کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-06-04 ساعت 09:43)ارکیده نوشته:  بچه ها خیلی ناراحتم همسرم 15 روز پیش یه سری مدارک برای مصاحبه برام پست کرده بود به دستم نرسیده این چند روزم تعطیلیه 2 روز بعد از تعطیلات هم پروازمه دیروز رفتم پست لشکر چیزی به دستشون نرسیده بود اونجا هم همسرم رفته بود پستی که مدارک رو پست کرده گفته بودن ما همون روز فرستادیم 6 روز بعدش باید میرسیده پست ایران مشکل داشته......از استرس دارم میمیرم اگه نرسه چیکار کنم گواهی تولد آمریکاییش و فرمهای w2 و 1040 توشون بوده که کپیهاشون رو فرستاده بودم ان وی سی....

ارکیده خانوم از طریق سایت پستی که همسرتون فرستاده چک کنید گم نمیشه نگران نباشید
نوع ویزا:cr1
تاریخ ارسال مدارک :21 آوریل 2011
تاریخ رفتن مدارک به nvc:اگوست 2011
تاریخ فرستادن آخرین مدارک :نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه :7march 2012
تاریخ دریافت ویزا:9مارس 2012
کل پروسه : ده ماه و نیم
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، Tomas ، ارکیده ، NedaE
(2013-06-04 ساعت 09:43)ارکیده نوشته:  بچه ها خیلی ناراحتم همسرم 15 روز پیش یه سری مدارک برای مصاحبه برام پست کرده بود به دستم نرسیده این چند روزم تعطیلیه 2 روز بعد از تعطیلات هم پروازمه دیروز رفتم پست لشکر چیزی به دستشون نرسیده بود اونجا هم همسرم رفته بود پستی که مدارک رو پست کرده گفته بودن ما همون روز فرستادیم 6 روز بعدش باید میرسیده پست ایران مشکل داشته......از استرس دارم میمیرم اگه نرسه چیکار کنم گواهی تولد آمریکاییش و فرمهای w2 و 1040 توشون بوده که کپیهاشون رو فرستاده بودم ان وی سی....

فرم هاي 1040 و w2 نيتزي نيست اصل ببري. كلا همونم كه دست همسرتون هست كپي هست. بگيد همسرتون اسكن كنن و براتون ايميل كنن و شما پرينت بگيريد. اينو وكيل بهم گفت
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl ، Tomas ، ارکیده ، NedaE ، منیره
اركيده جونم اصلا نگران نباش كپي شو ببر و براشون توضيح بده كه نرسيد دستت و قطعا قبول ميكنن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، battosai ، سانازی ، girl ، Tomas ، ارکیده ، NedaE ، منیره
بچه ها یه چیزی فکر منو خیلی مشغول کرده اینکه برای رفع نقص مدارک پرینت تلفنای نامزدم از اونجا خیلی مهمه؟؟
آخه ما همه ایمیلا و عکسا و رسید رینگامونو، نامه ایشون با امضای دو تا شاهد+ شهادتنامه مامان و بابای من. خلاصه
مدارک هرچی که تو این مدت رد و بدل شده .... ولی ایشون برا گرفتن پرینت تلفناش تنبلی کرده، آخه میگم حیفه کلی
تماس داشتیم ... به نظرتون من پریتنتای تلفنمو برا مصاحبم آماه کردم .... به نظرتون همینارو اسکن کنم براش بفرستم
خیلی بهش میگم همش میگه این چیزا مهم نیست، خیلی نگرانم Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، سانازی ، girl ، tondar ، آناهيتا ، Tomas ، ارکیده
بچه‌ ها من کلی مدارک بردم
همه‌ رو پس داد
فقط اونایی که تو نامه دعوت به مصاحبه گفت بودن رو گرفتن
من ۵ شنبه بر می گردم. یلدا بهت زنگ می زنم.
برگه صورتی‌ کوفتی من فقط بک گراند چکه
نقص مدرک نیست
شوهرم از من اعصابش داغون تره .
کلی برنامه ریزی داشتیم که ویزا یه ضرب می گیریمو از این حرفا
اینجا به همه برگه زرد‌و صورتی‌ دادن
فقط یه دختر مجرد لاتاری که هفته پیش مصاحبه داشت برگه سفید گرفت دیروز پاسشو دادن و امروز برگشت ایران.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، battosai ، tondar ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، NedaE ، منیره
سلام دوستاي گلم

ببخشيد به خاطر ناپديد شدنم Smile ديروز تازه امتحانات پايان ترممو دادم و وقتم كمي آزاد شد

من و آرين هم ديروز از طريق دفتري ازدواجمونو ثبت كرديم Smile) يعني الان آرين همسر منه اما باورم نميشه همش ميخندم به اين موضوع چون خيلي غير منتظره بود ..... فردا هم بايد براي ceremoney ...دوباره بريم court .....

دينا جونم بهت تبريك ميگم ...اميدوارم خوشبخت باشين ....

بچه ها كسي نميخواد تو فيس بوك فرند باشيم .... اينطوري ميتونيم سالها با هم در ارتباط باشيم ..... دوست دارم با دوستاي هم دوره اي خودمون هميشه در ارتباط باشمممم
اگه كسي دوست داشت بهم مسيج بده لطفا

مونا جان عزيزم نگران نباش .... اينكه برگه صورتي گرفتي يه چيز عادي تو اين پروسه ..... فقط بايد يه كم ديگه صبر كني عزيزم ....
يلدا جان حتما بهشون هر هفته ايميل بده .... مطمئن نيستم ايميل كاري پيش ميبره يا نه اما از هيچ بهتره .... و نگران هم نباش مطمئنا كلير ميشي عزيزم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، poram ، yalda91 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، tondar ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، منیره ، MONA FB
(2013-06-04 ساعت 12:15)rrrraaaazzzz نوشته:  بچه ها یه چیزی فکر منو خیلی مشغول کرده اینکه برای رفع نقص مدارک پرینت تلفنای نامزدم از اونجا خیلی مهمه؟؟
آخه ما همه ایمیلا و عکسا و رسید رینگامونو، نامه ایشون با امضای دو تا شاهد+ شهادتنامه مامان و بابای من. خلاصه
مدارک هرچی که تو این مدت رد و بدل شده .... ولی ایشون برا گرفتن پرینت تلفناش تنبلی کرده، آخه میگم حیفه کلی
تماس داشتیم ... به نظرتون من پریتنتای تلفنمو برا مصاحبم آماه کردم .... به نظرتون همینارو اسکن کنم براش بفرستم
خیلی بهش میگم همش میگه این چیزا مهم نیست، خیلی نگرانم Sad

به نظرم پريت تلفن يكي از مهمترين مداركه .... كاري نداره كه زنگ ميزني شركت ميگي پرينت تلفن يكي دو سال آخرو ميخوام يه مبلغي پرداخت ميكني خودشون برات پست ميكنن .... فك كنم يه ١٥٠$ ميشه واسه دوسال
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، poram ، yalda91 ، girl ، tondar ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، منیره
(2013-06-04 ساعت 23:15)آناهيتا نوشته:  سلام دوستاي گلم

ببخشيد به خاطر ناپديد شدنم Smile ديروز تازه امتحانات پايان ترممو دادم و وقتم كمي آزاد شد

من و آرين هم ديروز از طريق دفتري ازدواجمونو ثبت كرديم Smile) يعني الان آرين همسر منه اما باورم نميشه همش ميخندم به اين موضوع چون خيلي غير منتظره بود ..... فردا هم بايد براي ceremoney ...دوباره بريم court .....

دينا جونم بهت تبريك ميگم ...اميدوارم خوشبخت باشين ....

بچه ها كسي نميخواد تو فيس بوك فرند باشيم .... اينطوري ميتونيم سالها با هم در ارتباط باشيم ..... دوست دارم با دوستاي هم دوره اي خودمون هميشه در ارتباط باشمممم
اگه كسي دوست داشت بهم مسيج بده لطفا

مونا جان عزيزم نگران نباش .... اينكه برگه صورتي گرفتي يه چيز عادي تو اين پروسه ..... فقط بايد يه كم ديگه صبر كني عزيزم ....
يلدا جان حتما بهشون هر هفته ايميل بده .... مطمئن نيستم ايميل كاري پيش ميبره يا نه اما از هيچ بهتره .... و نگران هم نباش مطمئنا كلير ميشي عزيزم

تبریک می گم دوستم به سلامتی .خوش بخت بشین عزیزم.Wink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، Tomas
سلام به همه.بچه ها من الان طالقان هستم با برادرام و دوستامون.جاتون خالي هواي خوب و خنك.جاي همه ي شما خالي

آنا جون من باهات موافقم.خوبه كه باهم جور ديگه هم در ارتباط باشيم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، yalda91 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، Tomas
خدا زودتر کار یلدا خانوم رو درست کن ... please . Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، منیره ، Tomas
انا و ارين عزيز بهتون تبريك ميگم خوشبخت باشين براتون بهترين ها رو ارزو ميكنم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، NedaE ، منیره ، آناهيتا ، girl ، yalda91 ، Tomas
آنا و آرين عزيز بهتون تبريك مي گم
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، NedaE ، آناهيتا ، girl ، yalda91 ، Tomas
آنا جون و آرین عزیز باز هم تبریک... به امید خدا سالهای سال در کنار هم سلامت و خوشبخت باشین!!
آنا جان نتونستم ایشونو راضی کنم دلیلشو نمی دونم گفت که با کارت زنگ زدم و این حرفا، وکیلمون
هم پرینتای منو خواست براش ایمیل کردم.

دینا جان به شما و همسرت تبریک می گم خوشبخت بشین!!
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، NedaE ، tondar ، منیره ، آناهيتا ، dinadino228 ، girl ، yalda91 ، Tomas
مونا جون را بك گراند چك خوردي؟ اصلا بك گراند چك چيه؟؟؟
آنا جونم و ارين عزيز به جفتتون تبريك ميگم ، منم وقتي عقد كردم به شوهرم ميگفتم يعني تو الان شوهر مني؟ بهت نمياد شوهر من باشي :-) آنا جون بهت اسم فيس بوكمو ميدم تو پيام خصوصي
شبنم جونم بهت خيلي خوش بگذره جاي مارو هم خالي كن
راز عزيز پرينت تلفنتو همينطور كه دوستان گفتن بسيار مهمه و يكي از مهمترين مدارك اثبات رابطه شماست
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، battosai ، girl ، منیره ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، آنی ، yalda91 ، Tomas ، MONA FB ، payam62
سلام بچه هااااا! امیدوام تک تکتون خوب باشید، چه خبرا؟ نمیدونم از کجا شروع کنم، از وقتی که نامزدم اومد ایران تا الان که ۶ روزه رسیدم اینجا وقت اینترنت رفتن نداشتم، نمیدونید چقد سریع میگذره و البته خیلییییی خوش میگذره! ایران که همش مهمونی بازی بود اینجا هم دوشب اول ولکام پارتی من بود با فامیل و دوستای نامزدم، اینقدر همه خوبن که بینهایت احساس خوشحالی میکنم، نمیدونم علتش چی بود دقیقن ولی اینجا تنها کشوریه که از لحظه ای که واردش شدم احساس غریبی نکردم، شاید واسه اینکه زبونشونو میفهمم، یا اینکه نامزدم همه زندگیش اینجاس و فامیلاش اینجان و خودش خیلی با حوصله منو با همه چی آشنا میکنه، نمیدونم ولی میتونم بگم از لحظه ورود آرامش مطلق بوده تا الان، بینهایت زیباست و مردمش فوق العاده با محبت و با حوصله ان، همه ساده ان و سعی می کنن فقط کمک کنن.
من تو کل مسیر هیچ مشکلی نداشتم، ایران هیچ سوالی نشد ازم راجع به مقصدم و پولی که همرامه و اینجا هم که رسیدم بسیار خوش برخورد بودن و چمدونارم نگشتن، هیچ مصاحبه ای هم نشدم(برای نامزدیا معمولن چند تا سوال می کنن)، فقط بسته زرد و ازم گرفتن و رفتم. همه تو فرودگاه خوش برخورد و عالی بودن.
چند تا نکته ای که باید بگم اینه که اینا فقط تجربه من بود، خیلیا براشون فرق داشته این سفر، برای همین ریسک نکنید به هر حال، مثلن دینا هم تو ایران مشکل داشته و کلی سوال ازش کردن راجع به مقصد و آدرسش و پولاشو شمردن دونه دونه و کلن به همه چیش حتی حجاب گیر دادن، ببینید همون اول که وارد میشین اون خانمایی که می گردنتون به همه چی گیر میدن، یه لباس خیلی پوشیده بپوشید، به منم گیر دادن ولی ساق دست پوشیدم و بعدش خیلی خوب برخورد کردن و زود رفتم، پس مراقب لباس فرودگاه باشید. امریکا هم بسیار به دینا گیر دادن، تک تک وسایلشو گشتن، حتی عکسای کیف پولشو نگا کردن و تا ته همه چیو درنیاوردن خوب برخورد نکردن، برای همین به نظر من تو اظهار چیزایی که همراتونه اصلن دروغ ننویسید. به دینا گفتن اگه دروغ گفته باشی دیپورت میشی. خلاضه برای همه سفر بی دردسز آرزو می کنم. حالا بیاید می بینید که اولاش وقت هیچ کاری ندارید، همه چی جدیده و می خواید با محیط اشنا شید، می خواید وقت با همسرتون بگذرونید بعد مدت ها و اینکه ساعت ها عین برق میگذره، سعی می کنم زود بیام و بنویسم باز. ما لایسنس مریجمون ۴ روزه آماده میشه که دوشنبه اقدام کردیم و قراره همین جمعه که آماده شد ازدواج رسمی کنیم Smile

یلدای عزیزم من ندیدم کسیو که فرش بیاره ولی من میگم ریسک نکن، چون خیلیا رو میگردن، اینکه ورود فرش قانونی هست یا نه هم نشد بپرسم عزیزم ولی باز از دوستای خواهرم می پرسم ببینم اگه کسی آورده یا میدونه بهت خبر میدم. شرمنده خیلی سرم شلوغ بود این چند وقت و دائم همه چیز و فراموش میکردم.
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، منیره ، simi ، Saeedv13 ، battosai ، girl ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، آنی ، mnpnus ، yalda91 ، MONA FB ، shinna ، NedaE ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان