کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نینا جان بله
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
من هم اهوازی هستم البته هفت سال پیش با ویزای ازدواج امدم آمریکا. دلم کلی برای أوهواز تنگه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
آفرین نینا و جودی، شروع خوبی بود Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
جددییی؟ اولین اهوازی هستی‌ که اینجا میبینم Smile هنوز همونجوریه.. گرم پر از خاک ولی‌ پر از مردم خونگرم و خاکی ؛)
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
اره شنیدم هنوز گرد و خاک زیاده من سه سال پیش آمدم ایران اهواز همه جا را گشتم ولی الان خیلی انجا را
MISS MYKONM

امیدوارم زودتر کارتون درست شه و از این دلهره خارج شید
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
آخی.اهواز با تمام عیباش باز هم به نظر من قشنگترین جای دنیاست.. مطمئنم وقتی‌ برم دلم واسه شبای قشنگش تنگ می‌شه.. ایشالا هر جا که هستی‌ موفق باشی‌ عزیزم Smile

پاسخ
تو حقیقتو گفتی‌؟ چطوره که همزمان با اون آیدی امیدواری میدادی با این آیدی دو به هم زنی‌ میکردی؟ کدومو حقیقت میدونی‌؟ اون موقع که بهت گفتم پپه رفته رو مخم داشتی می‌خندیدی یا از خجالت عرق کرده بودی؟!! نه . داشتی میخندید.. پیش خودت گفتی‌ چه صیدی کردم ایندفعه.. مدتها مشغولم با این کیس... تو حواست هست به کارات؟الان داری با آیدی پپه از قول رویا از حرفای پپه دفاع میکنی‌؟ کدوم حرفتو باور کنیم؟!!! هرکی‌ هستی‌ هرچی‌ هستی‌ برو بشین به این فکر کن که دنیا ۲ روز بیشتر نیست و تو فقط از اینجا ترد نمیشی‌ همه طردت می‌کنن و فقط تو میمونی. تنهای تنها...

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، frozen mind ، gulu ، sayeh_m ، laili ، kamela ، الهه سابق ، mrr777
جالب اینجاست که پسورد آیدی همسر مشکل دار رو هم دارین!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، frozen mind ، hasti_banoo ، laili ، gulu ، الهه سابق
حالا هی‌ نمی‌خوایم دربارش حرف بزنیم ولی‌ مگه میذاره؟!!! وقتی‌ بیانیه داد از طریق دوستش منم شک کردم نکنه شوهرش این کارو کرده؟ ولی‌ الان مطمئن شدم کار خودش بوده.. چه فکری کرده با خودش؟!!! تابلو

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، frozen mind ، الهه سابق
وای من باورم نمی شه! همین جوری دارم پستها رو می خونم و با هر جمله که می خونم چشم و دهنم بیشتر باز می شه!
اگه این طوری باشه چه خطری از بیخ سرم گذشته. به من آیدی فیس بوک رو هم داده بود با همین عکس مهاجرسراییش، ولی الآن که سرچ کردم نیست.
یاد کمکهاش که می افتم باورش برام سخت می شه، واقعا آیدی هاش فیک بوده؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، frozen mind ، sayeh_m ، laili ، الهه سابق
(2012-10-06 ساعت 05:17)pepe نوشته:  از ديد اون دنياي مجازي خطرناكه، فكرش منفي و خرابه درست مثل ليلي و اينجور انسانها از جنبه رواني مشكل دارن و نميشه درستشون كرد، ليلي هم ميدونم كه حسادتش به كجاي قضيه شد، من هم بودم همين كار و برخورد را ميداشتم ليلي جون و شايد خيلي بدتر ، خجالت داره و درداوره كه يه زن بالغ حسادت كنه به شرايط يه نفر

اگه جواب ندم میگی جواب نداشت که بده ..اگه جواب بدم هی قضیه کش پیدا میکنه و اینطوری تو آدم مریض و بیمار به خواسته ات بیشتر میرسی..

به نظر من شرایط تو بیشتر ترحم انگیز بود تا حسادت انگیز عزیزم Smile
البته دوستان اگه پست 124 این خانم رو توی این تاپیک بخونن همه چی دستگیرشون میشه که با چه آدم مریض و بیکاری طرفن Smile
http://mohajersara.com/thread-5560-page-9.html
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، gulu ، sayeh_m ، nahid.t ، girl ، الهه سابق ، frozen mind ، Hediyeh ، zohreh36 ، mercedeh2011 ، pr.kia
بچه ها درسته. بهتره دیگه این موضوع رو کلا فراموش کنیم. نمیشه 100% قضاوت کرد. شاید هم راست میگفته رویا. فقط حواس همه باید جمع باشه هیچ وقت همه گوشه های زندگیشون رو برای دیگران بازگو نکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shahrzad_a ، kamela ، golbano
دوستای خوبم یه چیزی میخوام بگم همیشه پستها تونو خوندم باهاتون خوشحال و ناراحت شدم توی شرایط ماها (دستخوش مهاجرت هستیم) وقتی یه نفرو پیدا می کنیم که شرایطش ، دلتنگیش ، مشکلاتش مثل خودمونه و حرفای دلمونو از یکی دیگه میشنویم ناخودآگاه جذبش می شیم و مسائلمونو خیلی خیلی راحت عنوان می کنیم ولی چرا بعضی مسائل خصوصی زندگی ........ بارها و بارها نوشتم و پاک کردم چون با خودم می گفتم خوب نظرشون اینه ، به من ربطی نداره و این ایده منه . پیش میاد نزدیک ترین آدما که سالهاست می شناسیمشون به زندگیمون ضربه میزنن پس برای آدم غریبه توی دنیای مجازی خیلی راحت تره همه ماها با فکرو اراده قوی هستیم با قدرت تصمیم گیری مستقل و بی تاثیر از حرفای بقیه ولی دلتنگی،تنهایی ،آینده مبهم ، شرایط اقتصادی و اجتماعی امروز،دور بودن ووووووو همه با هم امثال مثل منو حساس ترمیکنه و ممکنه یه جاهایی طبق منطق خودمون نتونیم تصمیم بگیریم اگه این وسط یکی نسخه غلط برامون بپیچه و ناخودآگاه حتی یه قسمتیشو اجرا کنیم تاثیرشو کسی که نسخه پیچیده نمی بینه ما می بینم
دوربودن توی روابط بین همسرها تاثیر میذاره پس این تنش ها و کشمکش ها برای هممون بوده و هست و فقط باید مدیریتش کنیم تا بعدا بهترین زندگی رو داشته باشیم و خدشه های امروزی توی آینده مون تاثیرنذاره
امیدوارم هر روزتون شادتر باشه

حالا فضولی Smile........ من همه پستها رو خوندم وخیلی شوکه شدم ..........یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نفر از امریکا با دو تا آیدی اومده و تشنج زایی کرده و بسته شد، سوشیانس چی شده ؟؟؟؟؟؟Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، r_ent
[/quote]
د اخه اصلا مديريتت خوب نيست ،زودتر اعلام كنيد لطفا بخنديم شما اونور من هم اينجا از ته دل
[/quote]

این مسخره بازیها یعنی چی .... واقعا متأسفم
هـــــی فردا جان کجایی که بیای ببینی اینجا چه خبره Big Grin
ولی بچه ها خودمونیم ها داشتم روی تشکر کلیک می کردم دیدم اسم مدیرا رنگیه؛ چه کیفی می کنن این مدیرا ... دیدین مثلا میگن خونشون رنگیه Big Grin
ممنون از مدیرای با دقت و دلسوز
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، laili
نقل قول:رویای عزیز تو خیلی مهربونی.واقعا آدم های مثل تو خیلی کم پیدا میشن اینهمه به فکر بقیه هموطنانشون باشن

وای رویای عزیزم ... بچه ها شما نمی دونید این دختر چه فرشته ای هست؟ این رو از ته قلبم می گم.
این دو جمله از نمونه‌های اظهار لطف دوستان به فرد خاطیه. همیشه و همه‌جا از این آدمهای مریض وجود داره. وظیفه ماست که از اونها دوری کنیم. برای تشخیص این افراد بهترین روش توجه به علامتهای غیرمنطقی هست که از خودشون بروز می‌دن. یکجا این فرد میگه خانوادهٔ شوهرم خیلی باکلاس هستن و آب رو با چنگال می‌خورن و جای دیگه از بوق ماشین شوهرش صحبت می‌کنه. اینها با هم نمی‌خونن. از یه طرف میاد یه مطلب در مورد خیانت شوهرش می‌گه که با عقل سازگار نیست و آرزوی مرگ می‌کنه براش و از طرف دیگه عکس خودش رو به صورت عمومی روی اکانتش قرار میده. اینها هم با هم نمی‌خونه. ما خودمون به این افراد مریض فرصت می‌دیم که بیان و هر چیز پرت و پلایی بگن و نقل مجلس بشن و به این ترتیب جلب توجه کنن.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، الهه سابق ، girl ، zohreh36 ، shabnam.84 ، laili ، negi ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان