کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
منيره جون pttچيه؟
عزيزم خيلي خوشحالم برات براي همه دعا كن
خدا از دهنت بشنوه انكارا اين أواخر همش به همه چك داده
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas ، منیره ، سانازی
itex عزیز تبریک می گم Smile

مونا جان مرســــــــــی عزیزم. ایشالا به زودی هممون آرامش پیدا کنیم.

مرسی از دوستانی که راهنماییم کردین، مامانم میگه " نه مادر بزار برا مصاحبه بیاد"

بهش گفتم از وکیلمون هم بپرسه ببینه اون چی میگه. دیگه مغزم کار نمی کنه نمیدونم

فک کنم افسردگــــی گرفتم Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سی سی ، MONA FB ، itex ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-06-27 ساعت 21:36)منیره نوشته:  سلام دوستان
صدای منو از انکارا می شنوید مررررررررسسسسسسسسی از همه تون بابت تبریکات دلنشینتون دوستان می خوام یه چی بگم دلتون خنک شه انکارا داره چپ و راست ویزا یک ضرب میده
شناسنامه و ترجمه حتما ببرید ترجمه به روز باشه اولین چیزی که می خواد شناسنامس
من :شناسنامه -پاسپورت-سند ازدواج-ptt-tax-w2-مشخصات خواهر برادر-قبض اب برق تلفن شوهرم-مدیکال-البوم عکس-لیست تمام مسافرت های خارج کشور
-عکس دو قطعه-ازم گرفتن ولی از بعضی ها مدرک تحصیلی هم خواستن
سوال:کجا کار می کنی خودت و شوهرت-چند سال ازدواج کردی-عروسی تون کجا بوده-بعععععععدم Smileپاست پیش ما میمونه 3 روز دیگه برید پست و بگیریدشSmile
ایشالا همگی به سرعت ویزا بگیرییییین

عزیییییییییییییزم... خیلی خبر خوبی بود. مطمنا الان خیال بچه های مصاحبه آنکارایی هم کلی راحت شده. برات خوشحالم عزیزم و کلی تبریک میگم. منیره جون یه سوال:
به نظرت بلیط رفت و برگشت رو به ترتیب چند روز قبل و چند روز بعد از مصاحبه بگیریم؟ به خصوص بلیط برگشت رو که اگه ویزا یکضرب شد بشه تا آماده شدن ویزا اونجا موند و اگه نشد هم زیاد ضرر نکنیم... Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، منیره ، سانازی
تمام روز تمام شب یکی دیگم
من از حالم به این مردم ، دروغای بدی میگم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، yalda91 ، itex ، tondar ، Tomas ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، سانازی
Itexجان خيلي خيلي تبريك خيلي خوشحال شدم
تعريف كن چي شد ؟
ايشالا خدا دل همه رو شاد كنه دل همه مهاجراي منتظر رو هم با يه ضرب شاد كنهBig Grin
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-06-27 ساعت 06:55)girl نوشته:  منیره جون و سیمی عزیزم بهتون از صمیم قالب تبریک میگم.. امیدوارم زندگی‌ خیلی‌ خوبی‌ در انتظارتون باشه Smile

سلام .دوستای خوبم .سیمی جون ومنیره حون بهتون از صمیم قلب تبریک می گم با آرزوی زندگی خوب و خوش در کنار همسرانتونWink
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، MONA FB ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، منیره
بچه ها ایمیل تحویل پاسپورت هم اومد. حتی لازم نیست بیشتر هم بمونم. دیروز نزدیک بود بلیطم رو از یکشنبه بندازم ۵ شنبه. سرعت در حد بنز
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، kamalir36 ، tondar ، shinna ، Tomas ، shabnam.84 ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، kamela ، سانازی
اه ه ه ه من این مرسسسسسسسییی و یاد نمگیرم چراااااااااااااااااااااا نداااا
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، سانازی
تو دیکته ت چند بوده مدرسه؟ Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، سانازی
همیشه ناپلئونی پاس میکردم حالا ناپلئون و درست نوشتم؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، rrrraaaazzzz ، سانازی
تندر مرسی جان مرسی جان انشالا مرسی زودتر این کیس مرسی نامبر رو بگیری که همزمان بریم سفارت.تو خیلی خوش یمنی مرسی 3 ماهه اپروو شدی بیا اونجا تو قبل مصاحبه یه دستی هم روی سر من بکش Smile) مرسی مرسی مرسی

اِ توماس هم اینجاست Big Grin یه مدت بود ندیده بودمت! خوبی؟ هنوزم سایلنتی؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، rrrraaaazzzz ، سانازی
اره خدا کنه این کیس نامبرو زود تر بدن کلی بهشون میگم مرسی مرسی مرسی مرسی
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی
http://mohajersara.com/thread-5608-page-11.html
بچه ها این سفر نامه منه بلد نبودم بذارمش توی امضام سی سی جون سوالاتت رو توی سفرنامم جواب دادم میخواستم جواب خصوصی بدم دیگه گفتم یه باره یه سفرنامه بذارم که بقیه هم استفاده کنن.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، tondar ، yalda91
(2013-06-28 ساعت 15:15)ارکیده نوشته:  http://mohajersara.com/thread-5608-page-11.html
بچه ها این سفر نامه منه بلد نبودم بذارمش توی امضام سی سی جون سوالاتت رو توی سفرنامم جواب دادم میخواستم جواب خصوصی بدم دیگه گفتم یه باره یه سفرنامه بذارم که بقیه هم استفاده کنن.....

ارکیده جون... ممنون ازت. سفرنامه خیلی خوب بود. کامل و دقیق. مطمئنا خیلی به همه میتونه کمک کنه. ممنون واقعا...
اونقدر خوب نوشته بودی که وقت خوندنش کلی احساساتی شدم. به خصوص اون قسمت که راجع به احساست زمان بیرون اومدن از اتاق مصاحبه نوشته بودی... عزییییییییییییییزم... امیدوارم خوشبخت بشی و زندگیت همیشه شیرین و شاد باشه... :-****
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، منیره ، سانازی
مر(سسسسسس)ی ارکیده سفرنامه خوبی بود دستو پنجولت طلا خیلی مفید بود
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان