2013-06-22 ساعت 23:10
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 17:37)poram نوشته: منا جون با تی ان تی چند روزه میرسه به دستشون؟ می خوام boarding pass بلیط های مسافرت هامون رو بفرستم به نامزدم. به نظرت اسکن کنم بفرستم کافی نیست؟ میدونم اصلش رو بدم خیلی بهتره اما می ترسم پست حسابی طولش بده عزیزم 4-5 روز نهایتا طول میکشه . ولی یکبار واسه من 3 روزه رفت . اما بقیه اش 4 -5 روز بود . خودشون هم میگن 4-5 روز. بچه ها یه توضیح کلی میدم من شاید 5 دفه مدارک پست کردم 2-3 بار چیزای دیگه تی ان تی تا نیم کیلو 100 هزار تومن میگیره و وقتی زنگ بزنی خودشون مامورشونو میفرستند به ادرس شما و از همون روز باید حساب کنی نهایتا 5 روز طول میکشه . یه پست دیگه هم هست آرامکس اونم همینطوره فک کنم 20 تومن بیشتره . dhl رو نمیدونم . ضمنا تیکت ها رو اگر ایمیل کنی بهتره چه کاریه بخواین پست کنید .
CR1
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
2013-06-23 ساعت 01:06
شبنم جونم دعا كنيد واسه من و منيره جون
منيره جونم ايشالا با خبراي خوب بتونيم تاپيك و بتركونيم بچه ها كي مثل من از هواپيما ميترسه؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: shinna ، saba.m ، kamela ، منیره ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
2013-06-23 ساعت 08:05
(2013-06-23 ساعت 01:06)simi نوشته: شبنم جونم دعا كنيد واسه من و منيره جونسیمی عزیزم الان تو هواپیما هستی امیدوارم ویزای یک ضربت رو بگیری و دل همه رو شاد کنی عزیزم :***************
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326 تشکر کنندگان: kamalir36 ، saba.m ، سی سی ، منیره ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سیمی جونم فدات بشم دوست مهربونم...منم دلم برات کلی تنگه...ممنونم از دعاهای قشنگت...منم همیشه دعا میکنم تو و همه بچه ها خوشی توی زندگشیون موج بزنه.....چند روزی نبودم ولی به یاد همه بودم....
علی اقا ما در خدمتیم... مونا جونم نمیدونم جرا پیغام هام نمیرسه عزیزم یچه ها من سایت سیس رو گم کردم...میشه لطفا بهم بدین؟همچنین اون سایت انکارا رو که کلیر ها توش در میاد رو میشه بهم بدین؟؟؟ممنون میشم تشکر کنندگان: منیره ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
2013-06-23 ساعت 12:06
سیمی جون من هم مطمینم که یکضرب میگیری عزیزم...ریلکس باش ...بیا خوشحالمون کن عزیزم
2013-06-23 ساعت 12:16
منم بیشتر از 10 بار با تی ان تی فرستادم و خیلی عالی بود و 4 روزه رسید..دایم میشه توی سایتش چک کرد که الان پاکتت کجاست.
2013-06-23 ساعت 13:11
دوستان میشه در مورد این نامه که پس از ورود به امریکا که قصد با نامزدم تا 90 روز اززدواج کنم منو راهنمایی کنین؟؟
میشه انگلیسی تایپ کنم و بعد امضا یا باید بدم داروالترجمه و مهر دادگستری بخوره؟ و این نامه که مامانم تایید کنه رابطمونو چطور ؟باید فارسی باشه و بدم ترجمه شه یا میشه انگلیسی باشه و مامانم امضا کنه ؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013 رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013 دريافت رسيد مدارك: 17July 2013 نقص مدارک :9Sep 2013 اپروو: 16Oct 2013 دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013 سفارت :ابوظبی تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 20:59)shabnam.84 نوشته:نمیتونم اینو برم شبنم هنوز ۱ ماه از واکسنم نگذشته.نمیدونم واقعا چرا اینطوری وقتها رو باز میکنن!!!!(2013-06-22 ساعت 19:08)NedaE نوشته: ای خدا لعنت به این سایت ارمنستان با این وقت باز کردنشون!!!! یه دوووونه یه دونه باز میکنن!!!!!! الان فقط یه روز وقت خالی تو کلِ سال 2013 باز هستش که اونم 5 روز دیگه است و من نمیرسم برم (2013-06-22 ساعت 23:49)MONA FB نوشته: ندا جون من یادم نیست ؟ من منتظر کلیر نیستم هنوز MONA FB جون.فقط میخواستم بدونم چند تا از بچهها الان منتظرند. امیدوارم زودتر کلیر بشی عزیزم paris a من مسیج خالی میگیرم از شما. هیچی توش نیست!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013 تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها لطفا سایت سیس رو میشه بهم بدین؟انکارا رو هم بدین ممنون میشم.با تچکر
مونا جون امیلت رو دیدم الان...خیلی ازت ممنونم خیلی لطف کردی تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
2013-06-23 ساعت 14:52
بچه ها من توی سیس که کیس نامبرم رو میزنم مینویسه که Status Updated Date: 26-Apr-2013........در صورتی که مصاحبه شوهر من 17 اپریل بوده...این یعنی ما کلا اپدیت نمیشیم؟یعنی چی واقعا؟مال همه اینجوری؟از 17 اپریل تاحالا فقط 26 اپریل اپدیت شدیم؟
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas
2013-06-23 ساعت 19:05
simi جون, منیره جون اگه به اینترنت دسترسی دارین تو رو خدا بیاین و ریز ریز همینطوری که کاراتون پیش میره واسمون بنویسید. ما اینجا منتظریم. وای یعنی میشه مثلا آخرین قسمت سفرنامه تون این باشه که دو روز بعد از مصاحبه ویزاتون رو گرفتید. امیدوارم که اینجوری باشید... منتظریم... با خبرای خوب بیاید و بترکونید سایت رو
![]() نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا تشکر کنندگان: saba.m ، kamalir36 ، منیره ، NedaE ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
2013-06-23 ساعت 22:12
(2013-06-23 ساعت 19:05)سی سی نوشته: simi جون, منیره جون اگه به اینترنت دسترسی دارین تو رو خدا بیاین و ریز ریز همینطوری که کاراتون پیش میره واسمون بنویسید. ما اینجا منتظریم. وای یعنی میشه مثلا آخرین قسمت سفرنامه تون این باشه که دو روز بعد از مصاحبه ویزاتون رو گرفتید. امیدوارم که اینجوری باشید... منتظریم... با خبرای خوب بیاید و بترکونید سایت رو سی سی جون من فردا باید برم جواب مدیکالمو بگیرم و روز بعدشم روز موعود که 2/5 انتظارشو کشیدم خدایا به منو سیمی کمک ککککککککککککککن
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: saba.m ، NedaE ، سی سی ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، kamela ، simi ، سانازی ، Tomas
2013-06-23 ساعت 22:56
سلام بچه ها به کسایی که تازه اومدن خوشامد میگم .مرسی از کسایی که به یادم بودن.بچه ها من هرروز پست ها رو می خونم اما چیزی نمی نویسم که بچه ها ناامید نشم .خیلی داغونم .117 روزه که منتظرم همسرم اومد هفته دیگه بر می گرده اما هیچ خبری از کارم نیست .مرتب ایمیل می زنم ولی همه جوابهای تکراری.
سیمی جون امید.ارم که یک ضرب بگیری.اونایی که آنکارا نیستن شانس آوردن چون 80% از آنکارا ناراضی هستن.بچه هایی که رفتن دیگه درگیر کارهای زندگی شدن شاید حرفهای ما و استرسهامون براشون یاداور گذشته باشه وخوشایند نباشه.امیدوارم هر جا که هستن خوب باشن.:جودی عزیز،مرسده،آرین ،شیما جان وارکیده که تازه به جمع ویزا گرفته ها پیوسته.شاد باشیدو موفق منیره حان مرسی که به فکرم بودی. کاملیا جون چه خبر از کارهات؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: سی سی ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، kamela ، battosai ، منیره ، سانازی ، Tomas ، simi
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان