کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
علی جون فرش 3 متری میخوای ببری چی کار اخه؟ همینجا بگیر خوب... کار خودت رو سخت میکنی.. اولا که چیزایی که اینجا استفاده میکنن با ایران فرق میکنه هم شکل و قیافش هم جنسش... یهو دیدی انداختی تو خونت و خیلی با چیزی که همه دیدن فرق کرد و دلت و زد و مجبور شدی دوباره بخریش... اصلا فکر اینجور چیزا رو نکن .. همه چیز اینجا هست با قیمت مناسب ترش... من خودم به جز لباس و لپ تاپم هیجی نیاوردم و از این که این کار رو کردم هم خوشحالم Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، آناهيتا ، battosai ، tondar ، kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
(2013-06-01 ساعت 23:02)arian307 نوشته:  علی جون فرش 3 متری میخوای ببری چی کار اخه؟ همینجا بگیر خوب... کار خودت رو سخت میکنی.. اولا که چیزایی که اینجا استفاده میکنن با ایران فرق میکنه هم شکل و قیافش هم جنسش... یهو دیدی انداختی تو خونت و خیلی با چیزی که همه دیدن فرق کرد و دلت و زد و مجبور شدی دوباره بخریش... اصلا فکر اینجور چیزا رو نکن .. همه چیز اینجا هست با قیمت مناسب ترش... من خودم به جز لباس و لپ تاپم هیجی نیاوردم و از این که این کار رو کردم هم خوشحالم Wink

توفرودگاه به چیزی دیدی که سخت گیری کنن درباره فرش؟

شیما جون فکر کنم این روزها دیگه میری .به سلامتی سفرت بی خطر عزیزم .بیا بعدش برامون از سفرت تعریف کن.
دینا هم که ویزاشو گرفت دیگه حتی نیومد خداحافظی کنه باهامون.بچه ها دیگه دارید بی وفا می شید.
شبنم جون خوبه که رفتی استراحت کردی .چیکارا می کنی؟
کاملیا جان جات خالی خیلی دوستم بهت خیلی خوش بگذره .تو این تاپیک مثل اینکه من وتو مونا علی عضو فعال هستیم .بقیه گه گاهی میان سر می زنن.نزدیک رفتنشونه به کارشون می رسن.امیدوارم که همه هر جایی که هستن خوش باشن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
(2013-06-01 ساعت 22:40)yalda91 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 21:33)arian307 نوشته:  خوب امیدوارم همه ی بچه ها خوشحال و پر انرژی باشن .... اینجا یعنی لس انجلس دقیقا همون چیزیه که فکر میکردم به جز اینکه اصلا توش برج نیست یا اقلا اینجایی که من هستم هیچ برجی نیست... توی down town مثل این که هست و من با هواپیما که داشتم میومدم یه چند تایی دیدم .... خونه های اینجا اکثرا house و اپارتمان هاش هم به کل با چیزی که تو ایرانه فرق میکنه .. معمولا یه چیزی تو مایه های شهرک اکباتانه .... اقا اینترنت اینجا مثل یه اسب وحشیه که یه میله ی داغ رو چسبوندی به رون پاش... خیلی حال میکنم با اینترنت اینجا ... تهران پدرمون در اومد تازه واسه من که یه کافی نت هم داشتم و کار خودم با اینترنت گره خورده ... خلاصه که اینترنتش خیلی خوبه ... مواد غذایی رو اگر به تناسب ریال بسنجید که خوب گرونه اما اگر درامدتون به دلار باشه خوبه قیمت هاش... لباس و غیره هم به نظر من قیمت هاش عالی هست حتی به تناسب سنجش با ریال.. مثلا من و انا 2 روز پیش رفتیم خرید من یه تیشرت و یه شلوارک خوشکل خریدم شد 30$ !!!!
مردم آمریکا هم ماهن... خیلی خوش برخورد و انرژی مثبت... بر عکس ایران که همه یه جورایی عصبانی هستن و حتی بعضا واسه پرسیدن یه ادرس هم حوصله ندارن ... اما اینجا کافیه ادرس بپرسی یارو تا مطمئن نشه که شیر فهم شدی ولت نمیکنه ... یا هر وقت کسی میفهمه که من تازه رسیدم خیلی خوش امد میگه ... خلاصه که خوبه همه چیز...
فقط دارین میاین بارتون رو زیاد سنگین نکنین .. که دردسر میشه...وسایل برقی نیارین ... گلیم و فرش نیارین... بعضا دیده شده تو فکر اوردن میز تلوزیون و اینا هستن Big Grin
همه چیز اینجا با قیمت مناسب تر از ایران هست ... میکسر و چرخ گوشت و سشوار و نمیدونم اینجور چیزا نمیخواد بیارین ... با اون پولی که واسه فرت کردن یا اضافه بار میخواین بدین میتونین بهترینش رو اینجا بگیرین .... اگر دوست داشتین قرص سرماخوردگی بیارین .. به خصوص لس انجلس که صبح تا ظهر خیلی گرمه و شب خیلی سرده ... یهو دیدن سرما خوردین ..
سوالی چیزی دارین بپرسین ..

آرین جان خیلی برات خوشحالم امیدوارم که زندگی خوبی داشته باشی.گفتی فرش و گلیم نیاریم میشه بگی چیزی دیدی مگه ؟آخه از بچه های دالاس که تازه چند هفته پیش رفتن گفتن بردن مشکلی پیش نیومد .حتی اگه همسرم ببره با خودش بگه برای تعمیر اینجا آورده بوده میشه ؟اینو یکی از بچه ها چیشنهاد داد.

یلدا جان ینی انقدر این فرش و گلیم حیاتی واست؟ ببین اگر دست بافه به نظر من پولش رو بیاری خیلی بهتره..
ببینین دوستان من قبل این که بیام امریکا تصمیم گرفتم خیلی عادت هایی که خاص ایرانه رو بزارم کنار... مثلا من تا دیروز لب به گوجه نزده بودم... بادمجون نخورده بودم ... یا مثلا من اپل بازم و همه دیوایس هام اپله اما اومدم اینجا موبایلم رو galaxy s4 گرفتم.. سعی کردم تغیر کردن رو از همین چیز های ساده شروع کنم ... امریکا واسه امریکایی ها خوبه ایران واسه ایرانی ها .. من نمیگن ادم اصل خودش رو فراموش کنه اما وقتی میاین اینجا برای این که راحت بتونین زندگی کنین باید چیزایی که تو ایران بش عادت داشتین رو بزارین کنار.. اگر نه مهاجرتتون چه فایده ای داشته وقتی توی امریکا هم همش یاد آش رشته و قرمه سبزی بیوفتین ... باید کم کم به غذای امریکایی عادت کنین و در کنارش غذای ایرانی رو هم نوش جان کنین ... همونجور که به اب و هوای اینجا باید عادت کنین باید خیلی از life style های خاص ایران رو هم بزارین کنار.. البته اینا نظر منه شاید شما نظر دیگه ای داشته باشین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، poram ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، omnia ، battosai ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011
آرین جان ..برام مهمه چون که خریدم و هزینه کردم .اینو قبول دارم که یه سری عادتهامونو باید تغییر بدیم تا بتونیم راحت زندگی کنیم.اما اگه یکم جا بیوفتی می ببینی که ایرانی ها اونجا بیشتر رسوم ایران رو به جا می یارن وشاید بیشتر از ما آش رشته بخورن:-)))))))))
من خانواده همسرم با اینکه بیشتر از 30 ساله اونجان ولی رسوم ایرانیها رو به جا می یارن وایرانی زندگی می کنن.که منم هم به خاطر همین موضوع حاضر به ازدواج شدم .من به خاطر این دارم می رم امریکا اول اینکه پیش همسرم باشم دوم اینکه بتونم راحت زندگی کنم و پیشرفت کنم .برای آینده بچه هام .وگرنه هیچ وقت از پدرو مادرم جدا نمی شدم.
همون طور که گفتی دیدگاه هز کس به زندگی متفاوت هست .فقط خواستم درباره برخورد در فرودگاه مطمئن بشم .البته همون طور که قبلا گفتم بچه های دالاس گفتن بردن و مشکلی پیش نیومده .بازم شانسی هست.ببینیم تا اون موقع چی میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، Tomas ، mercedeh2011
چون نمیخواهیم اونجا پول بدیم ما از قدیم این فرشو داشتیم اما چون خونه خواهرم فرش نداره قالی و .. رو داره اما میخواهیم اینو براش ببریم .
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، girl ، Tomas
سلام.همه چی‌ خوبه؟ بچه‌ها من هیچ کاری تا الان نکردم.نه ترجمه، نه فرم اسپانسر،....نامزدم خیلییییی خونسرده و همه چیز رو اسلومشن انجام میده.به منم سرایت کرده فکر کنم Smile) در راه رضای خدا یکی‌ به من بگه چه مدارکی را باید دوباره ترجمشو ببرم؟ یا دوباره ترجمه کنم؟ باشد که رستگار شوید.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، منیره ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
(2013-06-02 ساعت 12:57)NedaE نوشته:  سلام.همه چی‌ خوبه؟ بچه‌ها من هیچ کاری تا الان نکردم.نه ترجمه، نه فرم اسپانسر،....نامزدم خیلییییی خونسرده و همه چیز رو اسلومشن انجام میده.به منم سرایت کرده فکر کنم Smile) در راه رضای خدا یکی‌ به من بگه چه مدارکی را باید دوباره ترجمشو ببرم؟ یا دوباره ترجمه کنم؟ باشد که رستگار شوید.

دقیقا شرایط منو دارید!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، Tomas
سلام خدمت هممیهنان گرامی‌ خسته نباشید

یه سوالی داشتم که اگه یه وقت خدای نکرده زن طلاق گرفت دوباره باید برگردیم ایران؟

کسی‌ در این مورد اطلاعاتی داره راهنمای کنه.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سانازی ، girl ، Tomas
(2013-06-02 ساعت 14:12)kambiz1 نوشته:  سلام خدمت هممیهنان گرامی‌ خسته نباشید

اگه کاندیشنال باشه گویا باید برگرده.ولی باید 3 سال زندگی کنید که بعدش بتونید سیتی زن بشید.این طور که من می دونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، tondar ، NedaE ، سانازی ، kambiz1 ، Tomas
(2013-06-02 ساعت 14:12)kambiz1 نوشته:  سلام خدمت هممیهنان گرامی‌ خسته نباشید

سلام دوست من

اگه شما با ویزای نامزدی رفته باشید و اونجا ازدواج کنید گرین کارت 2 ساله بهتون میدن و بعد دو سال به 10 ساله تغییر پیدا میکنه اما فکر میکنم اگه در حالت کاندیشنال که یلدا جان هم گفت که همین مورد میشه باید برگشت اما بازهم باید از وکیل در این شرایط کمک گرفت.ویزای ازدواجی تا جایی که میدونم گرین کارت 10 ساله بهتون میدن و اگه جدایی صورت گرفته باشه فکر نکنم لزومی به برگشتن باشه. حالا اگه سوالی بود دوستام کمک میکنن Smile

یلدا جان خوبم عزیزم. آره خوب بود با اینکه کوتاه بود. آب و هوای آدم عوض میشه Smile

تو خوبی؟ همسرت کی قراره بیاد؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، NedaE ، battosai ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kambiz1 ، Tomas
اگر كانديشنال جداً شين بايد ثابت كنين كه با حسن نيت وارد اين رابطه شديد و فقط براى گرين كارت نبوده.بعد بايد اسپانسر جديد پيدا كنين و خودتون به تنهايى از كانديشنال تغيير استتوس بدين. ولى قوانين در اين رابطه همش تغيير ميكنه. حتما خودتون يه نگاه بكنين

ويزاى ازدواجى هم شبنم جان گرين كارت دو ساله ميگيره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kambiz1 ، Tomas
آخه سارا جون من دیدم یگی گفته بود 10 ساله هستش تو یکی ار تاپیک ها اما درست یادم نیست . پس در هر صورت شرایط فرق میکنه و باید به نظرم وکیل بگیره Smile ممنون که گفتی

امیدوارم که همچین شرایطی برای کسی پیش نیاد

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kambiz1 ، Tomas
سلام بچه ها خیلی سوت و کور اینجا ها پس کجایین ای کسانی که ویزا گرفته و رفته اید !
میدونین یهو دلم واسه الهه تنگ شد هیشکی ازش خبر نداره؟اگه داره بهم پیام بده.والا ادم میس میکنهSad
بچه ها همش دعا میکنم وقتی اینجا میام خبر خوش منتظرین مثل یلدا جان رو ببینم که انگار خبری نیست ولی میشه به زودی ایشالا.بابا خردادی نداریم یه تولدی باشه تبریک بگیم مردیم از کسالت!
بچه ها یعنی میگین اگه ویزای ازدواج باشه خدای نکرده طلاق بگیره با گرین کارت باید برگرده؟!ما بعد 3 سال سیتی زن میشیم؟کی اطلاعات کامل داره؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، kambiz1 ، Tomas
(2013-06-02 ساعت 22:04)shabnam.84 نوشته:  آخه سارا جون من دیدم یگی گفته بود 10 ساله هستش تو یکی ار تاپیک ها اما درست یادم نیست اما ممنون از اینکه گفتی Smile
نه شبنم جون، الان توضيح ميدم اين اقا جوابشون رو بگيرن. خواهش ميكنم.
ببينين، فرق ازدواج و نامزدى در مدت زمان گرين كارت اول نيست. فرقش اينه كه وقتى شما براى نامزدى وارد ميشين، دارين با يه ويزا وارد ميشين، براى همين مجددا بايد درخواست گرين كارت بدين و يه شيش ماه معطل باشين. ولى ازدواجى شما يك ماه پس از ورودتون اون گرين كارت دو ساله رو ميگيرين. نود روز مونده به تاريخ ابطال گرين كارت كانديشنال،، درخواست ميدين واسه گرين كارت دائم يا ده ساله. حالا شما بايد پنج سال حضور قانونى در امريكا تو پروندتون باشه، كه بتونين سيتيزن بشين. ولى نكته اينه كه خيلى ها هم نميخوان سيتيزن بشن چون به هر حال ايران رفت و أمد دارن و ايران هم حساب كتاب نداره. اينا نود روز مونده به تاريخ انقضاى گرين كارت ده ساله دوباره درخواست ميدن و هر ده سال يه بار گرين كارتشون رو تجديد ميكنن. فرقش در اسم انگليسيش مشخصه. Two year conditional green card, بعد گرين كارت ده ساله ميشه LPR: legal permenant resident يعنى ديگه اون كانديشن وجود نداره و شما به صورت دائم حق دريافت گرين كارت دارين، مرحله اخرشم كه citizenship ا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl ، shabnam.84 ، kambiz1 ، payam62 ، NedaE ، Tomas
سارا جان مرسی از جوابت حالا طلاق چی؟این اقا گفتن باید برگرده ایران اگه ویزاش ازدواجی باشه؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl ، kambiz1 ، payam62 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان