موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
هستی بانوی عزیز جات تو انجمن مدیران خیلی خالیه ..کاش همچنان بودی و میدیدی که چه غیبت پارتی و تخمه خورونی راه افتاده
دوستان ظاهرا دوستمون همچنان میخواد ساکت بمونه ..برای جذاب تر شد ن موضوع لطفا پیشنهادات خود را مطرح کنید ..
دلم نمیخواد یهوئی رو کنم ..میخوام یه کمی تفریح کنیم بعد ..مثلا بی سوالی بذاریم تا شماها هم حدس بزنید ..بالاخره شماها هم باید یه کاری بکنید دیگه نمیشه که همش ما زحمت بکشیم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-05 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 14:32 توسط girl.)
(2012-10-05 ساعت 10:39)آراد نوشته: سلام دوست های عزیزم همیشه مطالبتونا میخونم و به یادتونم ارزو می کنم به زودی کار همون درست بشه اول به الهام عزیز تسلیت می گم دوم گرل عزیز از منم این چیزا را خواستن حتی مشخصات کامل پدر مادرم را خواستن همون اول وکیل ازمون خواست .امیدوارم به زودی کار همتون به سامان برسه و از این بلا تکلیفی راحت بشین
سلام. ممنونم از جوابتون خیالمو راحت کردید . نگران بودم چون هیچکی همچین تجربهای نداشت. از منم همون اول درباره پدر و مادرم کلی اطلاعات گرفتن. شما هم موفق باشید.
لیلی جان لطفا سعی کن باحالترین تصمیم ممکنو بگیری.. اینجوری منو هم از بیکاری و بی حوصلگی نجات میدی
منم با صدرا موافقم...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهش می کنم با این مسئله اینجوری بر خورد نکنید......همه ما انسانیم و ریختن آبروی یکی دیگه نباید اینقدر برامون خوشایند یا سرگرم کننده باشه.....اون دوستمون pepe هر چی که گفته باشه شایسته این برخورد نیست...اون فقط نظراتش رو بر اساس کامنتهای دوست دیگمون گذاشته..حالا اینکه حرفهاش تلخه یا نا امید کننده .... یا اینکه زنه یا مرده...یا چند تا آی دی داره باز هم دلیل به آبروریزی نمی شه...راستش با این چیزایی که من تو این تاپیک دیدم واقعا متاسف شدم...حالا می فهمم چرا ایرانیهای خارج از کشور اینقدر از هم دوری می کنن.... با توجه به گفته های laila من نه تنها احساس امنیت نکردم بلکه این حس بهم دست داد که اصلا privacy ندارم. یک مدیر کاردان همه کارتهاش رو با هم رو نمی کنه...البته این کار شما که نظارته درسته ...اما ایجاد سرگرمی با ریختن آبروی دیگری در شان یک مدیر نیست ...
در ضمن دوست عزیزم گرل...شما چیزهای خیلی بدی از رابطت گفتی ...شاید حرفهای pepe به ذهن خیلی ها اومده باشه ولی بهت نگفته باشن...من به شما پیشنهاد می کنم که حتما با یک متخصص روانشناس در این مورد مشورت کن...من و امثال من ممکنه شما رو به اشتباه امیدوار یا ناامید کنن......
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام الهه جان من چند روزي ازينجا بيخبر بودم، بسيار از حادثه اتفاق افتاده برات متاسفم، براي تو و همه خانواده محترمت ارزوي صبر ميكنم، مراقب خودت و اطرافيانت باش، هيچ كس قرار نيست توي اين دنيا تا ابد باشه، همه رفتني هستيم، ولي اميدوارم ديگه اتفاقاي اينچنيني نبيني عزيز دلم ... از ته دل بسيار ناراحت شدم :-(
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-05 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 16:24 توسط girl.)
میشه یکی از چیزهای بدی که گفتمو بگی به من؟
کسی نمیخواد آبروشو بریزه.. لیلی هم بهش گفت که بیاد خودشو به من معرفی کنه و تو حرفاش دیدم نوشته که خودشو دوست من جا زده. من اینطور نتیجه گرفتم از این حرفا که ایشون باید یکی از دوستای من باشه.. گیریم pepe نظر واقعیشو گفت پس دلیلی نداره با یه id دیگه خودشو دوست من نشون بده.. من هم کنجکاوم بدونم کیه و چه دشمنی با من داره!!! شما هم سعی کن بیشتر به اعصابت مسلط باشی که بتونی درست بخونی ؛) ضمنا ایشون یه پست خیلی بد شب اول گذاشتن که بعد پاکش کردن. اون شب فقط من و الاهه اینجا بودیم.. شما نخوندین اونو.. ضمنا اینجا واسه گفتن مشکلاتی که واسمون پیش میاد هستش.. من و چندتا از دوستای دیگمون درباره اینکه فاصله تاثیر گذاشته رو رابطمون صحبت کردیم.. فک نمیکنم توهینی به کسی کرده باشم که شما به من میگی چیزی بدی گفتی.. اینارو گفتم که شما و هر کس دیگهای که مثل شما فکر میکنه بدونید دقیقا چی شده.. مدیرا بهتر میدونن چیکار کنن اگه ما ایرانیا هر کدوم سرمون به کار خودمون گرم باشه و جای خودمون باشیمو اینقد جای بقیه تصمیم نگریم این اتفاقا نمیفتن.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-05 ساعت 15:11)lotusss نوشته: دوستان خواهش می کنم با این مسئله اینجوری بر خورد نکنید......همه ما انسانیم و ریختن آبروی یکی دیگه نباید اینقدر برامون خوشایند یا سرگرم کننده باشه.....اون دوستمون pepe هر چی که گفته باشه شایسته این برخورد نیست...اون فقط نظراتش رو بر اساس کامنتهای دوست دیگمون گذاشته..حالا اینکه حرفهاش تلخه یا نا امید کننده .... یا اینکه زنه یا مرده...یا چند تا آی دی داره باز هم دلیل به آبروریزی نمی شه...راستش با این چیزایی که من تو این تاپیک دیدم واقعا متاسف شدم...حالا می فهمم چرا ایرانیهای خارج از کشور اینقدر از هم دوری می کنن.... با توجه به گفته های laila من نه تنها احساس امنیت نکردم بلکه این حس بهم دست داد که اصلا privacy ندارم. یک مدیر کاردان همه کارتهاش رو با هم رو نمی کنه...البته این کار شما که نظارته درسته ...اما ایجاد سرگرمی با ریختن آبروی دیگری در شان یک مدیر نیست ...
در ضمن دوست عزیزم گرل...شما چیزهای خیلی بدی از رابطت گفتی ...شاید حرفهای pepe به ذهن خیلی ها اومده باشه ولی بهت نگفته باشن...من به شما پیشنهاد می کنم که حتما با یک متخصص روانشناس در این مورد مشورت کن...من و امثال من ممکنه شما رو به اشتباه امیدوار یا ناامید کنن......
کاملا با نظر شما مخالفم lotusss جان. به این دلیل که اگر کسی قصد و نیّت خاصی نداشته باشه، خیلی راحت میاد حرفشو میزنه و نظرشو میگه. نه اینکه بره یک آیدی جدید بسازه و خودش رو جور دیگه معرفی کنه. درضمن، حرف هایی که ایشون زد به هیچ عنوان حرفهای یک دوست، یا یک مشاور، یا هر کس دیگهای که صلاح طرف مقابل رو بخواد نبود. فقط میخواست گرل رو نسبت به شوهرش بد بین کنه و بگه که همه چی فقط یه بازی هستش که خدا رو شکر بازی خودش رو شد. پس باید بفهمه با اعصاب و زندگی کسی به این راحتی بازی کردن چه نتیجهای داره.
لیلی جان ما همچنان منتظریم...من تو این فکر بودم که بچهها حدس بزنن کی هستش. ولی از اون طرف فکر کردم که شاید اشتباه حدس بزنیم و سو تفاهم ایجاد شه
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-05 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 18:12 توسط lotusss.)
گرل عزیز و بقیه دوستان گرامی ....شاد بودن از آبروریزی دیگری کار شایسته ای نیست...ما همه انسانیم و جایز الخطا .... اگر کسی کار اشتباه یا زشتی انجام می ده باید تنبیه بشه اما اگر قرار باشه ما با هم بشینیم و برای آبروریزیش برنامه بریزیم اونوقت ما با اون چه فرقی داریم...راههای تنبیه زیادن اما فکر می کنم این راه بدترین باشه......گرل جان اما در مورد حرفهای بدی که گفتم زدی ....فکر نمی کردم که منظورم رو متوجه نشی.....عزیزم الان برات توضیح می دم...منظورم این نبود که شما با حرفات به کسی توهین می کنی..منظورم اینه که حرفهایی که شما از رابطت می زنی به گونه ای که هر کسی متوجه عمق بدی رابطت می شه .....و اما در مورد اینکه گفتی مدیران خودشون بهتر می دونن چکار کنن..باید بگم همه ما ممکنه اشتباه کنیم و مدیر بودنم ما رو از این امر سوا نمی کنه....من خیلی سخت لاگ این کردم که بتونم این پست رو بذارم..چون برادرم هم اینجا اکانت داره و ما از یه سیستم مشترک استفاده می کنیم من نمی تونم همیشه لاگ این بمونم...به هر حال امیدوارم دیگه نیازی به توضیح نباشه....ازتون خواهش می کنم خودتون 1 لحظه جای اون بزارید...همه ما ممکنه تو شرایط مشابه قرار بگیریم
آقای صدرا ممنون از کامنتت.....در مورده
""مدیران انجمن مهاجرسرا ممکن است بتوانند اطلاعاتی افزون بر موارد فوق را که در هر مراجعه بازدیدکنندگان ثبت میشود (نظیر اطلاعات نوع مرورگر، نوع سیستم عامل و غیره) مشاهده کنند. """
می شه لطفا بیشتر توضیح بدی؟؟؟ غیره یعنی چی؟؟؟؟؟
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
به نظر شما کار مدیران بدتره یا کار این شخص انسان نما؟ توی رابطه دور بودن خودش به اندازه کافی استرس و ناراحتی و غصه داره، اینکه یه نفر دیگه بیاد از احساسات و صداقت گفتار ما ها سوء استفاده کنه و نمک رو زخم بریزه، به نظر شما کار بدتری نیست؟
من به شما پیشنهاد می کنم یه بار دیگه پستهای ایشون رو با چشمها و قلب دختری بخونید که چندین ماهه از همسرش دوره و هی توی پروندش تاخیر می افته؟ بعد ببینید چه حسی بهتون دست می ده.
اینجا شهربازی نیست که ما با این حرفهای مدیران شاد بشیم و بخندیم، فقط خوشحالیم که چنین مدیریتی هست. ناراحتی هر کدوم از بچه های اینجا ناراحتی هممونه ... همون جوری که خوشحالی شون باعث شادی ما می شه. ما اینجا مثل یه خونواده شدیم!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نگی جان همهٔ گفتنیارو گفت ولی یه چیزی از طرف خودم میخوام بگم.. اونم اینکه من اینجا شرایطمو کاملا توضیح دادم و بازم اگه مشکلی واسم پیش بیاد میام اینجا و راهنمایی میگیرم.. شما بهتره از صداقت من ایراد نگیرید از کسی که از این صداقت سو استفاده کرد ایراد بگیرید.. اون انسانی که شما میگید جایزلخطاست و ممکن اشتباه کنه باید به اشتباهش اعتراف کنه و یه قدمی واسه جبران اشتباهش برداره.. نه اینکه با خیال راحت به اشتباهاتش ادامه بده و هیچکی هیچی نگه بهش.. لیلی جان نوشته بودن یه مدت داره این کارارو میکنه پس حتما من اولین نفر نبودام!!! به کسی میگن جایزالخطا که از اشتباهاتش درس بگیره.. ایشون کار بدی کردن و در این موضوع هیچ شاکی نیست.. هر کسی که بوده علاوه بر اینکه یه نفرو ناراحت کرد باعث شد شک بین همه به وجود بیاد که این واسه من از همه چیز ناراحت کنند تر بوده!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شب و صبح شما در هر کجای این دنیای بزرگ که هستید به خیر و خوبی و خوشی .
من تازه از خواب بیدار شدم ...با اجازه, ورزش صبحگاهی رو انجام میدم صبحانه میخورم برمیگردم با هم صحبت میکنیم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.