کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی قربونت برم راز جونم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، arian307 ، paris a ، ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 00:20)poram نوشته:  مرسی بچه ها ، ما چهارده روز پیش جواب نقص مدارک رو فرستادیم، استاتوس نشون داد که گرفتنش . دیشب یهو استاتوسمون دوباره شد درخواست مدارک بیشتر . من که دیدمش داشتم سکته می کردم . از دیشب تا الان داشتم گریه می کردم و از خدا کمک خواستم . الان عین یه معجزه دیدم نوشته اپروو شدین!!!! هنوزم باورم نمیشه . می ترسم دوباره تغییر کنه بشه نقص مدارک . یعنی شما میگین دیگه تغییر نمی کنه؟! باور کنم؟Rolleyes

وای چه هیجان انگیز.... خدا رو شکر عزیزم ... تو لحظه های شادت واسه بقیه هم دعا کن عزیزم
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، paris a ، Tomas
به معنای واقعی جونمون رو گرفتن..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، yalda91 ، سی سی ، paris a ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 00:44)poram نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 00:33)سی سی نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 00:20)poram نوشته:  مرسی بچه ها ، ما چهارده روز پیش جواب نقص مدارک رو فرستادیم، استاتوس نشون داد که گرفتنش . دیشب یهو استاتوسمون دوباره شد درخواست مدارک بیشتر . من که دیدمش داشتم سکته می کردم . از دیشب تا الان داشتم گریه می کردم و از خدا کمک خواستم . الان عین یه معجزه دیدم نوشته اپروو شدین!!!! هنوزم باورم نمیشه . می ترسم دوباره تغییر کنه بشه نقص مدارک . یعنی شما میگین دیگه تغییر نمی کنه؟! باور کنم؟Rolleyes

وای چه هیجان انگیز.... خدا رو شکر عزیزم ... تو لحظه های شادت واسه بقیه هم دعا کن عزیزم

دوستم آخه نمیدونی تقریبا نه ماه منتظر اپروو موندن یعنی چی . یه نفر راجع به وکیل پرسیده بود . آغا وکیل نگیرین . ما فقط سه ماه بخاطر وکیل کارمون عقب افتاد . آدرسش و عوض کرده بود و به هیشکی خبر نداده بود . نامه نقص مدارک ما دو ماه سرگردون بود و به دست ما و وکیل نمی رسید تا آخر برگشت خورد . وقتی فهمیدن ما راست گفتیم و نگرفته بودیمش دوباره فرستادن اما این بار هم وکیل تنها زحمتی که به خودش داده بود این بود که به پست محلش گفته بود نامه هایی که به آدرسش میره رو فروارد کنن به آدرس جدیدش که اونم تقریبا بیست روز طول کشید . اینم که میدیدین من اینجا نمی اومدم بخاطر اینکه تقریبا از دست این همه استرس رو به موت بودم . واسه همین از اپرووم خوشحالم چون به معنای واقعی جونمون رو گرفتن..
تبریک عزیزم.در خوشحالی واسه ما هم دعا کن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، Tomas
سلام دوستای گل
poram جان تبریک میگم ایشالا یک ضرب میگیری.خدارو شکر،فدات شم امضا میزاری.کجاست سفارتت؟
یلدا جان الان اپدیت شد؟نشده دعا کنم!میشی ایشالاااااااااااا
مونا جون باورم نمیشه شما هم..Sad
ریتا جون خانم گل ممنون از لطفت+یلدا جون و +مونا جون دلم میخواد شاد باشی واسمون کانگنام استایل بزارییSad
من ایمان دارم تو ماه رمضون یا وقتی تموم شد همگی خوشحال میشیم ایشالا.
سیمیییییییییییی ارکیدهههههههههههه اینجا شکلک زار زار گریه نیست بزارم اخه نگین میرییین من دلم تنگ میشه اخههههههSadSadSadSadSad
به سلامتی برین ولی اخه بعدش کم میاین اینجا.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، romance33 ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها همه از صمیم قلب واسه یلدا دعا کنیم . دوستم من میدونم چقدر انتظار سخته...Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Tomas
Poramجان إز صميم قلب بهت تبريك ميكم عزيزم به أميد يك ضرب كرفتن ويزات.عزيزم يكي نبود برسيده بود من بودم اونم براي اعتراض بعد إز ٦ماه اكه كلير نشدم .
سانازي جان مرسي برام دعا كنيد أبديت شدم أما كلير نه.:-((((((
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 01:03)poram نوشته:  بچه ها همه از صمیم قلب واسه یلدا دعا کنیم . دوستم من میدونم چقدر انتظار سخته...Sad

مرسي عزيزم مرسي از همدلي. ولي واقعا به دعاي همه شما نياز دارم منو يادتون نره
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 01:05)yalda91 نوشته:  Poramجان إز صميم قلب بهت تبريك ميكم عزيزم به أميد يك ضرب كرفتن ويزات.عزيزم يكي نبود برسيده بود من بودم اونم براي اعتراض بعد إز ٦ماه اكه كلير نشدم .

میدونم چقدر شرایطط سخته دوستم . منم یه چشمم اشک بود و یه چشمم خون. آپدیتت نشونه خوبیه . ولی آخه این همه مدت طولانی برای کلیر شدنت خیلی طولانیه . امشب میگم نامزدم از وکیل بپرسه برات . امشب مسیجتو چک کن یه چیزی رو بهت بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 01:14)poram نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 01:05)yalda91 نوشته:  Poramجان إز صميم قلب بهت تبريك ميكم عزيزم به أميد يك ضرب كرفتن ويزات.عزيزم يكي نبود برسيده بود من بودم اونم براي اعتراض بعد إز ٦ماه اكه كلير نشدم .

میدونم چقدر شرایطط سخته دوستم . منم یه چشمم اشک بود و یه چشمم خون. آپدیتت نشونه خوبیه . ولی آخه این همه مدت طولانی برای کلیر شدنت خیلی طولانیه . امشب میگم نامزدم از وکیل بپرسه برات . امشب مسیجتو چک کن یه چیزی رو بهت بگم

مرسي عزيزم .باشه منتظرم
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، Tomas
... ... ...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، shabnam.84 ، Tomas
Poram جان راز جان ممنون از همدرديتو ن حتما به توصيتون عمل مي كنم برام دعا كنيد .يعني در اصل مهمون انرز ي هامونو بذاريم روهم براي همديكر دعا كنيم
سي سي جان زندكي سختي هاي زيادي داره بأيد مبارزه كرد نه فرار.منو كه ميبيني با كلي مخالفات و نارا حتي به اينجا رسيدم خيلي أذيت شدم و هنوزم دارم ميشم أما براي عشقم مبارزه مي كنم
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سی سی ، Tomas
یلدا جان اسم و شماره وکیل برات فرستادم.
سی سی جان از تاریخ اپرووال تا مصاحبه شماتقریبا 4 ماهه درسته؟
خودتون اینطوری خواستین؟ یا اونا این تاریخ دادن؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، yalda91 ، سی سی ، Tomas
سلام دوست عزیز. اگه شما ازدواج کنید دیگه نمی‌تونید واسه ویزای نامزدی اقدام کنید باید واسه ویزای ازدواج اقدام کنید که عقدنامه رو باید ببرید روز مصاحبه.. اگه برای ویزای نامزدی اقدام کنید دیگه عقدنامه‌ای وجود نداره که بخواید ببرید.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، tondar ، عشق رفتن ، سی سی ، shabnam.84 ، Tomas
ﭘﻮﺭاﻡ ﺟﺎن ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﺎﻧﻢ... اﻳﺸﺎﻻ ﻭاﺱه ﻭﻳﺰا ﺩﻳﮕﻪ اﻧﺘﻂﺎﺭ ﻧﻤﻴﻜﺸﻲ... تا ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺷﻤﺎ ﭼﻚ ﻫﺎﻱ اﻡﻧﻴﺘﻴﺖ ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ اﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، poram ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان