کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-06-29 ساعت 09:58)tondar نوشته:  به به اینجا جا داره که بگم کیس نامبرمونم اومدو مدارکم ارسال شد به سفارتو کف مرتب

تبریک می گم Tondar جان. به سلامتی. انشالله که موفق باشی و به زودی بقیه مراحل را به خوبی پشت سر بذاری.
راستی مصاحبه ات کجاست؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، tondar ، paris a ، NedaE ، سانازی ، منیره
تندر جان تبریک میگم...دیگه افتادی تو سرازیری.....بقیش یه چشم به هم زدنه...
آرین سیمی هنوز دبی ه (1ساعته موندم دبی ه رو چجوری بنویسم....)2شنبه تهرانه 20 روز بعدش با هم میایم لس آنجلس ولی من با شوشو 1 هفته لس آنجلس هستیم بعدش میریم یه ایالت دیگه...
آناهیتا جون قهوه رو آماده کن داریم میایم واسه آرین هم یه ساندویچ 1 متری آماده کن وگرنه همه قهوه هامونو میخوره.....
به بچه هایی که بابت سفرنامه تشکر کردن باید بگم که وظیفم بوده امیدوارم تونسته باشم با نوشتنش بهتون کمک کوچیکی کرده باشم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، tondar ، paris a ، arian307 ، kamela ، NedaE ، MONA FB ، kamalir36 ، آناهيتا ، سانازی
(2013-06-29 ساعت 10:47)kamalir36 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 09:58)tondar نوشته:  به به اینجا جا داره که بگم کیس نامبرمونم اومدو مدارکم ارسال شد به سفارتو کف مرتب

تبریک می گم Tondar جان. به سلامتی. انشالله که موفق باشی و به زودی بقیه مراحل را به خوبی پشت سر بذاری.
راستی مصاحبه ات کجاست؟
ممنون kamalir جان مصاحبم ارمنستانه
انشالله همه بچه ها کارشون درست بشه بزودی
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، saba.m ، NedaE ، shabnam.84 ، سانازی
آقا این چه وضعیه؟ رفتم PTT برگه صورتی و پاسپورت خالی رو برام پست کردن. توی سفارت گفت تمومه مدارک و فرمها رو هم داد به خودم. یعنی چی؟
نوشته مراحل اداری داری و من هم ظاهرا administrative process خوردم
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
(2013-06-29 ساعت 12:19)itex نوشته:  آقا این چه وضعیه؟ رفتم PTT برگه صورتی و پاسپورت خالی رو برام پست کردن. توی سفارت گفت تمومه مدارک و فرمها رو هم داد به خودم. یعنی چی؟
نوشته مراحل اداری داری و من هم ظاهرا administrative process خوردم

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه وضعیه Sad
واقعا جای تاسف داره هر جوری دوست دارن با ما رفتار می کنن
عیب نداره ITEX جان حتما قسمت اینجوری بوده ایشالا به زودی کلیر میشی
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، سانازی ، yalda91
اﺭﻛﻴﺪﻩ ﭼﻪ ﺧﻮﻭﻭﻭﺑﺒﺒﺐ ... ﭘﺲ ﺑﺮﻡ ﻛﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺷﻤﺎﺭﻡ ﺭﻭ ﻣﺴﻴﺞ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺗﻮ ﻓﻴﺲ ﺑﻮﻕ
.......
ﻭاﻳﺘﻜﺲ ﺟﺎﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﺷﺪﻡ اﺯ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻛﺎﻣﻨﺘﺖ... ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺗﺮﻛﻴﻪ ﺗو اﻳﻦ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ اﺯ اﻳﻦ ﺳﻮﺗﻲ ﻫﺎ ﺯﻳﺎﺩ ﺩاﺩﻩ... ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻌﺪ اﺯ 100 ﺭﻭﺯ و ﺭﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻥ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﺻﺤﻨﻪ اﻱ ﻛﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﻳﺪﻱ ﻣﻮاﺟﻪ ﺷﺪﻥ ..... ﺑﺒﻴﻦ ﺗﻮﻱ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﭼﻲ ﺭﻭ ﺗﻴﻚ ﺯﺩﻩ?
اﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻫﻢ ﭘﻴﮕﻴﺮ ﺷﻮ ﺑﺎ ﻣﺘﺎﻧﺖ اﻣﺎ ﺟﺪﻳﺖ...اﻳﺷﺎﻻ ﻛﻪ ﺑﺪﻥ ﻭﻳﺰا ﺭﻭ ﻳﻚ ﺿﺮﺏ اﮔﻪ ﻧﻪ ﻫﻢ اﮔﺮ ﻧﻘﺺ ﻣﺪﺭﻙ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ( ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﻫﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ(
ﺗﻮ ﺗﻮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻱ و ﻭﻳﺰا ﺑﺖ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ ﻓﻘﻄ ﺑﺎ ﻛﻤﻲ ﺗﺎﺧﻴﺮ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، ارکیده ، tondar ، NedaE ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
توی یرگه جلوی administrative process علامت زده. پایینش هم مدارک گفته passport و pickup registration بیارین
فعلا که باید برگردم ایران به وکیلم میگم پیگیری کنه. اصلا حال خوبی ندارم موندم به خانمم چطوری بگم...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
(2013-06-29 ساعت 12:36)arian307 نوشته:  اﺭﻛﻴﺪﻩ ﭼﻪ ﺧﻮﻭﻭﻭﺑﺒﺒﺐ ... ﭘﺲ ﺑﺮﻡ ﻛﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺷﻤﺎﺭﻡ ﺭﻭ ﻣﺴﻴﺞ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺗﻮ ﻓﻴﺲ ﺑﻮﻕ
.......
ﻭاﻳﺘﻜﺲ ﺟﺎﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﺷﺪﻡ اﺯ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻛﺎﻣﻨﺘﺖ... ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺗﺮﻛﻴﻪ ﺗو اﻳﻦ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ اﺯ اﻳﻦ ﺳﻮﺗﻲ ﻫﺎ ﺯﻳﺎﺩ ﺩاﺩﻩ... ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻌﺪ اﺯ 100 ﺭﻭﺯ و ﺭﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻥ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﺻﺤﻨﻪ اﻱ ﻛﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﻳﺪﻱ ﻣﻮاﺟﻪ ﺷﺪﻥ ..... ﺑﺒﻴﻦ ﺗﻮﻱ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﭼﻲ ﺭﻭ ﺗﻴﻚ ﺯﺩﻩ?
اﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻫﻢ ﭘﻴﮕﻴﺮ ﺷﻮ ﺑﺎ ﻣﺘﺎﻧﺖ اﻣﺎ ﺟﺪﻳﺖ...اﻳﺷﺎﻻ ﻛﻪ ﺑﺪﻥ ﻭﻳﺰا ﺭﻭ ﻳﻚ ﺿﺮﺏ اﮔﻪ ﻧﻪ ﻫﻢ اﮔﺮ ﻧﻘﺺ ﻣﺪﺭﻙ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ( ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﻫﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ(
\
آرین من ف.بوق ندارم...پارسال بستمش ولی بیام اونجا یه دونه جدید می سازم...

آرین مطمئنی گرین کارت و اجازه کار 1070 دلاره؟؟؟؟؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
(2013-06-29 ساعت 12:36)arian307 نوشته:  اﺭﻛﻴﺪﻩ ﭼﻪ ﺧﻮﻭﻭﻭﺑﺒﺒﺐ ... ﭘﺲ ﺑﺮﻡ ﻛﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺷﻤﺎﺭﻡ ﺭﻭ ﻣﺴﻴﺞ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺗﻮ ﻓﻴﺲ ﺑﻮﻕ
.......

سلام آرین جان
نه اشکالی نداره درکت می کنم
من دوباره تمامی مدارک و فرستادم
حالا نامزدم دوباره می خواد بفرسته این دفعه ببینیم چی میشه
ولی این سری با Expree می فرسته
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
(2013-06-29 ساعت 12:51)itex نوشته:  توی یرگه جلوی administrative process علامت زده. پایینش هم مدارک گفته passport و pickup registration بیارین
فعلا که باید برگردم ایران به وکیلم میگم پیگیری کنه. اصلا حال خوبی ندارم موندم به خانمم چطوری بگم...

سلام یعنی چی Sadچطور ؟مگه میشه .................خیلی ناراحت شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، tondar ، سانازی ، yalda91
روز مصاحبه آماده بودم بگه برین سایت رو چک کنین، وقتی گفت اوکی شده خوشحال شدم که الکی الاف نمیشم. خانمم آمریکا به دوستاش سور هم داده دیروز. الان گیجم کلا
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی
(2013-06-29 ساعت 14:25)itex نوشته:  روز مصاحبه آماده بودم بگه برین سایت رو چک کنین، وقتی گفت اوکی شده خوشحال شدم که الکی الاف نمیشم. خانمم آمریکا به دوستاش سور هم داده دیروز. الان گیجم کلا

اخی Sadواقعا ازار دارن اینا.اینجوری دیگه ندیده بودم انشااله زود کلیر میشی که خانمت هم از چشم انتظاری در بیاد گناه داره خیلی سختهSad....نگران نباش دیگه اخر راهی با ناراحت بودن چیزی درست نمیشه سعی کن فعلا خوش بگذرونی این همه انظار کشیدی اینم سرش دیگه قسمت این بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، سانازی
tondar جان خیلی بهتون تبریک میگم..امیدوارم همه کاراتون تند تند انجام بشه و زودتر به نتیجه برسین.

itex جان واقعا شک شدم...ادم خیلی حالش گرفته میشه...اصلا باورم نمیشه یه خدا...کاش اقلا از اول میگفتن..ولی اصلا مهم نیست...به زودی کلیر میشید انشالاه
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، سانازی ، yalda91
چقدر اعصاب خورد کن!!!itex حتما برو سفارت دوباره سوال کن در مورد کیست. خوب از اولش بگن!!!! ببینم اگر قرار باشه چک بخوره کسی،اصلا مگه میگن برو تا با پُست واست برگه بیاد؟؟؟؟ برگه را که هر چی باشه مگه همون موقع مصاحبه نباید بدن؟؟؟؟؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، itex ، tondar ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91
دقیقا برگه صورتی رو همون موقع به همسر من دادن و دور administrative process و دوتا مدرک دیگه خط کشیدن...ولی همه میگن که انکارا از این اشتباه ها زیاد میکنه..به نظر من دیگه سفارت نمیگه که برگه رو پس بده ویزا رو بگیر..وقتی برگه صورتی میدن یعنی باید منتظر شمارت در سایت باشی...ولی به قول ارین یرگه صورتی هم یعنی ویزا و اونا با ویزای شما موافقت کردن و شما فقط باید منتظر مراحل اداری باشی.

بچه ها انکارا که اپدیت نشده..پس چرا همه لاتاری ها دارن به هم تبریک میگن؟کسی میدونه کی اپدیت شده؟مونا جون و بچه های دیگه میدونید ایا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، shabnam.84 ، سانازی ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان