کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-26 ساعت 16:32)yalda91 نوشته:  خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت به دادم برس تاره میگن ممکنه بیشتر از 6 ماه طول بکشه ،یعنی پی اون وقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یلدا جون عزیزم ایشالا درست میشه.تو رو خدا غصه نخور.Sad
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یلـــــــدا جون +++++ فکر کن به 6 ماه نمی رسه عزیزم
خودتو اذیت نکن قربونت برم، به روزای خوب با همسرت فکر کن
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-07-26 ساعت 11:27)yalda91 نوشته:  دوستاي خوبم أمشب أولين شب أحيا هست اكه همه موافقيد ساعت ١١امشب بأهم دعا كنيم

یلدا جون عزیزم فردا شب قدره, منم تودعا هستما.
میتونیم سرساعت 11 زیارت عاشورا یا سوره یس بخونیم.
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، piboo ، kamela ، Tomas
(2013-07-26 ساعت 21:30)shinna نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 11:27)yalda91 نوشته:  دوستاي خوبم أمشب أولين شب أحيا هست اكه همه موافقيد ساعت ١١امشب بأهم دعا كنيم

آره عزیزم اشتباه کردم .باشه سر 11 شروع کنیم .بچه ها لطفا همه بیاید این دعا برای هممونه برای همه تو هر مرحله ولی انرژی هامون چند برابر میشه .به امید خدا هممون تا عید فطر یه مرحله ای که درپیش داریمو سپری کنیم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، shinna ، rrrraaaazzzz ، piboo ، kamela ، Tomas
(2013-07-26 ساعت 21:59)yalda91 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 21:30)shinna نوشته:  

آره عزیزم اشتباه کردم .باشه سر 11 شروع کنیم .بچه ها لطفا همه بیاید این دعا برای هممونه برای همه تو هر مرحله ولی انرژی هامون چند برابر میشه .به امید خدا هممون تا عید فطر یه مرحله ای که درپیش داریمو سپری کنیم .
بچه ها منم هستم رو منم حساب کنید
خودم که حالا تازه اول راهم ولی واسه شماها همه کار میکنم.به امید شنیدن خبرهای خوب از تک تکتون.پس قرارمون فردا شب ساعت 11.Wink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
چه دعایی بخونیم؟ زیارت عاشورا و سوره یس خوبه، میخواید زیارت عاشورا بخونیم. چطوره؟
اگه همه موافقید سر ساعت 11 شب شنبه که میشه اولین شب قدر زیارت عاشورا بخونیم، هر کسی موافقه لایک کنه Smile
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، battosai ، rrrraaaazzzz ، piboo ، yalda91 ، سی سی ، kamela
سلام دوستانم.خوبید؟
من میرم مراسم شب قدر فکر کنم.ولی سر ساعت 11 دعا میکنم پس اسمارو بنویسیم و یاد کنیم.romance33 اگه میتونی اسمتونو میگید؟
راستی من متوجه نشدمyalda.irannejad ویزا گرفته یا تازه میخوان ویزای ازدواجی اقدام کنن؟
راستی یلدا جان پساپس تولد همسرتون مبارک باشه2مرداد بودن؟
کاملا جان حال شما رو میپرسیم جواب نمیدین باشه قهر!
میدونم متوجه نشدین حتما چند صفحه قبل.اسپانسر پیدا نشد؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84
جلل خالقق .. مسجد اینترنتی ندیده بودم دیگه .. ایشالا با خواستتون برسین ... اما خلاصه با دعا بی دعا ویزا رو میگیرن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، paris a ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-26 ساعت 23:44)سانازی نوشته:  سلام دوستانم.خوبید؟
من میرم مراسم شب قدر فکر کنم.ولی سر ساعت 11 دعا میکنم پس اسمارو بنویسیم و یاد کنیم.romance33 اگه میتونی اسمتونو میگید؟
راستی من متوجه نشدمyalda.irannejad ویزا گرفته یا تازه میخوان ویزای ازدواجی اقدام کنن؟
راستی یلدا جان پساپس تولد همسرتون مبارک باشه2مرداد بودن؟
کاملا جان حال شما رو میپرسیم جواب نمیدین باشه قهر!
میدونم متوجه نشدین حتما چند صفحه قبل.اسپانسر پیدا نشد؟

عزیزم من شقایق هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها من رو هم فراموش نكنيد از همه دوستان التماس دعا دارم انشااله همگي حاجت روا بشيم،امين
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، kamela ، paris a ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz
(2013-07-26 ساعت 23:46)arian307 نوشته:  جلل خالقق .. مسجد اینترنتی ندیده بودم دیگه .. ایشالا با خواستتون برسین ... اما خلاصه با دعا بی دعا ویزا رو میگیرن

أرين از دست تو .اين سي انرزي هست .موج مثبت بفرستيم.به أميد خدا كارامون راست و ريست بشه.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arian307 ، سانازی ، kamela ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-27 ساعت 00:33)yalda91 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:46)arian307 نوشته:  جلل خالقق .. مسجد اینترنتی ندیده بودم دیگه .. ایشالا با خواستتون برسین ... اما خلاصه با دعا بی دعا ویزا رو میگیرن

أرين از دست تو .اين سي انرزي هست .موج مثبت بفرستيم.به أميد خدا كارامون راست و ريست بشه.Big Grin

من هم هستم. ولی به روش خودم دعا می کنم. عربی دوست ندارم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamela ، paris a ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها منم سر ساعت 11 همتون رو دعا میکم..همسرم همیشه شبای قدر تا صبح بیداره و دعا میخونه و منم امسال با کنار همسرم و همدل با شما دوستام دعا میکنم..تک تکتون رو و واقعا مخصوصا یلدا جون رو....مونا رو خودم رو و همتون رو...مهم نیست چه دعایی بخونید..مهم اینه که با تمام وجود دعا کنید...منم اعتقاد دارم...بعضی وقتا خدا چنان دست ادم رو میگیره که خودمونم باورمون نمیشه..امیدوارم معجزش رو ببینیم...بچه ها تورو خدااااااا منو دعا کنید..دعا کنید یک اسپانسر پیدا بشه دست مارو بگیره..دعا کنید من و دخترم بی دردسر و راحت بریم به امریکا و زود زود شوهرم ویزا بگیره...به خدا برای همتون دعا میکنم.

سانازی جون اتفاقا من قهرم.....10 بار حالتو پرسیدم جواب ندادی...همیشه جواب سوالات رو میدم ولی جوابی نمیدی..اتفاقا همین دیروز داشتم فکر میکردم سانازی چرا جواب نمیده بهم!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، ارکیده ، shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas
سلام امشب یه آهنگ انتخاب کردم . http://s1.picofile.com/file/7524325478/m...r.mp3.html آهنگ تریلر.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
دوستاي خوبم همتونو دعا كردم .از خدا خواستم كه رآه همونو باز كنه.اميدوارم تو اين شب هممون به خواسته هامون برسيم.
أمين
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، piboo ، kamalir36 ، shinna ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان