کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یلدا جان بالاخره تموم میشه این روزا خودتو ناراحت نکن
روز های خوب در پیشه این روزهارم پشت سر میزاری
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-07-19 ساعت 16:36)سی سی نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 15:46)kamalir36 نوشته:  بچه ها چطوری می تونم یک فایل را اینجا Attach کنم؟

عزیزم روی "افزودن پاسخ" کلیک کن (روی پاسخ نه هاااا) پایین صفحه ای که باز میشه یه قسمت "ضمیمه جدید" هست که choose file و بعدا از اونو دیگه میدونی خودت....

عزیزم میخوای کتاب رو بذاری برامون... قربونت میشه بذاریش... اینجا بدجوری همه نیازمندیم بهش. بذار تا کار از کار نگذشته فدات شم Wink
فقط امیدوارم حجم فایل رو بپذیره...
مرسی

من یه کتاب میذارم ببینم این حجم فایل رو سایت برا آپلود قبول میکنه آیا؟
4 اثر نوشته فلورانس اسکاول شین

الان گذاشتم ولی چیزی نمیبینم. مثل اینکه نمیشه Sad
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
بچه ها یه سوال برام پیش اومده .برسی کیسهای ما هم مثل لاتاری ها به ترتیب شماره هست ؟مسی چیزی می دونه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، shabnam.84 ، سانازی
بالاخره وکیل جواب داد که " صبر کنید تا 3 هفته دیگه از سفارت باهاتون تماس می گیرن" از مدارک چیزی نگفته

دوستای خوبم ممنون از راهنماییاتون، خیلی خوبه شمارو دارم

یلدا جون ایشالا همین روزا انتظارت بسر میاد، خدا جــــــــــــــون! انتظار یلدای گل مارو بسر بیــــــــــــــار (آمین)
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، kamalir36 ، shabnam.84 ، سانازی ، MONA FB ، NedaE
(2013-07-19 ساعت 20:17)rrrraaaazzzz نوشته:  بالاخره وکیل جواب داد که " صبر کنید تا 3 هفته دیگه از سفارت باهاتون تماس می گیرن" از مدارک چیزی نگفته

دوستای خوبم ممنون از راهنماییاتون، خیلی خوبه شمارو دارم

یلدا جون ایشالا همین روزا انتظارت بسر میاد، خدا جــــــــــــــون! انتظار یلدای گل مارو بسر بیــــــــــــــار (آمین)

مرسی عزیزم .پس بلاخره اون 90 روز برای مهلت ازدواج بود یا مدارک .نامه رو نگرفتی ؟
راز جان از وکیلت راضی هستی ؟من از اول وکیل نگرفتم از بی گفتن کاری نمی کنن از این حرفها حالا دارم دنبال وکیل خوب می گردم که اگه تا 6 ماه یعنی 28 آگوست حواب ندادن با وکیل اقدام کنم .اگه کسی وکیل حاذقی میشناسه که با انصاف باشه و کار انجام بده لطفا معرفی کنه بهم .
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، NedaE
دوستان عزیز این کتاب از دولت عشق اثر کاترین پاندر است. بخونیدش خیلی مفیده.

فایل‌های پیوست
.pdf   az dolat eshgh.pdf (اندازه 454.25 KB / تعداد دانلود: 181)
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، romance33 ، سی سی ، سانازی ، NedaE ، Saeedv13
یلدا جان ما از اول وکیل نداشتیم وقتی نقص مدارک شدیم برادر نامزدم این وکیل بهمون پیشنهاد کرد، انگار چند تا کیس ایرانی داشته، برا ما خیلی خوب بود و راهنمایی های مفیدی برای جمع کردن مدارک برا اثبات نامزدیمون کرد، دیگه کار خاصی نکرده، خواستین تلفن و آدرسشو براتون می گیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، romance33 ، سانازی ، NedaE
(2013-07-19 ساعت 21:54)rrrraaaazzzz نوشته:  یلدا جان ما از اول وکیل نداشتیم وقتی نقص مدارک شدیم برادر نامزدم این وکیل بهمون پیشنهاد کرد، انگار چند تا کیس ایرانی داشته، برا ما خیلی خوب بود و راهنمایی های مفیدی برای جمع کردن مدارک برا اثبات نامزدیمون کرد، دیگه کار خاصی نکرده، خواستین تلفن و آدرسشو براتون می گیرم.

ممنون میشم عزیزم اگه میشه برام اسم و ادرسو تلفنشو بگیر لطفا .میشه بپرسی تلفنی سوال حواب می ده یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، NedaE
عاقا منم بعد از هشت ماه و بیست و سه روز بالاخره اپروو شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، arian307 ، paris a ، NedaE ، Saeedv13
تـــــــــــــــــــــــــــــبریـــــــــــــــک میگم عزیزم
خیلی خوشحال شدم Smile Smile Smile Smile
ایشالا ویزای یه ضـــــــــــــــــــــرب
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، poram ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، paris a ، NedaE
تبریک می گم پوران جون ...امیدوارم ویزای یه ضرب بگیری....و تبریک خبرهای خوش بچه های دیگه رو به زودی بگیم مخصوصاااااااااا یلداااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، poram ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، NedaE
(2013-07-19 ساعت 21:50)kamalir36 نوشته:  دوستان عزیز این کتاب از دولت عشق اثر کاترین پاندر است. بخونیدش خیلی مفیده.

ممنون از لطفت دوست عزیزSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، سانازی ، NedaE
مرسی بچه هاااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، سی سی ، سانازی ، yalda91 ، NedaE
نه عزیزم دیگه تغییر نمی کنــــــــــــــــه، پورام جون نمی دونی چقدر خوشحالم دوستم
Smile Smile Smile Smile همین امروز به یادت بودم برات بهترینارو آرزو می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، paris a ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-19 ساعت 21:50)kamalir36 نوشته:  دوستان عزیز این کتاب از دولت عشق اثر کاترین پاندر است. بخونیدش خیلی مفیده.

مرسی عزیزم منم دانلود کردم. ممنون از شما...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان