کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یعنی انقدر عصبانی شدم کار دینا رو فهمیدم. 100000 بار همه گفتن که اصل مدارک هم همراهتون باشه.

حالا خدا و شکر که درست شد و یک ضرب گرفته ویزا رو. عصبانیتم فروکش کرد.

ارکیده جون تبریک میگم عزیزم. ایشالا به زودی تاریخ مصاحبه ت معلوم میشه Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، girl ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Saeedv13
ارکیده جونم مبااااارکههههههههههه! هوراااااااااا عزیزم دیگه توام راهی مصاحبه میشی به زودی، سیمی جونم تنها نمی مونه اونجا امیدوارم با هم برید Smile
شینا جون تولدت مبارکه عزیزم، امیدوارم یکی از بهترین سالای زندگیت باشه و زودی بری پیش همسر عزیزت.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shinna
شینا جان زادروزت شادباش. بهترین هارو برات آرزو میکنم عزیزم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، shinna
بچه ها مرسی برای تبریکاتون امیدوارم بهترین اتفاقا توی زندگی هممون بیوفته که خوشحالی و شادی و سلامتی برامون به همراه داشته باشه...امیدوارم همتون تو هر مرحله ای که هستید همین روزا خبر جدید بگیرید و بیاید اینجا خوشحالیتونو ببینم و لذت ببرم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
بچه ها یه سوال/ برای ازدواج بین المللی حتما باید رفت ترکیه؟ دبی نمیشه رفت؟

کسی اطلاع داره؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، girl ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
بعید میدونم نشه تو دبی شبنم جان، ولی خب بعضی کشورا سریعتره، ترکیه نسبتا پیپر ورک کمی داره، باید آسونیشم در نظر گرفت.

و اینم صفحه ی ۴۰۰ Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، yalda91
درست میگی عزیزم. گفتم شاید اونجا هم مثل ترکیه باشه/ چون ندیدم تا حالا کسی همچین تاپیکی ایجاد کرده باشه برای ازدواج تو دبی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، girl ، yalda91
ارین جان انکارا که اپدیت نکرده...کجا دیدی اینا رو؟؟؟؟؟؟؟؟من چرا نمیبینم توروخدا بگو؟؟؟؟راستی بچه ها من کسی نامبرم اصلا اینجوری نیست که ارین نوشته2013AS3177 2 اصلا مثل اینا نیست..اینجوری مال من ..........ANK 2010
پس چرا کیس نامبر من با همه اینا فرق داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-05-08 ساعت 23:38)kamela نوشته:  ارین جان انکارا که اپدیت نکرده...کجا دیدی اینا رو؟؟؟؟؟؟؟؟من چرا نمیبینم توروخدا بگو؟؟؟؟راستی بچه ها من کسی نامبرم اصلا اینجوری نیست که ارین نوشته2013AS3177 2 اصلا مثل اینا نیست..اینجوری مال من ..........ANK 2010
پس چرا کیس نامبر من با همه اینا فرق داره؟

کامیلا جان اینا کیس نامبرهای لاتاری هستن Wink
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، manoun ، kamela ، yalda91
شینا جوون تولدت مبارک عزیزم . به امید روزهای خووووووووووووووووووب

کاملا جان اینا واسه لاتاریه .
کیس های ما هم اینطوری نیست . مثل شماست .
فقط منتظری نگرانه یه چی بشیااا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، kamela ، yalda91 ، shinna
کاملیا جون راجع به سوالت، عزیزم حتمن تا مدارک اسپانسرت آماده شد بفرست واسه سفارت، احتمالش زیاده بخوان رو اسپانسر جدید هم بررسی هایی بکنن، نشین منتظر کلیر شدن چون شاید به این ربط داشته باشه، راستی کار دولتی داشته همسرت یا سربازی رفته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، kamela ، yalda91
وايييي از دست اين آريننن

كاملا جان نگران نباش
مثل اينكه اين هفته همه لاتاري كلير شدن ..... مال شما هم تو همين وبسات بايد باشه و شماره كيستون هم بايد ank باشه .... اما ابن هفته همه لاتارين
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shadzad ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، shabnam.84
(2013-05-08 ساعت 23:02)shabnam.84 نوشته:  بچه ها یه سوال/ برای ازدواج بین المللی حتما باید رفت ترکیه؟ دبی نمیشه رفت؟

کسی اطلاع داره؟

شبنم جون مطمئنم که ازدواج بین المللی توی دبی انجام نمیشه و هر کسی از ایران می خواد این کارو انجام بده میره ترکیه در مورد کشورهای دیگه ام اطلاع ندارم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-05-08 ساعت 23:02)shabnam.84 نوشته:  بچه ها یه سوال/ برای ازدواج بین المللی حتما باید رفت ترکیه؟ دبی نمیشه رفت؟

کسی اطلاع داره؟

آخه این سواله؟ Smile)))))) چرا نمیشه اما خب معمولن میرن ترکیه چون بدون ویزاست اما امارات ویزا میخواد.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، ارکیده ، kamela ، yalda91 ، shabnam.84
ارکیده جان تبریک میگم عزیزم ایشالا ویزاتو یکضرب بگیری Smile

شینا جان تولدت مبارک Smile

من هم کپی هم ترجمه کارت ملی‌ بردم ولی‌ ازم نگرفتن ولی‌ کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه اگه بازم بخوام برم مصاحبه میبرم همرو که نگن برو اینارو بیار.

دینا جونم اشکال نداره پیش میاد ولی‌ یا برو دفتر مهن شماره عبباسو هم الان من وسعت مسیج می‌کنم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، ارکیده ، kamela ، yalda91 ، MONA FB ، shinna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان