2013-07-12 ساعت 23:30
راستی بچه ها همسرم ایندفعه با خودش یه قالیچه 1.5* 1.5 برد از آتلانتا وارد امریکا شده بود خدارو شکر اذیتش نکرده بودن .یادم رفته بود بهتون بگم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-07-12 ساعت 23:30
راستی بچه ها همسرم ایندفعه با خودش یه قالیچه 1.5* 1.5 برد از آتلانتا وارد امریکا شده بود خدارو شکر اذیتش نکرده بودن .یادم رفته بود بهتون بگم .
![]() تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، kamela ، Tomas ، shabnam.84
2013-07-13 ساعت 00:10
(2013-07-12 ساعت 23:30)yalda91 نوشته: راستی بچه ها همسرم ایندفعه با خودش یه قالیچه 1.5* 1.5 برد از آتلانتا وارد آمریکا شده بود خدارو شکر اذیتش نکرده بودن .یادم رفته بود بهتون بگم . خداروشکر.یلدا جون میبینی که شهر من هاااا. ![]()
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، kamela ، Tomas ، shabnam.84
2013-07-13 ساعت 00:25
سلام دوستان
منم اپــــــــــروو شـــدم ![]() ![]() مرسی خــــدا جونم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012 نقص مدارک: 17 می اپرووال: 12 جولای کیس نامبر: 29 جولای تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب (2013-07-13 ساعت 00:25)rrrraaaazzzz نوشته: سلام دوستان به به مبارکههههههههههههههههه.افتادین سرازیری به سلامتی.به زودی برین واسه گرفتنه ویزا.کدوم سفارتین؟ سلام ارکیده جوون.خوبی؟خوش میگذره اصفهوون.بگو ببینم چند تا گز خوردی؟سلام برسون به دوستت دوست شما عزیز منم هست.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec تشکر کنندگان: kamalir36 ، yalda91 ، kamela ، Tomas ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
2013-07-13 ساعت 00:33
تبریک میگم امیدوارم اپروو شدن شما استارت اپروو شدن سانازی و بچه های دیگه باشه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
2013-07-13 ساعت 00:34
(2013-07-13 ساعت 00:25)rrrraaaazzzz نوشته: سلام دوستان مبارکه مبارکه. انشالله بقیه مراحل را خیلی خیلی زود با موفقیت پشت سر بذاری.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، Tomas ، rrrraaaazzzz
2013-07-13 ساعت 00:38
مبارکه راززز جان... به سلامتی و شادی ..... ویزات رو هم زود میگیری...
... ایتکس جان اولا از زحمتی که کشیدی ممنون .. من دامین سایتت رو لوک آپ کردم و سرورش مشهده .. شما مطمنی از این ه بچه ها اطلاعات مهمی مثل کیس نامبرشون رو و ایمیلشون رو وارد میکنن جاش امنه ؟ چرا وقتی میتونن از ceac استفاده کنن بیان همه ی پروندشون رو بدن رو سرور یه شخصی یا شرکتی که اطمینانی بش نیست؟ ضمن سپاس دوباره به خاطر زحمتی که کشیدی اما من پیشنهاد میکنم دوستان از همون ceac استفاده کنن ... ایتکس عزیز قبل تر ها مشکلات فراوونی سر این کیس نامبر های لو رفته پیش اومد خیلی ها هم متضرر شدن حتی همون بنده خدایی که زحمت معرفی رو کشیده بود.. از ما به دل نگیر
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: negi ، yalda91 ، Saeedv13 ، kamela ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
2013-07-13 ساعت 00:56
به به به .... نگی خانوم تشریف اورد بعد از 5 ماه.... انلاین شدنتون مبارک خانوم.... دل تنگ شده بودیماااا
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: Tomas ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، negi
2013-07-13 ساعت 01:08
(2013-07-13 ساعت 00:38)arian307 نوشته: مبارکه راززز جان... به سلامتی و شادی ..... ویزات رو هم زود میگیری...- توهم توطئه داری عزیزم شما. چه اطلاعاتی قرار لو بره؟ اسم آدرس که از شما نمیگیره. یک ایمیل میگیره و کیس نامبر، با اینا میشه چیکار کرد؟ - این ربطی به ceac نداره. بروز رسانی سایت سفارت رو خبر میده. دلیل اینکه سرور مشهد هست اینه که من مشهد هستم و روی سرور شخصی خودم هست. - اصراری هم ندارم کسی استفاده بکنه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]()
راز جان بهت تبریک می گم چند وقت نبودی با خبر خوب برگشتی .
یه هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی پرقدرت برای همشهری خودم .دیدی زودتر از منن میری:-)))))))))))
![]() تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، Tomas ، saba.m ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
2013-07-13 ساعت 01:23
(2013-07-13 ساعت 01:08)itex نوشته:(2013-07-13 ساعت 00:38)arian307 نوشته: مبارکه راززز جان... به سلامتی و شادی ..... ویزات رو هم زود میگیری...- توهم توطئه داری عزیزم شما. چه اطلاعاتی قرار لو بره؟ اسم آدرس که از شما نمیگیره. یک ایمیل میگیره و کیس نامبر، با اینا میشه چیکار کرد؟ دوست من من توهم توطئه ندارم اما همین که شما میگی رو سرور شخصی خودت هم هست من بیشتر توصیه میکنم که کسی از سایت شما استفاده نکنه. همه ی ادم هایی که اینجان از جمله خود شما فقط یه ایدی اینترنتی هستین و شناختی رو کسی نیست.. ضمن این که من دوستانه عرض کردم حالا شما اینجوری جواب میدی به خودت مربوط میشه.. من احساس وظیفه کردم که بگم باقیش رو هم مدیران محترم تشخیص میدن... با همون کیس نامبر میشه ویزا رو ریجکت کرد حتی... میشه هزار تا کار کرد... همون ایمیل شما رو من داشته باشم با کیس نامبر میتونم 1000 تا کار انجام بدم... برای بروز رسانی سایت هم لاتاری ها برنامه نوشتن از ماه ها پیش اعلام میکنه که کی اپدیت شده و شما میتونی شخصا بری کیس نامبرت رو چک کنی.. و این که ایشالا موفق باشی ![]()
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-07-13 ساعت 01:23
سانازی جان ابریشم بود نقش هریس جفت گرفتم اما گفتم یکی یکی بدم ویکی هم گرد اولیا گرفتم که خیلی دوسش دارم
![]() تشکر کنندگان: MONA FB ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-07-13 ساعت 01:08)itex نوشته: - توهم توطئه داری عزیزم شما. چه اطلاعاتی قرار لو بره؟ اسم آدرس که از شما نمیگیره. یک ایمیل میگیره و کیس نامبر، با اینا میشه چیکار کرد؟itex جان در این مورد حق با بچه هاست. تمام سعی ما در اینجا حفظ حریم خصوصی و اطلاعات پرونده های مهاجرتی کاربرهاست. در مورد آنکارا دونستن کیس نامبر یک نفر باعث میشه زمان مصاحبه شو بتونی پیدا کنی. در مورد ابوظبی که اوضاع خیلی وخیم تر هست و تمام اسم و رسم و نقص پرونده طرف رو میشه پیدا کرد. لطف کن این سایتت رو در پیام خصوصی به دوستان نزدیکت معرفی کن تا مهاجرسرا به عنوان محل تبلیغ و تاییدش شناخته نشه. ممنونم ازت.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، kamela ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، itex ، امیر مهاجر ، shabnam.84 ، سانازی
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، somayeh zaheri ، سانازی
تو بروز زسانی سایت که بچه های لاتاری ،امیر مهاجر عزیز آقای لات دستشون درد نکنه واقعا با ثانیه دارن کار می کنن.خسته نباشن .منم موافقم که هر کسی کیس نامبرش دست خودش باشه.
مدیران محترم هم بارها تاکید کردن . دستتون درد نکنه آیتکس عزیز ولی نیازی نیست اینم جزو اون سختیهایی که هر منتطری باید بکشه
![]() |