کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام بچه ها .خدا رو شکر همه خوبن .منم همسرم دیروز اومد .خیلی خوشحالم.خیلی امید داشتیم که این هفته کلیر بشم .99 روز شد وبازم کلیر نشدم.:-((((((((
ایمیل دادم گفتن هنور تکمیل نشده صبر کنید.خسته شدم از بس صبر کردم.

آنا وآرین جان بهتون از صمیم قلب ازدواجتونو تبریک می گم وبهترین روزها رو در کنار هم براتون خواستارم.

شیما جونم پیشاپیش ازدواحتونو تبریک می گم وامیدوارم تمام لحظه هایی که در کنار هم هستید خاطر انگیز باشه.

برای منم عکسها رو می فزستید تو پیغام یا ا.ف.ب.ی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
سلام بچه ها
من امروز برگشتم تهران .
امیدوارم حال همتوون خوب باشه .
شیما جوون بهت تبریک مجدد میگم و امیدوارم همیشه خوشحال و خندون باشی . من که عکستو ندیدم .بیاین تو fb
آنا جوون به شما هم تبریک مجدد میگم عروس شدی . fb ام رو مسیج میکنم .
یلدا جووون تورو خدا کلیر شو من همش به تو فک میکنم .
راستی من یه دوست خووب هم تو انکارا پیدا کردم .

یلدا جوون چه خوب که همسرت اومد پیشت ایشالا کلیر میشی با هم میرین انکارا ویزا تو میگیری
CR1

پاسخ
آرین و آنای عزیزم
دینا جون شیمای خوشگلم
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم Smile))

ارکیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده ما همه منتظریم یک ضرب بگیریااا
گفته باشم!!! فقط به یک ضرب فکر میکنی و لا غیر!!!
چه معنی داره ما هی فاز منفی بدیم؟؟!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یلدا جون
مونا جون شما هم به زودی کلیر میشید و تموم Smile)))))))))))))))
سیمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی استرس بی استرس دختر
تو میتونی خودتم میدونی که میتونی پس فقط به ویزای یک ضرب فکر کن عزیزم
ساناز جون من اگه جاتون بودم یه تماس میگرفتم ببینم کارم چرا اینقده طول کشیده، بابا خیلی خونسردی مال من، هفته ی دیگه میشه دو ماه، خدا به دادشون برسه اگه بخواد بیشتر از 3 ماه طول بکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها چرا من به همه دستور دادم؟
قشنگ معلومه اعصاب ندارمااااااااااااااااااااااااااااااااا
Smile)
ببخشید اگه بی ادبی کردم
خیلی دوستتون دارم اما از اونجایی که همه ارید میرید و من اینجا میمونم دل و دماغ ندارم بیام ببینم رفتین، من اصلا نمیونستم شیما و دینا رفتن!!!
الان میگم یادش بخیر دینا شیمااااااااا
هییییییییییییییییییییییییی
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
یــــــلـــــــــــــــــــدا جان چشمت روشن عزیزم! به زودی کلیر می شی خانمی!!
از ایام لذت ببر Smile)) ایام خوبی رو برات آرزو می کنم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، منیره ، NedaE ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، tondar ، saba.m ، سانازی ، yalda91
تبریک میگم یلدا جان خوش بگذره
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، NedaE ، battosai ، ارکیده ، Tomas ، tondar ، saba.m ، سانازی ، yalda91
آناهیتا و آرین عزیز تبریک میگم و امیدوارم همیشه کناره هم شاد و سرزنده باشین
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، منیره ، آناهيتا ، girl ، ارکیده ، Tomas ، tondar ، shabnam.84 ، saba.m ، yalda91
گاهی اونقدر خدا زود به خواسته مون جواب میده که باورمون نمیشه از طرف اون بوده
اینجاست که میگیم عجب شانسی آوردم . . .
.
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، behzadb57 ، girl ، ارکیده ، Tomas ، tondar ، saba.m ، سانازی ، yalda91
(2013-06-07 ساعت 00:36)منیره نوشته:  گاهی اونقدر خدا زود به خواسته مون جواب میده که باورمون نمیشه از طرف اون بوده
اینجاست که میگیم عجب شانسی آوردم . . .
.

خدا جون! .... آمین
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، Tomas ، منیره ، tondar ، saba.m ، سانازی ، yalda91
مرسی دوستای عزیییییزم، خیلی لطف دارین، امیدوارم تک تکتون زودتر بیاید پیش همسرتون و همیشه شاد و خوشبخت باشین، باور کنین اینقدر روزای خوب براتون میاد که همه سختیای ویزا یادتون میره!
یلدا جونمممم چشمت روشن به سلامتی همسرتم که پیشته، خیلی برات خوشحالم عزیزم، امیدوارم خبر کلیر شدنتو همین روزا بگیری و شادیتون چند برابر شه.
مونا جونم غصه چک خوردنو نخوریا، واسه بیشتر ایرانیا پیش میاد، از این فرصت استفاده کن بیشتر با خانواده باش فقط Smile
ارکیده و سیمی عزیزم براتون آرزوی ویزای یه ضرب می کنم، امیدوارم زودتر بهمون خبرای خوب بدین :-*
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، NedaE ، Tomas ، MONA FB ، منیره ، tondar ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، saba.m ، سانازی ، yalda91
خدایا " دلشوره" را به فرهنگ لغت آمریکایی ها اضافه کن !!!!
یکی این آقای ما رو توجیه کنه که اگه فرم های اسپانسر دو هفته زمان میخواد،دلیل نمیشه بذاریم 14 روز قبل از مصاحبه انجام بدیم ! :'( :'(

(2013-06-06 ساعت 14:49)alisarvareharchiabi نوشته:  من ندیدم منم میخوام ببینم Sad(( لیلی خانوم من الان 1 ماهه اینترنت ندارم هر 7 روز طرح آپدیت میکنم همراه اول با موبایل میام اینجا ... نمیتونم زیاد مانور بدم برم جاهای دیگه . (خب الان میگه به من چه Smile))) )

نمیدونستم ممکنه کسی پیدا بشه وضع اینترنتش از من خراب تر باشه Smile) خدا صبرمون بده!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، منیره ، tondar ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، yalda91
دوستان انکارا شلوغ شده رفتن دم سفارت شلوغ کردن شعارایی بر علیه امریکا دادن حالا چی می شه؟من 25 جون مصاحبه دارم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، yalda91
منیره عزیز نمیخوام بترسونمت ولی آنکارا واقعا شلوغ بود و هتل ما روبروی سفارت بلژیک بود که این ترکها نرده هاشو آوردن پایین . البته سفارت امریکا اتاتورک که خیابان اصلی حدود 100 قدم بالا تر بود . اما همه میگفتن که این اعتراضاتشوون زود تموم میشه . امیدوارم همین طور باشه . من خودم نگرانم اگر این وضع ادامه پیدا کنه سفارت و تعطیل کنن . و آفیسر ها برگردن و توی ناامنی نمونن ترکیه .
یکی از افیسرها به یکی از لاتاریها گفته بود شما از ایران اومدین اینجا حالا شانستون اینجا بدتر از ایران شده .
ولی هر اتفاقی افتاد شما برو و انشاالله که تا اون موقع آرامش برقرار بشه . ماسک و عینک شنا ببر .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، منیره ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84 ، yalda91
بچه ها من از چند وقت بعد مصاحبه باید سایت و چک کنم ؟ کسی میدونه ؟
و ایمیل زدن رو به سفارت ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، yalda91
منیره جون مصاحبت روز تولده من Smile

منا جون ۲ هفته بد از مصاحبه شروع کن به چک کردن ولی‌ اگه من بودم از فردای مصاحبه شروع می‌کردم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84 ، poram ، yalda91 ، mercedeh2011
(2013-06-07 ساعت 23:34)girl نوشته:  منیره جون مصاحبت روز تولده من Smile

منا جون ۲ هفته بد از مصاحبه شروع کن به چک کردن ولی‌ اگه من بودم از فردای مصاحبه شروع می‌کردم

Smileعزیزم از الان تولدت مباااااااارک Smileعجب روزی این 25 جون چقدر اتفاق

(2013-06-07 ساعت 22:51)MONA FB نوشته:  منیره عزیز نمیخوام بترسونمت ولی آنکارا واقعا شلوغ بود و هتل ما روبروی سفارت بلژیک بود که این ترکها نرده هاشو آوردن پایین . البته سفارت آمریکا اتاتورک که خیابان اصلی حدود 100 قدم بالا تر بود . اما همه میگفتن که این اعتراضاتشوون زود تموم میشه . امیدوارم همین طور باشه . من خودم نگرانم اگر این وضع ادامه پیدا کنه سفارت و تعطیل کنن . و آفیسر ها برگردن و توی ناامنی نمونن ترکیه .
یکی از افیسرها به یکی از لاتاریها گفته بود شما از ایران اومدین اینجا حالا شانستون اینجا بدتر از ایران شده .
ولی هر اتفاقی افتاد شما برو و انشاالله که تا اون موقع آرامش برقرار بشه . ماسک و عینک شنا ببر .

مرسی عزیزم امیدوارم زودتز ارامش بر قرار شه[-O<
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84 ، poram ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان