موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون نیستی خانم!!!کجایی؟دلمون برات تنگ شده..امیدوارم شاد باشی و همین روزا کلیر بشی...چرا نمیای یک خبری بدی؟
راستی توماس کجاس؟قدیما میومد ی لایکی میزد میرفت....مدتها هست نمیبینمش...من به لایک هاش عادت کرده بودم
شیما جون شما هم که از وقتی رسیدی امریکا رفتی که رفتی هااا.حتی نگفتی رسیدی به سلامتی...دینا هم اصلا بعدش دیگه نیومد....خیلی ها میرن و دیگه اصلاااااا نمیان سر بزنن
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 11:27)arian307 نوشته: من و انا 2 روزه رفتیم جیم اسم نوشتیم بچه ها .... اومدین اینجا حتما این کار و بکنین ... ینی الان حس همون خانوم ها 60 سال به بالا رو دارم که چند ماه پیش گفتم .... که بعد از خوردن یه پارچ اب هویج و 1 ربع تردمیل فکر میکنن شدن خوش هیکل و پیش هر کی میشینن میگن : من جونیام همه میگفتن شبیه گو گو شی !! .. 
ولی دور از شوخی خیلی حال میده ... یه دوچرخه هایی داره که یه lcd گنده جلوشه بعد انتخاب میکنی که مثلا تو کوهستان دوچرخه سواری کنی یا کنار دریا یا هر جایی که دوست داری.... بعد بسته به این که کجا رو انتخاب کردی رکاب زدنتون راحت تر میشه یا سخت تر.. همه ی تصاویر منظره ها هم از جلوتون رد میشه درست مثل این که تو همون محیط دارین رکاب میزنین... خیلی هم خوش برخورد و مهربونن...
فکرتون رو از اف بی ای چک و پروسه و اپروال و مصاحبه و اینا بیارین بیرون بچه ها .. به روز های خوب فکر کنین.. فکر کنین که ماه بعدی دارین میرین تو آمریکا باشگاه ثبت نام کنین .. یا دارین میرین گواهینامه بگیرین ... هر چند این انتظار ها سخته اما باید عادت کنین چون اینجا هم هزار تا کار اداری دارین که کمابیش همین شکلی پیش میره.. ..
خوش بگذره آرین جان
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان خوش به حالت که اینقدر از اونجا راضی هستی..من اون موقع هم که اونجا بودم همش شاکی بودم...جیم هم میرفتم دوچرخه هم میزدم ولی راضی نبودم...یعنی باید بگم خوش بحالت که در کنار همسرت هستی..منم شاید اگه اون موقع با همسرم بودم برام بهشت میشد..کاش یکم بهتر فکر میکردم و خودمو راضی میکردم و میومدم امریکا تا شوهرم کلیر که شد ویزاشو بگیره بیاد...این فکر سفر امریکا روح و روان منو بهم ریخته..دارم دیوونه میشم از فکرش.یک لحظه رهام نمیکنه.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 16:06 توسط yalda91.)
شینا جون مرسی عزیزم از اینکه به فکر بودی اما بچه ها واقعا 5 ماه ظلمه تازه به خدا اگه می دونستم که 6 ماه بشه کلیر میشم اصلا ناراحت نبودم الانم همش دارم لیست خریدهامو چک می کنم وسایلی که جمع نکردمو دسته بندی می کنم می گم کارم درست بشه وقت ندارم هوهولی میشه .اما نمی دونید ته دلم میگه اکه 6 ماه بشه و تازه بوفتم دنبال شکایتو برسی و اینا چی .مامانم اینا دیگه طاقت نمی یارن .
کاملیا جون خدا می دونه که من این روزها راه هم که می رم با خدا حرف می زنم و ازش می خوام کمکمون کنه همش تو مونا و بچه هایی که تو کلیرینس هستن به زبونم می یاد .بقیه بچه هارو هم می گم که کارشون رود پیش بره اما اینایی که بین هواو زمین موندنو بیشتر دعا می کنم .نمی خوام ناله کنم از اینم خسته شدم اما فقط می خوام بگن بابا داریم این کارو می کنیم .قبلنا 5 شنبه -جمعه ها خیلی خوب بود الان به آخر هفته که می رسیم همه سیستمه بدنم بهم می ریزه .
آرین جان خیلی برات خوشحالم امیدوارم که همیشه شاد باشی .منم برای خودم رویاپردازی می کنم که برم این کارو می کنم وازین چیزها ....
امروز تولد همسرم هست از دیشب خیلی عصبی بود من همش دلداری می دادمو خودمو می زدم به بی خیالی .دوستش تو مال دیدتش پرسیده بابا هنوز همسرت نیومد اینا دارن پیکار می کنن از این حرفها می گفت دوباره بهم ریختم .
مونا جونم خوبی عزیزمممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
سي سي جان خدا روشكر كه بهتري .كامليا جان مونا هم خوبه ألان صحبت كردم إنترنتي قطع شده .مياد دوباره اينجا:-)))))))))
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون یه دوست دیگه هم هست که لاتاری بودن و 24 اسفند رفتن مصاحبه.کلیرنس بچه ها و خانمش اومده ولی واسه خودش نه احتمالاً اینا قاط زدن.درست میشه به زودی.تولدت شوهر گلت هم مبارک.ایشالا 120 ساله بشن و در کنار هم زندگی خوبی داشته باشین عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون ممنونم از دعاهات دوست خوبم...منم به خدا روزی نیست به یادت نباشم و برات دعا نکنم.بد به دلت راه نده.انشالاه که به 6 ماه نمیرسه و کار به شکایت نمیکشه..توروخدا خوب فکر کن....عزیزم کاش کاری از دستم بر میومد.تولد همسر گلت هم مبارک باشه..به این فکر کن که تولد بعدی(یا تولد تو یا ایشون)در کنار هم چه توووولد توپی میگیرین و ماررررو هم دعوت میکنین.عزیزم همیشه دارم برات دعا میکنم....اگه خواستی یک قرار بگذار باهم بریم بیرون هوات عوض بشه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Courier][font=Times New Roman]مثبت بیاندیشید
مثبت باشید
تا اتفاقات مثبت روی دهد.[/font][/font]
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
همیشه منفی فکر کنید . چون همیشه برعکس اون چیزی اتفاق میوفته که ما می خواهیم .