کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها من اینو مطمئن هستم چون درباره کیس خودم بود سوال کردم .اگه تا قبل از اینکه 2 سال از ازدواجتون بگذره پروستون تو جریان باشه ویزای cr1می دن که کاندیشناله .اما اگه زمانی که ویزا می گیرید 2 سال از ویزاتون گذشته باشه ویزای ازدواج می گیرید .بعد از ورود در امریکا هر دو نوع ویزا 1 ماه بعد گرین کارت می گیرن .در صورتیکه 3 سال زندگی مشترک داشته باشند سیتیزن می شن.اگر نه باید 5 سال در امریکا زندگی کنند که سیتیزن بشن.

اول که الهه رفت همه گفتن چرا رفته و....ولی حالا بچه ها هنوز نرفتن دیگه گه گداری می یان سر می زنن از پستهاشونم معلومه که پستهای بچه ها رو نمی خونن می یان یه حالی می چرسنن و می رن همین.شاید به این دلیل باشه که قبلا همه یه مسئله مشترک داشتیم ولی بعدا اونا دیگه با ما فرق می کنن .شایدم حال ما شادی شونو به هم بزنه.در هر صورت همینه نمی شه کاریش کرد.من به تاپیک لاتاری 2013 هم مرتب سر می زنم خیلی بچه های با معرفتی هستن اونایی که کلیر می شن هم بازم میان و به بقیه انرژی می دن و درباره بقیه مسائل بابقیه حرف می زنن .کمک می کنن.
امیدوارم همه بچه هایی که قبلا اینجا بودن هر جا هستن خوش باشن.

شیما جون خیلی دوست دارم بدونم به سلامتی رفتی بیای اینجا یکم از تجربیاتت بگی اگه وقت داشتی .

شبنم جون آخر هفته میاد .خیلی خوش حالم که بعد 6 ماه دوباره میاد پیشم .اینم برام کافیه.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، rrrraaaazzzz ، girl ، shabnam.84 ، منیره ، kambiz1 ، Tomas
یلدا جون الهی فدات بشم من که همش دعات میکنم زود کلیر بشی. خیلی خوبه و خوش حالم برات گلم حتما با هم برمیگردین.یلدا جون من از تایپک لاتاریا سر در نمیارم!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kambiz1 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، Tomas
(2013-06-02 ساعت 22:19)سانازی نوشته:  سارا جان مرسی از جوابت حالا طلاق چی؟این اقا گفتن باید برگرده ایران اگه ویزاش ازدواجی باشه؟

والله سانازى جان پروسه بعد از طلاق از پروسه قبل از طلاق سخت تره. چون همه چيز به اين بستگى داره كه اين اقا چقدر بتونه مدرك جور كنه كه ثابت كنه ازدواجش با منظور و اينا نبوده. من خيلى از اروپاييها رو ديدم كه چون بعد از طلاق هنوز با همسر سابق شون رابطه خوبى داشتن و حتى بعضا ورداشتن طرفو با خودشون بردن مصاحبه ، خودشون گرين كارت ده ساله بگيرن. ولى اصولا اسيايها و ارانيا تو خط رابطه خوب بعد از طلاق نيستن. قبول كردن يا نكردن يه همچين كيس هايى كاملا به مصاحبه كننده بستگى داره. اگر ردشون كردن حتما بايد برگردن

يلدا جون ويزاى cr1 الان تنها گزينه ازدواجييه. والله زمان ما هم k-3 بود هم cr1 . بعد از يه مدت گفتن خوب چه كاريه دو نوع مختلف ويزاى ازدواجى، همه رو كردن cr-1.اينم بگم واسه دوستاى نامزدى. شما اگر دو سال از ورودتون به امريكا گذشته باشه زمانى كه پكيج گرين كارت دو سالتون رو ميفرستين، ميتونين يه سره واسه گرين كارت ده ساله تقاضا بدين
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas
یلدا جان ایشالا زود تر کلیر میشی و میای اینجا میبینی که چقدر کار میریزه سرت و وقت نمیکنی سرت رو بخارونی.... بچه های لاتاری هم میان و سر میزنن بسته به شرایطی که دارن باید قضاوت بشن .. فقط 3 4 روز طول میکشه به شب و روز اینجا عادت کنی بعد هم بعد از n مدت نامزدت با همسرت رو میبینی و دوست داری با هم وقت بگذرونین و جاهای دیدنی اینجا رو ببینین و یه خورده بگردی.... مشخصه که ادم وقتی میاد اینجا قطعا اقلا برای روز های اولی که رسیده نمیتونه مثل قبل سر بزنه ... مسئله ی تک تک ما ها شبیه به همه ... مصاحبه ی بچه ها مرحله ی مهمیه ... مسئله اپروو هم برای خودش دلهره های خودش رو داره ... همچنین کلیر شدن هم از همه سخت تره و پوست ادم رو میکنه ... من هم همه ی این مراحل رو گذروندم و با سختی ها و اعصاب خوردی هاش اشنام و میدونی که چقدر واسم سخت بود .... من هم به فکر همه ی شما ها هستم و دلم میخواد همتون زود تر نفس راحت رو بکشین و از این همه درد سر و نگرانی راحت شین .. اما بدونین که ارزش همه ی این صبر ها و رو داره .. ضمن این که نگرانی های من به خاطر ترس از این بود که نکنه یه وقت کلیر نشم به خاطر شرایط خاصی که دارم و این خیلی اذیتم میکرد اما شما که خدا رو شکر مشکلی ندارین ..دیر و زود داره و سوخت و سوز نداره....
بیا و با ما اشتی کن و زخم زبون نزن... من طاقت ندارم قاطی میکنم این لپ تاپ و میزنم زمین میشکونمااااا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shinna ، azadandish ، tondar ، dinadino228 ، NedaE ، Tomas ، mercedeh2011
اخ ارین جان دلم خیلی گرفت...Sad
خیلی داغونم همش مشکل دارم اینروزا سر هیچی بحثمون میشه واقعا اونجا خوبه؟یعنی می ارزه والا من دیگه دارم کم میارم.میدونیم بابا خوب این همه مدت انتظار میکشین حق دارین که با هم باشین شما خوش باشین با انا جان کافیه مرسی که میاین اینجا خبر میگیرن گه گاه .نمیدونم انگار مثل برادرم به خدا هم انا هم شما رو دوست دارم و بقیه بچه ها رو به خدا.همه تون ایشالا خوشبخت بشین من خیلی نا امیدم احساس میکنم دیگه جور در نمیامSad Sad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، NedaE ، آناهيتا ، Tomas
یلدا جان ایشالا کلیر بشی و با همسرت دو تایی برین. خوبه که میاد و ذلتنگیت رفع میشه

آرین جای خیلی خالیه هاااااا Smile کاملا واضحه که آدم وقتی میرسه دیگه وقت نمیکنه مثل قبل سربزنه هفته های اول. به همون دلایل که خودت گفتی

و هم اینکه که دیگه آدم زندگی مشترک رو شروع میکنه تو یه کشور دیگه و در برابر مسئولیت های جدیدی قرار میگیره اما خوبیش به اینه که بچه ها همه میان و این تاپیک خالی نمی مونه. ایشالا همیشه همه شاد باشن Smile

(2013-06-02 ساعت 22:14)Sarahmuffin نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 22:04)shabnam.84 نوشته:  آخه سارا جون من دیدم یگی گفته بود 10 ساله هستش تو یکی ار تاپیک ها اما درست یادم نیست اما ممنون از اینکه گفتی Smile
نه شبنم جون، الان توضيح ميدم اين اقا جوابشون رو بگيرن. خواهش ميكنم.
ببينين، فرق ازدواج و نامزدى در مدت زمان گرين كارت اول نيست. فرقش اينه كه وقتى شما براى نامزدى وارد ميشين، دارين با يه ويزا وارد ميشين، براى همين مجددا بايد درخواست گرين كارت بدين و يه شيش ماه معطل باشين. ولى ازدواجى شما يك ماه پس از ورودتون اون گرين كارت دو ساله رو ميگيرين. نود روز مونده به تاريخ ابطال گرين كارت كانديشنال،، درخواست ميدين واسه گرين كارت دائم يا ده ساله. حالا شما بايد پنج سال حضور قانونى در امريكا تو پروندتون باشه، كه بتونين سيتيزن بشين. ولى نكته اينه كه خيلى ها هم نميخوان سيتيزن بشن چون به هر حال ايران رفت و أمد دارن و ايران هم حساب كتاب نداره. اينا نود روز مونده به تاريخ انقضاى گرين كارت ده ساله دوباره درخواست ميدن و هر ده سال يه بار گرين كارتشون رو تجديد ميكنن. فرقش در اسم انگليسيش مشخصه. Two year conditional green card, بعد گرين كارت ده ساله ميشه LPR: legal permenant resident يعنى ديگه اون كانديشن وجود نداره و شما به صورت دائم حق دريافت گرين كارت دارين، مرحله اخرشم كه citizenship ا

سارا جان ممنون از راهنمایی کامل. امیدوارم این دوستمون جوابش رو گرفته باشه

Smile اطلاعات خودم هم کاملتر شد

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، NedaE ، آناهيتا ، Tomas
آدما گاهی لازمه
چند وقت کرکرشونو بکشن پایین
یه پارچه سیاه بزنن درش و بنویسن :
کسی نمرده.
فقط دلم گرفته
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، arian307 ، kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، NedaE ، Tomas
بچه ها ترکیه شلوغ شده به نظرتون رو سفارت تاثیری داره من 2هفته دیگه وقت دارم؟

(2013-06-03 ساعت 00:51)سانازی نوشته:  آدما گاهی لازمه
کسی نمرده.
فقط دلم گرفته

ناراحت نباش عزیزم روزای خوش نزدیکهSmile
دنیا به کامم نیست اما چه باک ........! آنقدر با او میچرخم تاسرش گیج برود و بامن بچرخد
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، NedaE ، Tomas
(2013-06-03 ساعت 00:59)منیره نوشته:  بچه ها ترکیه شلوغ شده به نظرتون رو سفارت تاثیری داره من 2هفته دیگه وقت دارم؟

(2013-06-03 ساعت 00:51)سانازی نوشته:  آدما گاهی لازمه
کسی نمرده.
فقط دلم گرفته

ناراحت نباش عزیزم روزای خوش نزدیکهSmile
دنیا به کامم نیست اما چه باک ........! آنقدر با او میچرخم تاسرش گیج برود و بامن بچرخد
خیلی قشنگ بود نوشتت منیره جان مرسی.ولی من زیاد قوی نیستم و دارم کم میارم 3سال منتظرم بیکارSad
ایشالا زود انکارا هم اروم بشه نه عزیزم دلت و حتما روشن بگیر منفی فکر نکن.یک ضربی ایشالا.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، منیره ، Tomas
اوووووووووووووه ساعتوووووو! 1/5 شب !! منم میگم چرا هیشکی نیست همه لالا کردن پس.شب تون بخیر
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، Tomas
سلام دوستای خوبم
این روزا هم می گذره، روزای خوبمون هم میان
بعد ما بچه های دیگه میان و .... و این روزا طی می کنن
نمی دونم چی بگم! فقط بهترینارو برا هممون آرزو می کنم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، منیره ، NedaE ، Tomas
(2013-06-03 ساعت 00:32)arian307 نوشته:  یلدا جان ایشالا زود تر کلیر میشی و میای اینجا میبینی که چقدر کار میریزه سرت و وقت نمیکنی سرت رو بخارونی.... بچه های لاتاری هم میان و سر میزنن بسته به شرایطی که دارن باید قضاوت بشن .. فقط 3 4 روز طول میکشه به شب و روز اینجا عادت کنی بعد هم بعد از n مدت نامزدت با همسرت رو میبینی و دوست داری با هم وقت بگذرونین و جاهای دیدنی اینجا رو ببینین و یه خورده بگردی.... مشخصه که ادم وقتی میاد اینجا قطعا اقلا برای روز های اولی که رسیده نمیتونه مثل قبل سر بزنه ... مسئله ی تک تک ما ها شبیه به همه ... مصاحبه ی بچه ها مرحله ی مهمیه ... مسئله اپروو هم برای خودش دلهره های خودش رو داره ... همچنین کلیر شدن هم از همه سخت تره و پوست ادم رو میکنه ... من هم همه ی این مراحل رو گذروندم و با سختی ها و اعصاب خوردی هاش اشنام و میدونی که چقدر واسم سخت بود .... من هم به فکر همه ی شما ها هستم و دلم میخواد همتون زود تر نفس راحت رو بکشین و از این همه درد سر و نگرانی راحت شین .. اما بدونین که ارزش همه ی این صبر ها و رو داره .. ضمن این که نگرانی های من به خاطر ترس از این بود که نکنه یه وقت کلیر نشم به خاطر شرایط خاصی که دارم و این خیلی اذیتم میکرد اما شما که خدا رو شکر مشکلی ندارین ..دیر و زود داره و سوخت و سوز نداره....
بیا و با ما اشتی کن و زخم زبون نزن... من طاقت ندارم قاطی میکنم این لپ تاپ و میزنم زمین میشکونمااااا

آرین حان من که قهر نیستم میدونی که چون همسن برادرم هم هستی البته فکر کنم چون لو ندادیBig GrinBig Grin دوست دارم مثل یه خواهر .اگه قهر بودم که نمی یومدم اینجا مرتب دلم می گیره که بچه ها بی وفا می شن ولی چاره ای جز نوشتن ندارم.می دونم خیلی کاره ولی 15 دقیقه روزی شاید بشه وقت گذاشت به یاد لحظه های سختی که گذروندیم و ایمکه شاید با حرفی بشع کسی رو دلداری بدیم یا تسکینی باشیم همون طور که بقیه زمان سختی ها در کنارمون بودن/Smile

مونا جون از خودت خبر بده چیکار می کنی؟مدیکالت انجام شد؟خیلی مواظب خودت باش عزیزم.
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، منیره ، NedaE ، آناهيتا ، Tomas ، mercedeh2011
ما که قراره یه عمر اونجا زندگی کنیم، برا خودم که حداقل 40 سال دیگه رو پیش بینی کردم Smile
برا دوستان ایشالا 120 سال. پس بیاییم این چند ماهو نسبت به اون چند سال نظر بگیریم و خیلی راحتتر ایامو بگذرونیم
نگین راز خواب نما شده !!
فقط دلم نمیاد ببینم بعضی بچه ها از هم دلگیر باشن
دوستای خوبم خیلی دوستون داررررم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، NedaE ، Tomas
بچه‌ها اگه ۲ سال از عقد گذشته باشه ویزا می‌شه ir1و گرین کارت ۱۰ ساله میدان بهتون ولی‌ اگه کمتر از ۲ سال باشه cr1 گرین کارت ۲ ساله میدان. ما زمانی‌ که اقدام کردیم چند ماه بود عقد کرده بودیم و کلا ویزام cr1 بود ولی‌ زمانی‌ که ویزا گرفتم و اومدم اینجا ۲ سال و چند ماه از ازدواجمون میگذشت و خودشون اتوماتیک تغییر دادن به ir1 و به من گریین کارت ۱۰ ساله دادن.. اینکه اگه ۳ سال از ازدواج گذشته باشه ستیزن می‌کنن کاملا اشتباه! ۳ سال باید تو آمریکا زندگی‌ کنید تا مجاز بعثهید برای درخواست ستیزن شیپی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
Procedural Changes for Immigrant Visa Appointments
May 10, 2013

Rescheduling

As of July 1, 2013, the U.S. Embassy Ankara, Turkey Immigrant Visa Unit will no longer use the services of CSC for rescheduling immigrant visa appointments.

If you already scheduled an appointment date but will not be able to attend the interview, you can contact Immigrant Visa Unit by email at http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html to request a new interview date.

بچه ها اینو بخونید تازه گذاشتن تو سایت آنکارا اینم لینکش:
http://turkey.usembassy.gov/wn_051013.html

جودی جون منظور منم 3 سال بعد از زندگی در امریکا با کسی که ازدواج کردی بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، poram ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان