کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستان
اینجا کسی هست که همسرش ایرانی نباشه؟
میخوام بدونم توی زمان این پروسه تاثیر داره ؟
هر روز نزدیک افطار برای همه ی شماها دعا می کنم ایشاله که توی این ماه خبراای خوب خوب بشنوید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-23 ساعت 14:25)ارکیده نوشته:  یلدا امروز از صبح به دلم افتاده که تو همین هفته کلیر میشی.....باورت نمیشه همش میام مهاجر سرا رو باز میکنم میگم حتما الان یلدا یه خبری داده...
مطمئنم این هفته یه جوابی میگیری.....من بد جوری امیدوارم .....

امیدوارم تمامی کسانی که چک خوردن زود کلیر بشن
آمین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، kamela ، romance33 ، mohamadtj ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، piboo ، Tomas ، MONA FB
(2013-07-23 ساعت 15:03)shadoow نوشته:  سلام دوستان
هر روز نزدیک افطار برای همه ی شماها دعا می کنم ایشاله که توی این ماه خبراای خوب خوب بشنوید

عزیزم تو قسمت ویزای ازدواج سوالتو مطرح کن شاید اونجا کسی اطلاع داشته باشه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas

همسر من ایرانی و سیتی زن است. فکر نکنم تأثیری داشته باشه. چون یک ایرانی وقتی سیتی زن می شه مانند یک آمریکایی از کلیه حقوق یک شهروند آمریکایی بهره می بره.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
من همسرم متولد امریکاست از ما گواهی تولد امریکایی شوهرم رو خواستن ولی توی زود انجام شدن کارم تاثیری نداشت ...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
من خودم متولد امریکا هستم و هم شناسنامه امریکاییم رو گرفتن هم پاس امریکایی...دخترم هم متولد امریکاست...ولی هیچ تاثیری در روند کار نداره...تازه فکر میکنم کار من از همه بیشتر طول کشیده..خیلی بهمون گیر دادن..الان 4 سال شده که هی داریم یک مدرک جور میکنیم

یلدا جون هنوز 6 ماه نشده نه؟امیدوارم همین هفته کلیر بشی...ولی اگه 6 ماه شده باشه میتونی اعتراض کنی بهشون فکر کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas
بچه ها ایشالا همتون برودی کلیر بشین و با خبرهای خوب بیاین تو سایت.
آمین
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، mohamadtj ، yalda91 ، ارکیده ، Tomas
خدا جون تو همین ماه مبارک یلدای عزیز رو کلیـــــــــــــــــــــر کن!!!!!!! (آمین)
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، tondar ، paris a ، romance33 ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-23 ساعت 13:22)kamalir36 نوشته:  برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماره پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 1--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ریتا جون مرسی این همون شماره dosنیست ؟من هودم الان زنگ زدم راهنمایش با کلیدهایی که شما نوشتی فرق داره .برای adminestering procssese یه پیغام ضبط شده میگه و جایی شماره پاس نمی خواد اصلا یه نوار ضبط شدست .میشه راهنماییم کنی مرسی دوستم .امیدوارم هر چی از خدا می خوای بهت بده .خدا کنه بتون خبر بگیرم.

(2013-07-23 ساعت 16:49)kamela نوشته:  من خودم متولد آمریکا هستم و هم شناسنامه آمریکاییم رو گرفتن هم پاس آمریکایی...دخترم هم متولد آمریکاست...ولی هیچ تاثیری در روند کار نداره...تازه فکر میکنم کار من از همه بیشتر طول کشیده..خیلی بهمون گیر دادن..الان 4 سال شده که هی داریم یک مدرک جور میکنیم

یلدا جون هنوز 6 ماه نشده نه؟امیدوارم همین هفته کلیر بشی...ولی اگه 6 ماه شده باشه میتونی اعتراض کنی بهشون فکر کنم

دوستم 28 آگوست 6 ماه میشه .بله می دونم اما خدا کنه به اعتراض نرسه بازم مثل الان باید بیوفتم دنباله اینکه به کجا و چطوری اعتراض کنم .جواب اعتراضم چی میشه ؟از این حرفها ....برام دعا کن دوستم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ارکیده ،راز جون ،پریسای عزیز مرسی از همتون که به فکرم هستید .فقط الان می تونم بگم به دعای همتون نیاز دارم .لطفا برام دعا کنید.

ریتا جون اون شماره 4 که نوشتی برای divrsity visa هست و برای ما نیست و همه حتی adminestering visa هم پیغامه و بعد قطع میشه .کسی تاحالا اینجا رو چک کرده .؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یلدا جون انشااله همین روزها خبرهای خوبی به دستت میرسه و همگی خوشحال میشیم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، Tomas
دوستان
واقعا هیچ جائی نیست که بشه به این وضعیت اعتراض کرد خیلی نظام اداری بی نظمی دارن بعد از 15 روز ایمیل زدن بهuscisبرای پیگیری پرونده و چند بار هم حضوری رفتن برای این که چرا اینقدر اپروو پروندمون طول کشیده باز هم همون جواب همیشگی رو دادن که توی بکگراند چک هستید اخه 7 ماه بکگراند طول بکشه ؟؟؟؟؟
بچه ها کسی شنیده که ایا ممکن هست تو مرحله بکگراند یه دفعه بگن اصلا شما اپروو نمیشین؟یعنی میشه؟؟
بخدا دیگه صبرم تموم شده دیگه بریدمSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، romance33 ، ارکیده ، kamela ، سی سی ، paris a
(2013-07-23 ساعت 21:30)piboo نوشته:  دوستان
واقعا هیچ جائی نیست که بشه به این وضعیت اعتراض کرد خیلی نظام اداری بی نظمی دارن بعد از 15 روز ایمیل زدن بهuscisبرای پیگیری پرونده و چند بار هم حضوری رفتن برای این که چرا اینقدر اپروو پروندمون طول کشیده باز هم همون جواب همیشگی رو دادن که توی بکگراند چک هستید اخه 7 ماه بکگراند طول بکشه ؟؟؟؟؟
بچه ها کسی شنیده که ایا ممکن هست تو مرحله بکگراند یه دفعه بگن اصلا شما اپروو نمیشین؟یعنی میشه؟؟
بخدا دیگه صبرم تموم شده دیگه بریدمSad

عزیزم بله بک گراند چک می فرستن.من فکر کنم 6-7 ماه اونجا بودم تو بک گراند چک .تو کل پروسمون فکر کنم این 3ومین چکی هست که داره می خوره و جالب اینکه هیچ کدوم چک قبلی رو قبول ندارن وگرنه مگه یه آدم چند بار باید چک بشه ؟بابا مگه ما کی هستیم ؟به خدا ما هم آدمهای ساده ای هستیم که دنبال زندگی و مشکلات خودمون هستیم .

امروز دیگه خسته شدم به همسرم گفتم اصلا پاشو بیا اینجا زندگی کینم تا کارم درست بشه .میگه مگه میشه ؟گفتم بله من که قرار نیست اینجا بمونم تا بپوسم .منم می خوام زندگی کنم .خسته شدم از بس به همه جواب بده تلفن بر نمی دارم که مبادا کسی ازم بپرسه .کلا تو این ماه که اصلا افطاری نرفتم .وقتی می ببینم همه سر خونه زنگیشون هستم دیونه میشم .خیلی بد شدم به خدا .Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، romance33 ، ارکیده ، itex ، kamela ، سی سی ، paris a ، piboo

سلام دوست من

اینکه همسر شما آمریکایی باشه هیچ تاثیری تو روند جریان نداره
و همه مثل هم میگذرونن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ارکیده ، yalda91 ، kamela ، paris a
یلدا جون منم به اون شماره زنگ زدم و ضبط شده بود و شماره هاش اونایی نبود که ریتا جون میگه....کلا مثل اینکه مال ما نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان