اینجا جا داره یادی از داداش گلم آرین خان بکنم که دیگه در بلاد کفر حسابی غوطه ور شده (ندا غوطه ورو درست نوشتم) یه سریم اینجا نمیزنه
آرین بابا بیا بگو چیکارا میکنی اجازه کارت اومد؟
k1
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
اینجا جا داره یادی از داداش گلم آرین خان بکنم که دیگه در بلاد کفر حسابی غوطه ور شده (ندا غوطه ورو درست نوشتم) یه سریم اینجا نمیزنه
k1
2013-06-28 ساعت 17:08
itex جان خیلی خیلی یهت تبریک میگم و از این سرعت انکارا شگفت زده شدم..همیشه شاد باشید.
مونا جونم ممنونم از دعای قشنگت و من هم دعا میکنم تو و یلدا جون همین روزا خبر کلیر شدنتون رو بدین... برای همه بچه های اینجا ارزوی سلامتی(اول از همه) و سریع انجام شدن کاراشون رو دارم.
2013-06-28 ساعت 18:54
قدرت خدا مدارک من رسیده اداره پست. دعا کنین طبق سایت PTT مرکز YENİŞEHİR-ANK.شنبه ها باز باشه حتما. اگر میدونستم به این زودی میرسه الکی نمیرفتم موزه گردی. میرفتم دم اداره پست میشستم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]()
نگران نباش . ایشالا میرسه . ما هم دعا میکنیم واست .
بچه ها انکارا هم داره خوب عمل میکنه . یلدا جون تو تاپیک کلیرنس لاتاری بودم امروز چند تا کیس بچه ها تو یه سایت ترک کلیر شده و اون طور که از امضاهاشون دیدم واسه فوریه بودن چندتاشون . یه سر بزن یه خبر بده به من خانمی. (2013-06-28 ساعت 16:13)tondar نوشته: اینجا جا داره یادی از داداش گلم آرین خان بکنم که دیگه در بلاد کفر حسابی غوطه ور شده (ندا غوطه ورو درست نوشتم) یه سریم اینجا نمیزنه تندر جان اخه ادم پاش برسه اونجا دیگه وقت نمیکنه بیاد به صفحات اجتماعی مجازی سر بزنه که خخخخخخخخخخخخخخخ. عاخه انقدر اجتماع واقعی اونور ابها سرگرم کننده است که نگو . به قول فامیل دورررررررررررررر: نخوردیم نون گندیم ولی خیلیا رو دیدیم که رفتن و ما هم از دور فقط واسشون ارزوی خوش بختی داریم و ایشالا نوبت شما . نوبت ما . نوبت همه . ![]() ![]() ![]()
CR1
تشکر کنندگان: kamalir36 ، tondar ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی
2013-06-28 ساعت 22:31
رفقا ردیفین همه؟ یلدا هنوز اینجایی که تو بابا... میخوای پاشم برم دم دفتر اف بی ای این توماس بی معرفت رو بقه کنم بگم این یلدا چه هیزم و تری بت فروخته؟ ینی از این که بت بگم صبر کن حالم به هم میخوره اما نمیشه هم تحمل نکرد... اما ارزشش رو داره نگران نباش...
کاملا (ژژژژژژژژژژژژژژژژژژ) و عروسکش چطورین؟ ارکیده و سیمی هم که همیشه عین لاله و لادن چسبیده بودن به هم با هم هم ویزا گرفتن.... تو فیس بوک درود دادیم خدمتشون محل نزاشتن ![]() مونا هم هنوز منتظره .... کلا صبر کردن خودش مصیبت داره اما وقتی زندگیت هم رو هواست مصیبتش از جنس دندون درده...پدر ادم در میاد... داششششششششششششششششششششششششش تندر هم که پرچم و بالا نگه داشته تو غلط نوشتن دمش گرمممممم..... نبینم کسی کم تر از گل بگه به این پوریای ما.... گچپژ ایفونت چطوره ؟ ![]() والا بلا من بی معرفت نیستم... این منیجر خونه ما کلا خونه بند نمیشه ... 15 روز پیش قرار داد بستیم واسه اینترنت هی میان وصل کنن این خانم منیجر ما با بچه هاش و دوست پسرش میره الواطی یارو پشت در میمونه ... با گوشیم هم که میام چون پلن خانوادگیه اینترنتش محدوده ... میبینم که کاربرهای جدید هم اضافه شدن به دوستمون وایتکس هم تبریک میگم ![]()
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-06-28 ساعت 22:49
چاکریم داداش خوشم میاد خودت نیستی سایت هست تا اسمتو میارن سری میای کارت درسته داداشششششششششش
کار و بار چی کار کردی آرین اجازه کارت اومد؟ گواهی نامه گرفتی؟ تعریف کن واسمون
k1
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، سانازی
راستی یه عذر خواهی هم باید از کاربز paris a بکنم که واسه اولین بار بدقول شدم جلوش... دوست گلم به خدا برات پیگیر بودم اما نداشتن اینترنت و پر کردن فرم ها واسه گرین کارت و اجازه کار و گرفتن خونه و خرید وسایل بدجوری دست و بالم رو بست... شرمنده به خدا به دل نگیر از ما کوتاهی نکردم نشد واقعا....
عمو سعیدددددددددد دلتنگت شده بودم خدایشش نفهمیدیم اومدی بالاخره یا هنوز ایرانی ... اون قولی که بت دادم و هست روش هنوزا.... پاشو بیا خونه ما کباب و بزنیم و .... ![]() بچه ها اگر لس انجلس میخواین بیاین هواش عین هوای کیشه... روز ها داغ و تا حدودی شرجی و شبا سرد مثل پاییز.. خورد و خوراک ارزون ماشین ها ارزون لباس ارزون ... سیگار ( زبونم لال ) گرووووننننننننننننن.. پاکتی 7 8 دلار... البته پروموشن میخوره بعضی وقت ها ارزون میشه .... من هنوز اجازه کارم نیومده اما سوشالم اومد یک هفته بعد از اومدنم ( این که میگن اومد خودش نمیاد باید خودتون اقدام کنین براش ) رفتنم dmv واسه گواهینامه هم امتحان دادم و همون سری اول قبول شدم اما ازمون عملیش مونده که حدود 2 هقته دیگه باید بدم .... از همه ی فرم ها هم یکی یه نمونه ور داشتم که بزارم اینجا همتون ببینین منتها تا اینترنتم وصل نشه نمیتونم .. حتما یاداوری کنین بم.... رانندگی های اینجا هم به قول خودمون خیلی رو حساب کتابه ... ینی بهتر بگم خیلی سوسلن.. راهنمات روشن بمونه دستشون رو میزارن رو بوق ... سرعت ا همه کم ماشینا همه نو... ینی چی اخه گندش و در اوردن دیگه ![]() خلاصه سوالی چیزی دارین بگین من در خدمتم
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-06-29 ساعت 00:59
مر(سسسسسس)ی آرین اگه فرما رو بزاری که خیلی حال دادی
آرین یه سوال در مورد هزینه این فرم ها هزینه ثبت ازدواج و سو شالو گواهینامه و اینام بگی ممنون میشم
k1
کندر جان!
![]() سوشال که پول نمیخواد میتونی به هرکدوم از این ادرس ها بری لینک و فرمش رو پر میکنی... واسه گواهینامه باید 32 دلار بدی اگر ای دی هم بخوای 32 دلار دیگه اضافه میشه که برای سن های 18 به بالا لازم نیست چون همون گواهینامت میشه ایدیت میتونی بری یه اداره dmv به این ادرس ها لینک و امتحان ایین نامه بدی و اگر قبول شدی وقت واسه امتحان عملی میگیری.. من اولین باری که دادم قبول شدم بر عکس بعضی ها ![]() ![]() واسه ازدواج هم 120 دلار دادیم و ثبت اداریش رو کردیم و رسما و قانونا تموم شد... بعد از ازدواج هم برای گرین کارت و اجازه کار باید 1070 دلار چک بنویسین به حساب اداره مهاجرت با 7 8 تا فرم بفرستین uscis ... منم هقته ی دیگه باید برم واسه اثر انگشت و biometrik تا بعد اون ایشالا گرین کارت و این اجازه کار کوفتی رو بگیرم ... ----------- ادرس ها همه برای لس انجلسه یهو کسی از فلوریدا پا نشه بیاد ![]()
2013-06-29 ساعت 02:22
ارین جان ممنونم ازت..دلمون برات خیلی تنگ شده بود..انای گل چطوره؟ما هم مثل قبل هستیم..هنوزم اسپانسر پبدا نکردم و کلی غصه دارم..راستی اون خانم منیجر با بچه هاش و دوست پسرش رو خوب اومدی!!!ارین ببین این منیجرتون اسپانسر ما میشه توروخداااااااا...ژژژژژژژژژژژژ.....تند تند بیا سر بزن پیلیز....انا رو از طرف من ببوس.
2013-06-29 ساعت 08:13
سلام آرین جان
نه اشکالی نداره درکت می کنم من دوباره تمامی مدارک و فرستادم حالا نامزدم دوباره می خواد بفرسته این دفعه ببینیم چی میشه ولی این سری با Expree می فرسته
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013 رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013 دريافت رسيد مدارك: 17July 2013 نقص مدارک :9Sep 2013 اپروو: 16Oct 2013 دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013 سفارت :ابوظبی تشکر کنندگان: سانازی
2013-06-29 ساعت 09:34
(2013-06-28 ساعت 15:15)ارکیده نوشته: http://mohajersara.com/thread-5608-page-11.html ارکیده جان بهت تبریک میگم و امیدوارم در تمام مراحل زندیگیت شلنس باهات یار باشه ومرسی بابت سفرنامه خیلی خوب بود
2013-06-29 ساعت 09:58
به به اینجا جا داره که بگم کیس نامبرمونم اومدو مدارکم ارسال شد به سفارتو کف مرتب
k1
2013-06-29 ساعت 10:05
tondar جان تبریک می گم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013 رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013 دريافت رسيد مدارك: 17July 2013 نقص مدارک :9Sep 2013 اپروو: 16Oct 2013 دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013 سفارت :ابوظبی تشکر کنندگان: tondar ، saba.m ، NedaE ، shabnam.84 ، سانازی
|