود...حالا اسپانسر که جور بشه کارامونو میکنیم برای رفتن و لی نمیدونم کی بریم...از یک طرف میگم صبر کنم شوهرم کلیر که شد برم چون میترسم مثلا تا 3 ماه دیگه کلیر نشه و من الکی 3 ماه اونجا باشم.از طرفی هم میگم شاید مثلا ت9ا 15 روز دیگه کلیر بشه.....حالا گیر ندن چرا خانومت مثلا یکماه قبل از کلیر شدن شما رفته امریکا و مدت کمی اونجا بوده؟وااااای الان یادم افتاد.بشینم غصه بخووووورم
ارین جان دقیقا من هم دارم از کار الاهه شاخ در میارم..یادمه الاهه همیشه میگفت وقتی بره امریکا هم اینجا رو ول نمیکنه و همش میاد سر میزنه و شوهرش رو قانع میکنه...دل منم براش تنگ شده و به من هم خیلی کمک کرد خداییش.ولی این کارش نمیدونم از رو چه حسابی بود که حتی از سفرش هم تعریف نکرد
جودی جونم ممنونم ازت عزیز دلم.جات واقعا خالی...به خدا قرار که داریم میگذاریم همش به یاد تو هستم..انشاالاه توی یو اس ای همه با هم و با گل سر سبد جودی جون میریم استارباکس میزنیم حالشو میبریم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 03:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 03:20 توسط kamela.)
دینای عزیزم امیدوارم ارامشت رو حفظ کنی و ویزای یک ضرب بگیری و فردا خبرای خوب بهمون بدی..خدایی نکرده کلیر هم بشی اصلا مهم نیست و غصه نخور....رفتنی رفتنی.حالا 2 ماه اینور اونور..ولی مطمین باش میگیری
علی جان من چیکاره بیددددم؟همه دلشون میخاد همدیگرو ببینن و من هم دلم میخاد.ما همه باهم این قرار رو گذاشتیم و دلمون میخاد چند تا دوست درست و حسابی باشیم....خدارو چه دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟