کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام بچه‌ها من آنکارا هستم
واسم دعا کنید ویزا یه ضرب بگیرم
اینجا مردم شورش کردن و پر از گرد زده شورش همه جا
دیروز نزدیک بود منم قاطیشون ببرن
گاز اشک آور و اسپری فلفل می زنن
نصف شب هم به هتل حمله کردن
خلاصه که ایشالا از اینجا جون سالم به در ببرم
به هیچ کس نگفتم که نگرانم نشان سهم
نه به خانواده‌ام نه به همسرم .
تو CNN نشون میده خدا کنه نبینن
دوستون دارم
واسم دعا کنید.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، omnia ، yalda91 ، shinna ، poram ، battosai ، shabnam.84 ، آناهيتا ، hesam1 ، girl ، tondar
واقعا؟؟؟؟؟چرا شورش کردن؟ تو اصلا نگران نباش برای تو هیچ اتفاقی نمیوفته مونا جونم ایشالا یه ضرب میگیری مطمئن باش عزیزم......مواظب خودت باش حالا که اینجوری شده به جز مواقع ضروری از هتل بیرون نرو.....با اعتماد به نفس کامل برو مصاحبه......امیدوارم که یه ضرب بگیری....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، battosai ، hesam1 ، girl
مونا جون نگران نباش ميدونم كه خودت مراقب هستي اما بازم زياد از هتلت بيرون نيا ايشالاااااااااااااا يه ضرب ميگيرييييي
بچه عا واسه موناي گلمون دعا كنيد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، shinna ، poram ، hesam1 ، girl
(2013-06-01 ساعت 13:02)MONA FB نوشته:  salam bache ha man ankara hastam
vasam doaa konıd vıza ye zarb begıram
ınja mardoom shoresh kardan va por az garde zade shoreshe hame ja
dıroz nazdık bood manam ghatıshoon bebaran
gaze ashk avar va spereye felfel mızanan
nesfe shab ham be hotel hamle kardan
kholase ke ıshala az ınja joone salem be dar bebaram
be hıch kas nagoftam ke negaranam nashan ç
na be khanevadam na be hamsaram .
to cnn neshon mıde khoda kone nabınanaç
dosetoon daram
vasam doaa konıd.

سلام دوستم .نگران نباش .اره تو اخبار اعلام می کنه .مراقب خودت باش .البته اون موقع که منم رفته بودم برا مصاحبه شورش بود.نگران نباش.کارهای مدیکالتو انجام دادی؟
شب به هیچ عنوان بیرونه هتل نباش دوستم .بیا اینجا مرتب با ما در تماس باش .برات دعا می کنیم عزیزم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، girl
(2013-06-01 ساعت 06:14)Sarahmuffin نوشته:  پورام جون شما تو اين مرحله تا از هفت ماه نگذره نميتونين از سناتور كمك بگيرين.
دوستان عزيز،خواهشن از سناتور و representative كمك گرفتن نترسين. همسراى شما دارن اينجا كار ميكنن، ماليات ميدن، عملا حقوق سناتورشون رو دارن از جيب ميدن. با سفارت يا uscis تماس گرفتن وظيفه سناتورتونه. فقط قبل از درخواست دادن بايد به سايت دفتر سناتورتون مراجعه كنين، يه فرم رضايت نامه هست كه به سناتورتون أجازه ميده به نيابت از شما درخواست اطلاعات بكنه. أونو پر ميكنين، پرينت ميگيرين، بعد تلفن ميكنين بهشون و درخواست و ميدين، بعدشم فرم رو با فكس ميفرستين

سارای عزیز ما هفت ماهو خیلی وقته گذروندیم! ولی مشکل اینجاست که نامه RFE ارسال شده اما هنوز به دست ما نرسیده .
ب
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz
مونا جون مواظب خودتون باشید منم شنیدم ... البته بهتر برای شما چون 90 درصد یه ضرب ویزا رو میدن ... ایشالا .
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz
سلام به همه دوست ها خوب و مهربون خودم. جاتون خالی 2 روز شمال بودم. هوا خوب بود و یکم استراحت کردم بعد این همه وقت.
دیگه یه جاها حس میکنم مغزم نمیکشه. چه خبرا؟
فعلا مونا رفته که ایشالا یکضرب بگیره و همه گی خوشحال بشیم و البته یلدا جان که خیلی منتظر کلیر شدنش هستیم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، battosai ، arian307 ، آناهيتا ، منیره ، girl ، rrrraaaazzzz
سلام
همش هتلیم
با یه خانم و آقای خوب از بچه های لاتاری دوست شدم
همش با همیم
مرسی‌ بچه ها به یادم هستید
به خاطره اینکه دانشجوها میخوان یه نفر استعفا بده چون قوانینی وضع کرده که اینا دوست ندارن . گفت قمارخونه ها رو ببندن و محدودیت الکل باشه.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، yalda91 ، سانازی ، منیره ، girl ، shabnam.84 ، tondar ، rrrraaaazzzz
(2013-06-01 ساعت 20:43)MONA FB نوشته:  سلام
همش هتلیم
با یه خانم و آقای خوب از بچه های لاتاری دوست شدم
همش با همیم
مرسی‌ بچه ها به یادم هستید
به خاطره اینکه دانشجوها میخوان یه نفر استعفا بده چون قوانینی وضع کرده که اینا دوست ندارن . گفت قمارخونه ها رو ببندن و محدودیت الکل باشه.

دوستم کدوم هتلی؟کارای مدیکالتو کردی عزیزم؟خیلی خوبه که دوست پیدا کردی دیگه تنهایی اذیتت نمی کنه.خیلی مراقب باش دوستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz
خوب امیدوارم همه ی بچه ها خوشحال و پر انرژی باشن .... اینجا یعنی لس انجلس دقیقا همون چیزیه که فکر میکردم به جز اینکه اصلا توش برج نیست یا اقلا اینجایی که من هستم هیچ برجی نیست... توی down town مثل این که هست و من با هواپیما که داشتم میومدم یه چند تایی دیدم .... خونه های اینجا اکثرا house و اپارتمان هاش هم به کل با چیزی که تو ایرانه فرق میکنه .. معمولا یه چیزی تو مایه های شهرک اکباتانه .... اقا اینترنت اینجا مثل یه اسب وحشیه که یه میله ی داغ رو چسبوندی به رون پاش... خیلی حال میکنم با اینترنت اینجا ... تهران پدرمون در اومد تازه واسه من که یه کافی نت هم داشتم و کار خودم با اینترنت گره خورده ... خلاصه که اینترنتش خیلی خوبه ... مواد غذایی رو اگر به تناسب ریال بسنجید که خوب گرونه اما اگر درامدتون به دلار باشه خوبه قیمت هاش... لباس و غیره هم به نظر من قیمت هاش عالی هست حتی به تناسب سنجش با ریال.. مثلا من و انا 2 روز پیش رفتیم خرید من یه تیشرت و یه شلوارک خوشکل خریدم شد 30$ !!!!
مردم امریکا هم ماهن... خیلی خوش برخورد و انرژی مثبت... بر عکس ایران که همه یه جورایی عصبانی هستن و حتی بعضا واسه پرسیدن یه ادرس هم حوصله ندارن ... اما اینجا کافیه ادرس بپرسی یارو تا مطمئن نشه که شیر فهم شدی ولت نمیکنه ... یا هر وقت کسی میفهمه که من تازه رسیدم خیلی خوش امد میگه ... خلاصه که خوبه همه چیز...
فقط دارین میاین بارتون رو زیاد سنگین نکنین .. که دردسر میشه...وسایل برقی نیارین ... گلیم و فرش نیارین... بعضا دیده شده تو فکر اوردن میز تلوزیون و اینا هستن Big Grin
همه چیز اینجا با قیمت مناسب تر از ایران هست ... میکسر و چرخ گوشت و سشوار و نمیدونم اینجور چیزا نمیخواد بیارین ... با اون پولی که واسه فرت کردن یا اضافه بار میخواین بدین میتونین بهترینش رو اینجا بگیرین .... اگر دوست داشتین قرص سرماخوردگی بیارین .. به خصوص لس انجلس که صبح تا ظهر خیلی گرمه و شب خیلی سرده ... یهو دیدن سرما خوردین ..
سوالی چیزی دارین بپرسین ..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
مرسی آقای آرین عزیز .. یه سوال فرش 3 متری ببرن مشکلی پیش میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، سانازی ، yalda91 ، arian307 ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz
مونا جان حتما یک ضرب میگیری گلم مواظب خودت باش خوش بگذره.والا پارسال به شوهرم یه فرش بیضی دادیم برد هیچی نشد گذاشتیم تو چمدون.
ا شیما جونم رفت دینا جان خیلی وقته رفته ولی خبری ازش نیست بعد ویزا نیومده.سفرنامه هم نزاشته؟بابا این کارو نکنین بیاین دقیق بگین چی پرسیدن.ارکیده جان پرینت تلفن رو چه جوری میگیری از اینجا؟مگه چه جوری زنگ میزنی؟سیمی جون کجایی خوبی؟از موقع که از تهران اومدم هیچ نمیحرفی باهام هااااCool نردسین قیز؟اولسونSad
خوش به حالتون که میرین مسافرت من خیلی داغونم.بچه ها مساله اعتمادو میخواستم حرف بزنیم اخه چیکار کنیم گیر ندن بهمون والا من هر کاری میکنم همش حرفمون میشه.بابا زنگ میزنه نگو به من نمیوفته بعدش که جواب میدم میگه چراااااا جواب نمیدی میگم والا تازه تلفنم زنگ خورد خسته شدم به خدا فکر میکنم بی اعتمادهSad
بچه ها نگفتین میدونین درجه اخطار چیه؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz
(2013-06-01 ساعت 12:51)yalda91 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 01:28)Sarahmuffin نوشته:  اره يلدا جون. تو سايت ويزا جورنى يكى سناتورش واسش جواب گرفته بود . كدوم ايالت اقاتون ( نميدونم ازدواجى هستى يا نامزدى ) زندگى ميكنه؟
[/quot

عزیزم تگزاس -دالاس

ازدواجی با سیتیزن هستم از 29 آگوست 2011 تشکیل پرونده دادم.CR1

ببين اين لينك سايت شخصيشون نيست، ولى نحوه تماس و اساميشون توش هست. به هر دوتاشون بگو زنگ بزنه
http://www.senate.gov/general/contact_in...m?State=TX

(2013-06-01 ساعت 17:17)poram نوشته:  [quote='Sarahmuffin' pid='350288' dateline='1370051078']
پورام جون شما تو اين مرحله تا از هفت ماه نگذره نميتونين از سناتور كمك بگيرين.
دوستان عزيز،خواهشن از سناتور و representative كمك گرفتن نترسين. همسراى شما دارن اينجا كار ميكنن، ماليات ميدن، عملا حقوق سناتورشون رو دارن از جيب ميدن. با سفارت يا uscis تماس گرفتن وظيفه سناتورتونه. فقط قبل از درخواست دادن بايد به سايت دفتر سناتورتون مراجعه كنين، يه فرم رضايت نامه هست كه به سناتورتون أجازه ميده به نيابت از شما درخواست اطلاعات بكنه. أونو پر ميكنين، پرينت ميگيرين، بعد تلفن ميكنين بهشون و درخواست و ميدين، بعدشم فرم رو با فكس ميفرستين

سارای عزیز ما هفت ماهو خیلی وقته گذروندیم! ولی مشکل اینجاست که نامه RFE ارسال شده اما هنوز به دست ما نرسیده .
به نظر شما ممکنه نامه رو به وکیل هم ارسال کرده باشن یا فقط به منزل نامزدم میره؟
تلفن زدیم گفتن تا 15 روز نشه هیچ کاری براتون نمی تونیم بکنیم . الان 12 روزه!! چیکار باید بکنیم بچه ها؟؟؟؟

مسلما نامه ميره پيش وكيلتون، چون ادرسى كه تو فرمتون هست، ادرس دفتر وكيله. من پيشنهاد ميكنم زنگ بزنين، بگين نامه گم شده. من خودمم هم واسه كار گرين كارتم آر أف اى گرفتم، چون در حال جا به جايى بودم فكر كردم گمش كردم. زنگ زدم به uscis درخواست دادم نامه رو دوباره المثنى شو فرستادن
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، poram ، ارکیده ، girl ، tondar ، rrrraaaazzzz
اينم بگم بچه ها، ارين جان راست ميگه. همه چى اينجا هست. جايى كه من زندگى ميكنم ( جنوب ويرجينيا ) نه عرب زياد هست، نه مكزيكى نه ايرانى، ولى هم ميشه انواع حبوبات و پيدا كرد، هم خرما و از اينجور حرفا، سبزى هم كه ميتونين بياين اينجا خودتون بخرين و خشك كنين. خلاصه كه مدل مامان من چمدون نبندين كه همش خوراكى باشه. يه چيزى هم كه پيشنهاد ميكنم اينه كه عضو امازون بشين. سالى هفتاد دلار ميدين، همه چى رو با پست دو روزه مجانى واستون ميارن. حالا نكته امازون اينه كه تو قسمت groceries كه برين، گزينه world market رو كه انتخاب كنين، همه چى مواد خوراكى،از كشورهاى مختلف غير امريكايى هست. دلمه، كلوچه، ادامس خرسى، كيندر، كوالتى أستريت، خلاصه اين هله هوله هايى كه ما تو ايران داشتيم، ولى خارج از اروپا سخت گير مياد
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، آناهيتا ، سانازی ، Tomas
(2013-06-01 ساعت 21:33)arian307 نوشته:  خوب امیدوارم همه ی بچه ها خوشحال و پر انرژی باشن .... اینجا یعنی لس انجلس دقیقا همون چیزیه که فکر میکردم به جز اینکه اصلا توش برج نیست یا اقلا اینجایی که من هستم هیچ برجی نیست... توی down town مثل این که هست و من با هواپیما که داشتم میومدم یه چند تایی دیدم .... خونه های اینجا اکثرا house و اپارتمان هاش هم به کل با چیزی که تو ایرانه فرق میکنه .. معمولا یه چیزی تو مایه های شهرک اکباتانه .... اقا اینترنت اینجا مثل یه اسب وحشیه که یه میله ی داغ رو چسبوندی به رون پاش... خیلی حال میکنم با اینترنت اینجا ... تهران پدرمون در اومد تازه واسه من که یه کافی نت هم داشتم و کار خودم با اینترنت گره خورده ... خلاصه که اینترنتش خیلی خوبه ... مواد غذایی رو اگر به تناسب ریال بسنجید که خوب گرونه اما اگر درامدتون به دلار باشه خوبه قیمت هاش... لباس و غیره هم به نظر من قیمت هاش عالی هست حتی به تناسب سنجش با ریال.. مثلا من و انا 2 روز پیش رفتیم خرید من یه تیشرت و یه شلوارک خوشکل خریدم شد 30$ !!!!
مردم آمریکا هم ماهن... خیلی خوش برخورد و انرژی مثبت... بر عکس ایران که همه یه جورایی عصبانی هستن و حتی بعضا واسه پرسیدن یه ادرس هم حوصله ندارن ... اما اینجا کافیه ادرس بپرسی یارو تا مطمئن نشه که شیر فهم شدی ولت نمیکنه ... یا هر وقت کسی میفهمه که من تازه رسیدم خیلی خوش امد میگه ... خلاصه که خوبه همه چیز...
فقط دارین میاین بارتون رو زیاد سنگین نکنین .. که دردسر میشه...وسایل برقی نیارین ... گلیم و فرش نیارین... بعضا دیده شده تو فکر اوردن میز تلوزیون و اینا هستن Big Grin
همه چیز اینجا با قیمت مناسب تر از ایران هست ... میکسر و چرخ گوشت و سشوار و نمیدونم اینجور چیزا نمیخواد بیارین ... با اون پولی که واسه فرت کردن یا اضافه بار میخواین بدین میتونین بهترینش رو اینجا بگیرین .... اگر دوست داشتین قرص سرماخوردگی بیارین .. به خصوص لس انجلس که صبح تا ظهر خیلی گرمه و شب خیلی سرده ... یهو دیدن سرما خوردین ..
سوالی چیزی دارین بپرسین ..

آرین جان خیلی برات خوشحالم امیدوارم که زندگی خوبی داشته باشی.گفتی فرش و گلیم نیاریم میشه بگی چیزی دیدی مگه ؟آخه از بچه های دالاس که تازه چند هفته پیش رفتن گفتن بردن مشکلی پیش نیومد .حتی اگه همسرم ببره با خودش بگه برای تعمیر اینجا آورده بوده میشه ؟اینو یکی از بچه ها پیشنهاد داد.
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، آناهيتا ، kambiz1 ، سانازی ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان