کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-13 ساعت 01:27)MONA FB نوشته:  کدوم سایت اصلا ؟

آیتکس عزیز یه سایت درست کردن با سرور شخصی خودشون که کیس نامبر و میلتو بدی بگن کی سایت اسامی جدید می ده که بنظرم صحیح نیست .یادمه وقتی کیس نامبرو داده بودن گفته بودن به کسی ندید و نگه دارید
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، MONA FB ، Tomas ، itex ، shabnam.84 ، romance33 ، سانازی
البته مطمئنا منظور خاصی نداشته و نمیدونم قضیه چیه .
Cool
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، yalda91 ، itex ، سانازی
(2013-07-13 ساعت 01:32)yalda91 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:27)MONA FB نوشته:  کدوم سایت اصلا ؟

آیتکس عزیز یه سایت درست کردن با سرور شخصی خودشون که کیس نامبر و میلتو بدی بگن کی سایت اسامی جدید می ده که بنظرم صحیح نیست .یادمه وقتی کیس نامبرو داده بودن گفته بودن به کسی ندید و نگه دارید
سلام عزیزم مرسی بابت همه دلگرمی هات امید وارم هر چی زودتر مشکل شما هم حل بشه والبته تمام بچه های مهاجر سرا.و برادرم که 4ماه شد واین انکارای لعنتی هنوز کلیرش نکرده.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، سانازی
چهل روز گذشت !!!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، saba.m ، itex ، Tomas ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-07-13 ساعت 11:11)MONA FB نوشته:  چهل روز گذشت !!!

مونا جون مطمئن هستم که زودی کلیر می شه ولی من اون اوایل اینقدر سر خوش بودم که همش به همه می گفتم خود افیسر گفته که 4-6 هفته امکان نداره بیشتر بشه .خوبه فقط بلیط نگرفتم به خدا .

شنبه ها که میشه می گم خدایا خودت کمک کن که این هفته دیگه تمام بشه .
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاااااااااااااااااااا

می دونم صدامو می شنوی .پس کمکم کن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، Tomas ، kamela ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-07-13 ساعت 01:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:08)itex نوشته:  - توهم توطئه داری عزیزم شما. چه اطلاعاتی قرار لو بره؟ اسم آدرس که از شما نمیگیره. یک ایمیل میگیره و کیس نامبر، با اینا میشه چیکار کرد؟

- این ربطی به ceac نداره. بروز رسانی سایت سفارت رو خبر میده. دلیل اینکه سرور مشهد هست اینه که من مشهد هستم و روی سرور شخصی خودم هست.

- اصراری هم ندارم کسی استفاده بکنه.
itex جان
در این مورد حق با بچه هاست. تمام سعی ما در اینجا حفظ حریم خصوصی و اطلاعات پرونده های مهاجرتی کاربرهاست. در مورد آنکارا دونستن کیس نامبر یک نفر باعث میشه زمان مصاحبه شو بتونی پیدا کنی. در مورد ابوظبی که اوضاع خیلی وخیم تر هست و تمام اسم و رسم و نقص پرونده طرف رو میشه پیدا کرد. لطف کن این سایتت رو در پیام خصوصی به دوستان نزدیکت معرفی کن تا مهاجرسرا به عنوان محل تبلیغ و تاییدش شناخته نشه. ممنونم ازت.
چشم. شما مدیر هستی و حق با شماست.
من اول اینکار رو برای فقط کیس خودم میخواستم انجام بدم ولی گفتم سودش به همه برسه.
یه گله هم بکنم که کسی از من از پارامترهای امنیتی سیستم رو سئوال نکرد یا اینکه پیشنهادی بشه که چطوری مشکلات مطرح شده برطرف بشه. جالبه که راهکار داره و وقت شد روش کار می کنم.

اون دوستی هم که به من میگه "وایتکس"، جوابش رو سر فرصت میدم Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Tomas ، سانازی
ممنــــــــــــــون از همگی. 252 روز طول کشید تا اپرو شدم Smile
مرسی یلـــــــــدا جون. به امید خدا همین روزا خبر کلیر شدن تو همشهریه گل و عزیزم Smile اپروو شدن سانازی عزیز و پورام جون و بقیه بچه ها......
امیدوارم ازین به بعد کارای هممون سریعتر انجام بشه
ساناز جان سفارتمون ابوظبیه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، shabnam.84 ، آناهيتا ، kamela ، arian307 ، Tomas ، MONA FB ، سانازی
(2013-07-13 ساعت 12:24)itex نوشته:  چشم. شما مدیر هستی و حق با شماست.
من اول اینکار رو برای فقط کیس خودم میخواستم انجام بدم ولی گفتم سودش به همه برسه.
یه گله هم بکنم که کسی از من از پارامترهای امنیتی سیستم رو سئوال نکرد یا اینکه پیشنهادی بشه که چطوری مشکلات مطرح شده برطرف بشه. جالبه که راهکار داره و وقت شد روش کار می کنم.

اون دوستی هم که به من میگه "وایتکس"، جوابش رو سر فرصت میدم Wink
نه همشهری. چون من مدیرم حق با من نیست. اینجا یک محیط مجازی هست که همه جور آدمی توش پیدا میشه. مطمئناً یک عده در بین ما و حتی با آیدی های خانمی عضو سایت هستند که ادبیات پست هاشون هم به سبک خانم هاست. اینها به قصد دیگه ای غیر از کسب اطلاعات مهاجرتی فعالیت می کنند. من جای شما باشم بیشتر احتیاط می کنم. چون بچه ها دوستت دارند بهت هشدار میدن وگرنه بی ادبیه هم من و هم مخصوصاً اون دوستمون خرمون از پل گذشته و شما یا هر کس دیگه ای جزییات پرونده اش رو هم که پست کنه فرقی به حالمون نمی کنه. موفق باشی. سعید.
پاسخ
(2013-07-13 ساعت 17:46)rrrraaaazzzz نوشته:  ممنــــــــــــــون از همگی. 252 روز طول کشید تا اپرو شدم Smile
مرسی یلـــــــــدا جون. به امید خدا همین روزا خبر کلیر شدن تو همشهریه گل و عزیزم Smile اپروو شدن سانازی عزیز و پورام جون و بقیه بچه ها......
امیدوارم ازین به بعد کارای هممون سریعتر انجام بشه
ساناز جان سفارتمون ابوظبیه.

تبریک می گم دوست عزیز
امیدوارم که بقیه مراحل را هم به خوبی پشت سر بگذاری.
موفق باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
راز جان تبریک میگم. ایشالا ویزای یکضرب Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
تبریک میگم راز عزیز. امیدوارم بقیه مراحل هم به خوبی پیش بره و سرییییع Smile
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
(2013-07-13 ساعت 00:56)arian307 نوشته:  به به به .... نگی خانوم تشریف اورد بعد از 5 ماه.... انلاین شدنتون مبارک خانوم.... دل تنگ شده بودیماااا

هاها آرین متلک می ندازی؟؟؟ خوبی؟ آنا خوبه؟ به خدا دلم برای تک تکتون خیلی خیلی تنگ شده و می شه ولی دیگه اومدی و دیدی واقعا آدم یهو خیلی مشغول می شه. به هر حال بدونید همیشه به یادتونم و همیشه براتون آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم.

دوستدارتون
نگی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، سانازی
(2013-07-14 ساعت 06:52)negi نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:56)arian307 نوشته:  به به به .... نگی خانوم تشریف اورد بعد از 5 ماه.... انلاین شدنتون مبارک خانوم.... دل تنگ شده بودیماااا

هاها آرین متلک می ندازی؟؟؟ خوبی؟ آنا خوبه؟ به خدا دلم برای تک تکتون خیلی خیلی تنگ شده و می شه ولی دیگه اومدی و دیدی واقعا آدم یهو خیلی مشغول می شه. به هر حال بدونید همیشه به یادتونم و همیشه براتون آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم.

دوستدارتون
نگی

من خوب خوبمممم.. فقط گیر این اجازه کار و گرین کارتم .. خوب شد انلاین شدی نگی.. از وقتی فایل کردی برای گرین کارت چقدر طول کشید اجازه کارت بیاد؟ من دیروز رفتم انگشت نگاری واسه اجازه کارم.. فکر میکنی چقدر طول بکشه؟ ضمنا یادم نیست کجای امریکا بودی.. اگر سمت لس انجلسی پا شین بیاین خونه ما یه شام تپل بزنیم... الاهه هم حیف شد رفت ... مرسده هم نیست .. خلاصه که از قدیمی ها فقط من و شبنم و جودی موندیم...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، negi ، romance33 ، سانازی
آرین از گرین کارت نگو که دلم خونه! ما اکتبر مدارک رو فرستادیم، نوامبر انگشت نگاری رفتم، هیچ خبری نبود، هفته پیش بعد از ۱۰ ماه نامه اومده که کارت واکسن هات رو برامون بفرست (با اینکه فرستاده بودیم). یعنی می خواستم جیغ بزنم. اوضاع اینجا بابا خیلی خرابه. اداراتشون اصلا دل به کار نمی دند. متاسفانه همسر من با اینکه خیلی دقیقه ولی این یه مورد از دستش در رفته و برای اجازه کار اقدام نکرده یعنی نمی دونست که پکیج هست. ولی من فردای روزی که رسیدم سوشیال رو گرفتم. ما یه ۵ ساعتی از هم دوریم، ما واشینگتن هستیم ولی اون ورا زیاد می یایم. حتما حتما خیلی خوشحال می شم که از نزدیک با هم آشنا بشیم. به آنا سلام برسون و به قول اینجایی ها کیپ این تاچ!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، arian307 ، آناهيتا ، سانازی
ای بابا چه بد شانسی اوردی... منم دیروز رفتم انگشت نگاری فقط برای اجازه کارم بود ینی یارو اینجوری گفت بم ... دقیقا ازش هم پرسیدم که برای گرین کارته ؟ گفت نه این برای اجازه کارته.. عکس هم گرفت ازم... بد نگی الان تو گرین کارت نداری ویزات هم اعتبارش تموم شده چطوری موندی تو امریکا؟ برگه ای چیزی دادن بت؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان