کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
حدودا ده ماهه پيش براي من پيغام خصوصي گذاشته بود و ضمن اينكه سوال كرده بود من جند سالمه ؟وبعد هم راجع به امريكا سوال كرده بود وگفت من سه ماهه ديگه با ويزاي نامزدي دارم ميرم امريكا ولي فكر كنم من به سن وسالش نخوردم ديگه پيگير نشد در هر صورت از توجه مديران تشكر ميكنم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
اقا من مامان دوستم از ايران اومده الان اومدم اينجا ديدنش. ولي ماجرا خيلي جالب شده ها. ؛)
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، girl ، الهه سابق ، sayeh_m ، mercedeh2011
(2012-10-06 ساعت 03:46)Soshians نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 03:44)zohreh36 نوشته:  حدودا ده ماهه پيش براي من پيغام خصوصي گذاشته بود و ضمن اينكه سوال كرده بود من جند سالمه ؟وبعد هم راجع به امريكا سوال كرده بود وگفت من سه ماهه ديگه با ويزاي نامزدي دارم ميرم امريكا ولي فكر كنم من به سن وسالش نخوردم ديگه پيگير نشد در هر صورت از توجه مديران تشكر ميكنم ممنون

بر ذات ادم دروغكو لعنت

(2012-10-06 ساعت 03:43)sadra_sepehr نوشته:  آقای سوشیانس شما همون کسی نیستید که خیلیا شکایتتون رو کردند که توی پیام خصوصی مزاحمت براشون ایجاد می کنید؟

شما كه ادمين هستيد داخل متن خصوصي بنده هم بشيد بعد قضاوت كنيد
واقعا متاسفم

(2012-10-06 ساعت 03:44)zohreh36 نوشته:  حدودا ده ماهه پيش براي من پيغام خصوصي گذاشته بود و ضمن اينكه سوال كرده بود من جند سالمه ؟وبعد هم راجع به امريكا سوال كرده بود وگفت من سه ماهه ديگه با ويزاي نامزدي دارم ميرم امريكا ولي فكر كنم من به سن وسالش نخوردم ديگه پيگير نشد در هر صورت از توجه مديران تشكر ميكنم ممنون

خانم زهره اولا تمامي بستهاي من هست ١٠ ماه بيش من منتظر افك لايسنس خودم بودم براي اي بي ٥
اين دروغهارو واقعا از كجاتون در مياريد؟ متاسفم كه ذره اي انصاف و وجدان تو وجودتون نيست. البته در كشور سر تا با دروغ از شما هم توقعش ميره

مگه شما رويا هستيد ؟چرا شما به خودتون گرفتين كمي عفت كلام بد نيست دوست محترم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Ali Sepehr
اهااااا!! بعد یه سوال فنی‌ واسه من پیش اومد ممنون میشم کمک کنید.. اون روزی که یهو حس کردید پیج مهاجر سارا بسته شد یه کیبورد دیگه به چشمتون نخورد اون دورو اطراف؟!! آخه کیبورد شما عربیه ولی‌ این دوستمون کیبردش فارسی!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2012-10-06 ساعت 02:36)laili نوشته:  
(2012-10-06 ساعت 01:52)shahrzad_a نوشته:  اااِ ؟؟؟ اینجوریاس پس؟؟ دیگه آی دی می خوای رو کنی که چی لیلی جون ؟ یه سرچ در مهاجرسرا خودش آی دی رو می کنه ! اما مسئله ای را لوتوس اشاره کردند ! نکنه صاحب بوق ماشین و pepe دو نفر باشن و از یک کامپیوتر استفاده کنن ؟؟ نکنه آبروی مهاجرسرا بره ؟ می گم بهتر نیست بریم همه تو کوچه بازی کنیم ؟

شهرزاد جان منظور من از آی دی رو کردن عکسیه که توسط تیم مدیران گرفته شده و توی اون نشون میده که این شخص با چهار تا اسم مختلف و از یه شهر خاص وارد مهاجرسرا شده . وگرنه چهار تا عدد و رقم به درد کسی نمیخوره ..
کاربر pepe توی پروفایل شخصی خودش اعلام کرده که مذکره و از ایران ..در صورتی که شخص مورد نظر ما مونث است و از خارج از ایران پس این نمیتونه دلیل این باشه که دو نفر از یه کامپیوتر استفاده کنند ..

آبروی مهاجرسرا هم نمیره عزیزم ..مطمئن باش ..من تنهائی این کار رو نمیکنم و هر کاری که توی این تاپیک انجام میشه با مشورت با همه ی مدیرانه و مطمئنا بین این همه مدیر که فکر نمیکنم هیچ کدومشون هم کم تجربه و کم سن و سال باشن اگه حتی کسی کوچکترین شکی دوباره میگم کوچکترین شکی به این موضوع داشت مطمئن باش نمیذاشتیم کار به اینجا بکشه ..پس لابد اینقدر شواهد و مدارک هست که همه به این توافق رسیدیم که کارمون درسته ..
چی بگم لیلی جون ؟ اومدم بگم نه اشتباه کردم با اون پست پلییز ویت مطمئنم معلومه که کار خودشه ! بعد یهو پست قبلی رو دیدم ! باز شک کردم. حالا می گم شایدم راست میگه ! شایدم من ایده دادم دستش که این داستان رو بسازه ! به هر حال امیدوارم که دروغ بگه و تو این مخمصه ای که می گه نباشه . اما اگه هست و شوهرش اینقدر که میگه دیوانه است , خوب خودش دیوانه تره که بر نمی گرده ایران! امیدوارم این چند نفری که انتظار می کشن مشکلشون حل شه و سبک بشن و یعدش این تاپیک بسته بشه . راستش بعید می دونم لازم باشه این همه اطلاعات شخصی و احساسی تو مهاجرسرا بین همه شر بشه .مثل تاپیکهای شمارش معکوس که هیچ باری نداشت و خوشبختانه همش بعد از مدتی پاک می شد .مطمئنم فرومها و انجمنهای دیگه ای مخصوص این دلتنگی ها هست . این جریان من رو خیلی ترسوند و دمت گرم که فهمیدی . اصل موضوع هر چی هم باشه , خطرناک بود .
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، girl ، frozen mind ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، hasti_banoo ، laili
دوست عزیز بنده پیام های متععدی از دوستان دارم که شکایت کردند از مزاحمت های شما برای اونها و اگر کاری نکردم بخاطر این بوده که پیام خصوصی رو نمی تونیم چک کنیم و به ما هم ربطی نداره اما این جبهه گیری شما خیلی معنی دار میتونه باشه.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، shahrzad_a ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، laili
(2012-10-06 ساعت 04:03)Soshians نوشته:  خانم زهره شما در ادامه صحبت اينكه من براي اشخاص مزاحمت ايجاد ميكنم pm كذاشتيد
خير منظور من شما نبوديد منظورم شخصي بود كه محرومش كردن
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
آقای سوشیانس آیپی این کاربر بسته شده و دیگه بعنوان کاربر نمی تونه وارد مهاجرسرا بشه پس چجوری این پیام رو برای شما فرستاد که اینجا بگذارید؟؟؟؟؟؟
سیدعلی سپهر

پاسخ
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، laili ، girl
پس احتمالا ایشون هم توی کارهای شادمان سازی جوانان فعالیت دارند بهمراه شما.

ممنونم از روشنگریتون Smile
سیدعلی سپهر

پاسخ
تشکر کنندگان: girl
من که سر کارم ! لیلی رفته دیدن مامان دوستش. گرل ایرانه ساعتش 4 صبحه ! آخه ما چمونه ؟؟؟ فقط آرش خان داره نون حلال در میاره که اینجا پیداش نمیشه !
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، Ali Sepehr ، laili
شهرزاد من جسما ایرانم الان.. روحم پیشتونه. امری بود در خدمتم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Ali Sepehr
(2012-10-06 ساعت 04:21)girl نوشته:  شهرزاد من جسما ایرانم الان.. روحم پیشتونه. امری بود در خدمتم Smile

استار باکس سر خیابون می بینمت Big Grin

الهه هم خوابش نبرد !
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Ali Sepehr
اعتراف: داستان از اونجا شروع شد که من زنگ زدم nvc و شدیدا با همسرم دچار مشکل شدم و از طرفی‌ نگران پروندم شدم.. از اونجایی که هیچکس، هیچکس رو نداشتم که باهاش صحبت کنم در این مورد اومدم اینجا و یه گوشه‌ای از حرفامو زدم.. الان پشیمونم.. کار خطرناکی کردم ولی‌ فکر می‌کردم همه مثل من هستن اینجا.. فکر نمیکردم همچین مشکلی‌ به وجود بید و کسی‌ سو استفاده کنه از حرفم.. متاسفم اگه نقشی‌ تو ایجاد این مشکل داشتم.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Ali Sepehr ، shahrzad_a ، laili ، saba.m ، mercedeh2011 ، kamela
دوستان این بحث داره زیادی کشدار میشه. شاید ما نتونیم قضاوت درستی بکنیم. شاید رویا و سوشیانس راست بگن. ولی به هر حال با جوی که ایجاد شده، آیدی رویا بسته شده و این هم بخاطر این بوده که احتیاط شرط عقله.
بیاید این قضایا رو فراموش کنیم و فقط حواسمون باشه توی دنیای مجازی چی میگیم و چی میشنویم.
انقدر هم به رویا و یا هر کس دیگه حمله نکنیم.
یه چیزی بود تموم شد رفت. اگه رویا نیتش شر بوده که رسوا شده، اگر هم واقعا راست میگه که به هر حال کار از کار گذشته و ایشون محروم شده.
پس به قول فروزن دیگه فقط راجع به بر ما چه گذشت، چه میگذرئ صحبت کنیم. باشه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
GIRL JAN SHOMA AHWAZ ZNDEGI MIKONID?
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان