موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
حدودا ده ماهه پيش براي من پيغام خصوصي گذاشته بود و ضمن اينكه سوال كرده بود من جند سالمه ؟وبعد هم راجع به امريكا سوال كرده بود وگفت من سه ماهه ديگه با ويزاي نامزدي دارم ميرم امريكا ولي فكر كنم من به سن وسالش نخوردم ديگه پيگير نشد در هر صورت از توجه مديران تشكر ميكنم ممنون
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
اقا من مامان دوستم از ايران اومده الان اومدم اينجا ديدنش. ولي ماجرا خيلي جالب شده ها. ؛)
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اهااااا!! بعد یه سوال فنی واسه من پیش اومد ممنون میشم کمک کنید.. اون روزی که یهو حس کردید پیج مهاجر سارا بسته شد یه کیبورد دیگه به چشمتون نخورد اون دورو اطراف؟!! آخه کیبورد شما عربیه ولی این دوستمون کیبردش فارسی!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوست عزیز بنده پیام های متععدی از دوستان دارم که شکایت کردند از مزاحمت های شما برای اونها و اگر کاری نکردم بخاطر این بوده که پیام خصوصی رو نمی تونیم چک کنیم و به ما هم ربطی نداره اما این جبهه گیری شما خیلی معنی دار میتونه باشه.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
آقای سوشیانس آیپی این کاربر بسته شده و دیگه بعنوان کاربر نمی تونه وارد مهاجرسرا بشه پس چجوری این پیام رو برای شما فرستاد که اینجا بگذارید؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 3
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
من که سر کارم ! لیلی رفته دیدن مامان دوستش. گرل ایرانه ساعتش 4 صبحه ! آخه ما چمونه ؟؟؟ فقط آرش خان داره نون حلال در میاره که اینجا پیداش نمیشه !
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شهرزاد من جسما ایرانم الان.. روحم پیشتونه. امری بود در خدمتم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اعتراف: داستان از اونجا شروع شد که من زنگ زدم nvc و شدیدا با همسرم دچار مشکل شدم و از طرفی نگران پروندم شدم.. از اونجایی که هیچکس، هیچکس رو نداشتم که باهاش صحبت کنم در این مورد اومدم اینجا و یه گوشهای از حرفامو زدم.. الان پشیمونم.. کار خطرناکی کردم ولی فکر میکردم همه مثل من هستن اینجا.. فکر نمیکردم همچین مشکلی به وجود بید و کسی سو استفاده کنه از حرفم.. متاسفم اگه نقشی تو ایجاد این مشکل داشتم.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این بحث داره زیادی کشدار میشه. شاید ما نتونیم قضاوت درستی بکنیم. شاید رویا و سوشیانس راست بگن. ولی به هر حال با جوی که ایجاد شده، آیدی رویا بسته شده و این هم بخاطر این بوده که احتیاط شرط عقله.
بیاید این قضایا رو فراموش کنیم و فقط حواسمون باشه توی دنیای مجازی چی میگیم و چی میشنویم.
انقدر هم به رویا و یا هر کس دیگه حمله نکنیم.
یه چیزی بود تموم شد رفت. اگه رویا نیتش شر بوده که رسوا شده، اگر هم واقعا راست میگه که به هر حال کار از کار گذشته و ایشون محروم شده.
پس به قول فروزن دیگه فقط راجع به بر ما چه گذشت، چه میگذرئ صحبت کنیم. باشه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
GIRL JAN SHOMA AHWAZ ZNDEGI MIKONID?