موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شهرزاد جونم خوش به حال اونایی که مرتب باهات در ارتباطن و از این روحیه مثبتت روحیه میگیرن..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا عجب آدمهائی هستین شماها ..الان اون بنده خدا تنش داره مثل بید میلرزه بعد شماها دور هم نشستین دارین گل میگین گل میشنفین ؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
حالا حالاها باید بلرزونه ؛)
نگی منم احساس امنیت میکنم. من فکر نمیکردم قضیه جدی باشه.. فکر کردم یه آدم بیکار میخواد اذیت کنه. فکر نمیکردم هم بیکار باشه هم بیمار!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی جان واقعاً ایولللللللللل...چه داستان جنایی درست کرده بودا. پس چرا من نمیتونم حدس بزنم کی بود؟ میشه یه راهنمایی کوچولو بکنین منم بفهمم هاهاهاها
گرل جان دیگه خیالت راحت باشه که میری آمریکا پیشگومون تو زرد از آب در اومد ))
امیدوارم همهٔ کسایی که لیاقتشو دارن خوشبخت بشن و بهترین زندگی رو داشته باشن، و کسایی که این لیاقت رو از خودشون گرفتن تا دیر نشده به خودشون بیان، زندگی اونقدرها هم طولانی نیست...
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی میدونه که کی هست به منم بگه هااااا........من میگم صد در صد خانمه...اگرم اقاست بسیار بسیار خاله زنکه و دست همه خاله زنک هارو بسته........ادم مریضی بود....گرل افرین...........بهخدا هروقت پست هاشو میخوندم توی دلم تحصینت میکردم که چه صبری داری و بدو بیراه بهش نمیگی...من اگر بودم اصلا تحملش نمیکردم ....تو خیلی خوب و ارومی...افرین
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-05 ساعت 01:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 01:42 توسط girl.)
مرسی کامیلا. من همیشه وقتی مشکلی پیش میاد خیلی اروم و منطقی میشم. یه وقتایی خوبه بعضی وقتا هم بد! چون بعضیا میذارن رو حساب اینکه میترسی جواب بدی یا بی زبونی... منم نمیدونم کیه ولی از حرفای لیلی میشه اینو فهمید که باید یکی از دوستای من تو مهاجر سرا باشه...
سارا میخواستم تازه کلی ازش راجب بقیه افراد خانواده هم اطلاعات بگیرم ببینم اونا چه دروغهایی میگن. حیف!!!!!!!!!!!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
شهرزاد و لیلی عزیزم، خدا خیرتون بده، به برکت این مارپل بازی شما روحیه ام بهتر شد و تونستم بخندم. لبتون خندون باشه الهی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-05 ساعت 03:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 03:29 توسط laili.)
حالا خنده ها از فردا شروع میشه الهه جون ...
میگم این دوستمون میاد میخونه و میره ..
کاربر pepe من همچنان منتظرم تا شما برای girl پیغام بزنید ..امروز رو بهتون وقت میدم تا تصمیمتون رو بگیرید فردا اسمتون رو با تمام شواهدی که موجوده توی همین تاپیک قرار میدم .و تمام آی دی هاتون رو بن میکنم ..حتی اون دو آی دی جدیدی که به نام شکلات و chin chila ساختین
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
داستان باحاله :دی شواهد و مدارکش هم موجوده ، من جای pepe باشم یواشکی خودم رو به گرل معرفی می کنم و میدونم که گرل هم صداش رو در نمیاره ولی سابقه ی مدیران مهاجرسرا رو همه بلدند!!!
عزیز من آبرو ریزی برای خودت درست نکن که دیگه حتی روت نشه بیای مهاجرسرا ، قضیه رو بیا خودمونی جمعش کنیم و فیصله اش بدیم!!!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 04:22)girl نوشته: واقعا جونمون در میاد.. الهه یادته گفته بودن FBI گیر داده به من؟ دیروز باز یه ایمیل دادن که کاملو دقیق بگو از ۱۶ سالگی تا الان کجا زندگی کردی؟!!! آدرس دقیقو گفتن باید بنویسیم. چرا اینو از من میخوان؟ من تا حالا خارج از کشور نرفتم و کلا هیچ گونه فعالیت خاصی هم نداشتم!
na azizam negaran nabash az man ham khastan. enke koja dars mikhonam va zendegi kardam va kar kardam . aslan negaran nabash, babakhshid figilish neveshtam
نوع ویزا:cr1
تاریخ ارسال مدارک :21 آوریل 2011
تاریخ رفتن مدارک به nvc:اگوست 2011
تاریخ فرستادن آخرین مدارک :نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه :7march 2012
تاریخ دریافت ویزا:9مارس 2012
کل پروسه : ده ماه و نیم
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست های عزیزم همیشه مطالبتونا میخونم و به یادتونم ارزو می کنم به زودی کار همون درست بشه اول به الهام عزیز تسلیت می گم دوم گرل عزیز از منم این چیزا را خواستن حتی مشخصات کامل پدر مادرم را خواستن همون اول وکیل ازمون خواست .امیدوارم به زودی کار همتون به سامان برسه و از این بلا تکلیفی راحت بشین
نوع ویزا:cr1
تاریخ ارسال مدارک :21 آوریل 2011
تاریخ رفتن مدارک به nvc:اگوست 2011
تاریخ فرستادن آخرین مدارک :نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه :7march 2012
تاریخ دریافت ویزا:9مارس 2012
کل پروسه : ده ماه و نیم