کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-06-22 ساعت 22:44)paris a نوشته:  دوستان من می خوام دوباره مدارک بفرستم با چه پستی از ایران برای نامزدم بفرستم؟

من امتحان نکردم اما بچه ها (منا جون) میگه تی ان تی خوبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 17:37)poram نوشته:  منا جون با تی ان تی چند روزه میرسه به دستشون؟ می خوام boarding pass بلیط های مسافرت هامون رو بفرستم به نامزدم. به نظرت اسکن کنم بفرستم کافی نیست؟ میدونم اصلش رو بدم خیلی بهتره اما می ترسم پست حسابی طولش بده

عزیزم 4-5 روز نهایتا طول میکشه .
ولی یکبار واسه من 3 روزه رفت .
اما بقیه اش 4 -5 روز بود . خودشون هم میگن 4-5 روز.

بچه ها یه توضیح کلی میدم
من شاید 5 دفه مدارک پست کردم 2-3 بار چیزای دیگه
تی ان تی تا نیم کیلو 100 هزار تومن میگیره و وقتی زنگ بزنی خودشون مامورشونو میفرستند به ادرس شما و از همون روز باید حساب کنی نهایتا 5 روز طول میکشه .
یه پست دیگه هم هست آرامکس اونم همینطوره فک کنم 20 تومن بیشتره . dhl رو نمیدونم .
ضمنا تیکت ها رو اگر ایمیل کنی بهتره چه کاریه بخواین پست کنید .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ندا جون من یادم نیست ؟
چند وقته منتظره کلیری ؟
من 20 روزه
CR1

پاسخ
شبنم جونم دعا كنيد واسه من و منيره جون
منيره جونم ايشالا با خبراي خوب بتونيم تاپيك و بتركونيم
بچه ها كي مثل من از هواپيما ميترسه؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، saba.m ، kamela ، منیره ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-23 ساعت 01:06)simi نوشته:  شبنم جونم دعا كنيد واسه من و منيره جون
منيره جونم ايشالا با خبراي خوب بتونيم تاپيك و بتركونيم
بچه ها كي مثل من از هواپيما ميترسه؟؟؟؟
سیمی عزیزم الان تو هواپیما هستی
امیدوارم ویزای یک ضربت رو بگیری و دل همه رو شاد کنی عزیزم
:***************
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، saba.m ، سی سی ، منیره ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سیمی جونم فدات بشم دوست مهربونم...منم دلم برات کلی تنگه...ممنونم از دعاهای قشنگت...منم همیشه دعا میکنم تو و همه بچه ها خوشی توی زندگشیون موج بزنه.....چند روزی نبودم ولی به یاد همه بودم....
علی اقا ما در خدمتیم...

مونا جونم نمیدونم جرا پیغام هام نمیرسه عزیزم

یچه ها من سایت سیس رو گم کردم...میشه لطفا بهم بدین؟همچنین اون سایت انکارا رو که کلیر ها توش در میاد رو میشه بهم بدین؟؟؟ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: منیره ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سیمی جون من هم مطمینم که یکضرب میگیری عزیزم...ریلکس باش ...بیا خوشحالمون کن عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، منیره ، yalda91 ، simi ، Tomas
منم بیشتر از 10 بار با تی ان تی فرستادم و خیلی عالی بود و 4 روزه رسید..دایم میشه توی سایتش چک کرد که الان پاکتت کجاست.
پاسخ
دوستان میشه در مورد این نامه که پس از ورود به امریکا که قصد با نامزدم تا 90 روز اززدواج کنم منو راهنمایی کنین؟؟
میشه انگلیسی تایپ کنم و بعد امضا یا باید بدم داروالترجمه و مهر دادگستری بخوره؟
و این نامه که مامانم تایید کنه رابطمونو چطور ؟باید فارسی باشه و بدم ترجمه شه یا میشه انگلیسی باشه و مامانم امضا کنه ؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 20:59)shabnam.84 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 19:08)NedaE نوشته:  ای خدا لعنت به این سایت ارمنستان با این وقت باز کردنشون!!!! یه دوووونه یه دونه باز میکنن!!!!!! الان فقط یه روز وقت خالی تو کلِ سال 2013 باز هستش که اونم 5 روز دیگه است و من نمیرسم برم Sad(

بچه ها چند نفر کیا الان منتظر کلیر شدن هستند؟

ندا مگه میشه آخه تو کل سال فقط یه مورد دیگه وقت باشه؟؟؟؟؟

شاید ماه به ماه خب باز میکنن. اگه هم اینجوره که میگی همون 5 روز دیگه رو
باید بری
نمی‌تونم اینو برم شبنم هنوز ۱ ماه از واکسنم نگذشته.نمیدونم واقعا چرا اینطوری وقت‌ها رو باز می‌کنن!!!!

(2013-06-22 ساعت 23:49)MONA FB نوشته:  ندا جون من یادم نیست ؟
چند وقته منتظره کلیری ؟
من 20 روزه

من منتظر کلیر نیستم هنوز MONA FB جون.فقط می‌خواستم بدونم چند تا از بچه‌ها الان منتظرند.
امیدوارم زودتر کلیر بشی‌ عزیزم

paris a من مسیج خالی‌ میگیرم از شما. هیچی‌ توش نیست!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها لطفا سایت سیس رو میشه بهم بدین؟انکارا رو هم بدین ممنون میشم.با تچکر

مونا جون امیلت رو دیدم الان...خیلی ازت ممنونم خیلی لطف کردی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها من توی سیس که کیس نامبرم رو میزنم مینویسه که Status Updated Date: 26-Apr-2013........در صورتی که مصاحبه شوهر من 17 اپریل بوده...این یعنی ما کلا اپدیت نمیشیم؟یعنی چی واقعا؟مال همه اینجوری؟از 17 اپریل تاحالا فقط 26 اپریل اپدیت شدیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas
simi جون, منیره جون اگه به اینترنت دسترسی دارین تو رو خدا بیاین و ریز ریز همینطوری که کاراتون پیش میره واسمون بنویسید. ما اینجا منتظریم. وای یعنی میشه مثلا آخرین قسمت سفرنامه تون این باشه که دو روز بعد از مصاحبه ویزاتون رو گرفتید. امیدوارم که اینجوری باشید... منتظریم... با خبرای خوب بیاید و بترکونید سایت رو Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، kamalir36 ، منیره ، NedaE ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-06-23 ساعت 19:05)سی سی نوشته:  simi جون, منیره جون اگه به اینترنت دسترسی دارین تو رو خدا بیاین و ریز ریز همینطوری که کاراتون پیش میره واسمون بنویسید. ما اینجا منتظریم. وای یعنی میشه مثلا آخرین قسمت سفرنامه تون این باشه که دو روز بعد از مصاحبه ویزاتون رو گرفتید. امیدوارم که اینجوری باشید... منتظریم... با خبرای خوب بیاید و بترکونید سایت رو Smile

سی سی جون من فردا باید برم جواب مدیکالمو بگیرم و روز بعدشم روز موعود که 2/5 انتظارشو کشیدم
خدایا به منو سیمی کمک ککککککککککککککن
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، NedaE ، سی سی ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، kamela ، simi ، سانازی ، Tomas
سلام بچه ها به کسایی که تازه اومدن خوشامد میگم .مرسی از کسایی که به یادم بودن.بچه ها من هرروز پست ها رو می خونم اما چیزی نمی نویسم که بچه ها ناامید نشم .خیلی داغونم .117 روزه که منتظرم همسرم اومد هفته دیگه بر می گرده اما هیچ خبری از کارم نیست .مرتب ایمیل می زنم ولی همه جوابهای تکراری.

سیمی جون امید.ارم که یک ضرب بگیری.اونایی که آنکارا نیستن شانس آوردن چون 80% از آنکارا ناراضی هستن.بچه هایی که رفتن دیگه درگیر کارهای زندگی شدن شاید حرفهای ما و استرسهامون براشون یاداور گذشته باشه وخوشایند نباشه.امیدوارم هر جا که هستن خوب باشن.:جودی عزیز،مرسده،آرین ،شیما جان وارکیده که تازه به جمع ویزا گرفته ها پیوسته.شاد باشیدو موفق

منیره حان مرسی که به فکرم بودی.
کاملیا جون چه خبر از کارهات؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، kamela ، battosai ، منیره ، سانازی ، Tomas ، simi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان