کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-07-30 ساعت 22:18)k1_cid نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 18:50)sisily. نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 13:14)k1_cid نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 11:00)sisily. نوشته:  سلام . می شه لطفا بگین بعد از اینکه سایت case اینو زد بعد از چند وقت نامه مصاحبه می یاد؟الان 8 روز گذشته و هنوز هیچ ایمیلی نیومده . حالا بعد از این می شه رفت تو سایت سفارت و از اونجا پیگیری کرد و زمان مصاحبه رو فهمید؟؟؟؟یا باید فقط منتظر باشیم ممنون می شم اگر جواب بدین . لطفا اگر سایت سفارت ابوظبی رو دارین که می شه از اونجا پیگیری کرد رو هم بدید Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3731.html
شما نامه مصاحبتونو دریافت کردین ، اگه وکیل دارین برای وکیل ،اگه نه برای کسی که اقدام کرده ایمیل شده .
در ضمن ایمیلتون رو درست چک کنید ،مثلا قسمت spam رو حتما چک کنید که اونجا نرفته باشه و در نهایت......... کاری که خیلی ساده هست رو انجام میدین : میرین تو سایت http://usvisa-info.com و باهاشون تماس میگیرین،در اصل این سایت مسئول پاسخ گویی برای وقت مصاحبه و pickup location هست.
سلام ممنون از پاسختون من تو این سایت رفتم ولی شماره تماسی ندیدم می شه لطفا بیشتر توضیح بدین
شما اول وارد سایت https://usvisa-info.com میشید و گزینه immigrant visa applicants رو انتخاب میکنید،بعد از اون کشور ایران رو پیدا میکنی و انتخاب میکنید که هم به زبان فارسیه هم انگلیسی(حالا فارسی رو خدمتتون توضیح میدم)
بعد از اون کشوری که قرار هست اونجا مصاحبه بشید رو روی پرچمش کلیک میکنید.(مثلا ترکیه)
بعد از اون شما در قسمت اطلاعات عمومی ،وارد قسمت اطلاعات مرکز تماس میشید و بقیه که دیگه مشخصه .من میخواستم شماره اونجارو فقط بهتون بدم ولی بهتر دیدم که این موارد رو خدمتتون توضیح بدم چون اکثر دوستان این قضیه رو نمیدونن.
در ضمن این سایت برای تمامی ویزاها قدم به قدم توضیح داده و از تمامی مراحل پروسه شما رو آگاه میکنه.
اینم شمارش که در ترکیه هستش : 00908502526355
شما وقتی تماس گرفتین اُپراتور باهاتون فارسی صحبت میکنه و کیس نامبر رو ازتون میگیره و بهتون اطلاعات لازم رو میده.
موفق باشید.
من امروز زنگ زدم اول میره رو انتخاب گزینه ها و تو گزینه هایی که می گه فقط یکیش هست که اون هم مال تغییر وقت مصاحبه هست و بعد شماره پاس و ...... و می خواد . راستش منم ترسیدم که ادامه بدم قطع کردم شما می دونید کدام گزینه رو باید انتخاب کنیم؟؟؟ از اینکه با حوصله جواب می دین واقعا ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-07-31 ساعت 20:31)sisily. نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 22:18)k1_cid نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 18:50)sisily. نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 13:14)k1_cid نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 11:00)sisily. نوشته:  سلام . می شه لطفا بگین بعد از اینکه سایت case اینو زد بعد از چند وقت نامه مصاحبه می یاد؟الان 8 روز گذشته و هنوز هیچ ایمیلی نیومده . حالا بعد از این می شه رفت تو سایت سفارت و از اونجا پیگیری کرد و زمان مصاحبه رو فهمید؟؟؟؟یا باید فقط منتظر باشیم ممنون می شم اگر جواب بدین . لطفا اگر سایت سفارت ابوظبی رو دارین که می شه از اونجا پیگیری کرد رو هم بدید Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3731.html
شما نامه مصاحبتونو دریافت کردین ، اگه وکیل دارین برای وکیل ،اگه نه برای کسی که اقدام کرده ایمیل شده .
در ضمن ایمیلتون رو درست چک کنید ،مثلا قسمت spam رو حتما چک کنید که اونجا نرفته باشه و در نهایت......... کاری که خیلی ساده هست رو انجام میدین : میرین تو سایت http://usvisa-info.com و باهاشون تماس میگیرین،در اصل این سایت مسئول پاسخ گویی برای وقت مصاحبه و pickup location هست.
سلام ممنون از پاسختون من تو این سایت رفتم ولی شماره تماسی ندیدم می شه لطفا بیشتر توضیح بدین
شما اول وارد سایت https://usvisa-info.com میشید و گزینه immigrant visa applicants رو انتخاب میکنید،بعد از اون کشور ایران رو پیدا میکنی و انتخاب میکنید که هم به زبان فارسیه هم انگلیسی(حالا فارسی رو خدمتتون توضیح میدم)
بعد از اون کشوری که قرار هست اونجا مصاحبه بشید رو روی پرچمش کلیک میکنید.(مثلا ترکیه)
بعد از اون شما در قسمت اطلاعات عمومی ،وارد قسمت اطلاعات مرکز تماس میشید و بقیه که دیگه مشخصه .من میخواستم شماره اونجارو فقط بهتون بدم ولی بهتر دیدم که این موارد رو خدمتتون توضیح بدم چون اکثر دوستان این قضیه رو نمیدونن.
در ضمن این سایت برای تمامی ویزاها قدم به قدم توضیح داده و از تمامی مراحل پروسه شما رو آگاه میکنه.
اینم شمارش که در ترکیه هستش : 00908502526355
شما وقتی تماس گرفتین اُپراتور باهاتون فارسی صحبت میکنه و کیس نامبر رو ازتون میگیره و بهتون اطلاعات لازم رو میده.
موفق باشید.
من امروز زنگ زدم اول میره رو انتخاب گزینه ها و تو گزینه هایی که می گه فقط یکیش هست که اون هم مال تغییر وقت مصاحبه هست و بعد شماره پاس و ...... و می خواد . راستش منم ترسیدم که ادامه بدم قطع کردم شما می دونید کدام گزینه رو باید انتخاب کنیم؟؟؟ از اینکه با حوصله جواب می دین واقعا ممنونم
دوست عزیز من نمیدونم چه چیزی ترس داره !!!
باید با اُپراتور صحبت کنید .من قبل از اینکه وقت مصاحبم بیاد چند بار باهاشون صحبت کردم و مشاوره هم گرفتم.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، Tomas
ندا جون تبریک می گم. امیدوارم که شروع قدمش براتون خوش یمن باشه و به سلامتی و دل خوش.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، shabnam.84 ، Tomas ، paris a
ندا جون تبریک میگم عزیزم. خبر خیلی خوبی بود. امیدوارم برات لحظه به لحظه خوشی وشادی به همراه داشته باشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
دوستاي خوبم اميدورام اين هفته هفته خوبي براي هممون باشه خبرهايي خوب خوب بشنويم .اول كه ندا جون خوشحالمون كرد ديروزم اركيده وسيمي رسيدن ا.م.ر.ي.ا
البته بي خداحافظي .اما اميدورام اغاز زندكي خوبي براشون باشه وخوشبخت بشن.
بجه ها اكه موافقيد براي بعد عيد فطر يه قرار بذاريم دوره هم جمع بشيم هر كي مواقفه ومياد أعلام كنه كه بدونم به كيا مسيج بدم.خدا منه إنكارا اين هفته إز اين انتظار درمون بياره.امين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shinna ، romance33 ، shabnam.84 ، سی سی
بچه ها برا شما چقدر طول کشید بعد از اپرو مدارکتون به NVC برسه؟ بعدش چقدر طول کشید به سفارت رسید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
(2013-07-26 ساعت 23:46)arian307 نوشته:  جلل خالقق .. مسجد اینترنتی ندیده بودم دیگه .. ایشالا با خواستتون برسین ... اما خلاصه با دعا بی دعا ویزا رو میگیرن
آرین منم باهات موافقم...چه با دعا چه بی دعا ویزا رو حتما می گیرید...یکم
این مراحل را راحت بگیرید دوستان
راستی آرین کجایی؟نیستی؟Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، arian307 ، shadzad
(2013-07-25 ساعت 01:54)kamela نوشته:  مونا جون نیستی خانم!!!کجایی؟دلمون برات تنگ شده..امیدوارم شاد باشی و همین روزا کلیر بشی...چرا نمیای یک خبری بدی؟
راستی توماس کجاس؟قدیما میومد ی لایکی میزد میرفت....مدتها هست نمیبینمش...من به لایک هاش عادت کرده بودم
شیما جون شما هم که از وقتی رسیدی آمریکا رفتی که رفتی هااا.حتی نگفتی رسیدی به سلامتی...دینا هم اصلا بعدش دیگه نیومد....خیلی ها میرن و دیگه اصلاااااا نمیان سر بزنن

کی؟من؟من که همیشه هستم!
مامان کامیلا من پیگیر کار هاتون هستم وهمیشه نظاره گر ولی بله یه مدتیه که مسایل دیگر زندگی باعث شده است که کم بیام ولی هستم باهاتون
هر موقع که یکم دیر میام اینجا واقعا دلم برا همتون تنگ میشه
مخصوصا بچه های قدیمی:....Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tondar ، yalda91 ، shabnam.84 ، arian307 ، shadzad ، kamela
سلاااام بچه هااااااااا! امیدوارم همه سالم و سرحال باشین! خیلی شرمنده ام که کم سر می زنم، دلم واسه تک تکتون تنگ شده بود حسابی ولی واقعن درگیر کارای عروسی بودم تا همین شنبه که عروسیمون بود :-) واقعن بهترین روز زندگیم بود! امیدوارم واسه همتون زودتر این دوریا تموم شه، فقط قوی باشید که خوشبختی بعدش ارزش همه این انتظارا رو داره Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، battosai ، romance33 ، arian307 ، Tomas ، simi
(2013-08-01 ساعت 23:52)shadzad نوشته:  سلاااام بچه هااااااااا! امیدوارم همه سالم و سرحال باشین! خیلی شرمنده ام که کم سر می زنم، دلم واسه تک تکتون تنگ شده بود حسابی ولی واقعن درگیر کارای عروسی بودم تا همین شنبه که عروسیمون بود :-) واقعن بهترین روز زندگیم بود! امیدوارم واسه همتون زودتر این دوریا تموم شه، فقط قوی باشید که خوشبختی بعدش ارزش همه این انتظارا رو داره Smile

مباركت باشه شيما جون .خيلي خوشحالمون كردي اين سومين خبر خوشه كه تو هفته اينجا شنيدم .خوشبخت بشي دوستم .ديروز كه داشتم عكسها رو مي ديدم يادت كردم أخه بالآخره عكسا مونو از داداش أرين (:-)))))). كرفتم.
به همه دادم.عزيزم سرت خلوت شد بيا اينجا يكم تعريف كن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، poram ، romance33 ، arian307 ، Tomas ، shadzad
شیما جون تبریک میگم عزیزم. ایشالا آینده ای سرشار از عشق و شادی پیش رو داشته باشی.......

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، romance33 ، arian307 ، Tomas ، shadzad
(2013-08-01 ساعت 23:52)shadzad نوشته:  سلاااام بچه هااااااااا! امیدوارم همه سالم و سرحال باشین! خیلی شرمنده ام که کم سر می زنم، دلم واسه تک تکتون تنگ شده بود حسابی ولی واقعن درگیر کارای عروسی بودم تا همین شنبه که عروسیمون بود :-) واقعن بهترین روز زندگیم بود! امیدوارم واسه همتون زودتر این دوریا تموم شه، فقط قوی باشید که خوشبختی بعدش ارزش همه این انتظارا رو داره Smile

عزیزم مبارکه.ایشالا خوشبخت شی.به امید اینکه تمامی بچه های منتظر هم یکی یکی خبرای خوب بدن.Wink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، Tomas ، godot ، shadzad ، سانازی
(2013-08-01 ساعت 22:11)Tomas نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:46)arian307 نوشته:  جلل خالقق .. مسجد اینترنتی ندیده بودم دیگه .. ایشالا با خواستتون برسین ... اما خلاصه با دعا بی دعا ویزا رو میگیرن
آرین منم باهات موافقم...چه با دعا چه بی دعا ویزا رو حتما می گیرید...یکم
این مراحل را راحت بگیرید دوستان
راستی آرین کجایی؟نیستی؟Big Grin

به به به ایجنت توماس.... نورانی کردی اینجا رو قربان... دلمون تنگ شده بود.... منم هستم.. والا منتظر بودم نماز جماعت و دعای کمیل بچه ها تموم شه بعد بیام یه چیزی بگم!! Big Grin
بیا یه کاری کن این یلدا ویزاشو بگیره .. خداییش زیاد منتظر بوده... اگر هم وقت نمیکنی بیای پسوردت رو بده خودم جات همه چی رو لایک کنم Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، romance33 ، shadzad ، سانازی
ندا جون مبارکه ... ایشالا یه 3 4 قولو بیاری که دیگه دلت بچه نخواد Big Grin همشون هم ایشالا دختر شن و لوس لوسسسس.. اگر هم پسر شدن از اینایی شن که هر روز از مدرسه زنگ میزنن که بیا پدر ما رو در اورد.. ینی از این شر های اتیش پاره...بچه باید این شکلی باشه :X Wink
.....
شیما جون چه عجب ... سیمی و ارکیده اومدن لس انجلس .. پاشو یه سر بیا لس انجلس دور هم باشیم ...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، Tomas ، romance33 ، shadzad ، shinna ، سانازی
أرين أذيت نكن شيما جونو جرا دختر لوسو بسر شر أن شاء الله بجه هاش مثل خودشو همسرش باشن حتما هم همين طور ميشه.خوشبحالتون همتون نزديك هم هستيد حسوديم شد به خدا:-)))))

أره تورو خدا برام دعا كنيد يه خبري بشه وارد ٦دارم ميشم خيلي ظلمه به خدا .

كامليا جون هنوز كه شمالي بركشتي بيا اينجا مونا جونم كجاي دوستم بيا ديكه.علي جان يه حرفي تعريفي؟؟؟!سانازي هم كه خبري نيست أزش .موافق دوره بعد از ماه رمضان هستيد ديكه أقايان و خانمها يه سري تو مسيج خواستين ٥شنبه يا جمعه باشه كه بتونن بيان ٥شنبه عصر خوبه براي همه نظر بديد دوستان
با اينكه فكر نكنم أمروز برام خبري بشه أما برام دعا كنيد لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33 ، shadzad ، arian307 ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان