کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-06-24 ساعت 14:58)itex نوشته:  سلام امروز ۱۱ مدیکال داشتم. بعد از خون و عکس گفتن برین ۳ بیاین. وقتی مدیکال رو ۲ ضرب بدن دیگه حساب مصاحبه معلومه دیگه.

امیدوارم که مصاحبه تون یکبار باشه و ویزاتون را همون روز بگیرید. به دلت بد نیار . همه چیز خوب پیش می ره انشالله.
موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، itex ، Tomas
آره کاملا جون همه چیز خوبه منتظر جواب مصاحبه سیمی هستم که بلیط بگیرم اگه ایشالا یه ضرب بگیره 20 روز دیگه با هم می ریم....به اون شماره که بهت دادم زنگ زدی؟می تونه کمکی بهت بکنه؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shinna ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، simi ، منیره ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، Tomas
بچه هااااا من با ويزاي يه ضرب دارم باهاتون صحبت ميكنم گرفتمششششششش
بچه ها نميدونين اين همه انرژي تون چقدر منو خوشحال كرد و دعاي تك تكتون بدرقه راهم بود ، كاملا جونم شينا جونم اركيده جونم مونا جونم يلدا جونم و تك تكتون رو از صميم قلب دوست دارم الان خيلي نميتون آن باشم اما قطعا زوووود با خيلا راحت براتون پست ميزارم فقط اينو بگم خانم مليكا نامبر وان هستش ، واقعععععا منو كمك كرد كمال تشكر رو ازش دارم
سي سي جان بزودي يه سفر نامه توپ همينجا براتون ميزارم همه تون رو ميبوسم بووووس
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تبریک زیاااااااااااااااااااااااااااااد سیمی جونم.......سیمی ببین اشتباه منو تکرار نکن بده ملیکا فردا ویزاتو برات بگیره.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، simi ، منیره ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
سيمي جان مببببببببببببببببببباركككككككككههههههه
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، منیره ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-06-25 ساعت 14:21)simi نوشته:  بچه هااااا من با ويزاي يه ضرب دارم باهاتون صحبت ميكنم گرفتمششششششش
بچه ها نميدونين اين همه انرژي تون چقدر منو خوشحال كرد و دعاي تك تكتون بدرقه راهم بود ، كاملا جونم شينا جونم اركيده جونم مونا جونم يلدا جونم و تك تكتون رو از صميم قلب دوست دارم الان خيلي نميتون آن باشم اما قطعا زوووود با خيلا راحت براتون پست ميزارم فقط اينو بگم خانم مليكا نامبر وان هستش ، واقعععععا منو كمك كرد كمال تشكر رو ازش دارم
سي سي جان بزودي يه سفر نامه توپ همينجا براتون ميزارم همه تون رو ميبوسم بووووس

سیمی جون تبریک من را هم بپذیر. خیلی خوشحال شدم که ویزاتو یک ضرب گرفتی. این به همه ما یک انرژی مضاعف می ده. موفق باشی. منتظر سفرنامه ات هستم.
ریتا
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، simi ، منیره ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سیمی جون خیلی خیلی تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، simi ، منیره ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سیمی عزیزمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
یه عالمه بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
ببخشید من جلوی اشکمو نمیتونم نگه دارم Sad(
خدایا چقدر خوشحالم
ممنون خدا جون
تبریک میگم عزیزم
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، simi ، منیره ، shabnam.84 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مبارک باشه سیمی جوووون
خیلی خوشحال شدم عزیزم .
انشا اله به زودی میری سر زندگیت .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، tondar ، منیره ، shabnam.84 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
SmileSmileدوستااااااای خوبم هووووووووووووورراااااااا
ویزا یک ضرب گرفتم
سیمی جون تبریییک
مرسی دوستای خوبم که دعام کردین Smile
خدایییا دل همه رو شاد کن
ویزا:F2A, تشکیل پرونده:Feb7/2011،تکمیل پرونده NVC:4sep2012،دریافت نامه مصاحبه:may1/ 2013،تاریخ مصاحبه :اواخرJUN،دریافت ویزا: ؟ مقصد:کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، mehdiii ، saba.m ، tondar ، rrrraaaazzzz ، houmanmir ، آناهيتا ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، simi
سیمی عزیزم یه دنیا تبریک میگم بهت. خوشبخت بشی و زنگی زیبایی رو کنار همسرت شروع کنی Smile

چقدر خوبه که با هم میرین ارکیده Smile اینجوری انگار آدم خیالش راحت تره

هورااااااااااااااااااااااااااااااا برای خبرای خوش

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، منیره ، Tomas
منیره جون تبریک می گم...
آره شبنم جون خیلی خوبه.....مخصوصا با سیمی که هستم یه ریز حرف میزنیم...1 لحظه هم حرفامون تموم نمی شه..بعضی وقتا فکرشو می کنم با خودم می گم ما این همه موضوع برای حرف زدن چجوری به ذهنمون می رسه...

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، kamela ، منیره ، shabnam.84 ، Tomas ، simi
منیره جونم تبریککککککککککککککککککککککککککککککککک
خیلی خوشحالم واسه دوستای خوبم که ویزا یه ضرب گرفتن .
خدا جون مرسی که دل بچه ها رو خوش کردی .
بازم این تاپیک دار میترکه .
تو این خوشحالیا واسه یلدا هم دعا کنیم کلیر بشه . من حالشو میفهمم.
منیره و سیمی واسه یلدا هم دعا کنید که به قوله کاملا دعای ویزا گرفته ها زودتر میگیره .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، saba.m ، rrrraaaazzzz ، منیره ، shabnam.84 ، yalda91 ، Tomas ، simi
منیره و سیمی جون
از صمیم قلب به هر دو تبریک میگم و براتون ارزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی دارم انشااله همیشه شادو پیروز باشیدWink
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، saba.m ، poram ، tondar ، rrrraaaazzzz ، منیره ، shabnam.84 ، Tomas ، simi
وااااااي منيره جون خيلي تبريك ميگم خيلي خوش حال شدم
تعريف كن چي شد ؟Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، منیره ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان