کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مونا جون نیستی خانم!!!کجایی؟دلمون برات تنگ شده..امیدوارم شاد باشی و همین روزا کلیر بشی...چرا نمیای یک خبری بدی؟
راستی توماس کجاس؟قدیما میومد ی لایکی میزد میرفت....مدتها هست نمیبینمش...من به لایک هاش عادت کرده بودم
شیما جون شما هم که از وقتی رسیدی امریکا رفتی که رفتی هااا.حتی نگفتی رسیدی به سلامتی...دینا هم اصلا بعدش دیگه نیومد....خیلی ها میرن و دیگه اصلاااااا نمیان سر بزنن
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، arian307 ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas ، MONA FB
سلام به همه عزیزان لطفا.ممکنه اگر می دونید این سوال من و جواب بدید تو سایت کیس وقتی کیس نامبر و وارد می کنم این جواب و می ده . readyولی هنوز هیچ نامه وقت مصاحبه ای انیومده.می شه بگید بعد از چند وقت یا چند روز ما باید منتظر نامه وقت مصاحبه باشیم ؟ ایا فقط ایمیل می دهند یا نامه ای هم به همسرم پست می شه . الان 4 روز می شه که سایت این جواب و می ده Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html من ویزای ازدواجی هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-25 ساعت 08:23)sisily. نوشته:  سلام به همه عزیزان لطفا.ممکنه اگر می دونید این سوال من و جواب بدید تو سایت کیس وقتی کیس نامبر و وارد می کنم این جواب و می ده . readyولی هنوز هیچ نامه وقت مصاحبه ای انیومده.می شه بگید بعد از چند وقت یا چند روز ما باید منتظر نامه وقت مصاحبه باشیم ؟ ایا فقط ایمیل می دهند یا نامه ای هم به همسرم پست می شه . الان 4 روز می شه که سایت این جواب و می ده Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html من ویزای ازدواجی هستم

عزیزم پروندتون فرستاده شده به محل مصاحبه. بررسی میکنن و وقت میدن. تا چند روز دیگه نامزد یا همسرتون در یو اس ایمیل حاوی وقت مصاحبه رو دریافت میکنن Smile

(2013-07-25 ساعت 08:23)sisily. نوشته:  سلام به همه عزیزان لطفا.ممکنه اگر می دونید این سوال من و جواب بدید تو سایت کیس وقتی کیس نامبر و وارد می کنم این جواب و می ده . readyولی هنوز هیچ نامه وقت مصاحبه ای انیومده.می شه بگید بعد از چند وقت یا چند روز ما باید منتظر نامه وقت مصاحبه باشیم ؟ ایا فقط ایمیل می دهند یا نامه ای هم به همسرم پست می شه . الان 4 روز می شه که سایت این جواب و می ده Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html من ویزای ازدواجی هستم

عزیزم پروندتون فرستاده شده به محل مصاحبه. بررسی میکنن و وقت میدن. تا چند روز دیگه نامزد یا همسرتون در یو اس ایمیل حاوی وقت مصاحبه رو دریافت میکنن Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamela ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-24 ساعت 13:31)سانازی نوشته:  سلام دوستان خوبین؟
دیروز یلدا جان سوره یس رو خوندم واست نیت کردم ایشالا که تو خبر ویزات بیاد منم اپروو بشم. نزدیک 4 سال داره میشه منتظرم.والا واسه همه تون دعا کردم.کاملا جان شمام هم اومدین به ذهنم داشتم میخوندم .مونا جان.همه تون بچه ها ایشالا زود کارامون به نتیجه برسه امییییین خدا.کاملا جان خوش میگذره ناز خانوم؟
pipoo
جان چه خبر؟چند ماه شد نامزدی اقدام کردی؟
shinnaجان کجایی؟
ریتا جان خوبی؟
ا راستی علی چی شده مگه؟

ساناز جونم سلام
من هر روز میام پستهارو میخونم اما چیزی واسه گفتن ندارم وقتی میبینم وضعیت همه همونطوریه
یلدا جون نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم اما عزیزم چاره ای جز صبر نداری
این انتظار لعنتی .... :-(
امیدوارم از این به بعد همه یک ضرب بگیرن.
سیمی و ارکیده هم چند روز دبگه میرن به سلامتی امیدوارم مثل دینا نباشن حتی یه سفرنامه هم ننوشت بی معرفت, کاش همه وقتی میریم مثل آرین و جودی بازم سر بزنیم.
سیمی جونم بهتربن هارو برات آرزو میکنم تو بدتربن روزای زندگیم آرومم کردی:-*
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، arian307 ، kamela ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-25 ساعت 08:44)سی سی نوشته:  

سی سی جان می دونی که بعد از اینکه ایمیل اومد برای همسرم بازم تو این سایت می زنه وقت مصاحبه رو یا دیگه تو این سایت اعلام نمی کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-25 ساعت 08:44)سی سی نوشته:  

سی سی جان می دونی که بعد از اینکه ایمیل اومد برای همسرم بازم تو این سایت می زنه وقت مصاحبه رو یا دیگه تو این سایت اعلام نمی کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سی سی ، rrrraaaazzzz
من و انا 2 روزه رفتیم جیم اسم نوشتیم بچه ها .... اومدین اینجا حتما این کار و بکنین ... ینی الان حس همون خانوم ها 60 سال به بالا رو دارم که چند ماه پیش گفتم .... که بعد از خوردن یه پارچ اب هویج و 1 ربع تردمیل فکر میکنن شدن خوش هیکل و پیش هر کی میشینن میگن : من جونیام همه میگفتن شبیه گو گو شی !! .. Big Grin
ولی دور از شوخی خیلی حال میده ... یه دوچرخه هایی داره که یه lcd گنده جلوشه بعد انتخاب میکنی که مثلا تو کوهستان دوچرخه سواری کنی یا کنار دریا یا هر جایی که دوست داری.... بعد بسته به این که کجا رو انتخاب کردی رکاب زدنتون راحت تر میشه یا سخت تر.. همه ی تصاویر منظره ها هم از جلوتون رد میشه درست مثل این که تو همون محیط دارین رکاب میزنین... خیلی هم خوش برخورد و مهربونن...
فکرتون رو از اف بی ای چک و پروسه و اپروال و مصاحبه و اینا بیارین بیرون بچه ها .. به روز های خوب فکر کنین.. فکر کنین که ماه بعدی دارین میرین تو امریکا باشگاه ثبت نام کنین .. یا دارین میرین گواهینامه بگیرین ... هر چند این انتظار ها سخته اما باید عادت کنین چون اینجا هم هزار تا کار اداری دارین که کمابیش همین شکلی پیش میره.. ..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، tondar ، kamela ، سی سی ، سانازی ، shinna ، yalda91 ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، Tomas ، kian88
(2013-07-25 ساعت 11:27)arian307 نوشته:  من و انا 2 روزه رفتیم جیم اسم نوشتیم بچه ها .... اومدین اینجا حتما این کار و بکنین ... ینی الان حس همون خانوم ها 60 سال به بالا رو دارم که چند ماه پیش گفتم .... که بعد از خوردن یه پارچ اب هویج و 1 ربع تردمیل فکر میکنن شدن خوش هیکل و پیش هر کی میشینن میگن : من جونیام همه میگفتن شبیه گو گو شی !! .. Big Grin
ولی دور از شوخی خیلی حال میده ... یه دوچرخه هایی داره که یه lcd گنده جلوشه بعد انتخاب میکنی که مثلا تو کوهستان دوچرخه سواری کنی یا کنار دریا یا هر جایی که دوست داری.... بعد بسته به این که کجا رو انتخاب کردی رکاب زدنتون راحت تر میشه یا سخت تر.. همه ی تصاویر منظره ها هم از جلوتون رد میشه درست مثل این که تو همون محیط دارین رکاب میزنین... خیلی هم خوش برخورد و مهربونن...
فکرتون رو از اف بی ای چک و پروسه و اپروال و مصاحبه و اینا بیارین بیرون بچه ها .. به روز های خوب فکر کنین.. فکر کنین که ماه بعدی دارین میرین تو آمریکا باشگاه ثبت نام کنین .. یا دارین میرین گواهینامه بگیرین ... هر چند این انتظار ها سخته اما باید عادت کنین چون اینجا هم هزار تا کار اداری دارین که کمابیش همین شکلی پیش میره.. ..
خوش بگذره آرین جان Wink
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سی سی ، سانازی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ارین جان خوش به حالت که اینقدر از اونجا راضی هستی..من اون موقع هم که اونجا بودم همش شاکی بودم...جیم هم میرفتم دوچرخه هم میزدم ولی راضی نبودم...یعنی باید بگم خوش بحالت که در کنار همسرت هستی..منم شاید اگه اون موقع با همسرم بودم برام بهشت میشد..کاش یکم بهتر فکر میکردم و خودمو راضی میکردم و میومدم امریکا تا شوهرم کلیر که شد ویزاشو بگیره بیاد...این فکر سفر امریکا روح و روان منو بهم ریخته..دارم دیوونه میشم از فکرش.یک لحظه رهام نمیکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، arian307 ، سانازی ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-25 ساعت 11:17)sisily. نوشته:  سی سی جان می دونی که بعد از اینکه ایمیل اومد برای همسرم بازم تو این سایت می زنه وقت مصاحبه رو یا دیگه تو این سایت اعلام نمی کنه؟

نه عزیزم این دیگه تغییری نمیکنه فعلا. زمان مصاحبه ات رو اینجا نمینویسه.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، romance33 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، Tomas
شینا جون مرسی عزیزم از اینکه به فکر بودی اما بچه ها واقعا 5 ماه ظلمه تازه به خدا اگه می دونستم که 6 ماه بشه کلیر میشم اصلا ناراحت نبودم الانم همش دارم لیست خریدهامو چک می کنم وسایلی که جمع نکردمو دسته بندی می کنم می گم کارم درست بشه وقت ندارم هوهولی میشه .اما نمی دونید ته دلم میگه اکه 6 ماه بشه و تازه بوفتم دنبال شکایتو برسی و اینا چی .مامانم اینا دیگه طاقت نمی یارن .
کاملیا جون خدا می دونه که من این روزها راه هم که می رم با خدا حرف می زنم و ازش می خوام کمکمون کنه همش تو مونا و بچه هایی که تو کلیرینس هستن به زبونم می یاد .بقیه بچه هارو هم می گم که کارشون رود پیش بره اما اینایی که بین هواو زمین موندنو بیشتر دعا می کنم .نمی خوام ناله کنم از اینم خسته شدم اما فقط می خوام بگن بابا داریم این کارو می کنیم .قبلنا 5 شنبه -جمعه ها خیلی خوب بود الان به آخر هفته که می رسیم همه سیستمه بدنم بهم می ریزه .

آرین جان خیلی برات خوشحالم امیدوارم که همیشه شاد باشی .منم برای خودم رویاپردازی می کنم که برم این کارو می کنم وازین چیزها ....
امروز تولد همسرم هست از دیشب خیلی عصبی بود من همش دلداری می دادمو خودمو می زدم به بی خیالی .دوستش تو مال دیدتش پرسیده بابا هنوز همسرت نیومد اینا دارن پیکار می کنن از این حرفها می گفت دوباره بهم ریختم .

مونا جونم خوبی عزیزمممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
سي سي جان خدا روشكر كه بهتري .كامليا جان مونا هم خوبه ألان صحبت كردم إنترنتي قطع شده .مياد دوباره اينجا:-)))))))))
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، tondar ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas
یلدا جون یه دوست دیگه هم هست که لاتاری بودن و 24 اسفند رفتن مصاحبه.کلیرنس بچه ها و خانمش اومده ولی واسه خودش نه احتمالاً اینا قاط زدن.درست میشه به زودی.تولدت شوهر گلت هم مبارک.ایشالا 120 ساله بشن و در کنار هم زندگی خوبی داشته باشین عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
یلدا جون ممنونم از دعاهات دوست خوبم...منم به خدا روزی نیست به یادت نباشم و برات دعا نکنم.بد به دلت راه نده.انشالاه که به 6 ماه نمیرسه و کار به شکایت نمیکشه..توروخدا خوب فکر کن....عزیزم کاش کاری از دستم بر میومد.تولد همسر گلت هم مبارک باشه..به این فکر کن که تولد بعدی(یا تولد تو یا ایشون)در کنار هم چه توووولد توپی میگیرین و ماررررو هم دعوت میکنین.عزیزم همیشه دارم برات دعا میکنم....اگه خواستی یک قرار بگذار باهم بریم بیرون هوات عوض بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
[font=Courier][font=Times New Roman]مثبت بیاندیشید
مثبت باشید
تا اتفاقات مثبت روی دهد.
[/font][/font]
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، Tomas
همیشه منفی فکر کنید . چون همیشه برعکس اون چیزی اتفاق میوفته که ما می خواهیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان