کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یلدا جون درست میشه به زودی...خودت و شوهرت رو اینقدر ناراحت نکن...همسرت مگه میتونه بیاد ایران؟دارن کار میکنن و نمیتونن بیان که...یک کمی سعی کن خودت رو اروم کنی..میدونم سخته ولی اگه بخای اقلا از الان حالت بهتر میشه...خودت هم میدونی که نشد نداره و چند روز اینور اونور ویزات رو میگیری انشاالاه.زندگی خوبی در انتظارت هست
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، romance33 ، سی سی ، piboo
خوابم نمیبره . آرومو قرار ندارم دوست دارم الان تو خونمون فوتبال بازی کنم صدای همه همسایه ها دربیاد . (پست موقت )
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، romance33 ، سی سی ، kamela ، ارکیده
یلدا جون همه ی ما درکت می کنیم حالتو می فهمیم دوران خوبی نیست،
نگرانیه زندگیه آیندمون یه طرف، استرس کنجکاوی اطرافیون هزارویک طرف
به خدا همه چی درست میشه. سعی کن دلتو هر طوری خودت صلاح می دونی آروم کنی عزیزم،
دلم برات خیلی روشنه
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، romance33 ، سی سی ، kamela ، ارکیده ، piboo ، battosai
مرسي دوستاي خوبم كه بهم دلداري ميديد. كامليا جان مي دونم نمي تونه بياد ايران ولي جيكار كنم عصبي شدم .
علي جان بلا خره أومدي جه خبرها؟مونا جون خوبي دوستم ؟من الأقل ميام غر مي زنم تو كه نيستي نكرانت ميشم موبايلت در دسترس نبود
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، tondar ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، kamela
یلدا جون دوست خوبم.سعی کن یکمی به خودت مسلط تر بشی عزیزم میدونم که دوران سخت و غیر قابل تحملیه ولی آیا چاره ی دیگه ای هم مگه داریم.عزیزم ما هممون این موقعیت رو میدونستیم و خودمون انتخابش کردیم.پس باید برای بدست آوردن موقعیتی بهتر بهاش رو هم بپردازیم.به خدا توکل کن.به یاریش همه چیز به زودی درست میشه.به اطرافیان هم که فقط قصدشون فضولیه البته میدونی که از روی حسادتشونه اصلاً اهمیتی نده.سعی کن ارثباطت رو باهاشون کم و حتی قطع کنی که باعث آزارت نشه عزیزم.حسادت اونها واسه اینه که موقعیت تو رو ندارن.همه واست دعا میکنیم.بدون که اینجا دوستایی داری که واسشون مهمی و آرزوشون خوشبختی و سعادت توست.بهروز و پیروز باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، yalda91 ، سی سی ، paris a ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، kamela ، battosai
یلدا گلم سعی‌ کن یکم سرت رو با یه کار دیگه یی که دوست داری مشغول کنی‌.یه کلاسی که دوست داری برو.زندگی‌ خیلی‌ بالا پایین داره.شاید سهم ما هم این بوده که سختش اولش باشه،خوشیش بدن! تو این شرایط سخت، توی این دوری، یه موهبت با ارزشی که داری اینه که همسرت دوستت داره، همسرت برای تو داره زحمت می‌کشه،همسرت سرد نشده، بی‌ تفاوت نشده، مأیوس نشده، پس با دست خودت، خودتون رو تشویق به کم آوردن و مأیوس شدن نکن.میدونم سخته ولی‌ قوی باش گلم.اینو بدون که تو این شرایط خیلی‌‌ها رابطهٔ عاطفیشون دچاره بحران میشه پس به فوق‌العاده بودن همسرت فکر کن، به اینکه به یک مرد واقعی‌ تکیه کردی و این روز‌ها رو هم با هم پشت سر میذارین.بهش قوت قلب بده بجای اینکه بگی‌ ولن کن بیا ایران.به زندگی‌ قشنگت فکر کن.هر چگگدر هم سخت باشه، به هیچ وجه حتا ارزش مقایسه کردن با موهبت‌های دیگه یی که داری را نداره.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، tondar ، سی سی ، paris a ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، poram ، kamela
چک زمان اپروال مربوط به همسر یا نامزدی هست که توی امریکاست دوستان... اینجور نیست که هر سری شما رو چک کنن... تو مرحله ی اپروال بیشتر هم مشخصات همسرتون مطرحه توی فرم ها نه شما... بعد از اپروال و فرستادن مدارک چک شما شروع میشه حالا تا روز مصاحبه به صلاح دید افیسر یا چک های بیشتری در موردتون میشه یا به قول معروف یه ضرب میگیرین میره... کسانی هم که یه ضرب میگیرین اینطور نیست که کلا چک نشن.... هیچ کس بدون چک اجازه ورود به امریکا رو نداره ......
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، paris a ، Saeedv13 ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، kamela
سلام دوستان خوبین؟
دیروز یلدا جان سوره یس رو خوندم واست نیت کردم ایشالا که تو خبر ویزات بیاد منم اپروو بشم. نزدیک 4 سال داره میشه منتظرم.والا واسه همه تون دعا کردم.کاملا جان شمام هم اومدین به ذهنم داشتم میخوندم .مونا جان.همه تون بچه ها ایشالا زود کارامون به نتیجه برسه امییییین خدا.کاملا جان خوش میگذره ناز خانوم؟
pipoo
جان چه خبر؟چند ماه شد نامزدی اقدام کردی؟
shinnaجان کجایی؟
ریتا جان خوبی؟
ا راستی علی چی شده مگه؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، tondar ، yalda91 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، kamela
سانازی جون، خوبم عزیزم. شما چطوری؟
با گرما و گرونی و انتظار و بلاتکلیفی می سوزیم و می سازیم.
فعلاً منتظر فرمهای اسپانسر و جمع کردن مدارک مالیات و از این جور چیزها هستیم. اینها را هم بفرستیم ببینیم دیگه NVC از جونمون چی می خواد!!!!Big Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، kamela ، سانازی
(2013-07-24 ساعت 13:31)سانازی نوشته:  سلام دوستان خوبین؟
دیروز یلدا جان سوره یس رو خوندم واست نیت کردم ایشالا که تو خبر ویزات بیاد منم اپروو بشم. نزدیک 4 سال داره میشه منتظرم.والا واسه همه تون دعا کردم.کاملا جان شمام هم اومدین به ذهنم داشتم میخوندم .مونا جان.همه تون بچه ها ایشالا زود کارامون به نتیجه برسه امییییین خدا.کاملا جان خوش میگذره ناز خانوم؟
pipoo
shinnaجان کجایی؟
ریتا جان خوبی؟
ا راستی علی چی شده مگه؟

مرسي دوستم.خيلي خيلي ممنونم ازت .اميدوارم خدا اين خوبياتو برات تو كارت جبران كنه.منم اين روزها همه بجه ها رو دعا مي كنم به اميد خدا اين انرزي هاي مثبت بهمون برسه وكمكمون كنه
أرين جان من تو أن وي سي مطمءنم كه checkشدم خو دشو ن توجواب ميل ما كفتن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، kamela ، سانازی
پس اونایی که مصاحبشون ابوظبیه و مدارک رو با خودشون می برن چطوری چک می شن؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamela ، سانازی ، Tomas
(2013-07-24 ساعت 13:31)سانازی نوشته:  سلام دوستان خوبین؟
pipoo
shinnaجان کجایی؟
ریتا جان خوبی؟
ا راستی علی چی شده مگه؟

سانازی جان الان 8 ماه از دومین اقدام داره میگذره و منتظر ااپروو شدن هستم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سی سی ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، سانازی ، Tomas
سلام دوستای گلم. من همش دعا میکنم کار همتون زودتر درست بشه. مامانمم براتون کلی دعا میکنه هروقت صحبتش میشه... راستی اینکه من دیگه قول دادم نق نزنم باعث نشه یه وقت منو یادتون بره ها. منم دعا کنید. راستش اوضاع رابطه ما هر روز داره خرابتر میشه... . اما من کاری از دستم برنمیاد. یعنی سعیمو کردم ولی خب دیگه باقیش رو سپردم به خدا... هر چی هم پیش میاد سعی میکنم با آرامش بپذیرم.
همتونو میسپرم به خدا. امیدوارم تا روز عید فطر دل همه بچه ها شاد بشه...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، itex ، rrrraaaazzzz ، kamela ، paris a ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-24 ساعت 10:15)NedaE نوشته:  یلدا گلم سعی‌ کن یکم سرت رو با یه کار دیگه یی که دوست داری مشغول کنی‌.یه کلاسی که دوست داری برو.زندگی‌ خیلی‌ بالا پایین داره.شاید سهم ما هم این بوده که سختش اولش باشه،خوشیش بدن! تو این شرایط سخت، توی این دوری، یه موهبت با ارزشی که داری اینه که همسرت دوستت داره، همسرت برای تو داره زحمت می‌کشه،همسرت سرد نشده، بی‌ تفاوت نشده، مأیوس نشده، پس با دست خودت، خودتون رو تشویق به کم آوردن و مأیوس شدن نکن.میدونم سخته ولی‌ قوی باش گلم.اینو بدون که تو این شرایط خیلی‌‌ها رابطهٔ عاطفیشون دچاره بحران میشه پس به فوق‌العاده بودن همسرت فکر کن، به اینکه به یک مرد واقعی‌ تکیه کردی و این روز‌ها رو هم با هم پشت سر میذارین.بهش قوت قلب بده بجای اینکه بگی‌ ولن کن بیا ایران.به زندگی‌ قشنگت فکر کن.هر چگگدر هم سخت باشه، به هیچ وجه حتا ارزش مقایسه کردن با موهبت‌های دیگه یی که داری را نداره.

ندا جون ، مدارکتون به ان وی سی رسید؟ چقدر برای شما طول کشید برسه؟ شمام آنکارایین؟
بچه ها قراره از ان وی سی به ما نامه بیاد که اعلام کنن مدارک رو گرفتن؟ پس ما چجوری قراره بفهمیم مدارکمون الان کجاست؟ بعد چجوری بفهمیم که فرستادن به آنکارا؟ بگیییییییین من طاقتشو دارم بگیییییییین قراره چه بلایی سرم بیاد!!

سی سی جان محکم سر جات بشین و متین و منطقی برخورد کن ، درست میشه . رگه رد میشه میره اینشالا.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سی سی ، paris a ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یلدا جان ان وی سی بعد از زمانیه که uscis اپرو میکنه .. چک شما بعد از اپروال شروع میشه ... حالا از ان وی سی به بعد !..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان