کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-19 ساعت 11:51)سی سی نوشته:  سلام به همگی.
من الان باید دنبال کارای واکسنم باشم. ولی نمیدونم اصلا برم واکسنامو بزنم یا نه. یعنی اوضاع روابط اونقدر خرابه که من هنوز نمیدونم اصلا دبی خواهم رفت آیا؟ همینطوری سر خودمو با گشتن دنبال تور و اینجور چیزا گرم کردم. الان نمیدونم به این اوضاعی که توش گیر کردم بخندم یا گریه کنم... جالبه که هرکی از بیرون به ماها نگاه میکنه حسرت میخوره اما فقط خودمون میدونیم که این قضیه اول تا آخرش سرگیجه س. ازون اول که شروع میشه استرس باهاش هست تا بعد رسیدن به آمریکا حتی...
امیدوارم برای همه هرچی صلاح هست اتفاق بیافته و مهمتر از اون بی دردسر و بی فکر وخیال باشه و با خوشی...
اونقدر هم نگران 4 روز دیر یا زود شدن کلیرتون نباشید بچه ها. بلاخره درست میشه کمی زودتر یا دیرتر. مهم اینه که با همسرتون یا نامزدتون دلتون پیش هم باشه و هوای همو داشته باشید. باقیش حلللله Wink
واسه منم دعا کنید...

عزیزم یعنی چی که معلوم نیست رفتنی هستی یا نه؟شروع کم واکسناتوو بزن
درباره کلیر نمی تونی الان قضاوت کنی تا خودت اون موقعیتو تجربه نکنی که برات آرزو می کنم خیچ وقت تجربه نکنی.
درسته باید باهم هم دل باشی ولی تو این راه اینقدر فشار و استرس هست و اطرافیان که نا خوداآگاه به هر دو فشار وارد می شه و عصبی میکنه ادمو .الان که دارم باهات حرف می زنم به علت استرس و ناراحتی از 4 شنبه کتفم گرفته و به گردنم زده تازه 2 هفته پیش کمرم اسپاسم شده بود.ولی مغزی هست نمی تونم بگم الکی من خوبم در صورتیکه از تو داغونم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، paris a ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-07-19 ساعت 01:54)yalda91 نوشته:  كامليا جان كجاي ؟اركيده ،علي جان تندربيايد اينجا خيلي خلوت شده .از شيما و مرصده هم كه خبري نيست.بجه ها أبديت شدم نمي دونم براي ميل هست يا مي خواد خبرهايي بشه برام دعا كني.تورو خدا.خوابم نمي بره تا اين سايت أبديت نشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
یلدا جون ، انشالله خبرهای خوب در راهه. همه ما دعا می کنیم که هم شما و هم بچه های در انتظار ، انتظارشون سر بیاد.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، yalda91 ، سی سی ، romance33 ، battosai ، سانازی
(2013-07-19 ساعت 12:21)kamalir36 نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 01:54)yalda91 نوشته:  كامليا جان كجاي ؟اركيده ،علي جان تندربيايد اينجا خيلي خلوت شده .از شيما و مرصده هم كه خبري نيست.بجه ها أبديت شدم نمي دونم براي ميل هست يا مي خواد خبرهايي بشه برام دعا كني.تورو خدا.خوابم نمي بره تا اين سايت أبديت نشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
یلدا جون ، انشالله خبرهای خوب در راهه. همه ما دعا می کنیم که هم شما و هم بچه های در انتظار ، انتظارشون سر بیاد.

عزیزم خدا از دهنت بشنو .من که امیدی ندارم آخه امروز که آپدیت نشدم.؟؟؟؟
این انتظار به هیچی شباهت نداره به خدا .داغون میکنه آدمو دیگه از 1-2 ماه که می گذره واقعا غیر قابله تحمله .
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، سانازی
درک می کنم عزیزم،ولی چاره چیه؟؟؟
اگه سفارتشون تو ایران بود هر روز می رفتیم جلوی در سفارت تا حالشون جا بیاد.
اگر بعد از این مدت می گی سایت آپدیت شده اون هم بعد از این مدت طولانی، حتماٌ خبرهای خوبی داره می یاد. امیدت به خدا باشه.
یک نصیحت خواهرانه سعی کن وقتی دعا می کنی نگو خدایا پس چرا نمی شه ؟؟ یا کی می شه؟
روش درستش اینه :
خدایا از اینکه من به زودی از عالیترین و سریعترین را ویزامو می گیرم تو را سپاس می گم.(اینو از ته دل بگو)
تما انرژیهای منفی را از درونت بیرون بریز و اجازه بده که انرژی مثبت به درونت بیاد. خودت را از هر چی ناراحتی هست خالی کن. در هر حال که هستی همین دعا را بکن و نتیجه اش را ببین.
توصیه می کنم که کتاب "از دولت عشق" کاترین پاندر را بخوانی. معجزه می کنه.
اگر خواستی برات ایمیل می کنم.Smile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، yalda91 ، MONA FB ، tondar ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-07-19 ساعت 11:57)yalda91 نوشته:  عزیزم یعنی چی که معلوم نیست رفتنی هستی یا نه؟شروع کم واکسناتوو بزن
درباره کلیر نمی تونی الان قضاوت کنی تا خودت اون موقعیتو تجربه نکنی که برات آرزو می کنم خیچ وقت تجربه نکنی.
درسته باید باهم هم دل باشی ولی تو این راه اینقدر فشار و استرس هست و اطرافیان که نا خوداآگاه به هر دو فشار وارد می شه و عصبی میکنه ادمو .الان که دارم باهات حرف می زنم به علت استرس و ناراحتی از 4 شنبه کتفم گرفته و به گردنم زده تازه 2 هفته پیش کمرم اسپاسم شده بود.ولی مغزی هست نمی تونم بگم الکی من خوبم در صورتیکه از تو داغونم .

آره یلدا جون. راست میگی. من جای شما نیستم. سخته اونم... کلا انتظار سخته دیگه...
من4 ساله که درگیرم (4ماه دیگه میشه 5 سال) و همینطور منتظر.

ایشالله مشکل همه حل میشه... و مهمتر از اون امیدوارم زندگیامون شاد شاد شاد باشه... این از همه چی مهمتره Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
چی شد یلدا جون بالاخره ؟ آپدیت شد چی شد ؟ هورا رو بگیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
منم کتاب میخوام حالم حوش نیست . واسه منم دعا کنید .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سی سی ، tondar ، rrrraaaazzzz ، سانازی
بچه ها چطوری می تونم یک فایل را اینجا Attach کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، سانازی
نه علی جان هنوز که آپدیت نشده .باور کنید اینقدر از 5شنبه -جمعه ها بدم میاد که نگو .خودش به اندازه کافی دلگیر هست این چک کردنو انتظار افتضاحش می کنه.

منم تاحالا فایلی اتچ نکردم .تو پاسخ که می دیم جایی برای اتچ کردن نیست؟ریتا جان اگه کتابه خوبی هست برای من و مونا لطفا بده هر دوتامون نیاز داریم شدیدا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، battosai ، سانازی ، MONA FB
(2013-07-19 ساعت 15:46)kamalir36 نوشته:  بچه ها چطوری می تونم یک فایل را اینجا Attach کنم؟

عزیزم روی "افزودن پاسخ" کلیک کن (روی پاسخ نه هاااا) پایین صفحه ای که باز میشه یه قسمت "ضمیمه جدید" هست که choose file و بعدا از اونو دیگه میدونی خودت....

عزیزم میخوای کتاب رو بذاری برامون... قربونت میشه بذاریش... اینجا بدجوری همه نیازمندیم بهش. بذار تا کار از کار نگذشته فدات شم Wink
فقط امیدوارم حجم فایل رو بپذیره...
مرسی
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، kamalir36 ، سانازی
شما زبان بخون منا جان
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، battosai ، سانازی ، MONA FB
به بزرگی‌ آرزویت نیندیش به بزرگی‌ کسی‌ بیندیش که آرزو‌ها را برآورده می‌کند.
پس آرزوهای بزرگ داشته باش ،آرزوهایی که با اندیشدن به آن تمام قلبت مملو از شــادی و امیـــد میشـود.
_______
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، battosai ، سانازی ، MONA FB
آنکارا آپدینت شد چک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، MONA FB
منم دارم میشم کندر ها هنوز که هنوزه این مدارک ما به سفارت نرسیده با چاپارم اگه می خواستن بفرستنش تا حالا باید رسیده بود
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، battosai ، سانازی
بچه ها انگار فقط 3 تا کیس اضافه شده آخه مگه میشه این همه انتظار خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خودت بدادم برس
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، battosai ، shabnam.84 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان