کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-06-23 ساعت 22:12)منیره نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 19:05)سی سی نوشته:  simi جون, منیره جون اگه به اینترنت دسترسی دارین تو رو خدا بیاین و ریز ریز همینطوری که کاراتون پیش میره واسمون بنویسید. ما اینجا منتظریم. وای یعنی میشه مثلا آخرین قسمت سفرنامه تون این باشه که دو روز بعد از مصاحبه ویزاتون رو گرفتید. امیدوارم که اینجوری باشید... منتظریم... با خبرای خوب بیاید و بترکونید سایت رو Smile

سی سی جون من فردا باید برم جواب مدیکالمو بگیرم و روز بعدشم روز موعود که 2/5 انتظارشو کشیدم
خدایا به منو سیمی کمک ککککککککککککککن

عزییییییزم. مطمئنم که روز موعود از همه روزهای دیگه برات راحت تر خواهد بود و از صمیم قلب برات آرزوی ویزای یکضرب دارم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، منیره ، سانازی ، Tomas
کاملا جونم چطوری؟ دختر ماهت چطوره؟ دلم برات تنگ شده بود/ چه خبر از کارا؟ Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html

کاملا جان این دو تا یکیند در واقع و میتونی چک کنی .

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx این هم سایت سیس .
ولی عزیزم فکر کنم اگر کلیر بشیم ایمیل بدن . و فقط به سایت و چک کردن نباشه کارشون .

سیمی جون و منیره جون به امید ویزای یه ضرب . انرژی مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
یلدا جون ایشالا خبر خوب رو اول شما بیاری . فردا دوشنبه است لاتاریا خیلی انرژی میدن واسه کلیر شدن اول هفته .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، منیره ، سانازی ، Tomas ، simi
مونا جون ممنونم ازت عزیزم..دستت درد نکنه.
یلدا جونم و شبنم جونم ممنونم که به یادمین منم دلم برای همتون تنگ شده بود مهربونای من....راستش من عین قبلم..اسپانسر هم نداریم و منم دارم تلاش میکنم یکی رو پیدا کنم..دعا کنید تورو خدا برای من...
یلدا جون به خدا دایم به فکرتم و خیلی برات دعا میکنم که زودتر کلیر بشی...خدا کنه زودتر دلت شاد بشه.

بچه ها شوهر من 17 اپریل چک خورد و توی سیس که نگاه میکنم 26 اپریل اپدیت شده و بعد از اون نشده...ایا این طبیعی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، منیره ، rrrraaaazzzz ، saba.m ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 02:30)kamela نوشته:  مونا جون ممنونم ازت عزیزم..دستت درد نکنه.
یلدا جونم و شبنم جونم ممنونم که به یادمین منم دلم برای همتون تنگ شده بود مهربونای من....راستش من عین قبلم..اسپانسر هم نداریم و منم دارم تلاش میکنم یکی رو پیدا کنم..دعا کنید تورو خدا برای من...
یلدا جون به خدا دایم به فکرتم و خیلی برات دعا میکنم که زودتر کلیر بشی...خدا کنه زودتر دلت شاد بشه.

بچه ها شوهر من 17 اپریل چک خورد و توی سیس که نگاه میکنم 26 اپریل اپدیت شده و بعد از اون نشده...ایا این طبیعی هست؟

آره عزیزم .آپدیت کردن همیشه نیست زمانی است که رو کیس شما کار میشه .معمولا اولش چند بار میشه بعد یه مدت یک ماهه حداقل فاصله میوفته .خدا می دونه که روش کارشون چیه .ولی بچه های لاتاری (عمو سعید )زحمت کشیده یه برسی درباره کیس خودش کرده وتو صفحه لاتاری ها نوشته .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamela ، منیره ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
کدوم قسمته یلدا جون . لینکشو میذاری ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 13:28)MONA FB نوشته:  کدوم قسمته یلدا جون . لینکشو میذاری ؟
پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت CEAC
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، منیره ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 13:47)Saeedv13 نوشته:  [quote='MONA FB' pid='363832' dateline='1372064323']
کدوم قسمته یلدا جون . لینکشو میذاری ؟
پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت CEAC
[/quote

ممنونم عمو سعید خیلی به اطلاعاتم اضافه شد و همچنین خیلی سوال دارم .
ولی الان دارم میرم مولودی بچه ها . عید همتون هم مبارک .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kamela ، منیره ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
سلام امروز ۱۱ مدیکال داشتم. بعد از خون و عکس گفتن برین ۳ بیاین. وقتی مدیکال رو ۲ ضرب بدن دیگه حساب مصاحبه معلومه دیگه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamela ، منیره ، rrrraaaazzzz ، saba.m ، سانازی ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 14:58)itex نوشته:  سلام امروز ۱۱ مدیکال داشتم. بعد از خون و عکس گفتن برین ۳ بیاین. وقتی مدیکال رو ۲ ضرب بدن دیگه حساب مصاحبه معلومه دیگه.

سلام. شما مصاحبه تون کجا بود؟
امیدوارم ازین به بعدش خوب باشه...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، kamela ، rrrraaaazzzz ، منیره ، سانازی ، Tomas
(2013-06-23 ساعت 22:56)yalda91 نوشته:  سلام بچه ها به کسایی که تازه اومدن خوشامد میگم .مرسی از کسایی که به یادم بودن.بچه ها من هرروز پست ها رو می خونم اما چیزی نمی نویسم که بچه ها ناامید نشم .خیلی داغونم .117 روزه که منتظرم همسرم اومد هفته دیگه بر می گرده اما هیچ خبری از کارم نیست .مرتب ایمیل می زنم ولی همه جوابهای تکراری.

سیمی جون امید.ارم که یک ضرب بگیری.اونایی که آنکارا نیستن شانس آوردن چون 80% از آنکارا ناراضی هستن.بچه هایی که رفتن دیگه درگیر کارهای زندگی شدن شاید حرفهای ما و استرسهامون براشون یاداور گذشته باشه وخوشایند نباشه.امیدوارم هر جا که هستن خوب باشن.:جودی عزیز،مرسده،آرین ،شیما جان وارکیده که تازه به جمع ویزا گرفته ها پیوسته.شاد باشیدو موفق

منیره حان مرسی که به فکرم بودی.
کاملیا جون چه خبر از کارهات؟

یلدا جون امیدوارم زودتر کلیر بشی‌ خیلی‌ سخته. وقتی‌ ایمیل میزانی‌ چه جوابی‌ میدان بهت؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، منیره ، saba.m ، rrrraaaazzzz ، kamela ، سانازی ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 15:13)سی سی نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 14:58)itex نوشته:  سلام امروز ۱۱ مدیکال داشتم. بعد از خون و عکس گفتن برین ۳ بیاین. وقتی مدیکال رو ۲ ضرب بدن دیگه حساب مصاحبه معلومه دیگه.

سلام. شما مصاحبه تون کجا بود؟
امیدوارم ازین به بعدش خوب باشه...

من آنکارا هستم. ممنون. باز فردا باید برم نتیجه رو بگیرم. ۲۳۰ دلار هم هزینه شد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، tondar ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، kamela ، Tomas
سیمی جونم امیدوارم با خبرای خوب بیای ......انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، tondar ، MONA FB ، kamela ، shinna ، saba.m ، shabnam.84 ، منیره ، سانازی ، Tomas
سیمی جون امیدوارم با دست پر برگردی...برات دعا میکنم.....
ارکیده جون شما کی میری؟همه چیز به سلامتی ردیفه؟اماده شدی کم کم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، ارکیده ، simi ، shabnam.84 ، Tomas
سلام
اینترنت من از دیروز قطع بود ، دل تو دلم نبود که ببینم سیمی چکار کرده.
سیمی جون من 1 شنبه روزه بودم کلی برات دعا کردم، منیره و یلدا و منای عزیزم واسه شما هم همین طور.
سانازی برای خودم و خودتم دعا کردم که اپرو شیم Sad
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، rrrraaaazzzz ، simi ، MONA FB ، منیره ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان