کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-10-06 ساعت 01:52)shahrzad_a نوشته:  اااِ ؟؟؟ اینجوریاس پس؟؟ دیگه آی دی می خوای رو کنی که چی لیلی جون ؟ یه سرچ در مهاجرسرا خودش آی دی رو می کنه ! اما مسئله ای را لوتوس اشاره کردند ! نکنه صاحب بوق ماشین و pepe دو نفر باشن و از یک کامپیوتر استفاده کنن ؟؟ نکنه آبروی مهاجرسرا بره ؟ می گم بهتر نیست بریم همه تو کوچه بازی کنیم ؟

شهرزاد جان منظور من از آی دی رو کردن عکسیه که توسط تیم مدیران گرفته شده و توی اون نشون میده که این شخص با چهار تا اسم مختلف و از یه شهر خاص وارد مهاجرسرا شده . وگرنه چهار تا عدد و رقم به درد کسی نمیخوره ..
کاربر pepe توی پروفایل شخصی خودش اعلام کرده که مذکره و از ایران ..در صورتی که شخص مورد نظر ما مونث است و از خارج از ایران پس این نمیتونه دلیل این باشه که دو نفر از یه کامپیوتر استفاده کنند ..

آبروی مهاجرسرا هم نمیره عزیزم ..مطمئن باش ..من تنهائی این کار رو نمیکنم و هر کاری که توی این تاپیک انجام میشه با مشورت با همه ی مدیرانه و مطمئنا بین این همه مدیر که فکر نمیکنم هیچ کدومشون هم کم تجربه و کم سن و سال باشن اگه حتی کسی کوچکترین شکی دوباره میگم کوچکترین شکی به این موضوع داشت مطمئن باش نمیذاشتیم کار به اینجا بکشه ..پس لابد اینقدر شواهد و مدارک هست که همه به این توافق رسیدیم که کارمون درسته ..
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
هورااا ... فکر کنم فهمیدم کیه. کلی‌ فکر کردم یاد بوق ماشین افتادم...واقعا؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده!!
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، girl ، الهه سابق ، laili
دوست خوب مهاجرسرایی ، از اونجایی که چوب رو که بردارند گربه دزده در میره ، خوشحالم که ماهیت واقعیتون روشن شد و نیازی به افشاگری بیشتر نیست ، میدونم الان چه استرسی دارید و درک می کنم اما همه ی اینها با یک پیام عذرخواهی قابل پیشگیری بود ، متاسفم براتون که الان اینگونه پیش دوستاتون خراب شدید اما این تقصیر خودتون بود که بازی کثیفی می کردید و نمی دونستید مهاجرسرا جای ترول بازی نیست.

از اونجایی که مطمئنیم به خیلی موارد از لیلی عزیز می خوام که کلیه آیدی های شما رو ببنده و بنده هم آیپی شما را برای ورود به سایت مسدود خواهم کرد.

I'm so sorry i can't wait to see you Sad
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Saeedv13 ، الهه سابق ، laili ، sayeh_m ، نازنین 932 ، frozen mind ، zohreh36 ، gulu ، Hediyeh
از تیم مدیریت تشکر ویژه میکنم. اگه شما ها حواستون به این مسایل نبود ممکن بود اتفاقای بدتری بیفته، بخصوص که این فرد از زندگی خصوصی چندتا از دوستها مون هم خبر داشت.
ممنونم مدیران عزیز مهاجرسرا Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
منم همونایی که الهه گفت Big Grin
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، sayeh_m ، laili ، frozen mind ، mercedeh2011
(2012-10-06 ساعت 02:36)elahenadafy2 نوشته:  مامان سایه، فقط نیا اینجا سر بزن و برو، اینهمه توی تاپیک گفتگوی آزاد بچه های لاتاری پست میذاری، یه پستی هم اینجا بذار خوب Smile
چی بگه؟ خودت درست حدس زدی.Big Grin

چي بگم آخه موضوع هيجان انگيز بود Big GrinTongue
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، laili ، frozen mind ، امیر مهاجر
منم خیلی‌ ممنونم از مدیران محترم. واقعا اگه شما این دقت و درایت رو نداشتید ممکن بود من خیلی‌ بیشتر از این اعتماد کنم و ممکن بود اتفاقات جبران نا پذیری بیفته!

و اما یه چیز دیگه هم هست که می‌خوام بگم...

دوستان خوبم باید منو ببخشید که این چند روز نسبت بهتون بد بین شدم و شک کردم.. واقعا عذر می‌خوام.. شک کردن گناهه خیلی‌ بزرگیه ولی‌ من به خودمم شک کردم.. به هر حل حلال کنید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
من همين جا از ليلي عزيز يه تشكر ويژه ميكنم براي اينكه خيلي دقيق و واقعاً دلسوزانه اين قضيه رو دنبال كردن و اميدوارم كه در اينده كمتر شاهد يك همچين اتفاقاتي باشيم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
می شه بپرسم وقتی خود pepe میاد اینجا و قدرت نمایی می کنه و توانایی های مدیران رو زیر سوال می بره و خودش ازتون می خواد که معرفیش کنید ...چرا افشاش نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی مثل من که بچه های اینجا رو کمتر می شناسه ممکنه به هر کسی شک کنه.....
من اینجا تنها کسی بودم که با افشاگری مخالف بودم ...اما حالا که خودش می خواد لطفا این کار رو بکنید یا در پیغام خصوصی به من بگید ...که منم به کسی شک نکنم..........
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، zohreh36 ، laili ، mercedeh2011
(2012-10-06 ساعت 03:06)lotusss نوشته:  می شه بپرسم وقتی خود pepe میاد اینجا و قدرت نمایی می کنه و توانایی های مدیران رو زیر سوال می بره و خودش ازتون می خواد که معرفیش کنید ...چرا افشاش نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی مثل من که بچه های اینجا رو کمتر می شناسه ممکنه به هر کسی شک کنه.....
من اینجا تنها کسی بودم که با افشاگری مخالف بودم ...اما حالا که خودش می خواد لطفا این کار رو بکنید یا در پیغام خصوصی به من بگید ...که منم به کسی شک نکنم..........

هر دو تا آی دیش بسته شد ..
دوستان ازتون عذر میخوام که چند روز جو تاپیک متشنج بود ..ما همه سعی کردیم بهترین کاری که میتونستیم انجام بدیم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، sayeh_m ، zohreh36 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، sara mas ، frozen mind ، Ali Sepehr ، negi ، gulu ، hasti_banoo ، r_ent
لیلی جان بهترین کارو کردید. من واقعا عزت ممنونم که این چند روز اینقدر وقت گذاشتی عزیزم، مرسی‌.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind
لوتوس جان یه نگاهی به صفحه قبل بنداز ببین جلوی آیدی کی نوشته محروم و آیدیش خط خورده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84
باورم نمی شهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
همش تا حالا به یه بدبخت دیگه شک کرده بودم...............
مثل فیلم پوارو شد که لحظه آخر می فهمی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، laili ، Ali Sepehr ، mercedeh2011
لیلی یعنی می خوای بگی این همون کسی که این چند وقت کلی ناراضی بود و ما همه براش دعا میکردیم که همه چیز خوب بشههههههه؟ با من بازم متوجه نشدم. باورم نمیشه

الهه دیدم جلوی اسم کی خط خورده اما بازم شک کردم به چیری که دیدم. خدا همه ی بیماران رو شفا بده Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، frozen mind ، laili ، الهه سابق ، Ali Sepehr ، mercedeh2011
آقای سوشیانس شما همون کسی نیستید که خیلیا شکایتتون رو کردند که توی پیام خصوصی مزاحمت براشون ایجاد می کنید؟
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، saba.m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان