موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-19 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-24 ساعت 16:06 توسط Saeedv13.)
(2013-07-19 ساعت 01:54)yalda91 نوشته: كامليا جان كجاي ؟اركيده ،علي جان تندربيايد اينجا خيلي خلوت شده .از شيما و مرصده هم كه خبري نيست.بجه ها أبديت شدم نمي دونم براي ميل هست يا مي خواد خبرهايي بشه برام دعا كني.تورو خدا.خوابم نمي بره تا اين سايت أبديت نشه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
یلدا جون ، انشالله خبرهای خوب در راهه. همه ما دعا می کنیم که هم شما و هم بچه های در انتظار ، انتظارشون سر بیاد.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
درک می کنم عزیزم،ولی چاره چیه؟؟؟
اگه سفارتشون تو ایران بود هر روز می رفتیم جلوی در سفارت تا حالشون جا بیاد.
اگر بعد از این مدت می گی سایت آپدیت شده اون هم بعد از این مدت طولانی، حتماٌ خبرهای خوبی داره می یاد. امیدت به خدا باشه.
یک نصیحت خواهرانه سعی کن وقتی دعا می کنی نگو خدایا پس چرا نمی شه ؟؟ یا کی می شه؟
روش درستش اینه :
خدایا از اینکه من به زودی از عالیترین و سریعترین را ویزامو می گیرم تو را سپاس می گم.(اینو از ته دل بگو)
تما انرژیهای منفی را از درونت بیرون بریز و اجازه بده که انرژی مثبت به درونت بیاد. خودت را از هر چی ناراحتی هست خالی کن. در هر حال که هستی همین دعا را بکن و نتیجه اش را ببین.
توصیه می کنم که کتاب "از دولت عشق" کاترین پاندر را بخوانی. معجزه می کنه.
اگر خواستی برات ایمیل می کنم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
چی شد یلدا جون بالاخره ؟ آپدیت شد چی شد ؟ هورا رو بگیم ؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
منم کتاب میخوام حالم حوش نیست . واسه منم دعا کنید .
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چطوری می تونم یک فایل را اینجا Attach کنم؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
نه علی جان هنوز که آپدیت نشده .باور کنید اینقدر از 5شنبه -جمعه ها بدم میاد که نگو .خودش به اندازه کافی دلگیر هست این چک کردنو انتظار افتضاحش می کنه.
منم تاحالا فایلی اتچ نکردم .تو پاسخ که می دیم جایی برای اتچ کردن نیست؟ریتا جان اگه کتابه خوبی هست برای من و مونا لطفا بده هر دوتامون نیاز داریم شدیدا
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
به بزرگی آرزویت نیندیش به بزرگی کسی بیندیش که آرزوها را برآورده میکند.
پس آرزوهای بزرگ داشته باش ،آرزوهایی که با اندیشدن به آن تمام قلبت مملو از شــادی و امیـــد میشـود.
_______
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
منم دارم میشم کندر ها هنوز که هنوزه این مدارک ما به سفارت نرسیده با چاپارم اگه می خواستن بفرستنش تا حالا باید رسیده بود
k1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها انگار فقط 3 تا کیس اضافه شده آخه مگه میشه این همه انتظار خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودت بدادم برس