موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزمممم.. منم وقتی تکمیل مدارکم بعد از ۱ سالو نیم اومد ساعت ۲ِ نصف شب بود عین دیوونها تو خون میپریدم
:p
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 01:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 01:44 توسط kamela.)
مونا جون به خدا اینقدر توی این 3 سال و نیم بلاها اومده سرم که الان دیگه خیلی حساس شدم..کم اوردم به خدا...هرکی هرچی میگه من میگم باااااز ایرادی داره کار ما حتما...
شیما جون شوهر من تاحالا کار دولتی نداشته و سربازی هم معاف شده...راستی همسرم داره تا 2 هفته دیگه میره انکارا..میتونه دستی ببره بده به سفارت؟اگه نبره بده فقط مشکل اینه که کمی طولانی تر میشه دیگه نه؟؟اخه ما خیلی هم عجله نداریم که زود کلیر بشه..ولی عجله دارم که مدارک زودترررر اماده باشه که همسرم کلیر که شد امادگی داشته باشیم
ارین خیلی عاشقی هااااااا.از این اشتباها از تو بعید بود..بابا سکته دادی مارو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
يلدا جون اون روز مصاحبه كه بهت گفتن چك خوردى نگفتن چندوقت بعد كلير ميشى؟ چون معمولا اون تاريخى كه خود سفارت ميگه درسته. به من تو رم گفتن ١٤ روزه، من روز دوازدهم كلير شدم.البته من تو همون شهر زندگى ميكردم و زود رفتم ويزامو گرفتم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 01:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 01:54 توسط kamela.)
ارین جااااان من اگه شانس داشتم که وضعم این نبود که....دوستمون از امریکا خبر داد که اقا(امریکایی هست)اصلا پاسپورت نداره..راست هم میگه من که امریکا بودم خیلی از امریکایی ها پاس نداشتن توی سن بالا..خلاصه منم گفتم نمیشه که.اتفاقا خیلی روی پاس اسپانسر حساس هستن...خلاصه اول فکر کردم که اون اقا اسپانسره بره پاسشو بگیره ولی بعد یادم افتاد که پاس رو الان درخاست کنی 3 ماه بعد میدن...بعد دوباره یادم افتاد که دخترم که امریکا به دنیا اومد برای اینکه پاسش رو زود بگیرم رفتیم جایی و 100 دلار دادیم و پاسش یک هفته ای اومد دم خونه...خلاصه به دوستمون گفتم به اقا امریکایی بگو اون 100 دلار رو هم ما میدیم(البته 2 تا 100 دلار چون خانومش هم باید پای فرم رو امضا کنه و باید پاسشو نشون بدیم)و بره پاس بگیره ببینیم چی میشه...حالا دوستمون فردا خبر میده که اقا قبول میکنه یا نه....حالم داره از این بازی ها که نزدیک 4 ساله ادامه داره بهم میخوره....
جودی جون دقیقا عین من....من میتونم بگم بهتریم ماجرای پرونده ما نامه تکمیل مدارک بود...نصف شبی داشتم دور خودم میدوویدم...اصلاااااااا وقتی نامه مصاحبه اومد به اون اندازه خوشحال نشدم.حتی یکم ناراحت شدم چون خیلی بهمون تاریخش رو زوووود داده بودن و شوهرم کار داشت نمیتونست بره که بالاخره هم رفت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راستی یلدا جون توهم برگه صورتی گرفتی؟نقض مدرکت چی بود؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی .من نقص پروندم فرم i-864بود که گفت همسرم دوباره پر کنه .
سارا جان چرا گفت 4-6هفته ولی آنکارا خیلی .....
شینا جان عزیزم تولدت مبارک
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 09:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 10:04 توسط shadzad.)
کاملااااا خب پاس نداره که نداره، تو آمریکا که دو سوم مردم پاس ندارن! اسپانسر منم(مادر نامزدم) که آمریکاییه پاس نداره، ۲۰ ساله دیگه پاس نگرفته چون همه سفراش داخل آمریکا بوده، به منم گفته بودن کپی پاس یا گرین کارد اسپانسر، گفتم پاس نداره، خیلی هم واسش عادی بود، فقط ازم birth certificate خواست سفارت و هیچ مشکلی هم واسم پیش نیومد، بگو یه کپی از همین شناسنامه آمریکاییش بده قبول می کنن.
ببرین زودتر مدارک اسپانسرو خب بهتره دیگه، خودش ببره آنکارا که چه بهتر، قشنگ بپرسه چکش چقدر طول می کشه بعد اینکه مدارکو داد.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 12:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 23:24 توسط Saeedv13.)
بچه ها به اندازهٔ کافی همه دعوام کردن،،، بس دیگه ،،، میدونم اشتباه کردم، ولی شیما در جریانه ،،، داغونم از ترکیه متنفررررممم.... دیشب تا صبح مردم، فقط گریه کردم ، اون یارو که بهش شناسناممو دادن گم شده فعلا.
خیلی واسعم سخته بیام اینجا و حالو روزم خوب نیست. ببخشید.
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 12:48)dinadino228 نوشته: Bacheha be andazeye kafi hame dAVaM kardan,,, base dige ,,, midunam eshtebahbkardam, vali shima dar jaryane ,,, daghunam az torkie motenaferrrrammm.... dishab ta sob mordam, faghat gerye kardam , un yaru kecbehesh shenasnamamo dadan gom shode felan.
Kheilyyy vasam sakhte biam inja va halo ruzam khub nist. Bebakhshid.
عزیزم ناراحت نکن خودتو پیدا میشه اخه نمیدونم کی بود اخه دادن شناسنامه رو.بابا به نظر من به راننده میدادن بهتر بود تا به غریبه.اونم غریبه هست ولی اون کارشه دایم میره میاد.قوربونت برم اعصابتو خورد نکن.فقط تند تند میام اینجا که ببینم ازت چه خبر
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 12:48)dinadino228 نوشته: Bacheha be andazeye kafi hame dAVaM kardan,,, base dige ,,, midunam eshtebahbkardam, vali shima dar jaryane ,,, daghunam az torkie motenaferrrrammm.... dishab ta sob mordam, faghat gerye kardam , un yaru kecbehesh shenasnamamo dadan gom shode felan.
Kheilyyy vasam sakhte biam inja va halo ruzam khub nist. Bebakhshid.
عزیزم اون یارو فقط زورش میاد زنگ بزنه، نگران نباش یه خبری میشه ازش، امروز نشد ببری حالا اسمون که به زمین نیومده تا دوشنبه میرسه دستت، نه ریجکت شدی نه چک خوردی، به این فک کن بدتر از اینم میشد بشه قربونت برم، سارا میگه دوستاش یه روزه می فرستن به محض اینکه گیرش بیارن، نگرانی نداره عزیزم واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد یه چیزیش جا بمونه، مهم اینه که چک نخوردی. از دیشب همه فکرم پیش توعه نه تو اسکایپ مسیجت می یاد نه یاهو، ایمیل بزن بهم، ۹۱۲ ت رو هم روشن کن دیگه، سارا گفت روشن کردی باز خاموشه که!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
Belakhare pedash shod gofte vssam bilit bigirido in harfa ...
Kasi estanbol ashna nadare???
Toro khoda har ki mitune be men kasio moarefi kone in pesare ye jaei tu estanbole meydane eksir , nemidunam daghighan gofte biad begire az man age kasio mishnasid bere begire vssam post kone, mamnun misham pooolam midam behesh faghat ta in pesare pashimun nashode,,,
Che dardesariiiiii vaseye man dorost shode,,,,
نوع ویزا : K1 ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر
7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون این پیغام من بهت رسی یا نه؟جواب ندادی اخه بهم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون ممنونم ازت..ببین مطمینی که واقعا بدون پاس هم میشه؟؟من نشنیدم اخه با شناسنامشون هم میشه...میگم نره شوهرم سفارت باز بهش گیر بدن؟