کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه عزیزم، میگم شرایط من عین همین بود دیگه، تو سفارت هم براشون این قضیه کاملن عادیه، فقط کافیه بگه پاس نداره.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
دینا جون کاریه که شده .
به خودت مسلط باش .
اگه کسیو پیدا نکردی خودت پاشو برو استانبول ازش بگیر. زمینی 5-6 ساعت هوایی یک ساعت . پرواز هم که داخلیه
CR1

پاسخ
قلبم به خاطر دینا خانوم گرفت ... الان در چه وضعیتی هستیم ؟ تونست شناسنامشو بگیره الان کجاست آنکارا هستن؟
پاسخ
دینا امروز 5 شنبست و امریکا تعطیل رسمیه.. سفارت هم تعطیله .. پس امروز رو هم از دست ندادی... فردا ایشالا میدی بشون .... اون یارو هم اگه تو استانبوله خودت بورو بگیر ازش به نظرم... مهم تر از این نیست که... دختر بی سواد و دست و پا چلفتی هم نیستی.. خودت بورو استانبول هم ترکیه رو دور زده باشی و روحیت عوض شه هم شناسنامه ات رو با خیال راحت بگیری.... اینجوری بخوای همینحوری منتظر باشی پوستت کنده میشه از نگرانی....
اتفاق بدی هم نیوفتاده ... نه رد شدی نه چک خوردی نه هیچی امروزم که تعطیله پس چیزی رو از دست ندادی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
آرین دوشنبه تا پنج شنبه می شه رفت سفارت واسه اینکار فقط، اینیم که اینا عجله دارن واسه اینه که یارو آدم عجیبی می زنه، می خوان زودتر یه آدم مطمئن ازش بگیره، امروزم دینا پرواز به استانبول گیرش نیومده، عجب آدمایی پیدا می شن شاخ دراوردم، یارو میگه کیف پولمو زدن، واسه برگشتمم بلیط بگیرید، فقط امیدوارم حل شه یه جوری، حتی با پول.
پاسخ
شنبه یکشنبه کلا تعطیله سفارت عزیزم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، yalda91
شیما جان 5 شنبه فکر کنم تولد ابراهام لینکلنه و تعطیل رسمیه... هم تو امریکا هم همه ی سفارت هاش....این یارو عباس سیبیل! نمیتونه کاری کنه؟
این جور ادما به خدا باید گیر من بیوفتن... یک پدری ازشون در بیارم
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91
دینا جون..خود اون اقا چرا برات نمیفرسته انکارا؟اصلا چرا خانوادت شناسنامت رو به مسافر انکارا ندادن؟؟؟به اون اقا بفهمون که خودش یک جوری برات بفرسته...ببین عزیزم اگه هی بشینی توی هتل غصه بخوری معلومه از اونجا بدت میاد...برو یکم بیرون سرحال بشی..کار تو که دیگه درست شدست و الان باید شاد باشی

من از اول گفتم باید دینا با عباس صحبت کنه....حتما راهنماییش میکرد.بعدشم اخه چرا مادرتون اینا شناسنامت رو به این اقا دادن؟دینااااااااا زنگ بزن الان به سیبیل(عباس).....خیلی ادم دلسوزی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، yalda91
نمی دونم، چی کار می تونه بکنه عباس آخه؟ یارو نه آدرس درست حسابی میده نه شماره، یه ایرانسل داده که آنتن نمیده براشم شارژ فرستادن اس ام اس کلی، هر وقت خودش بخواد زنگ می زنه، وقتی شناسنامرو گرفته یه کلمه نگفته میره استانبول، دینا تو فرودگاه اینقدر علاف شده، منم دارم عصبی میشم یادش میفتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
(2013-05-09 ساعت 16:43)shadzad نوشته:  نمی دونم، چی کار می تونه بکنه عباس آخه؟ یارو نه آدرس درست حسابی میده نه شماره، یه ایرانسل داده که آنتن نمیده براشم شارژ فرستادن اس ام اس کلی، هر وقت خودش بخواد زنگ می زنه، وقتی شناسنامرو گرفته یه کلمه نگفته میره استانبول، دینا تو فرودگاه اینقدر علاف شده، منم دارم عصبی میشم یادش میفتم!

با عباس هماهنگ کنه.... وفتی تماس گرفت بگه یکی از فامیل هامون رو با پول میفرستیم استانبول که شناسنامه رو بگیره... اون پول رو هم سگ خورد .. عباس هم رسید اونجا و شناسنامه رو گرفت زنگ بزنه پلیس بیان بی پدر مادر رو بگیرن به عنوان دزد اخاذ.... عجب ......... پیدا میشن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
بچه ها من نمیدونم چرا میگین این عباس دلسوزه، من از نزدیک دیدمش اتفاقن منتظر یه فرصته که واسه یه کار کوچیک تیغ بزنه، خودم دیدم سر چه کارای مسخره ای هی ۱۰۰ دلار ۱۰۰ دلار می گرفت، واسه خیلیا شاید این پولا مهم نباشه البته. به هر حال تو این مورد بعید می دونم عباس بتونه کاری کنه اصلن.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
این عباس ژیگولو من به فیس بوکش مسیج دادم جواب نداده . هر کس شمارشو داره بزاره رو سایت لطفا .
شییییما جان انگار با دینا اشنایی ؟
دینا چن سالشه ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl
یعنی بره استانبول عباس، آرین؟ می ره؟؟ آخه اون یارو اگه بخواد اذیت کنه که ادرس درست نمیده، بهش گفتن باشه بلیطتو می گیریم، گفته دو نفریم دوتا بگیرید، هر بلیطم یه میلیونو خورده ایه، من نمیفهممش، وایییی امیدوارم اذیت نکنه و عین آدم یه کم پول بگیره فقط
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91
شیما جان شرایط داریم تا شرایط.... الان بحث پول نیست.. بحث یه چیز خیلی خیلی مهم تر از این حرفاست.... من که نمیشناسم این سیبیل رو... اما الان کسی بهتر از این ادم تو ذهنت هست؟ حالا با پول یا بی پول... اینجوری که بوش میاد اون بیشرفی که شناسنامه دستشه میخواد بتیغه.... ادم پول و به اون نده بده به عباس هم به نظر من بهتره... و فکر نکنم تو این وقت کم کسی بهتر از این سبیل رو پیدا کنیم... تو تاپیک ترکیه گفتین؟ کسی پیدا نشد؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، girl ، yalda91
هر بلیط 1 تومان ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان