موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من خوبم . یلدا جون مرسی .
من از صفحه 524 اینترنت نداشتم . الان یه چند دقیقه اومدم تمام پستارو تند تند خوندم . همش لایککککککککک
بچه ها واسه هم دعا کنیم . من سعی میکنم روحیه ام رو حفظ کنم . امیدوارم هیچ کسی این کلیرنس رو تجربه نکنه ککه از بدترینه بلاهاست .
امروز با چند تا از دوستام صحبت کردم بهتر شده ام
همتونو دوست دارم . انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ واسه همه .
یکی گفته بود تا عیذ فطر ولی من میگم همین شبای قدر که من یکی واقعا بهش اعتقاد دارم حاجت همموم رو میده .
ایمان داشته باشیم .
کاملا خوبی بچه ها بعد از ماه رمضان میریم بیرون چون واقعا قبل از افطار سخته همه جا بسته است .
یا اینکه اصلا من و یلدا کلیر میشیم یه پارتی توپ همتون دعوتید .
mona
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مونا جون خوبی؟مونا منم دعات کردم.بچه ها خوبین؟بچه ها اینا باحاله بخونین.برای شادیمووووووووووون
یارو تو زمستون یه اسب میبینه که از دهنش بخار میاد. میره جلو نگاه می
کنه و میگه جل الخالق پس اسب بخار که میگن اینه!
- ما آدم ها مشکل بینایی داریم، هرکس به ما زیاد نزدیک شود، دیگر دیده نمی شود
- من هر وقت حوصله ام سر می ره یه اس ام اس به یه شماره اتفاقی می دم با
این مضمون: جنازه رو قایم کردم، حالا چیکار کنم؟
- هنوزم منتظرم یه روز یه خانوم و آقای پولداری بیان خونمون بعد مامانم
بگه عزیزم ما تا حالا بهت دروغ گفته بودیم اینا پدر و مادر واقعی تو
هستن!
- قدیما ایفون معمولی بود، می گفتیم کیه؟ طرف می گفت منم!/ الان که
تصویری شده هرکی زنگ میزنه ژست میگیره بعد زل میزنه به افق!
- پسر همسایه مون داشت تو کوچه به دوستش می گفت فردا قراره ابروهامون رو
چک کنن! هرکی برداشته باشه اخراجش می کنن
- فیزیک خیلی آسونتر می شد، اگه به جای سیب خود درخت رو نیوتن افتاده بود
- یه غمی هست که بچه های آخر بیشتر درکش می کنن: غم به مرور زمان کم شدن
آدم های سر سفره
- استفاده از آسانسور در فیلم های ایرانی:
یارو با عجله می ره سمت آسانسور و فقط دکمشو می زنه بعد از پله ها می ره بالا!
++++++++++++++
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 22:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 00:17 توسط سانازی.)
- از جمله افتخارات زندگیم اینه که یه بار حامد بهداد رو از نزدیک دیدم
ولی حتی نرفتم جلو سلام کنم، منتظر روزی هستم که این بلارو سر گلزار هم
بیارم!
- این روزها انگار آدم ها، به دست هم پیر می شوند، نه به پای هم.
- نقشی که فلفل در تربیت بچه های ایرانی داشته، کتاب تعلیمات اجتماعی نداشته
یاد اون روزها بخیر. وقتی بچه بودیم، مامانم یه تومن به من می داد و منوبه فروشگاه می فرستاد و من با سه کیلو سیب زمینی، دو بسته نان، سه پاکت
شیر، یک کیلو پنیر، یک بسته چای و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر میگشتم.
اما الان دیگه از این خبر ها نیست، همه جا توی فروشگاه ها دوربین گذاشتن!
- اگه به یه کچل بخندی بی برو برگرد کچل می شی ولی به یه میلیاردر قهقهه هم بزنی هیچ اتفاقی نمی افته
همین ضرب المثل “آشپز که دوتا شد آش یا شور می شه یا بی نمک” برای درک پیشینه تاریخی ایرانیان در گند زدن به Team Work کافیه!
- رفته بودم سربازی، روز اول نشوندنمون رو زمین، جناب سروان داد زد: کی اینجا لیسانس ریاضی داره؟ منم با ذوق و شوق دستمو بردم بالا گفتم: من
جناب. گفت: پاشو اینا رو بشمار!
بچه ها راستی ثبتنام لاتاری از کیه؟و باید پی گیرش باشی از سایتی؟
کجاییین بچه ها،هر جا هستین
خوش باشیییییییییییییین
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ساناز جون خیلی باحال و به جا بود 
یلـــــــدا جون تولد همسرت تبریک می گم. ایشالا سالهای زیادی رو با هم به خوشی سپری کنید!
انرژی ++++++++++++++++++++++++++ برا هرچه زودتر کلیر شدن یلدا جون.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از همتون ،مرسي از اينكه اينقدر خوبيد ،مرسي از اينكه در كنارم هستيد .همسرم از همتون تشكر كرد بابت تبريك تولد .ما هر دو تامون براي همه دعا ميكنيم به قول مونا به أميد خدا تا هفته ديكه همه كلير بشيم.دوستاي خوبم من به مونا هم كفتم بيايم تو هفته ديكه براي هممون با هم دعا كنيم كه همه انرزي ها بأهم جمع بشن و جواب بكيريم.ازتون مي خوام كه تو اين روزها در حق همديكر دعا كنيم.
كامليا جون حتما بريم بيرون مي خواستيم با اركيده و سيمي بريم كه أونا سرشون شلوغه فكرنكنم بيان هنوز كه نكفتن.اكه بعد ماه رمضان بذاريم كه خيلي بهتره مي تونيم عصر بريم.دوستون دارم .بازم ممنون بابت همه جي
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هروقت وقت دعا شد بگین منم از جون و دل برای شما دوستای گلم و برای خودم دعا کنم..امیدوارم از این وضع خلاص بشیم هممون...منم اینقدر به داستان خودم فکر کردم هر روز و اینقدر دنبال یک راهی گشتم الان دقیقاااااا 3 شبانه روزه سردرد دارم....با سردرد میخابم و با سردرد بیدار میشم...مردم اینقدر قرص خوردم..امروز به همسرم گفتم فکر میکنم یک مرضی گرفتم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي خوبم أمشب أولين شب أحيا هست اكه همه موافقيد ساعت ١١امشب بأهم دعا كنيم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
از وقتی برگشتم انقدر همه چیز تند تند اتفاق افتاد که اصلاً وقت نکردم به سایت سری بزنم .... خواستگاری و بله برون و خرید و کارای نامزدی ... 2 هفته دیگه مونده تا به مرد مورد علاقم برسم ... البته بعد از اون انتظار طولانی و کشنده مصاحبه و کلیرنس و ....تازه شروع میشه .... تا اونجایی که من فهمیدم برای ازدواج با گرین کارتی ها باید فرم I130 رو پر کنیم اما نفهمیدم ایمیل کردنش کافیه یا باید پست هم بکنیم .... اگه میدونید دیگه چه مدارکی لازم هست بگید تا اونها رو جور کنیم ... چون یه هفته بعد از عروسی داییم بر میگرده آمریکا و اگه باید مدرکی ببره باید تا اون موقع حاضرش کنم ... این روزا واسه ما که اول راهیم هم دعا یادتون نره .... امیدوارم همگی به زودی اون طرف در کنار کسی باشید که دوستش دارید ....
از الان ممنونم
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-26 ساعت 12:03)yalda91 نوشته: (2013-07-26 ساعت 11:57)yalda.irannejad نوشته: از وقتی برگشتم انقدر همه چیز تند تند اتفاق افتاد که اصلاً وقت نکردم به سایت سری بزنم .... خواستگاری و بله برون و خرید و کارای نامزدی ... 2 هفته دیگه مونده تا به مرد مورد علاقم برسم ... البته بعد از اون انتظار طولانی و کشنده مصاحبه و کلیرنس و ....تازه شروع میشه .... تا اونجایی که من فهمیدم برای ازدواج با گرین کارتی ها باید فرم I130 رو پر کنیم اما نفهمیدم ایمیل کردنش کافیه یا باید پست هم بکنیم .... اگه میدونید دیگه چه مدارکی لازم هست بگید تا اونها رو جور کنیم ... چون یه هفته بعد از عروسی داییم بر میگرده آمریکا و اگه باید مدرکی ببره باید تا اون موقع حاضرش کنم ... این روزا واسه ما که اول راهیم هم دعا یادتون نره .... امیدوارم همگی به زودی اون طرف در کنار کسی باشید که دوستش دارید ....
از الان ممنونم
مبارک باشه عزیزم .به سلامتی خوشبخت بشید .تا اونجا که من می دونم باید پست هم بکنید اصل امضا تو مدارک مهمه .بازم بپرسید تو تاپیک ازدواج با گرین کارتی.شما هم برای ما دعا کنید .
مرسی یلدا جون .... امیدوارم شما هم زودتر به همه چیزای خوبی که میخواین برسید
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 16:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 16:56 توسط yalda91.)
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت به دادم برس تاره میگن ممکنه بیشتر از 6 ماه طول بکشه ،یعنی چی اون وقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟