کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کاملیا حون تو تاپیکه اطلاعات مکمل برای زندگی که چند صفحه قبل گذاشتم یه سری لینک برای خونه هست .اگه یکم بگردی پیدا می کنی قبلا هم گفتم خودتو اذیت نکن من چند تا از دوستام که کسی رو نداستن همین طوری خونه پیدا کردن .تو f.bهم دانشجویانه مریلند رو چک کن .ولی من اگه بودم تنها می رفتم اما با کسی که نمی شناختم همخونه نمی شدم .خیلی سخته کسی رو نشناسی اعتماد کنی .با اون آقایی که معرفی کردم حرف زدی ؟به نظرم این طوری همسفر پیدا کنی خوبه .

سانازی جان منو هم دعا کن لطفا .

علی جان نیستی خوبی؟

از شیما هم خبری نیست کاش بیاد یکم برامون از شرایط بگه .

ریتا جان مرسی از لینکها .من شروع کردم یکم آیین نامه می خونم .یکم این زباننو رو گوش می دم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، kamela ، shatsi ، shabnam.84 ، Tomas
کاملا اگه با کسی همخونه بشی باید خونه 2 خوابه بگیرید . 1600-700 هست حداقل اما با سهم خودت که نصفشه همون استودیو که گفتی و میشه گرفت . پس تو هزینه زیاد فرقی نداره . مریلند رو فکر کنم جای خوب و خوش آب و هواییه . اره ؟
یلدا اگه این زبان که داری گوش میدی خوبه من هم میرم میگیرم .
10 تومن خوبه ولی 100 دلار نه .
بچه ها ایین نامه رو که میخونم به زبانم هم کمک میکنه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، shatsi ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
مرسی یلدا خانوم خوبم میرم کلاسای فوق برنامه . و منتظرم خبرای خوب خوب بگی .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB ، سانازی ، Tomas
شبنم جونم ممنونم ازت عزیزم...لطف داری و خوددددت زیبایی دوستم..میدونم که همسرم واقعا حق داره و برای همین خودم دیگه به اون موضوع فکر نمیکنم عزیزم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shatsi ، shabnam.84 ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
یلدا جون ممنون عزیز دلم...کدوم تاپیک رو میگی برای خونست؟یکیش رو یک بار امتحان کردم اصلا نتونستم پیدا کنم....اشنایی داری بهشون؟عزیزم هرموقع سرت خلوت بود بهم یاد میدی چطور از اونجا میشه خونه گرفت؟یلدا جون اینقدر سر همسفر و....با اینو اون صحبت کردم که الان یادم نیست کدوم اقا رو میگی ولی یادمه که زحمتش رو برام کشیده بودی...کدوم اقا بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shatsi ، shabnam.84 ، سانازی ، ارکیده ، Tomas
الان درست اسمش یادم نیست اما تو پیغامات برات ایدیشو فرستادم نگاه کن .

این تاپیکو همه صفحاتشو بخون :
http://mohajersara.com/thread-6285.html
من نگاه می کنم روششو بهت می گم اما این تاپیک خیلی خوبه حتما بخون دوستم .

علی جان موفق باشی .بچه ها تو رو خدا تو این روزها برام دعا کنید .من که تک تکتونو اسم می برم .شاید این طوری گره از کارمون باز بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shatsi ، shabnam.84 ، MONA FB ، tondar ، battosai ، سانازی ، ارکیده ، kamela ، Tomas
نقل قول:ممنونم ازت مونای عزیزم...والا به نظر من هر جایی که خوبه یک کمی هم هزینه هاش زیاد تره..من مریلند رو دوست دارم و دلم میخاد اونجا زندگی کنیم...خونه هاش هم استودیو 800 تا اینطوراست و یک خابه هاش 900 تا داره تا به بالا که خوب و بد داره و باید دید...به نظر من ادم هر جایی که همون اول میره تقریبا دیگه همونجا موندگار میشه و من دلم میخاد جای خوبی بریم که ادم دق نکنه.مرسی عزیزم از دعا های خوبت..امیدوارم تو و یلدا جون هم به زودی کلیر بشید..این دعای همیشگی منه
سانازی جون نماز روزه هات قبول عزیزم....برای همه ما دعا کن..
(2013-07-12 ساعت 14:00)MONA FB نوشته:  کاملا اگه با کسی همخونه بشی باید خونه 2 خوابه بگیرید . 1600-700 هست حداقل اما با سهم خودت که نصفشه همون استودیو که گفتی و میشه گرفت . پس تو هزینه زیاد فرقی نداره . مریلند رو فکر کنم جای خوب و خوش آب و هواییه . اره ؟
یلدا اگه این زبان که داری گوش میدی خوبه من هم میرم میگیرم .
10 تومن خوبه ولی 100 دلار نه .
بچه ها ایین نامه رو که میخونم به زبانم هم کمک میکنه .
Maryland آیالت بزرگی هستش و جاهای مختلفش متفاوت. من خانمم توی این ایالت هستش و خیلی در مورد جاهای مختلفش تحقیق کردم. هرجاش میرین به نظر من توی Montgomery County باشه. البته من نمیدونم میخواین نزدیک DC باشین یا نه.
در مورد آب و هوا هم خوبه فقط اینکه گاهی بارونها و طوفانهای شدیدی داره من ناراحتم. در حدی که آلارم میدن از خونه بیرون نیاین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی ، kamela ، Tomas
بچه ها من بازم تو لیست کلیز شدنها نبودم .نمی دونم بعد از این همه انتظار اصلا ذوق و شوقی برام می مونه؟

خدایا اینهمه خدا خدا می کنم صدامو نمی شنوی ؟ مصلحتتچیه ؟یکم آرومم کن .
وقتی می بینم بچه ها لاتاری هورا می کشنن می گم می شه یه روز منم هورا بکشم .خیلی خستم .انگار کوه کندم .
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی ، سی سی ، ارکیده ، kamela ، Tomas
(2013-07-12 ساعت 13:15)yalda91 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:14)NedaE نوشته:  یلدا جون دوباره تماس گرفتی‌ باهاشون؟

همین دوشنبه زنگ زده بودم .می گن زیاد زنگ نزن که حساس نشن .با خودم فکر کردم آخر هفته به همسرم بگم به ترکیه بزنگه چون dosکه اصلا جواب نمی ده و میگه دست ما نیست
دوشنبه دوباره گفتند دست ما نیست؟ پس لابد دستشون نیست دیگه.یلدا حتما زودتررررر از طریق سفارت پیگیری کن.آخه اگر دست اونا نیست بالاخره باید حتماااااا بفهمی الان کجاست!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی ، ارکیده ، kamela ، Tomas
آخه نمی گن که دست ماست .سفارت خودش تو جواب آخرین میلی که همسرم زده نوشته :

We do not need any other additional information. While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.

DOSگفته که باید منتظر خبر از سفارت باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، girl
یعنی چی یلدا سفارت میگه dos . اونا میگن سفارت ؟؟؟
چرا این طوریه ؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، سانازی ، kamela ، Tomas
یلدا جون ،
نگران نباش عزیزم. تو سایت سفارت آنکار نوشته که اکثر پرونده ها بین 3 تا 6 ماه تکمیل می شوند و قبل از 6 ماه سفارت پاسخگو نیست.

PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer.

We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

بنابراین خواهش می کنم یک کم دیگه صبر کن. دیگه بیشترش رفته و کمش مونده. امیدوارم که تا قبل از 6 ماه جواب بیاد ولی اگر خدای نکرده نیومد ، اونوقت می تونید خیلی جدی پیگیر پرونده تون بشید.
منبع : http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html

تو رو خدا بچه ها مواظب خودتون و سلامتیتون باشید. اینقدر استرس برامون خوب نیست. بذارید اقلاً سلامت به USA برسیم Big Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، battosai ، سانازی ، kamela ، Tomas
مونا جون منم نمی دونم این عینی میلی که برای همسرم فرستاده بودن .خودشون گفتن که یرای اونا فرستادیم اما نمی دونم چرا به DOSکه می زنگیم جواب نمی ده .خیلی بی مسئولیتن درقبال عمری که داره از ما میره واینکه همسرامون اونجا دارن زحمت می کشن واینهمه مالیات می دن وظیفه دارن درست جواب بدن اما ....
من تا حالا فکر می کردم امریکا خیلی به شهرونداش متعهده ولی این طوری نیست .اصلا به خودشون زحمت نمی دم جواب درست بدن.

من می دونم که همون طور که عمو سعیدم قبلا توضیح دادن زمان مصاحبه افیسر برامون درخواست چکهای مختلف می کنه .تو میلم غیر مستقیم گفته اما اینکه حواب درست نمی دن اعصاب ادم خورد می شه.

ندا جون مگه میشه استرس نداشته باشیم .هر چقدر هم که خودتو مشغول کنی زمانی از زندگیته که داره می ره .من هر روز تو اتاقم که میام چشمم به وسایلی که جمع کردم می خوره اعصابم خورد میشه .برای اینکه دوست و آشنا هی نگن چرا اینقدر طولانی شد فلان کسک این قدر طول کشیده و از این چیزها رفت و امدمو کم کردم .
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، آناهيتا ، kamela ، Tomas ، girl
تاجر وقتی تو ساحل جزیره چشم باز میکنه و خودشرو تنها میبینه, حسابی ناراحت میشه چون به هر حال همه مال ومنالش را تو اون کشتی از دست داده بود و حالا تو جزیره ای دورافتاده بود که حتی احتمال نجاتشم کم بود! خلاصه بعد از مدتی فکر و پیدا کردن چیزی برای خوردن سعی میکنه به خودش امید بده که با ساختن یک قایق کوچک میتونه از اینجا بره و... پس به جست وجوی چوب میره و سعی و تلاشی برای ساختن قایق میکنه , مدتی بعد قایق اماده میشه و تاجر با خوشحالی بدنبال چوبی برای استفاده بعنوان پارو میره که از دور دودی میبینه, با تعجب به سمت منشا دود میره و در نهایت ناباوری میبینه گرمای نور خورشید باعث اتش گرفتن قایق شده! تمام امید مرد بیچاره به ناگهان از بین میره. به خدا اعتراض میکنه و با زاری و ناراحتی از خدا مپرسه: اخه چرا من زنده موندم؟و چرا تنها و در جزیره ای متروک ؟ چرا امیدی در دلم افتاد برای نجات؟ و چرا امیدم به یک لظه با اتش از بین رفت؟!... در حال گریه و در اوج ناامیدی از دور کشتی دید که به سمت جزیره میاد. ناباورانه ایستاد و منتظر شد. وقتی کشتی رسید و سوارش کردند, هنوز دربهت و شوک بود! وقتی به خودش امد و پرسید که چطور پیداش کردند , به اون گفتند که علامتی را که با دود اتش فرستاده دیدند!!! تازه اون وقت بود که فهمید حادثه ای که فکر میکرد تمام شانسش برای زنده موندن را از بین برده, تنها راه نجاتی بوده از سوی پروردگار!

نوشته یکی از دوستان :
http://mohajersara.com/thread-5637-page-1186.html

حیفم اومد که نذارم تا شما ها هم بخونید .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، سی سی ، سانازی ، ارکیده ، MONA FB ، kamela ، Tomas ، shabnam.84
راستی بچه ها تیم والیبال 3 بر 0 آلمانو برد .به امید اینکه همیشه ایرانی اول باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، battosai ، tondar ، سانازی ، ارکیده ، MONA FB ، آناهيتا ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: